galamdzinica wrote:Samo jednomalkalna_baterija wrote:Btw ovo oko poštarine, nisam do sad ništa naručivala ovako, je li se plaća na svaki proizvod posebno ili samo po jednoj narudžbi?
Recimo ako bih uzela 2 palete, plaćam za obje po 5 funti, ili samo 5
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- alkalna_baterija
#16726 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
- galamdzinica
#16727 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ups, sorry, ja pogriješih, bila sam na MUA stranicijoooj wrote:Znam, citala sam o njoj vec ranije a Nakedica mi je preskupa. Tek sam se registrovala na stranicu i proceed sam do dijela za postarinu, pa mi je bilo smijesno ono kao skuplja pita od tepsije![]()
A kako 5 funti postarina, mene nudi samo standard 7,95 i kao oznacenu 11,95!?
- galamdzinica
#16728 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
A ja luđak naručim sve tri Nakedice, sreća jedna se izgubila u pošti, pa mi vratiše pare, a drugu vratih jer me grizla savjest. Da sam znala ne bih ni jedinicu naručivala, nego lijepo sve odavde.joooj wrote:Znam, citala sam o njoj vec ranije a Nakedica mi je preskupa. Tek sam se registrovala na stranicu i proceed sam do dijela za postarinu, pa mi je bilo smijesno ono kao skuplja pita od tepsije![]()
A kako 5 funti postarina, mene nudi samo standard 7,95 i kao oznacenu 11,95!?
- alkalna_baterija
#16729 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ovisnice
- lemniskata
#16730 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hqhair.com[Emma] wrote:Djevojke znam da se ovdje priča o kozmetici, ali vidim da sve naručujete, pa ako znate gdje se online može naručiti pegla za kosu, Remington po mmogućnosti.
koliko vidim ova ti je na akciji sad
http://www.hqhair.com/remington-klix-w ... 55935.html
-
NoaLada
#16731 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nisam znala gdje tacno da pitam, valjda je prikladno ovdje. Da li ste ikada koristile epilator za dlacice na licu (iznad usana, izmedju obrva)? Vidjela sam u Merkatoru u ponudi imaju Braun Face Mini Epilator + Cleansing Brush, procitala sam par review-a na internetu i okej su. Inace imam problem sa pojavljivanjem sitnih bubuljicica poslije depilacije nausnica, pa ne znam da li bih taj problem mogla rijesiti ovom metodom. Hvala 
- Ductus Holedocus
#16732 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Koristi li neko u stiku M.factor puder? I ima li ideju kako ga fiksirati?Puderom u kamenu ne moze,ostaju mi neke "bockice"po licu.. Valjda neko razumije sta su "bockice" 
-
AAmilaAA
#16733 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ne radi to tim,idi na neki tretman lasera ili epilacije,imas uvjek negdje neke pospuste,imas jedan od tih trenutno na e-kuponu,ili pokusaj sa secernom pastom,ako vec neces ILP.NoaLada wrote:Nisam znala gdje tacno da pitam, valjda je prikladno ovdje. Da li ste ikada koristile epilator za dlacice na licu (iznad usana, izmedju obrva)? Vidjela sam u Merkatoru u ponudi imaju Braun Face Mini Epilator + Cleansing Brush, procitala sam par review-a na internetu i okej su. Inace imam problem sa pojavljivanjem sitnih bubuljicica poslije depilacije nausnica, pa ne znam da li bih taj problem mogla rijesiti ovom metodom. Hvala
-
mirche_
#16734 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Mercator na Pofalicima, ja sam svoju kupila prije 3 godine, i dan danas odlicno sluzi, model S1005, bila je negdje oko 80+, i godina garancije[Emma] wrote:Djevojke znam da se ovdje priča o kozmetici, ali vidim da sve naručujete, pa ako znate gdje se online može naručiti pegla za kosu, Remington po mmogućnosti.
-
wildflower
#16735 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ako mislis na MF Pan Stick, ja isto nisam nasla nacin da ga fiksiram... tako dobro prekriva, a tako je mastan i nepostojan, tuga...Ductus Holedocus wrote:Koristi li neko u stiku M.factor puder? I ima li ideju kako ga fiksirati?Puderom u kamenu ne moze,ostaju mi neke "bockice"po licu.. Valjda neko razumije sta su "bockice"
na kraju, koristim ga kao korektor (cujem dosta zena radi tako) na suhim dijelovima obraza gdje imam neke crvenkaste oziljke od akni, tu funkcionise dobro.
- galamdzinica
#16736 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jutros koristih burberry earthy blush kao contour (samo na kostima obraza, vrlo blago za početak). Ljudi moji, kako je ovo dobra stvar! Nisam ni bila svjesna šta konturisanje radi
znam da nisam otkrila Ameriku, ali ja sam skroz oduševljena efektom i svojim licem
dodala malo rumenila na obraščiće i superiška 
edit: yaaaay! otvaram jubilarnu 700-tu stranicu teme
edit: yaaaay! otvaram jubilarnu 700-tu stranicu teme
-
NoaLada
#16737 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ima li iko iskustva sa tim metodama? Ja sam citala da djevojke znaju ici po 5 tretmana i opet im se te dlacice vrate. Stvarno pokusavam naci ucinkovito rjesenjeAAmilaAA wrote:Ne radi to tim,idi na neki tretman lasera ili epilacije,imas uvjek negdje neke pospuste,imas jedan od tih trenutno na e-kuponu,ili pokusaj sa secernom pastom,ako vec neces ILP.NoaLada wrote:Nisam znala gdje tacno da pitam, valjda je prikladno ovdje. Da li ste ikada koristile epilator za dlacice na licu (iznad usana, izmedju obrva)? Vidjela sam u Merkatoru u ponudi imaju Braun Face Mini Epilator + Cleansing Brush, procitala sam par review-a na internetu i okej su. Inace imam problem sa pojavljivanjem sitnih bubuljicica poslije depilacije nausnica, pa ne znam da li bih taj problem mogla rijesiti ovom metodom. Hvala
- Ductus Holedocus
#16738 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Odgovara mi zbog nijanse i zbog lahkog nanosenja.ALi je toliko masan i klizi .Mislilm da sam probala ko korektor da ga koristim,ali nije uspjelo ni tako. Nece da stoji i tačkawildflower wrote:Ako mislis na MF Pan Stick, ja isto nisam nasla nacin da ga fiksiram... tako dobro prekriva, a tako je mastan i nepostojan, tuga...Ductus Holedocus wrote:Koristi li neko u stiku M.factor puder? I ima li ideju kako ga fiksirati?Puderom u kamenu ne moze,ostaju mi neke "bockice"po licu.. Valjda neko razumije sta su "bockice"
na kraju, koristim ga kao korektor (cujem dosta zena radi tako) na suhim dijelovima obraza gdje imam neke crvenkaste oziljke od akni, tu funkcionise dobro.
-
AAmilaAA
#16739 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Imam ja idem,na te tretmane. Nije ti nista trajno,i vracaju se dlacice,ali ne sve i ne isto,i treba imati strepljenja. A ako ih cupas voskom ili epilatorom postaju ti samo gusce i jace,ali ako nemas problema s uraslim,i nije ti mrsko radiiti to non stop samo naprijed. A pokusaj i sa kremama za izbjeljivanje,ako nisi vec.NoaLada wrote:Ima li iko iskustva sa tim metodama? Ja sam citala da djevojke znaju ici po 5 tretmana i opet im se te dlacice vrate. Stvarno pokusavam naci ucinkovito rjesenjeAAmilaAA wrote:Ne radi to tim,idi na neki tretman lasera ili epilacije,imas uvjek negdje neke pospuste,imas jedan od tih trenutno na e-kuponu,ili pokusaj sa secernom pastom,ako vec neces ILP.NoaLada wrote:Nisam znala gdje tacno da pitam, valjda je prikladno ovdje. Da li ste ikada koristile epilator za dlacice na licu (iznad usana, izmedju obrva)? Vidjela sam u Merkatoru u ponudi imaju Braun Face Mini Epilator + Cleansing Brush, procitala sam par review-a na internetu i okej su. Inace imam problem sa pojavljivanjem sitnih bubuljicica poslije depilacije nausnica, pa ne znam da li bih taj problem mogla rijesiti ovom metodom. Hvala
-
_Mila_
#16740 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Inglot otvoren 
- Nisrin
#16741 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
_Mila_ wrote:Inglot otvoren
Cijene?
-
_Mila_
#16742 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Npr rumenilo/highlighter + karmin = 75 km.
Neke cijene imaju na njihovoj fb stranici.
-
BJB
#16743 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ima nesto malo u DM-u, korektori i neke boje..Ona njihova zelena robna marka- Alverde.
- Nisrin
#16744 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
_Mila_ wrote:Npr rumenilo/highlighter + karmin = 75 km.
Pogledat cu pudere XD
- emmahill
#16745 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Isto pitanje, planiram uzeti Snazaroo ili Mehron ali mi treba nešto jeftino za eksperimentisanje.Milloni wrote:Boje za lice gdje kupiti? Tetkinoj djevojcici ce uskoro rodjendan, pa nam trebaju
- emmahill
#16746 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja uzela Duraline i sljedeće ću 3 kontur puderaNisrin wrote:_Mila_ wrote:Npr rumenilo/highlighter + karmin = 75 km.
Pogledat cu pudere XD
- Nisrin
#16747 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
emmahill wrote:Ja uzela Duraline i sljedeće ću 3 kontur puderaNisrin wrote:_Mila_ wrote:Npr rumenilo/highlighter + karmin = 75 km.
Pogledat cu pudere XD
Sta je Duraline? Kakvi su puderi i koja im je cijena?!
- emmahill
#16749 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Duraline je tečnost koju miksaš sa gel linerom da ga oživiš ako se osušio, sa sjenilom ili pigmentom da napraviš tuš, kao mixing medium za glitere...
Sjenila su 14 i 17.17 KM.
Sjenila su 14 i 17.17 KM.
-
BJB
#16750 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Zoeva cetkice mozete kupiti na beautybay-u..