http://www.pik.ba/profil/denisgazde/
profil denisgazde
Prije možda godinu dana dogovorio sam se s dotičnim za razmjenu, da njemu pošaljem laptop, on meni komp. Dogovarali smo se dosta dugo, konstantno slali poruke te je navaljivao da što prije pošaljem lap. Naravno, to nisam učinio, pa ni u trenutku kad sam preuzeo dijelove računala koje mi je poslao. Kad sam otvorio, imao sam što za vidjeti. Dijelovi stari desetak godina, vjerojatno pokvareni, nešto potpuno drugo od onog što je obećao. Naravno, nekompatibilni jedan s drugim, zato i jeste poslao u dijelovima, a ne sastavljen komp.
Koja sam ja budala, još mu vratim paket o svom trošku (trebao sam otpad frknuti u smeće), a lik me poslije ima obraza pitati što ćemo s poštarinom od par maraka što je on prvotno poslao paket valjda kontajući, budala platila povrat paketa pa će i ovo moje slanje.

Još je tražio sa u svakom slučaju razmjenimo dojmove bez obzira što se nismo dogovorili što sam odbio.
Evo vidim skupio je 80-tak dojmova u godinu dana pa da se ne bi tko zaletio. Riječ je o nekom balavcu, a u međuvremenu je prodao 5-6 skutera

, objavi oglas i već sutradan proda za više stotina maraka, kako da ne; ili isti dan proda dva skutera.

Traži od korisnika da si međusobno ostavljaju dojmove. I da, čak si znao mijenjati lokaciju, čas je iz Goražda pa Foče itd.
Savjet jedan, kad poslujete na piku, ako netko odugovlači ili vam treba po nekoliko dana da se dogovorite ili preko poruka postavlja po sto pitanja, tada je vjerojatno u pitanju muljator ili neozbiljan kupac/prodavač. Barem 80% stvari na piku sam prodao tako što bi mi se kupci odmah javili na telefon, znači bez ikakvih poruka. Znači, ne može te nitko zajebat ako to ne dozvoliš.