Nisu ovo mahalci, ovo su oni koji aktivacijom Komšićeve stranke gube honorare i radna mjesta: SDP spavači s pet nikova, Zlatčad iz centrale, SDP budžetlije i to na visokim pozicijama, SDA općinski aktivisti, društvo s Federalne televizije i iz Oslobođenja, podmladak Naše stranke, itd. Hoćeš da ti ih poimenice pobrojim, koji je koji? Pa da vidiš da na temi nema troje ljudi koji nisu interesno povezani s nekom od vladajućih stranaka i koji se ne tresu zbog mogućnosti da sutra, kad ih Komšić podere, ne ostanu bez prihoda. Normalno da laju ... I treba ...Krushna mrva wrote:
Sretno Zeljko, sa ovakvim mahalcima koji samo gledaju da podapnu trebace ti.
Demokratska fronta Željko Komšić
- Banksy
#1676 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Banksy
#1677 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Od 60 strana, 30 je o Hanki. Pljuvati se mora, pa se mora i za nešto uhvatit'. Kad nema ništa drugo, dobra je i Hanka.palermo wrote:
Ja za tu Hanku nisam nikad u životu čuo do ovdje na forumu,ali vidim ne begeniše se u nekim postovima, iako još nisam skontao pravi razlog.
-
Krushna mrva
#1678 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
HOCU!!Banksy wrote:Nisu ovo mahalci, ovo su oni koji aktivacijom Komšićeve stranke gube honorare i radna mjesta: SDP spavači s pet nikova, Zlatčad iz centrale, SDP budžetlije i to na visokim pozicijama, SDA općinski aktivisti, društvo s Federalne televizije i iz Oslobođenja, podmladak Naše stranke, itd. Hoćeš da ti ih poimenice pobrojim, koji je koji? Pa da vidiš da na temi nema troje ljudi koji nisu interesno povezani s nekom od vladajućih stranaka i koji se ne tresu zbog mogućnosti da sutra, kad ih Komšić podere, ne ostanu bez prihoda. Normalno da laju ... I treba ...Krushna mrva wrote:
-
mikasa
#1679 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Cuj nije znala zasto dize ruku... E da ja mladja ili da je Segmedina Srna, pa da nesto dodamCanton wrote:Jel se ovo relativizira glasanje doticne gospodje? Kao nije ona znala o cemu se radi.. ovo ono?
- animus
#1680 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To je i previse neprijatelja, ali oni nece biti slozni nego ce svi polako traziti mjesto kod Željka. Najveci problem stranke ce biti kako osvojiti glasove u provinciji, glasove manje obrazovanih ljudi koji cine vecinu ovog stanovnistva i koji glasaju kako im vjerski poglavari kazu ili na osnovu sitnih interesa. Interesantno je kako ce se reis postaviti i hoce li kao prethodnik podrzavati jednu od opcija.Banksy wrote:Nisu ovo mahalci, ovo su oni koji aktivacijom Komšićeve stranke gube honorare i radna mjesta: SDP spavači s pet nikova, Zlatčad iz centrale, SDP budžetlije i to na visokim pozicijama, SDA općinski aktivisti, društvo s Federalne televizije i iz Oslobođenja, podmladak Naše stranke, itd. Hoćeš da ti ih poimenice pobrojim, koji je koji? Pa da vidiš da na temi nema troje ljudi koji nisu interesno povezani s nekom od vladajućih stranaka i koji se ne tresu zbog mogućnosti da sutra, kad ih Komšić podere, ne ostanu bez prihoda. Normalno da laju ... I treba ...Krushna mrva wrote:
-
VjecitiStudent
#1681 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Banksy wrote:Od 60 strana, 30 je o Hanki. Pljuvati se mora, pa se mora i za nešto uhvatit'. Kad nema ništa drugo, dobra je i Hanka.palermo wrote:
Ja za tu Hanku nisam nikad u životu čuo do ovdje na forumu,ali vidim ne begeniše se u nekim postovima, iako još nisam skontao pravi razlog.
Pedja Kojovic wrote: Ne vjerujem da nikoga iznenadjuje da je brat poslanika Radeljasa izabran u rukovodstvo "Pokopa". Esed dolazi iz stranke BOSS i od pocetka otvoreno pokazuje koji su njegovi licni motivi za bavljenje politikom.
Iznenadio sam se, medjutim, kada sam, pred tu tacku reda, u ruke dobio CV kandidata Emira Vajzovica za predsjednika skupstine TVSA, inace sina poslanice prof. Vajzovic.
Decko je vec sa 19 godina radio u konzulatu BIH u Parizu. (1996.)
- webby-x
#1682 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uh, rano ste počeli sa etiketiranjem.Banksy wrote:Nisu ovo mahalci, ovo su oni koji aktivacijom Komšićeve stranke gube honorare i radna mjesta: SDP spavači s pet nikova, Zlatčad iz centrale, SDP budžetlije i to na visokim pozicijama, SDA općinski aktivisti, društvo s Federalne televizije i iz Oslobođenja, podmladak Naše stranke, itd. Hoćeš da ti ih poimenice pobrojim, koji je koji? Pa da vidiš da na temi nema troje ljudi koji nisu interesno povezani s nekom od vladajućih stranaka i koji se ne tresu zbog mogućnosti da sutra, kad ih Komšić podere, ne ostanu bez prihoda. Normalno da laju ... I treba ...
Obrazac isti kao kod SDP-ovaca do neki dan.
Unutarnji i vanjski neprijatelji, spavači ... hajde
barem nešto od Tita uzeto, a ne samo portret.
Inače, što ti misliš je li u redu da u 21. stoljeću
član Predsjedništva demokratske države u uredu
drži sliku diktatora? Što bi bilo da Predsjednik
Njemačke drži sliku Honeckera u uredu?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1683 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
divim ti se na trudu Banksy al je Hanka, šo bi naš prost narod reko: usrala motkuBanksy wrote:Od 60 strana, 30 je o Hanki. Pljuvati se mora, pa se mora i za nešto uhvatit'. Kad nema ništa drugo, dobra je i Hanka.palermo wrote:
a nešto sam skeptičan da će sama sa nje gofna strugati........nema u nas tog nivoa lične odgovornosti, a što je najcrnje DF ga je trebala donijeti
-
SveZnaDarIostaLo
#1684 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
haj molim te izbaci i od ostalih staranki imovinsko stanje .lJUDI RADE ZA 2000 KM a oni 200.000km/200.000Konvertibilnih Marona.Ako nije tajna (strogo cuvana).
-
StupskaBitanga
#1685 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja sam taj Banksy i šta je mislim tolika odbrana H.V i toliko dizanje u nebesa ŽKna temi nema troje ljudi koji nisu interesno povezani s nekom od vladajućih stranaka i koji se ne tresu zbog mogućnosti da sutra, kad ih Komšić podere, ne ostanu bez prihoda. Normalno da laju ... I treba ...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1686 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Juče se Bakir I "trpao" da će "zajedno sa Željkom"
, dakle SDA već pravi uvertiru da ne izgubi vlast.. mada mislim da je pretjeran strah od ove stranke pretjeran, jer kako napisa @vječiti (gdje nestade post
), fazon je privući glasove sela, neobrazovanih ljudi, a tu je zakon ono što vjerski vođa kaže. Postoji još nešto na šta se može, a to je borba protiv korupcije i krađe, jer jednako su ogladnili i na selima i u gradu.. Mislim, ujedno, da je to greška što Komšić jučer nije spomenuo.. ali o tom po tom.. vrijeme će pokazati. U svakom slučaju ovom izjavom @pk danas u Kantonu, kao i nekim likovima na osnivačkoj skupštini DF-a, čini se da se nazire malo sunca u totalnom mraku koji vlada predvođen bahatom izjavom "Neću da zakazujem sjednice vlade, eto neću"

- _Reds_
#1687 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa vidis da su krenuli putem diktatora, niko nema pravo da nesto negativno govori o HV, kao podpredsjednici. HV je zlato, ne zelimo objasniti njeno djelovanje, nego cemo sve koji se ne slazu sa nama nazvati pripadnicima ovih ili onih.webby-x wrote:Uh, rano ste počeli sa etiketiranjem.Banksy wrote:Nisu ovo mahalci, ovo su oni koji aktivacijom Komšićeve stranke gube honorare i radna mjesta: SDP spavači s pet nikova, Zlatčad iz centrale, SDP budžetlije i to na visokim pozicijama, SDA općinski aktivisti, društvo s Federalne televizije i iz Oslobođenja, podmladak Naše stranke, itd. Hoćeš da ti ih poimenice pobrojim, koji je koji? Pa da vidiš da na temi nema troje ljudi koji nisu interesno povezani s nekom od vladajućih stranaka i koji se ne tresu zbog mogućnosti da sutra, kad ih Komšić podere, ne ostanu bez prihoda. Normalno da laju ... I treba ...
Unutarnji i vanjski neprijatelji, spavači ... hajde
barem nešto od Tita uzeto, a ne samo portret.
Inače, što ti misliš je li u redu da u 21. stoljeću
član Predsjedništva demokratske države u uredu
drži sliku diktatora? Što bi bilo da Predsjednik
Njemačke drži sliku Honeckera u uredu?
Nadalje @prpa.ba na temi o Nasoj stranci, rece kako DF uopce nije lijevicarska stranka, a predjsednik im drzi sliku jednog lijevicarskog diktatora.
Ja ovdje ne zelim niko optuzivati za bilo sta, ali daj odlucite se sta ste, desnica, lijevica, centar, i onda krenite tako i da se ponasate.
I da ja se tresem samo tako, evo poceli mi crijepovi sa kuce padati. Ako od cega treba da se tresem jeste to, sto ce SDA po onoj staroj, zavadi pa vladaj, jos dugo dugo vladati ovdje.
- animus
#1688 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo sa sinom je vec ozbiljna diskreditacija HV, jeli na kraju izabran i ko ga je predlozio na tu funkciju. Ako jeste onda je njen ostanak u stranci prvi test koji se mora poloziti. Ima li iko podatke za ovaj navod.VjecitiStudent wrote:Banksy wrote:Od 60 strana, 30 je o Hanki. Pljuvati se mora, pa se mora i za nešto uhvatit'. Kad nema ništa drugo, dobra je i Hanka.palermo wrote:
Pedja Kojovic wrote: Ne vjerujem da nikoga iznenadjuje da je brat poslanika Radeljasa izabran u rukovodstvo "Pokopa". Esed dolazi iz stranke BOSS i od pocetka otvoreno pokazuje koji su njegovi licni motivi za bavljenje politikom.
Iznenadio sam se, medjutim, kada sam, pred tu tacku reda, u ruke dobio CV kandidata Emira Vajzovica za predsjednika skupstine TVSA, inace sina poslanice prof. Vajzovic.
Decko je vec sa 19 godina radio u konzulatu BIH u Parizu. (1996.)
- webby-x
#1689 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To se odavno vuče.
Ta Hanka je i meni u Mostaru već poznata kao SDA priljepak.
Ta Hanka je i meni u Mostaru već poznata kao SDA priljepak.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1690 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
a tek da se ne lažemo sin joj je i na fakultetu
http://www.fpn.unsa.ba/wpfpn/nastavno-o ... vic-hanka/
http://www.fpn.unsa.ba/wpfpn/nastavno-o ... ovic-emir/
http://www.fpn.unsa.ba/wpfpn/nastavno-o ... vic-hanka/
http://www.fpn.unsa.ba/wpfpn/nastavno-o ... ovic-emir/
-
mikasa
#1691 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A ako odes na web Centralne banke BiH vidjeces jos Hankinih potomaka... O tim stvarima najbolje zna nas najbolji "google istrazitelj" gosp @vjecitianimus wrote: Ovo sa sinom je vec ozbiljna diskreditacija HV, jeli na kraju izabran i ko ga je predlozio na tu funkciju. Ako jeste onda je njen ostanak u stranci prvi test koji se mora poloziti. Ima li iko podatke za ovaj navod.
- webby-x
#1692 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa dobro, u BiH su fakulteti poznati kao obiteljski biznis.
- Banksy
#1693 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno da hoće, priča uvijek tako završi. Ovo je primarni instinkt, udara im na kašiku ...animus wrote:To je i previse neprijatelja, ali oni nece biti slozni nego ce svi polako traziti mjesto kod Željka.Banksy wrote:Nisu ovo mahalci, ovo su oni koji aktivacijom Komšićeve stranke gube honorare i radna mjesta: SDP spavači s pet nikova, Zlatčad iz centrale, SDP budžetlije i to na visokim pozicijama, SDA općinski aktivisti, društvo s Federalne televizije i iz Oslobođenja, podmladak Naše stranke, itd. Hoćeš da ti ih poimenice pobrojim, koji je koji? Pa da vidiš da na temi nema troje ljudi koji nisu interesno povezani s nekom od vladajućih stranaka i koji se ne tresu zbog mogućnosti da sutra, kad ih Komšić podere, ne ostanu bez prihoda. Normalno da laju ... I treba ...Krushna mrva wrote:
-
mikasa
#1694 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno, ali izgleda da je njene potomke bas krenulo u zadnju godinu danawebby-x wrote:Pa dobro, u BiH su fakulteti poznati kao obiteljski biznis.
- Banksy
#1695 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema potrebe, znamo se ovdje svi u glavu, i gdje ko radi i čiji hljeb jede.webby-x wrote:Uh, rano ste počeli sa etiketiranjem.Banksy wrote:Nisu ovo mahalci, ovo su oni koji aktivacijom Komšićeve stranke gube honorare i radna mjesta: SDP spavači s pet nikova, Zlatčad iz centrale, SDP budžetlije i to na visokim pozicijama, SDA općinski aktivisti, društvo s Federalne televizije i iz Oslobođenja, podmladak Naše stranke, itd. Hoćeš da ti ih poimenice pobrojim, koji je koji? Pa da vidiš da na temi nema troje ljudi koji nisu interesno povezani s nekom od vladajućih stranaka i koji se ne tresu zbog mogućnosti da sutra, kad ih Komšić podere, ne ostanu bez prihoda. Normalno da laju ... I treba ...
Unutarnji i vanjski neprijatelji, spavači ...
- vee-jay
#1696 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
utakmica nije ni pocela a DF sebi zabi autogol. sad kad zlaja i fahro krenu pisati priopcenja za javnost a NS udari po tviteru 
- _Reds_
#1697 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Inache potomke i blizu rodbinu zastupnika vecine u SKS je bas krenulo u posaljednjih pola godina. Sve ih zovu slucajno sa biroa.mikasa wrote:Naravno, ali izgleda da je njene potomke bas krenulo u zadnju godinu danawebby-x wrote:Pa dobro, u BiH su fakulteti poznati kao obiteljski biznis.
- animus
#1698 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ispade ova Hanka najmocnija osoba u kantonu, a ja do prije koji mjesec nisam ni znao za nju, kakav moj propustmikasa wrote:A ako odes na web Centralne banke BiH vidjeces jos Hankinih potomaka... O tim stvarima najbolje zna nas najbolji "google istrazitelj" gosp @vjecitianimus wrote: Ovo sa sinom je vec ozbiljna diskreditacija HV, jeli na kraju izabran i ko ga je predlozio na tu funkciju. Ako jeste onda je njen ostanak u stranci prvi test koji se mora poloziti. Ima li iko podatke za ovaj navod.
Ovo sa fakultetom i CB BiH bi moglo i proci, mozda nije ona zasluzna ali ovo za izbor sina u TVSA je za sankciju,
-
mikasa
#1699 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije ona mocna nego njena lijeva ruka ili desni prstanimus wrote: Ispade ova Hanka najmocnija osoba u kantonu, a ja do prije koji mjesec nisam ni znao za nju, kakav moj propust![]()
![]()
Ovo sa fakultetom i CB BiH bi moglo i proci, mozda nije ona zasluzna ali ovo za izbor sina u TVSA je za sankciju,
-
VjecitiStudent
#1700 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
http://vlada.ks.gov.ba/node/21525animus wrote:Ovo sa sinom je vec ozbiljna diskreditacija HV, jeli na kraju izabran i ko ga je predlozio na tu funkciju. Ako jeste onda je njen ostanak u stranci prvi test koji se mora poloziti. Ima li iko podatke za ovaj navod.