Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vuk_samotnjak wrote:Poznajem ovu osobu, a i njenu seku, i mogu vam reći da nije njihovo maslo za ramazana, a ni ocevo im.
Ova druga azra je hodala sa orićevim sinom, a ovoj je valjao i ovaj brajlović dok je vodio na obilaske svijeta i plaćao sve sto pozeli. Poznajem ih i prije Brajlovića, tako da to sto vi gore govorite veze s vezom nema. Mala ga je upecala samo radi love, a njen stari je sve to od pocetka podrzavao, vise je momak provodio u njihovoj kuci nego u svojoj. A pomislili su da ce ga upecati, i njega i orića pa se osigurati za citav zivot. Svaka druga slika na exkluzivi je njena, a da joj nije njega bilo, niko nikad za nju nebi cuo.
Momka fakat licno ne poznajem, al poznavajuci nju i njene mogu reci da je ipak odlicno prosla
a problem je napustiti tu djevojku ne javljat se ne kontaktirati ako te iskoristava
al nije problem je naci odvesti negdje i onda joj uraditi ovo sto je uradio?
Ona je njemu bila samo dama za tarlahanje, a njoj niko nije kriv sto je ona umislila da ce biti clan porodice brajlovic
Zna se kako to vec ide u takvim porodicama, tarlahaj sta stignes, al zna se sta se zeni, a ova sa jedva zavrsenom trgovackom skolom iz nekoliko pokusaja sigurno nije materijal za zenidbe
vuk_samotnjak wrote:
Ne opravdavam ja ovo, al očito nisi imao posla sa ovakvim osobama, pa ti je sve to strano.
Za razliku od vas ovdje koji prosipate raznorazne teorije, ja ove dvije sestre licno znam, jos dok su djecica bile.
Dok ga je muzla, i dok joj je kupovao i vodio po svijetu valjao joj je, a sad odjednom nevalja.
Od pocetka je znala s kim ima posla, al lova je ucinila svoje.
Nebi me cudilo da je sama sebi polomila nokte samo da mu napakosti, jer ostala je bez zlatne koke a obiljezena je bar sto se tice Sarajeva.
opet sve kad okrenes je on kriv
vidis da te muze odjebi je i dovidjenja
pa kad vidim da me djevojke poznanici kojekakvi "prijatelji" muzu kazem im alo ba odjebi muzi koga mozes i dovidjenja
al jok on nasao njoj da se sveti za to
jer je problem da ga sutra prozivaju vidi nalevatila ga mala
gdje ces na njegov ego u pm u biti u muski ego inace na balkanu
Chmoljo wrote:ako glumiš matadora, realne su šanse da te bik nabije, da izvineš.
pred sudom - zna se čija je krivica.
moralno - ne možeš se j***t da ti ne uđe. nije petljanje sa određenim osobama samoposluga pa da možeš uzeti šta hoćeš. uz njegov novac ide i njegova narav.
kao i dečko koji je tako glupo poginuo na Kobiljoj Glavi. gdje im je pamet bila?
al neke osobe ce uciniti sve samo da budu popularne i viđene, da se o njima priča po gradu.
Svaki drugi ekspres, ima njenu sliku, svaki dernek u bosni i slicnim birtijama nije mogao proci bez nje, seke, dina i drustva mu
Smijesna si, majke mi. Dosta od mene i previse za tebe, ne da mi se ponavljati, a vidim ne mozes da skontas. Hvala dragom Bogu pa nisi mentalno poremecena kao neki.
respo wrote:jao rezonovanja
izadjem navece u kafic i prebijem silujem neku djevojku i sta treba jos je prebiti jer je ona kriva
sama pala sama se ubila ste ce ona navece u kaficu u minjaku jel?
jbg sad i ti ode u krajnost,
pa jbg nije krajnost nego to je to rezonovanje
sta je problem sama pala sama se ubila
ionako ima izreka sta ce zensko u kafani u 3 zna se kakve tad budu u kafani
a one kao fine odu u 11 sta li
ja zelim reci ako se igras sa vatrom mozes da se opeces ili u jos gorem slucaju zapalis. Ona je svjesna bila s kim je i sta radi znaci nema labavo. Ako se vec upustas sa takvim u vezu znas da moras igrati po njegovim pravilima ako zelis biti vidjena dobijati poklone pa na kraju i da popijes neke batine... To je cjena koja se placa ali dzabe govoriti takvim osobama. Naravno ne opravdavam njegov postupak odn ne pobijam njegovu krivicu tip je kriv milion posto ali i ona takodje koja je preko tudjih ledja htjela da postane neko i nesto u ovom gradu.
vuk_samotnjak wrote:
Ona je njemu bila samo dama za tarlahanje, a njoj niko nije kriv sto je ona umislila da ce biti clan porodice brajlovic
Zna se kako to vec ide u takvim porodicama, tarlahaj sta stignes, al zna se sta se zeni, a ova sa jedva zavrsenom trgovackom skolom iz nekoliko pokusaja sigurno nije materijal za zenidbe
pa sta je onda problem istarlahaj i dovidjenja
ako "pravi" neki problem odjebes je i nadjes novu
sta imas od toga sto je trazis
za sta je udarao ovako? nije svrsio nije mu popusila kako treba ili sta?
vuk_samotnjak wrote:
Ne opravdavam ja ovo, al očito nisi imao posla sa ovakvim osobama, pa ti je sve to strano.
Za razliku od vas ovdje koji prosipate raznorazne teorije, ja ove dvije sestre licno znam, jos dok su djecica bile.
Dok ga je muzla, i dok joj je kupovao i vodio po svijetu valjao joj je, a sad odjednom nevalja.
Nebi me cudilo da je sama sebi polomila nokte samo da mu napakosti, jer ostala je bez zlatne koke a obiljezena je bar sto se tice Sarajeva.
opet sve kad okrenes je on kriv
vidis da te muze odjebi je i dovidjenja
pa kad vidim da me djevojke poznanici kojekakvi "prijatelji" muzu kazem im alo ba odjebi muzi koga mozes i dovidjenja
al jok on nasao njoj da se sveti za to
jer je problem da ga sutra prozivaju vidi nalevatila ga mala
gdje ces na njegov ego u pm u biti u muski ego inace na balkanu
On jeste kriv ako ju je udario, i to podrzavam i treba ga strpati u zatvor.
U postu iznad sam rekao za sta mu je bila, i sto je nebi vodao i placao, bolje nju jednu nego tamo stotinu sumljivog kvaliteta
Al opet ti kazem, poznavajuci nju, nebi me cudilo da je ovo neka osveta, jer je znala da je na uslovnoj i da jedna greska i on ide u zatvor.
Sto je rekao neko iznad, sama pala sama se ubila.
vuk_samotnjak wrote:
pa sta je onda problem istarlahaj i dovidjenja
ako "pravi" neki problem odjebes je i nadjes novu
sta imas od toga sto je trazis
za sta je udarao ovako? nije svrsio nije mu popusila kako treba ili sta?
A jesi li se ti zapitao, da ona mozda nije prihvatila to odjebavanje, jer sigurno vise nece naci nekog sponzora slicnog imovinskog stanja
Troll_Happens wrote:
ja zelim reci ako se igras sa vatrom mozes da se opeces ili u jos gorem slucaju zapalis. Ona je svjesna bila s kim je i sta radi znaci nema labavo. Ako se vec upustas sa takvim u vezu znas da moras igrati po njegovim pravilima ako zelis biti vidjena dobijati poklone pa na kraju i da popijes neke batine... To je cjena koja se placa ali dzabe govoriti takvim osobama. Naravno ne opravdavam njegov postupak odn ne pobijam njegovu krivicu tip je kriv milion posto ali i ona takodje koja je preko tudjih ledja htjela da postane neko i nesto u ovom gradu.
shvatas li ti sta ja govorim
nije pitanje ako se igras s vatrom da ces je i osjetiti
fazon je razmisljanja njegovog i inace muskaraca s balkana
imam kurvu pored sebe koju cu jebavati kojoj cu kupovati poklone i ona je moja
ako ti je samo za jebanja onda ako pravi ti problem dovidjenja prijatno i nadji novu sta je tu problem
al jok prebij jer mi je ona ostala duzna nesto sta li ili mu je nabila rogove
o tome ja pricam znaci do tog balkanizma jer ja sam ti musko bolan gdje ce mene zensko nasamariti ako i uradi to dobit ce batine
Troll_Happens wrote:
ako ti je samo za jebanja onda ako pravi ti problem dovidjenja prijatno i nadji novu sta je tu problem
o tome ja pricam znaci do tog balkanizma jer ja sam ti musko bolan gdje ce mene zensko nasamariti ako i uradi to dobit ce batine
vuk_samotnjak wrote:
U postu iznad sam rekao za sta mu je bila, i sto je nebi vodao i placao, bolje nju jednu nego tamo stotinu sumljivog kvaliteta
Al opet ti kazem, poznavajuci nju, nebi me cudilo da je ovo neka osveta, jer je znala da je na uslovnoj i da jedna greska i on ide u zatvor.
je li imaju svjedoci iz tog kafica da je on izveo i udario
to sve ne opravdava ni na koji nacin bilo koji njegov postupak
to sve govori koliko je onda on glup
ja ako sam na uslovnoj nemam sta traziti djevojku koja mi nesto zamjera ili trazi od mene
ona nece da raskine sa mnom jer nece naci drugog ovakvog
odjebi necu da te vidim i dovidjenja sta imam uopste biti u tvojoj blizini ako znam da moze samo biti problem
sve kad saberes pokazuje samo kako je on kreten glup i nista vise
vuk_samotnjak wrote:
A jesi li se ti zapitao, da ona mozda nije prihvatila to odjebavanje, jer sigurno vise nece naci nekog sponzora slicnog imovinskog stanja
nemam se ja tu sta pitati
nece da prihvati odjebavanje
ona ce u toj prici mene ganjati a ne ja nju
a tu dolazi onda ignorisanje ako se sretnemo
Troll_Happens wrote:
pa dobrodosao u klub to ti je nas mentalitet balkanski koji neces ni ti ni ja niti drugi moci promjeniti. On jednostavno ide uz nas karakter. Sreca nismo svi isti ali dobar broj njih se ponasa bas kako si ti to gore opisao.
Evo, covjek ti odgovorio. Ne smaraj vise sa svojim fiks idejama i primjerima.
sta je odgovorio?
ajde procitaj moj odgovor njemu pa pricaj
ako imas sta pametno reci reci ako nemas nemoj citirati tudje postove
jer odgovori idu njemu
vuk_samotnjak wrote:Ne opravdavam ja ovo, al očito nisi imao posla sa ovakvim osobama, pa ti je sve to strano.
ljudi moji, ja cure uopste ne poznajem i to nije ni vazno. stvar je u tome da je on u svakom momentu mogo prekinuti s njom. ti sam kazes da mu je bila samo "za okrenut". sta sad, jel ona trebala nekome platiti da ga olesi zbog toga?
opet kazem, kriva je samo utoliko sto je rizikovala izlazeci s takvim tipom. ali hajmo onda sve ljude koji u sitne sate bivaju pretuceni u kojekakvim klubovima/kaficima, sve ljude koji budu opljackani u zabacenim ulicama, sve penzice koji nose zlato u tramvaju pa takodje budu opljackani poslati u p...u materinu i reci im da su to sami zasluzili.
Kako vec po nekoliko puta napisah na raznim temama: Sta je to sa danasnjim generacijama, ko je kriv za ovakvo razmisljanje i ponasanje uopšte, gdje se to krecu, u kojem pravcu idu mozgovi koji sebi dozvole ovako nesto ???
Mislim i na djevojke i na decke a i na njihove roditelje!!!
Troll_Happens wrote:
pa dobrodosao u klub to ti je nas mentalitet balkanski koji neces ni ti ni ja niti drugi moci promjeniti. On jednostavno ide uz nas karakter. Sreca nismo svi isti ali dobar broj njih se ponasa bas kako si ti to gore opisao.
e vidis zato je tu sud da to promijeni
pa fino kad udaris po dzepu ili strpas u zatvor onda ce drugi put razmisliti
jer je dokazano da se najbolje ponasamo kad nas neko nagazi bilo kaznama bilo cizmom
vuk_samotnjak wrote:
je li imaju svjedoci iz tog kafica da je on izveo i udario
to sve ne opravdava ni na koji nacin bilo koji njegov postupak
to sve govori koliko je onda on glup
ja ako sam na uslovnoj nemam sta traziti djevojku koja mi nesto zamjera ili trazi od mene
ona nece da raskine sa mnom jer nece naci drugog ovakvog
odjebi necu da te vidim i dovidjenja sta imam uopste biti u tvojoj blizini ako znam da moze samo biti problem
sve kad saberes pokazuje samo kako je on kreten glup i nista vise
Ja kako vidim, a jos uvijek dobro vidim, ovdje jedini svjedoci su sestra i prijateljica, sto se zbog pristrasnosti ne moze uzeti u razmatranje, ako su vec novinari, a u avazu nisu, mogli su otici do pomenutog kafica i ispitati situaciju
Njega ne podrzavam ni u kojem slucaju, ali bogme nju još manje.
I šta vali malo joj slava udarila u glavu
dusa_raskopuša wrote:Ne postoji dzaba ona 'Sto trazis to i dobijes'.
Kad bi svi slucajevi na sudu bili komparirani kako ih vi ovdje komparirate, nijednog kriminalca ne bi imali u zatvoru. (zna se na koga se ovo odnosi)
sta bona ti poredis da mi je znati
zna se za sta je kriminalac kriv
krao ubio prebijao prijetio sta vec za to i odgovaraju
po tvom rezonu bi zrtve isle u zatvor a ne kriminalci jer su dobili sto su trazili
postoji jos mali milion poslovica koje nemaju vezu s vezom a opet se koriste
sve zavisi kako kome pase koja u datom trenutku
ajde poradi na logici a do tada skrasi se na tema podforuma bez cenzure gdje se ubija dosada
vuk_samotnjak wrote:
Ja kako vidim, a jos uvijek dobro vidim, ovdje jedini svjedoci su sestra i prijateljica, sto se zbog pristrasnosti ne moze uzeti u razmatranje, ako su vec novinari, a u avazu nisu, mogli su otici do pomenutog kafica i ispitati situaciju
jedini svjedoci koji su pricali pred novinarima
ima li taj kafic konobara je li bilo jos gostiju u tom kaficu da su vidjeli da je on nju izveo i udario
sve ostalo sto se zbivalo u toj vikendici ili gdje vec je sasvim druga prica jer su tamo bili samo njih dvoje
vuk_samotnjak wrote:
jedini svjedoci koji su pricali pred novinarima
ima li taj kafic konobara je li bilo jos gostiju u tom kaficu da su vidjeli da je on nju izveo i udario
sve ostalo sto se zbivalo u toj vikendici ili gdje vec je sasvim druga prica jer su tamo bili samo njih dvoje
Upravo tako, trebalo je malo protegnuti papke, pa otići do kafića i ispitati situaciju, a tu u krugu ima bar jos 3 kafica iz kojih se ta scena mogla vidjeti, tako da je i ovaj clanak za mene bezvrijedan