Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
irac300 wrote:Evo sada potvrđeno na BHT sportu, susret prenosi MojaTv!
Jebala ih MojTV, ne znam koji k***c uopste placam tv pretplatu kad nisu u stanju ni jedne utakmice prenositi, Celik-Sarajevo, Zeljeznicar-Zrinjski, Sarajevo-Olimpic, Zeljeznicar-Sarajevo.... na BHT-u nista od toga nisu prenosili, a nek prenose Vitez-Slavija...
Belmin Karamahmedovic najveca debilcina! upropastio je sport na javnom servisu
irac300 wrote:Evo sada potvrđeno na BHT sportu, susret prenosi MojaTv!
Jebala ih MojTV, ne znam koji k***c uopste placam tv pretplatu kad nisu u stanju ni jedne utakmice prenositi, Celik-Sarajevo, Zeljeznicar-Zrinjski, Sarajevo-Olimpic, Zeljeznicar-Sarajevo.... na BHT-u nista od toga nisu prenosili, a nek prenose Vitez-Slavija...
Belmin Karamahmedovic najveca debilcina! upropastio je sport na javnom servisu
Bhtelecom pokrenuo akciju za pitare i kospe, prikljucak marka, svake sedmice na mojaTV utakmica sarajevskog kluba koji gostuje, sad jos treba i BHT prenositi utakmice Zelje i Sarajva...
Anestezija wrote:0-1 Bilbija,0-2 Stojcev...ako niti dnao
Bilbija i Stojcev svakome mogu napraviti probleme, ali ja ne bi izdvajao individualce. Najmasovnije i najpopularnije takmicenje je takmicenje u kojem mi imamo vise iskustva i sutra sam siguran u pobjedu.
Anestezija wrote:0-1 Bilbija,0-2 Stojcev...ako niti dnao
Bilbija i Stojcev svakome mogu napraviti probleme, ali ja ne bi izdvajao individualce. Najmasovnije i najpopularnije takmicenje je takmicenje u kojem mi imamo vise iskustva i sutra sam siguran u pobjedu.
DŽe ti mogu 'ljeba ostavit za golubove jer ne znam koliko je raja upucena, ti si jedan posten insan i 'ranis golubove u slobodno vrime?
kontam nesto, ne pamtim kad smo na Grbavici zijanili zadnji put, u kupu nismo izgubili 6 godina, po svemu tome bi trebali i danas pobjediti gledajuci statistiku... al derbi je derbi
Ništa ove sedmice nije isto kao što je prošle bilo.
Druga stvar očekujem za vikend jarnija u splitu na rivi to mi je želja.
Šta će vještaci ništa bogme, mi imamo naš tim igrača koji vole svoj klub.