Istočno Sarajevo
-
addy_sa
#1676 Re: Istočno Sarajevo
[/quote]
Te livade i sablasne, prazne zgrade naseliće još pokoji seljak Srbin iz IB i tu će završiti ta tužna, smiješna priča o novom srpskom gradu na južnim livadama predgrađa Sarajeva.[/quote]
prazne zgrade? stanovi prodati (većina) dok su zgrade još u izgradnji
Te livade i sablasne, prazne zgrade naseliće još pokoji seljak Srbin iz IB i tu će završiti ta tužna, smiješna priča o novom srpskom gradu na južnim livadama predgrađa Sarajeva.[/quote]
prazne zgrade? stanovi prodati (većina) dok su zgrade još u izgradnji
-
Bodkin
#1677 Re: Istočno Sarajevo
naravno da mozes.danas ne mozes kupiti stan za 1000km po kvadratu ako su stanovi na iole boljim lokacijamaBanksy wrote:To je notorna glupost. Taj trend ne postoji, niti će ga biti u budućnosti. Stan kupljen za 1200 km/m2, danas ne možeš prodati za 1000, bio Bošnjak ili Srbin.Straza wrote: Niko ne kaze da ce se od naredne godine naseliti 10.000 Bosnjaka u Lukavicu. Ali taj trend ce postojati i biti znacajniji iz godine u godinu. Vec sam naveo razloga zasto ce doci do toga.
Te livade i sablasne, prazne zgrade naseliće još pokoji seljak Srbin iz IB i tu će završiti ta tužna, smiješna priča o novom srpskom gradu na južnim livadama predgrađa Sarajeva.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1678 Re: Istočno Sarajevo
viđo sam tekstove da je Isus kopile i tako to
to je meni isto pošto nemate kosovo
al imate "Kako ste"
govno je govno
to je meni isto pošto nemate kosovo
al imate "Kako ste"
govno je govno
- Dino777
#1679 Re: Istočno Sarajevo
ahahah vidi njegaHavatar wrote:Pitari nabavljaju preko Taurunum boysaDino777 wrote:Gdje ima da se kupi pirotehnika ovdje u Lukavici,neki dio commerce..jel najblize Tomu?
- raskopusa
#1680 Re: Istočno Sarajevo
ne mozes ti to shvatitit.pjevacica i pjesma jesu kultne.Chisum wrote:![]()
![]()
Nego, nije fazon da ovakvo kultno mjesto nema svoju pjesmu, svoju himnu.
drz se ti tvoje hanke...
- raskopusa
#1681 Re: Istočno Sarajevo
na cijeloj opcini novo sarajevo danas 16-tero djece srpske nacionalnosti pohadja skolu.to je zvanican podatak.falcon_iv wrote:Straza wrote: Znas li da vecina Srba koji zive u Sarajevu djecu na skolavonje salju u skole u Lukavici (OS 'Sveti Sava' i OS 'Petar Petrovic Njegos'? Na ovom forumu je objavljen zvanican podatak RZZS RS da je od 2 300 osnovaca u Lukavici samo jedan bosnjacki ucenik. Eto kako stoji Lukavica sa 'poklapanjem'.
niko nikoga ne ugrozava.
-
gurabija78
#1682 Re: Istočno Sarajevo
de nam navedi izvor - zvaničan podatak, svetoga ti save.... ja lično mogu nabrojati više djece svojih prijatelja (Srba) koji pohađaju osnovne škole u N. Sarajevu....raskopusa wrote:na cijeloj opcini novo sarajevo danas 16-tero djece srpske nacionalnosti pohadja skolu.to je zvanican podatak.falcon_iv wrote:Straza wrote: Znas li da vecina Srba koji zive u Sarajevu djecu na skolavonje salju u skole u Lukavici (OS 'Sveti Sava' i OS 'Petar Petrovic Njegos'? Na ovom forumu je objavljen zvanican podatak RZZS RS da je od 2 300 osnovaca u Lukavici samo jedan bosnjacki ucenik. Eto kako stoji Lukavica sa 'poklapanjem'.
niko nikoga ne ugrozava.
- raskopusa
#1683 Re: Istočno Sarajevo
gurabija78 wrote:
de nam navedi izvor - zvaničan podatak, svetoga ti save.... ja lično mogu nabrojati više djece svojih prijatelja (Srba) koji pohađaju osnovne škole u N. Sarajevu....
ima na klixu. malo se zarovi.
ako ti imas jednog srbina prijatelja dam se javno streljati.
-
gurabija78
#1684 Re: Istočno Sarajevo
prebrojavanje krvnih zrnaca, streljanje.... jesil pokušao/la potražiti pomoć stručnog lica.... jadno....raskopusa wrote:gurabija78 wrote:
de nam navedi izvor - zvaničan podatak, svetoga ti save.... ja lično mogu nabrojati više djece svojih prijatelja (Srba) koji pohađaju osnovne škole u N. Sarajevu....
ima na klixu. malo se zarovi.
ako ti imas jednog srbina prijatelja dam se javno streljati.
- raskopusa
#1685 Re: Istočno Sarajevo
sad te blam kad si dobio odgovor.gurabija78 wrote:
prebrojavanje krvnih zrnaca, streljanje.... jesil pokušao/la potražiti pomoć stručnog lica.... jadno....
- Banksy
#1686 Re: Istočno Sarajevo
raskopusa wrote:ne mozes ti to shvatitit.pjevacica i pjesma jesu kultne.Chisum wrote:![]()
![]()
Nego, nije fazon da ovakvo kultno mjesto nema svoju pjesmu, svoju himnu.
drz se ti tvoje hanke...
A ti predgrađa ...
Šta da se radi.
- Creasy
#1687 Re: Istočno Sarajevo
Kad smo već kod himnih, evo i vaše:

- ultima_palabra
#1688 Re: Istočno Sarajevo

Najbolje je kad "samoorganizovani" počnu nekog ismijavati...
- Truba
#1689 Re: Istočno Sarajevo
ovo nema veze s relativizacijom zločina nego samo s datumom
meni su ti paše age i sultani isti ratku
a hrvatima koji su preživjeli blajburg ili njihovoj rodbini je čika tito u centru upravo taj mladić vama
samo je bitno odrediti datum od kojeg je zločin zločin, a ne legenda ili propaganda protivničke strane ili stara vijest
a hrvatima koji su preživjeli blajburg ili njihovoj rodbini je čika tito u centru upravo taj mladić vama
samo je bitno odrediti datum od kojeg je zločin zločin, a ne legenda ili propaganda protivničke strane ili stara vijest
- ultima_palabra
#1690 Re: Istočno Sarajevo
Ne moraš baš svaku temu zagaditi sa svojim "ja, ja, ja"... tvoje mišljenje je glupavo i irelevantno.Black swan wrote:ovo nema veze s relativizacijom zločina nego samo s datumom
- Truba
#1691 Re: Istočno Sarajevo
samo ti kažem da su ti ulice pune zločinaca u kantonu
ali bošnjaci imaju specijalnu metodu određivanja datuma od kojeg da se računaju zločini
srpske zločine 1992.-1995. ne može saprati ni pet cunamija
međutim ovo što se propagira među bošnjacima i što vidimo na forumu zadnjih 10 godina
to je gore od kosovske bitke na kvadrat
ali bošnjaci imaju specijalnu metodu određivanja datuma od kojeg da se računaju zločini
srpske zločine 1992.-1995. ne može saprati ni pet cunamija
međutim ovo što se propagira među bošnjacima i što vidimo na forumu zadnjih 10 godina
to je gore od kosovske bitke na kvadrat
- Truba
#1692 Re: Istočno Sarajevo
znamo da mrzite srbe ne morate baš svaki topik zatrpavati i druge optuživati da su nacionalisti kad ste to upravo vi
u istočnom sarajevu svaki dan derneci
boli njih što mislite o njihovim vojnicima i naciji
dođu vam u kanton uzmu pare i vrate se svojim kućama u svoje srpske ulice i škole dje se djeca ne stide srpskog imena
dođu vam u kanton uzmu pare i vrate se svojim kućama u svoje srpske ulice i škole dje se djeca ne stide srpskog imena
- Banksy
#1693 Re: Istočno Sarajevo
Black swan wrote:
Za šit godine, vrlo visoko u konkurenciji ...
Nego, zanimljivo, u par postova iznad spominješ Kosovo i Blajburg. Čitam Slobodnu u nedjelju, članak, naslov: Blajburg je ustašama što Kosovo polje Srbima, tako nekako. Dobar naslov.
- Truba
#1694 Re: Istočno Sarajevo
ja mislim da vas najviše boli što ste im nebitni i smiješni 
- Truba
#1695 Re: Istočno Sarajevo
ja ne znam ko je programirao onaj semafor na kuli
kolona se otegne čak do orača i 3m pumpe... a uobičajen dan kako li će biti kad bude nešto vandredno
nevjerovatno a na velikom dijelu je traka uska za sve one koji lafo mogu skrenuti desno
kolona se otegne čak do orača i 3m pumpe... a uobičajen dan kako li će biti kad bude nešto vandredno
nevjerovatno a na velikom dijelu je traka uska za sve one koji lafo mogu skrenuti desno
- dulekrele
#1696 Re: Istočno Sarajevo
zgrada stambena uz cestu kad se krene od Toma prema Tusu tj. zgrada uz pumpu mandic...medutim nisam siguran da to vise radiDino777 wrote:Gdje ima da se kupi pirotehnika ovdje u Lukavici,neki dio commerce..jel najblize Tomu?
- dulekrele
#1697 Re: Istočno Sarajevo
jednom rijecju raj na zemljiBlack swan wrote:znamo da mrzite srbe ne morate baš svaki topik zatrpavati i druge optuživati da su nacionalisti kad ste to upravo vi
- Banksy
#1698 Re: Istočno Sarajevo
Black swan wrote:ja mislim da vas najviše boli što ste im nebitni i smiješni
Nebitni i smiješni ...? Mislim da to boli najviše one zgurane na livadama u predgrađu velikog grada čija svjetla moraju gledati svaki dan kao bolno podsjećanje koliko su, svojom voljom, inferiorni i koliku cijenu za niz glupih procjena i odluka moraju plaćati dok su živi.
Last edited by Banksy on 28/05/2014 10:25, edited 1 time in total.
- dulekrele
#1699 Re: Istočno Sarajevo
a ja bijednijeg mijesta na zemaljskoj kugli nisam vidio a da se pokusava zvati GRADOMdulekrele wrote:jednom rijecju raj na zemljiBlack swan wrote:znamo da mrzite srbe ne morate baš svaki topik zatrpavati i druge optuživati da su nacionalisti kad ste to upravo vi
dođu vam u kanton uzmu pare i vrate se svojim kućama u svoje srpske ulice i škole dje se djeca ne stide srpskog imena![]()
- Truba
#1700 Re: Istočno Sarajevo
jbg kad se koristi ono što se ima od infrastrukture koju su izgradila 2 carstva + jedna jaka jugoslavija u nekih 200 godina
da bi se vrijeđalo ljude koji na njivi pokušavaju stvoriti kakvu takvu klimu za život
da bi se vrijeđalo ljude koji na njivi pokušavaju stvoriti kakvu takvu klimu za život