Stvarno ne znam
Logosoft
Moderator: Benq
- semirsar
#16727 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sve ovo prdimahovina... da su dali barem na 6mj ili godinu a ne pisljivi mjesec, ne bi him zlo bilo, pa da se meres scime pohvalit', 'vako... jbthi, stipse samo tako. Meni nikak'a satisfakcija za produzenje ugovora, mjesec dana da gledim f-box paket brezplatno i to je to?! Ma nek'him gledi NaJlova mater... inace to je jedini paket koji nejmam u sklopu svog paketa.
@beni... bubuleja, ne se ljutit sto te tak' zovem, meni je on bio najomiljeniji lik , drazi i od ckalje
svojevremeno scedoh da produzim ugovor 6mjeseci prije isteka... nescedose krelci, velu nemre dok je vazeci stari, ko biva raskini ti pa da te meremo opalit po djepu zbogradi prijevremenog raskida i ondak cemo ti dati novi ugovor
Zanimljivo, kod T-macha sve mere, svaki deal je moguc' ...
Da bi mog'o jopet na @MTV se pozvat' morao bi se potpuno odjavit sa mreze i ondak kao potpuno novi korisnik pozvat se na njeg', nego, imadem ja prijedlog za tebe... doturider ti njemu Milku, i nejma sretnijeg cojka od njega
P.S. nijesam zvao, jerbo neimadoh zivaca, boj'o sam se lanucu him nesto grd'o, a nije insan iz podrske kriv... uzjeb'o him se net hebeno... restart modema serijski...'nako k'o safunjara, onije najgora... vec dva dana... nije se ni sahatak kontinuiteta sastavilo u komadu
sta rec koju posluku porati
@beni... bubuleja, ne se ljutit sto te tak' zovem, meni je on bio najomiljeniji lik , drazi i od ckalje
Da bi mog'o jopet na @MTV se pozvat' morao bi se potpuno odjavit sa mreze i ondak kao potpuno novi korisnik pozvat se na njeg', nego, imadem ja prijedlog za tebe... doturider ti njemu Milku, i nejma sretnijeg cojka od njega
P.S. nijesam zvao, jerbo neimadoh zivaca, boj'o sam se lanucu him nesto grd'o, a nije insan iz podrske kriv... uzjeb'o him se net hebeno... restart modema serijski...'nako k'o safunjara, onije najgora... vec dva dana... nije se ni sahatak kontinuiteta sastavilo u komadu
- MTV
#16728 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nek on kupi milku ja cu doci po nju
Mislio sam da je u sklopu paketa Quatro+ ukljuceni svi paketi kanala ukljucujuci i FilmBox paket a ono
Kod mene ti nije bilo prekida konekcije 50+ sati.
Ali je opao nivo signala kad se ocita preko routera. I nije da ih gledam ali danas citav dan kod mene ne rade (crna slika) BN BIH HD i Alternativna TV. Ostalih 166 kanala u osnovnom paketu rade sasvim OK.
Mislio sam da je u sklopu paketa Quatro+ ukljuceni svi paketi kanala ukljucujuci i FilmBox paket a ono
Kod mene ti nije bilo prekida konekcije 50+ sati.
Ali je opao nivo signala kad se ocita preko routera. I nije da ih gledam ali danas citav dan kod mene ne rade (crna slika) BN BIH HD i Alternativna TV. Ostalih 166 kanala u osnovnom paketu rade sasvim OK.
- beni-bu-man
#16729 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nema ljutnje mi smo fina raja ovdjesemirsar wrote:Sve ovo prdimahovina... da su dali barem na 6mj ili godinu a ne pisljivi mjesec, ne bi him zlo bilo, pa da se meres scime pohvalit', 'vako... jbthi, stipse samo tako. Meni nikak'a satisfakcija za produzenje ugovora, mjesec dana da gledim f-box paket brezplatno i to je to?! Ma nek'him gledi NaJlova mater... inace to je jedini paket koji nejmam u sklopu svog paketa.
@beni... bubuleja, ne se ljutit sto te tak' zovem, meni je on bio najomiljeniji lik , drazi i od ckaljesvojevremeno scedoh da produzim ugovor 6mjeseci prije isteka... nescedose krelci, velu nemre dok je vazeci stari, ko biva raskini ti pa da te meremo opalit po djepu zbogradi prijevremenog raskida i ondak cemo ti dati novi ugovor
Zanimljivo, kod T-macha sve mere, svaki deal je moguc' ...
Ma ja se malo zezam sto se meni tice mogu ostat na LOL-i dok ne crknem, na TM kad sam bio u zadnje 4 godine mi racun porastao na 10KM
- afannedim
#16730 Re: Logosoft ALL ABOUT
RTL2 HR i cinestar fantasy dva dana crnilo.
- MTV
#16731 Re: Logosoft ALL ABOUT
RTL 2 HR kod mene je radio juce a vala i danas radi.
Cinestar Fantasy ne radi ni preko Mozaika (zuto dugme). Inace ga nemam na listi jer nemam Plus paket.
Cinestar Fantasy ne radi ni preko Mozaika (zuto dugme). Inace ga nemam na listi jer nemam Plus paket.
- MTV
#16732 Re: Logosoft ALL ABOUT
U BiH raste broj korisnika IPTV-a dok kablovska stagnira

https://www.broadbandtvnews.com/2018/06 ... -grows-60/

https://www.broadbandtvnews.com/2018/06 ... -grows-60/
- crnivrag
#16733 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pogrešan post, na pogrešnom mjestu.MTV wrote:
Last edited by crnivrag on 13/06/2018 22:30, edited 1 time in total.
- MTV
#16734 Re: Logosoft ALL ABOUT
Crni crni sta ti se desava pa fulas postove i njihove teme?!crnivrag wrote:Pogrešan post, na pogrešnom mjestu.MTV wrote:
- crnivrag
#16735 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nešto mi naumpadne da se malo zekam s tobomMTV wrote: Crni crni sta ti se desava pa fulas postove i njihove teme?!
- MTV
#16736 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moze mozecrnivrag wrote:Nešto mi naumpadne da se malo zekam s tobomMTV wrote: Crni crni sta ti se desava pa fulas postove i njihove teme?!
- Benq
#16737 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:Moze mozecrnivrag wrote: Nešto mi naumpadne da se malo zekam s tobom

- afannedim
#16739 Re: Logosoft ALL ABOUT
HAYATOVCI ponovo u HD-u.
- MTV
#16740 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene ide u SD. Ne gori lampica na AirTies HD resiveru a nije nesto ni bolja slika.afannedim wrote:HAYATOVCI ponovo u HD-u.
Ko zna mozda za AirTies nisu pustili u HD formatu.
- afannedim
#16741 Re: Logosoft ALL ABOUT
Slika extra. Kao HAYAT HD i upravo mi se pojavi BHT1 HD-V1 I BHT HD 1 V-2.
Edit: HAYATOVCI opet loša slika
- MTV
#16742 Re: Logosoft ALL ABOUT
To V skraceno od Verzija 1 i 2?!afannedim wrote:Slika extra. Kao HAYAT HD i upravo mi se pojavi BHT1 HD-V1 I BHT HD 1 V-2.
Imam ih i ja. Da nije mozda sa vecim bitrateom.
Hayatovci kod mene nisu ni isli u HD kad si ti napisao.
- crnivrag
#16743 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da neće prenositi različite sadržaje kad se zahukta SP, moguće da prave dvije verzije kanala nešto kao BHT1 HD i BHT2 HD.MTV wrote:To V skraceno od Verzija 1 i 2?!afannedim wrote:Slika extra. Kao HAYAT HD i upravo mi se pojavi BHT1 HD-V1 I BHT HD 1 V-2.
Imam ih i ja. Da nije mozda sa vecim bitrateom.
Hayatovci kod mene nisu ni isli u HD kad si ti napisao.
- MTV
#16744 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moguce, evo ih i na spisku kanala na web stranici
http://www.logosoft.ba/tv-paketi
Ili je neka greska.
Ili je neka greska.
- crnivrag
#16745 Re: Logosoft ALL ABOUT
Idu kasnije po dvije utakmice u istim terminima, mislim da zbog toga i prave dvije verzije kanala.MTV wrote:Moguce, evo ih i na spisku kanala na web stranici
Ili je neka greska.
Eh sad je pitanje, da li će to biti samo kod Logosofta ili će drugu verziju ponuditi i ostalim operaterima.
- MTV
#16746 Re: Logosoft ALL ABOUT
Onda ce biti ponudjeno i drugima nije to sada neka eksluziva to je javni servis.
- afannedim
#16747 Re: Logosoft ALL ABOUT
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN. 
-
Sakazulu
#16748 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sretno danas 
ma i sutra hihi
ma i sutra hihi
- crnivrag
#16749 Re: Logosoft ALL ABOUT
Od 25.06. kreću po dvije utakmice u isto vrijeme, zato mislim da prave dvije verzije kanala, da mogu pokriti sve prenose uživo: https://www.fifa.com/worldcup/matches/MTV wrote:Onda ce biti ponudjeno i drugima nije to sada neka eksluziva to je javni servis.
- beni-bu-man
#16750 Re: Logosoft ALL ABOUT
Juceih zvao jer mi obicni BHT HD nije radio, kaze ciko ubacili 2 streama radi zatamnjenih kanala,sta god im to znacilo hvala imcrnivrag wrote:Idu kasnije po dvije utakmice u istim terminima, mislim da zbog toga i prave dvije verzije kanala.MTV wrote:Moguce, evo ih i na spisku kanala na web stranici
Ili je neka greska.
Eh sad je pitanje, da li će to biti samo kod Logosofta ili će drugu verziju ponuditi i ostalim operaterima.