IRAN

Post Reply
jeza u ledja

#16701 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote:Evo, ja cu biti skroman i zadovoljan sa cetiri. Mozes li barem ublizu, meni se isplati... Samo reci i namah ti se javljam.
Jel to kao pregovaras? :-)

Treba ti neko dati 4k maraka da ti ne bi pisao na forumu? :lol:
salik79

#16702 Re: IRAN

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote:Evo, ja cu biti skroman i zadovoljan sa cetiri. Mozes li barem ublizu, meni se isplati... Samo reci i namah ti se javljam.
Jel to kao pregovaras? :-)

Treba ti neko dati 4k maraka da ti ne bi pisao na forumu? :lol:
Pa, ako ti tvrdis da sam placen za ovo, to znaci da zivim od ovoga, a ako zivim od ovoga, to znaci da bi ti morao preuzeti te obaveze (placu) na sebe. Od cega, inace, da zivim? :oops:
jeza u ledja

#16703 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote: Pa, ako ti tvrdis da sam placen za ovo, to znaci da zivim od ovoga,
Ne, ne znaci. To je tvoja namjerno postavljena pogresna logika kojom se obicno branis. Ko ce te placat hiljade maraka za ovakve stvari u Bosni? :-)

Jedino ako je ovo samo dio tvog rejona djelovanja. :D
salik79

#16704 Re: IRAN

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote: Pa, ako ti tvrdis da sam placen za ovo, to znaci da zivim od ovoga,
Ne, ne znaci. To je tvoja namjerno postavljena pogresna logika kojom se obicno branis. Ko ce te placat hiljade maraka za ovakve stvari u Bosni? :-)

Jedino ako je ovo samo dio tvog rejona djelovanja. :D
Ja nikada nisam tom "logikom branio", cak sam vam i dokazivao suprotno. Ti si uvijek tvrdio da sam placen za ovo, odnosno da sam tu "po zadatku".

Koja bi, onda, logika bila to sto mi sada ti nudis novac da se iskljucim s foruma?
jeza u ledja

#16705 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote: Ja nikada nisam tom "logikom branio", cak sam vam i dokazivao suprotno. Ti si uvijek tvrdio da sam placen za ovo, odnosno da sam tu "po zadatku".

Koja bi, onda, logika bila to sto mi sada ti nudis novac da se iskljucim s foruma?
Nisam tvrdio da zivis od piskaranja na ovom forumu. To je tvoja konstrukcija. :wink:
salik79

#16706 Re: IRAN

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote: Ja nikada nisam tom "logikom branio", cak sam vam i dokazivao suprotno. Ti si uvijek tvrdio da sam placen za ovo, odnosno da sam tu "po zadatku".

Nisam tvrdio da zivis od piskaranja na ovom forumu. To je tvoja konstrukcija. :wink:
Ovo sam, bezbeli, samo jednu stranicu prije, ja napisao? :oops:
jeza u ledja wrote:Sjo folova djecijih tita mi.

Znas sta, haj ovako, evo imam za tebe jedan prijedlog: Koliko god te placaju da pises ovakve nebuloze, javi se meni, ja cu ti platiti vise preko WU ili cemo vec nesto smisliti. Ne moze biti puno para. Znaci napravimo dogovor, a ti se vise ne javljas na forum. (Dogovoricu ja vamo s mojom agencijom finaciranje. :lol: :lol: ).
jeza u ledja

#16707 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote:
jeza u ledja wrote:

Ovo sam, bezbeli, samo jednu stranicu prije, ja napisao? :oops:
jeza u ledja wrote:Sjo folova djecijih tita mi.

Znas sta, haj ovako, evo imam za tebe jedan prijedlog: Koliko god te placaju da pises ovakve nebuloze, javi se meni, ja cu ti platiti vise preko WU ili cemo vec nesto smisliti. Ne moze biti puno para. Znaci napravimo dogovor, a ti se vise ne javljas na forum. (Dogovoricu ja vamo s mojom agencijom finaciranje. :lol: :lol: ).
Ne, to sam ja napisao. I tu ne pise da ja tvrdim/mislim/impliciram da ti zivis od pisanja na forumu.

I kad smo vec kod logike, kojom logikom tebi tvoje pisanje na forumu vrijedi bilo kakvih para, ako pises cisto iz razonode? :wink:
salik79

#16708 Re: IRAN

Post by salik79 »

Pa, koji klinac, uopce, impliciras takvo sta?!
ja71

#16709 Re: IRAN

Post by ja71 »

jeza u ledja wrote: Ne, to sam ja napisao. I tu ne pise da ja tvrdim/mislim/impliciram da ti zivis od pisanja na forumu.
Upravo zbog ovakvih pisancija ja ježa više ne shvatam ozbiljno
jeza u ledja

#16710 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

@ salik,

Izgleda da ti treba crtati jbg.

Impliciram i mislim da imas licne finansijske koristi od pisanja na ovom forumu. Ne mislim da su u pitanju velike pare.
jeza u ledja

#16711 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

ja71 wrote:
jeza u ledja wrote: Ne, to sam ja napisao. I tu ne pise da ja tvrdim/mislim/impliciram da ti zivis od pisanja na forumu.
Nisi me valjda ranije shvatao ozbiljno? :D
salik79

#16712 Re: IRAN

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:@ salik,

Impliciram i mislim da imas licne finansijske koristi od pisanja na ovom forumu. Ne mislim da su u pitanju velike pare.
Nije govno, nego se pas posr'o...Eto, hajde, neka se je, onda, "pas posr'o". Zasto ti mislis da meni, hvala Bogu, dobro situiranom, sa stalnim zaposlenjem i dobrom placom, trebaju neke sitne pare, od bilo koga, da bih pisao na ovom forumu?
jeza u ledja

#16713 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote:

Nije govno, nego se pas posr'o...Eto, hajde, neka se je, onda, "pas posr'o". Zasto ti mislis da meni, hvala Bogu, dobro situiranom, sa stalnim zaposlenjem i dobrom placom, trebaju neke sitne pare, od bilo koga, da bih pisao na ovom forumu?
Ne znam da si dobro situiran. To ti tvrdis. Mene apsolutno ne zanima. Uostalom i par stoja je za uhar. :D

Kazem, cak i ako nisam u pravu, onda imas jos manje da izgubis, tj. vise da dobijes, ako se javis na PM. :D
salik79

#16714 Re: IRAN

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote:

Ne znam da si dobro situiran. To ti tvrdis. Mene apsolutno ne zanima. Uostalom i par stoja je za uhar. :D

Kazem, cak i ako nisam u pravu, onda imas jos manje da izgubis, tj. vise da dobijes, ako se javis na PM. :D
Ako mi banka, sama od sebe, daje deset i po milja limita, koji mogu koristiti kako mi je cejf, kod nas, u Bosni, znaci da imas stalna primanja i to jako dobra. Slobodno se raspitaj, ili izguglaj, kako se limit dodjeljuje. Ako zelis da uslikam ugovor i postavim screenshot mobilnog bankarstva, kao dokaz?

Stoga, ne vidim svrhu moga pisanja na forumu za sitne pare, kao ni svrhu moga ne pisanja na forumu za sitne pare, koje bi mi, navodno, ti slao.
ja71

#16715 Re: IRAN

Post by ja71 »

jeza u ledja wrote:
ja71 wrote:
Nisi me valjda ranije shvatao ozbiljno? :D
Ja nigdje nisam napisao da sam te ranije shvatao ozbiljno
jeza u ledja

#16716 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

ja71 wrote:Ja nigdje nisam napisao da sam te ranije shvatao ozbiljno
ja71 wrote:Upravo zbog ovakvih pisancija ja ježa više ne shvatam ozbiljno
:lol:
rajv0sa

#16717 Re: IRAN

Post by rajv0sa »

Daj ba ježe zašto sve uvijek završi ad hominem?, eo zaspamana tema i šta je rezultat?
aratet

#16718 Re: IRAN

Post by aratet »

Naime, iranski TV emiteri ne smiju u svom programu koristiti sotonske simbole, a obzirom da United u sredini svog grba već nekoliko desetljeća ima đavola, grb nije smio biti upotrebljen.
Kakvi debili.
jeza u ledja

#16719 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote: Ako mi banka, sama od sebe, daje deset i po milja limita, koji mogu koristiti kako mi je cejf, kod nas, u Bosni, znaci da imas stalna primanja i to jako dobra. Slobodno se raspitaj, ili izguglaj, kako se limit dodjeljuje. Ako zelis da uslikam ugovor i postavim screenshot mobilnog bankarstva, kao dokaz?

Stoga, ne vidim svrhu moga pisanja na forumu za sitne pare, kao ni svrhu moga ne pisanja na forumu za sitne pare, koje bi mi, navodno, ti slao.
Bila je ova prica vec jednom.
Ovo je forum i on ima svoje limite. Dokazivat se mozes samo onim sto pises, te na osnovu toga kreirati neciji sud o sebi. Sve ostalo moze i hoce biti predmet sumnje. Ne znam zasto se pravis da ti to nije jasno?

Ovo je forum, pise neko ko stoji iza nicka, moze biti jedna osoba, moze dvije, moze deset. Moze biti robot. Ja ne zelim da nam neko kroji misljenja predstavljajuci ih kao svoja licna ubjedjenja, a ne nesto diktirano od strane drugih.

Ti da si Bakir Izetbegovic licno, opet mozes imati interesa od toga da ti ili neko za tebe siri ovakve jeftine propagandne supljake po forumu. Kao sto rekoh - sve se moze osporiti, osim sadrzaja onog sto pises. Na forumu, to je jedino sto se pika. :wink:
jeza u ledja

#16720 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

rajv0sa wrote:Daj ba ježe zašto sve uvijek završi ad hominem?, eo zaspamana tema i šta je rezultat?
Zato sto mi ide na kurac koristenje foruma za ovo sto on radi. Plati ba neki sajt iran-bosna pa tamo prosipaj suplju.
Krokodajl

#16721 Re: IRAN

Post by Krokodajl »

Ej Iran ej marze por gohar :bih: :bih: :bih: :bih:

Selam i za Reisa što je prisustovao prijemu u ambasadi :thumbup:
славянин

#16722 Re: IRAN

Post by славянин »

jeza u ledja wrote:
rajv0sa wrote:Daj ba ježe zašto sve uvijek završi ad hominem?, eo zaspamana tema i šta je rezultat?
Zato sto mi ide na kurac koristenje foruma za ovo sto on radi. Plati ba neki sajt iran-bosna pa tamo prosipaj suplju.
Nije tacno - on samo prenosi svjetlost iz irana koji sika slobodom,napretkom i razvitkom sa bratskom Rusijom protiv cionista zapada i iluminata itd gdje su zene na reklamama ponizene a u iranu su zene pravo slobodne oce da se pokrivaju i sva prava svi ono imaju dok vrhovnni vodja kao mikeladjelova statua nadgleda.
jeza u ledja

#16723 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

славянин wrote:
jeza u ledja wrote:
Nije tacno - on samo prenosi svjetlost iz irana koji sika slobodom,napretkom i razvitkom sa bratskom Rusijom protiv cionista zapada i iluminata itd gdje su zene na reklamama ponizene a u iranu su zene pravo slobodne oce da se pokrivaju i sva prava svi ono imaju dok vrhovnni vodja kao mikeladjelova statua nadgleda.
Sto je najvise sega, ovo se ne razlikuje puno od nacina na koji on pise. :D
Atego

#16724 Re: IRAN

Post by Atego »

:bih:
rajv0sa wrote:Sinoć održan svečani prijem povodom obilježavanja 40 godišnjice revolucije.
Image
Image
salik79

#16725 Re: IRAN

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote: Ako mi banka, sama od sebe, daje deset i po milja limita, koji mogu koristiti kako mi je cejf, kod nas, u Bosni, znaci da imas stalna primanja i to jako dobra. Slobodno se raspitaj, ili izguglaj, kako se limit dodjeljuje. Ako zelis da uslikam ugovor i postavim screenshot mobilnog bankarstva, kao dokaz?

Bila je ova prica vec jednom.
Ovo je forum i on ima svoje limite. Dokazivat se mozes samo onim sto pises, te na osnovu toga kreirati neciji sud o sebi. Sve ostalo moze i hoce biti predmet sumnje. Ne znam zasto se pravis da ti to nije jasno?

Ovo je forum, pise neko ko stoji iza nicka, moze biti jedna osoba, moze dvije, moze deset. Moze biti robot. Ja ne zelim da nam neko kroji misljenja predstavljajuci ih kao svoja licna ubjedjenja, a ne nesto diktirano od strane drugih.

Ti da si Bakir Izetbegovic licno, opet mozes imati interesa od toga da ti ili neko za tebe siri ovakve jeftine propagandne supljake po forumu. Kao sto rekoh - sve se moze osporiti, osim sadrzaja onog sto pises. Na forumu, to je jedino sto se pika. :wink:
Ako ne mogu dokazati potpisanim ugovorom s bankom, potkrijepiti to screenshotom mobilnog bankarstva, na kojem stoji isti iznos kao i na ugovoru, pretpostavljam da ti nista ne bi znacilo ni da odem na bankomat, uslikam iznos stanja racuna, onda isprintam taj isti iznos, te na tom izvodu napisem "sta ima jezu?", jer to moze biti i robot, ili Bakir Izetbegovic, ili bilo ko drugi... A ko god ne dijeli tvoje misljenje je neciji placenik, bot, ili budala. Od Vivaldija, preko Chellija, do mene.

Zasto me to ne cudi od nekoga ko je na jaslama onih ciji je moto: "Ili ste s nama, ili protiv nas! "? :oops:
Post Reply