Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ništa bez haram verzije. i to zna se gdje, nema potrebe ponavljat stalno ko papagaj.
Aman...napravimo varijantu kolaca i europi jal tako nesto a vi poslije idite u taj dm,sk ili kako vec
btw razmisljam da za nagradu grada predlozim seada kaknju...nek ide sve u mp3
jubix wrote:Da li moram od svih clanova porodice ponijeti licnu da bi se uclanili u Celik ili je dovoljno da popunim formular za sve njih i ponesem svoju?
mislim da trebas jos ako su upitanju ove od 20KM i 40KM onda moras donjeti i dokaz da su nezaposleni, penzioner ili pak student
S obzirom koliko su Hamko i SDA proteklih godina desetkovali Čelik biti će pravo čudo ako ne ispadnemo iz lige.
S druge strane evo ovi iz Šape dižu frku, navodno im neko potrova paščad po Blatuši. Ne znam je li istina. Ali ono što pouzdano znam jeste da Šapaši razvode paščad po selima i ostavljaju ih nadajući se Alba neće ovamo. Danas je sekunda falila da prvi put u životu dignem ruku na jedno izrazito drsku gospođicu, a da psa nije pokupila u auto sa svojom kolegicom i udaljila se u pravcu grada ja bih sada bio u muriji, pas na vječnim lovištima a ona u urgentnoj.
Jimmy McNulty wrote:S obzirom koliko su Hamko i SDA proteklih godina desetkovali Čelik biti će pravo čudo ako ne ispadnemo iz lige.
S druge strane evo ovi iz Šape dižu frku, navodno im neko potrova paščad po Blatuši. Ne znam je li istina. Ali ono što pouzdano znam jeste da Šapaši razvode paščad po selima i ostavljaju ih nadajući se Alba neće ovamo. Danas je sekunda falila da prvi put u životu dignem ruku na jedno izrazito drsku gospođicu, a da psa nije pokupila u auto sa svojom kolegicom i udaljila se u pravcu grada ja bih sada bio u muriji, pas na vječnim lovištima a ona u urgentnoj.
Jimmy McNulty wrote:Danas je sekunda falila da prvi put u životu dignem ruku na jedno izrazito drsku gospođicu, a da psa nije pokupila u auto sa svojom kolegicom i udaljila se u pravcu grada ja bih sada bio u muriji, pas na vječnim lovištima a ona u urgentnoj.
Jimmy McNulty wrote:S obzirom koliko su Hamko i SDA proteklih godina desetkovali Čelik biti će pravo čudo ako ne ispadnemo iz lige.
samo da potvrdim navod. kod mene su osvanula dva novopridosla sa markicama na usima prije dva dana. ja bih volio da sam se sreo sa onim ko ih je izbacio...