Ilegalni migranti u BiH
-
Guadalajara
#16701 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ili ce ih policija tuci ili narod...
- CikCikCikPogodi
#16702 Re: Ilegalni migranti u BiH
Vidite sta kod njih pise, "potrebna za sigurnost slobodne drzave".

-
doboj71
#16703 Re: Ilegalni migranti u BiH
Danas pricam sa rodjakom(obojica smo u americi), on ima kucu u jelahu ,okolina Tesnja .Migranti usli u kucu ,zaprljali ,unistili .Rodjak mu nakon nekoliko dana otisao da obidje kucu i ,zaprepastio se kad je vidio .Oni lezerno izasli ,jos se bune sto izlaze.par hiljada maraka stete napravili .Znaci sire se po citavoj Bosni .Bilo je jos slucajeva u komsiluku da vide ako su kuce prazne ,razbiju prozore i udju .
- Hajlac
#16704 Re: Ilegalni migranti u BiH
Bakir, Turkovićka i Džaferoglu Pakistanu, Afganistanu i Iranu lijepo rekli - braćo muslimani, kao gest zahvalnosti za vojnu pomoć i one bradate fanatike rezače-grkljana u ratu koji su nam jaaaaaaaako "pomogli"doboj71 wrote: ↑23/08/2020 02:48 Danas pricam sa rodjakom(obojica smo u americi), on ima kucu u jelahu ,okolina Tesnja .Migranti usli u kucu ,zaprljali ,unistili .Rodjak mu nakon nekoliko dana otisao da obidje kucu i ,zaprepastio se kad je vidio .Oni lezerno izasli ,jos se bune sto izlaze.par hiljada maraka stete napravili .Znaci sire se po citavoj Bosni .Bilo je jos slucajeva u komsiluku da vide ako su kuce prazne ,razbiju prozore i udju .
-
doboj71
#16705 Re: Ilegalni migranti u BiH
Nazalost tako nekako.Problem je da ja licno ne vidim ni jednog sposobnog politicara koji ima neku viziju za rjesavanje problema.Ove ublehe tipa turkovic, cikotic nidje veze.Bakir ce poceti obecavati pred izbore puno toga po obicaju, raja ce to da povjeruje, i tako ispocetkaOvo je izgleda tiha okupacija.
- Sanjarko
#16706 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ja predlozio formiranje narodnih milicija kao rjesenje pa me ismijase. Na temu gledam ih juce snimala ih televizija. Mnogi bambuce nose. Kazem ja ko zna ko su itd. Pustanje onih kriminalaca po BI, pa teroristi itd. Ko da nemamo svojih belaja i belajsusa gdje i ja spadam.
- mayab
#16707 Re: Ilegalni migranti u BiH
U principu, najjednostavniji način je vraćanje u državu iz koje su ušli u BiH , dakle Srbiju, tako je po svim konvencijama(readmisija),doboj71 wrote: ↑23/08/2020 04:03 Nazalost tako nekako.Problem je da ja licno ne vidim ni jednog sposobnog politicara koji ima neku viziju za rjesavanje problema.Ove ublehe tipa turkovic, cikotic nidje veze.Bakir ce poceti obecavati pred izbore puno toga po obicaju, raja ce to da povjeruje, i tako ispocetkaOvo je izgleda tiha okupacija.
tako i Hr radi, kad ih vraća nama,
e sad, zašto ova lopovska kleronaci banda na vlasti to ne radi, to je već drugo i komplicirano pitanje....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16708 Re: Ilegalni migranti u BiH
De ba ne pravdaj ga. On je Ministar SIGURNOSTI ne stan ul komicarMaraschino wrote: ↑22/08/2020 22:15 Hajmo realno a ne pristrasno, nije Cikotic puno fulao osim te potrosnje koja je zanemariva. Svi ocekuju od Crvenog kriza i UNHCRa nesto a ne da plate iz svog dzepa.
Ono oko sexi ideja, covjek je bio ironican na Fahrine bljuvotine kako migrante treba vratiti odakle su dosli.
Da je to lako to bi mnogi prije nas uradili.
...i ja sam mislio da je on malo pametniji politicar ali toga kod nas definitivno nema nego moramo birati ko je manje glup.
-
howdy
#16709 Re: Ilegalni migranti u BiH
Jesi li sabro štetu koju su nanijeli stanovnistvu? Ministar sigurnosti podrzava ljude bez dokumenata imena i porijekla?Maraschino wrote: ↑22/08/2020 22:15 Hajmo realno a ne pristrasno, nije Cikotic puno fulao osim te potrosnje koja je zanemariva. Svi ocekuju od Crvenog kriza i UNHCRa nesto a ne da plate iz svog dzepa.
Ono oko sexi ideja, covjek je bio ironican na Fahrine bljuvotine kako migrante treba vratiti odakle su dosli.
Da je to lako to bi mnogi prije nas uradili.
...i ja sam mislio da je on malo pametniji politicar ali toga kod nas definitivno nema nego moramo birati ko je manje glup.
Svaka cast, ovo govno od drzave se treba raspast.
- CikCikCikPogodi
#16710 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ja znam da ni jedan od njih na vlasti nece je napustiti mirnim nacinom, njima se toliko vladanje uvuklo u kozu da ih jedino narod sa oruzjem može istjerati.Sanjarko wrote: ↑23/08/2020 06:12 Ja predlozio formiranje narodnih milicija kao rjesenje pa me ismijase. Na temu gledam ih juce snimala ih televizija. Mnogi bambuce nose. Kazem ja ko zna ko su itd. Pustanje onih kriminalaca po BI, pa teroristi itd. Ko da nemamo svojih belaja i belajsusa gdje i ja spadam.
- shbc
#16711 Re: Ilegalni migranti u BiH
Dok god imamo ovu vlast to je naivno ocekivati. Imamo jednu stranu (SNSD) koja srdacno pomaze Srbiji da rijesi svoj problem, te drugu (SDA) koja sve to presutno odobrava jer im je vlast i koalicija sa prvom stranom draza od sigurnosti drzave i gradjana.mayab wrote: ↑23/08/2020 08:19U principu, najjednostavniji način je vraćanje u državu iz koje su ušli u BiH , dakle Srbiju, tako je po svim konvencijama(readmisija),doboj71 wrote: ↑23/08/2020 04:03 Nazalost tako nekako.Problem je da ja licno ne vidim ni jednog sposobnog politicara koji ima neku viziju za rjesavanje problema.Ove ublehe tipa turkovic, cikotic nidje veze.Bakir ce poceti obecavati pred izbore puno toga po obicaju, raja ce to da povjeruje, i tako ispocetkaOvo je izgleda tiha okupacija.
e sad, zašto ova lopovska kleronaci banda na vlasti to ne radi, to je već drugo i komplicirano pitanje....
I onda pred izbore ta druga strana formira neke "probosanske" blokove i napada bilo koga ko nije dio tog bloka.
Krenucemo naprijed onog momenta kada budemo SDA smatrali probosanskom u istom obimu kao SNSD i HDZ. Jer nisu ni bogdu bolji.
- Cherry-Cherry
#16712 Re: Ilegalni migranti u BiH
Nema većih izdajnika ove države od SDA.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#16713 Re: Ilegalni migranti u BiH
Prije zime dati ljudima arapske kuce. Svakako su prazne.
-
howdy
#16714 Re: Ilegalni migranti u BiH
Prije ce bit da ce bosnjacke zaplatit
- Cherry-Cherry
#16715 Re: Ilegalni migranti u BiH
Izgleda da se u ovoj zemlji ništa ne može riješiti bez krvi.
-
NediM17
#16716 Re: Ilegalni migranti u BiH
Dobar onaj "merhum" policajac, ne salje ih u Banju Luku nego u Sarajevo. 
Mile zadovoljno trlja ruke, Bosnjaci se opet svadjaju izmedju sebe, Biscani sa Sarajlijama, ovi sa Tuzlacima i tako ukrug.
A orban, picousti i mile trpaju, ne vade.
Neki dan sam bio poslom u Kalesiji i tamo ih docekuju k'o bracu, njima dodju, prodju, napoje ih, nahrane ih i ovi odose dalje, do Sarajeva pa u Krajinu. Ako vec ne kontrolisemo istocnu granicu mozemo kontrolisati istocni ulaz u FBiH, Sapna, Kalesija i tu ih pokusati sprijeciti i vratiti miletu pa nek on gleda sta ce s njima.
Mile zadovoljno trlja ruke, Bosnjaci se opet svadjaju izmedju sebe, Biscani sa Sarajlijama, ovi sa Tuzlacima i tako ukrug.
A orban, picousti i mile trpaju, ne vade.
Neki dan sam bio poslom u Kalesiji i tamo ih docekuju k'o bracu, njima dodju, prodju, napoje ih, nahrane ih i ovi odose dalje, do Sarajeva pa u Krajinu. Ako vec ne kontrolisemo istocnu granicu mozemo kontrolisati istocni ulaz u FBiH, Sapna, Kalesija i tu ih pokusati sprijeciti i vratiti miletu pa nek on gleda sta ce s njima.
- CikCikCikPogodi
#16717 Re: Ilegalni migranti u BiH
Bojim se da je to jedini nacin da se skinu ovi sa vlasti. Jer su toliko postali ovisno o vlasti ko da je heroin. Pa pogledaj im faca svi ko zombiji sa podocnjacima.
Svima je jasno da SDA SNSD i HDZ zele ostati na vlasti pa makar koristili metode CCP-a u Kini.
- Cherry-Cherry
#16718 Re: Ilegalni migranti u BiH
Tačno, iz faca im zlo izvire.
-
NediM17
#16719 Re: Ilegalni migranti u BiH
Prestanite prizivati pucnjavu i krv. Ohanite s tim. PS pa pucajte do mile volje. 
-
mali_balon
#16720 Re: Ilegalni migranti u BiH
Dokle god se uplacuje lova na razne racune i od strane raznih organizacija za rjesavanje problema migranata oni ce biti u BiH.....
Odlican nacin pranja novca i hapanja naravno
Odlican nacin pranja novca i hapanja naravno
-
winpin
#16721 Re: Ilegalni migranti u BiH
Neki dan ih gledam na raskrsnicama uzeli novu taktiku. Drze kesicu nekakvih tvrdih bombona i nude vozacima koji cekaju na semaforima.

Rasirili su se po cijeloj Bosni. Kao da ih neko organizirano usmjerava na prazne i napustene kuce.doboj71 wrote: ↑23/08/2020 02:48 Danas pricam sa rodjakom(obojica smo u americi), on ima kucu u jelahu ,okolina Tesnja .Migranti usli u kucu ,zaprljali ,unistili .Rodjak mu nakon nekoliko dana otisao da obidje kucu i ,zaprepastio se kad je vidio .Oni lezerno izasli ,jos se bune sto izlaze.par hiljada maraka stete napravili .Znaci sire se po citavoj Bosni .Bilo je jos slucajeva u komsiluku da vide ako su kuce prazne ,razbiju prozore i udju .
- problemnatravunu
#16722 Re: Ilegalni migranti u BiH
Nravno, samo "utovar" i vraćanje u državu iz koje su ušli u BiH, pa u ovom videu kaže ,mayab wrote: ↑23/08/2020 08:19U principu, najjednostavniji način je vraćanje u državu iz koje su ušli u BiH , dakle Srbiju, tako je po svim konvencijama(readmisija),doboj71 wrote: ↑23/08/2020 04:03 Nazalost tako nekako.Problem je da ja licno ne vidim ni jednog sposobnog politicara koji ima neku viziju za rjesavanje problema.Ove ublehe tipa turkovic, cikotic nidje veze.Bakir ce poceti obecavati pred izbore puno toga po obicaju, raja ce to da povjeruje, i tako ispocetkaOvo je izgleda tiha okupacija.
da ih Slovenci vrate u HR, a HR u BiH, samo se naša vlast pravi mutava ,
a uvjeren sam da se ne prave mutavi nego zapravo love u mutnom i kradu -dobijaju velike pare iz EU, od kojih dobar dio pokradu ili sprovedu u privatne džepove privatnih vlasnika migrantskih kampova, i jebe im se za sopstvenim narodom!
"Jbga, narod ima seksi ideje kako da se riješi ilegalnih migranata, ali ovi kleronacisti to ne žele realizirati, jer su tako omogućili da narod i država zaradi koju kintu, kad već nema turista"-koji poremećeni klošar trebaš biti pa da to tako javno ispričaš sa pozicije drzavnog ministra, FUJ!
http://ba.n1info.com/Video/Info/a456890 ... 2R7dJ1_o3c
Pitanje ovom reporteru:
"jesi li rekao onim ilegalnim migrantima sa kojima si razgovarao da im je razmišljanje totalno pogrešno i da su u debelom prekršaju i izvan zakona i da to tako ne može !??"
-
biscanka2
-
joe_black
#16724 Re: Ilegalni migranti u BiH
Nije niako za opravdanja ali brate ako je godspoda otisla u Ameriku, budite gospoda pa posaljite kojih 100S i platite nekome da vam cuva imovinu:)winpin wrote: ↑23/08/2020 10:48 Neki dan ih gledam na raskrsnicama uzeli novu taktiku. Drze kesicu nekakvih tvrdih bombona i nude vozacima koji cekaju na semaforima.
Rasirili su se po cijeloj Bosni. Kao da ih neko organizirano usmjerava na prazne i napustene kuce.doboj71 wrote: ↑23/08/2020 02:48 Danas pricam sa rodjakom(obojica smo u americi), on ima kucu u jelahu ,okolina Tesnja .Migranti usli u kucu ,zaprljali ,unistili .Rodjak mu nakon nekoliko dana otisao da obidje kucu i ,zaprepastio se kad je vidio .Oni lezerno izasli ,jos se bune sto izlaze.par hiljada maraka stete napravili .Znaci sire se po citavoj Bosni .Bilo je jos slucajeva u komsiluku da vide ako su kuce prazne ,razbiju prozore i udju .![]()
-
joe_black
#16725 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ma nema sta, jedino rijesenje je ako nema vojske na granicama, postaviti vojsku na granicu sa genocidnim entitetom, zatvoriti je kao sto je zatvoreno od strane Hrvatske prema nama i ne dopustiti da ijedan imigrant predje iz genocidne u federaciju i cekati da se djikani spametuju.Nivelacija wrote: ↑23/08/2020 00:40 Podrska narodu Krajine pa i za balvane i barikade na cestama, jednom ovaj balon vec mora puknuti.