Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zeljo_do_groba wrote:Prosli i osramotili se, a vi ispali od Zete i Kukesija i niste se osramotili...
Govorim za Libertas. Na glavu ste nam sjeli zbog ukupne pobjede od 3:1.
Ovakav prolazak tvog kluba nije sramotan???
Ko je rekao da se nismo osramotili ispadanjem od Zete/Kukesija???
Ne valja prevrtati rijeci i biti licemjeran.
Pa sa obzirom da su bez poraza u Kupu iako evo vec 2 sezone nisu podigli taj trofej, uopce me ne iznenadjuje da trpaju ekipe laganice u Evropi k`o veceras
Kako čitam ovaj forum, isti već godinama pišu o odronu, raspadu i borbi za opstanak zelje i naravno to uvijek najavljuju unaprijed kao vidovite dzemile. Heeej, odakle tolika snaga i volja da se godinama toliko sere i NEOBJEKTIVNO LAZE? Nije to zajebancija vise a nije ni daleko od bolesnog.
Posto je već bilo sličnih oplkada, evo ponuda za nekog pitara, koji hoće. Kladimo se u ban od mjesec da ce sada proći Željo a Sarajevo neće (za pitara Sarajevo prolazi a Željo ne)
Bujrum
Kako ce biti igraca kad nema para, vi ko djeca jebote... Dok se imalo, bilo je Zeba, Bekrica, Beslija ovih onih, sad nema, sad se pokrij kol'ki ti je jorgan.
Charuga wrote:
Postim, nema lomljenja a svakako ne konzumiram alkohol već 9 godina ...
BHF_Manijak wrote:Kako ce biti igraca kad nema para, vi ko djeca jebote... Dok se imalo, bilo je Zeba, Bekrica, Beslija ovih onih, sad nema, sad se pokrij kol'ki ti je jorgan.
Charuga wrote:
Postim, nema lomljenja a svakako ne konzumiram alkohol već 9 godina ...
Mu'min pravi, sta vam je ba! Samo guraj Plavi!
Ne pijem ja uopce alkohol, nikada ni kap nisam okusio, pa se ne kurcim ovdje
Procitah tek sada, zeljo ce dobiti 250 hiljada eura za nastup u prva dva pretkola. 120 hiljada za prvo + 130 hiljada za drugo i dobice jos 0.5 bodova UEFA koeficijenta.
Eh, zanima me hoce li npr sarajevo sada dobiti 250 hiljadaeura ili samo 130 i hoce li sarajevo dobiti ovih 0.5 bodova ili nece dobit nikakvih bodova ako ispadnu odmah?
duminjo wrote:Procitah tek sada, zeljo ce dobiti 250 hiljada eura za nastup u prva dva pretkola. 120 hiljada za prvo + 130 hiljada za drugo i dobice jos 0.5 bodova UEFA koeficijenta.
Eh, zanima me hoce li npr sarajevo sada dobiti 250 hiljadaeura ili samo 130 i hoce li sarajevo dobiti ovih 0.5 bodova ili nece dobit nikakvih bodova ako ispadnu odmah?
Sarajevo samo za drugo, pare se dobijaju samo za ona pretkola u kojim se učestvuje. To oko koeficijenta se ne razumijem najbolje ali ima neki mali dio koji ide za državni koeficijent mislim.
duminjo wrote:Procitah tek sada, zeljo ce dobiti 250 hiljada eura za nastup u prva dva pretkola. 120 hiljada za prvo + 130 hiljada za drugo i dobice jos 0.5 bodova UEFA koeficijenta.
Ispade da je bolje igrati što više ih pretkola mislim, sa finansijske strane