nKrkan wrote:
OK

LJUBI AMIDŽA!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nKrkan wrote:
OK

Jel to sve sto si smislio da pitas ili ima jos...ne sekiraj se ba sve je ovo zajebancija...cuvaj zdravljebjelave wrote:Koliko bogati Hrasno ti ono rece da ti je godina?
U koju si onu skolu isao i pocinje li sa M, ako je ok sto pitam?
Ziv bio burazhrasno38 wrote:Jel to sve sto si smislio da pitas ili ima jos...ne sekiraj se ba sve je ovo zajebancija...cuvaj zdravljebjelave wrote:Koliko bogati Hrasno ti ono rece da ti je godina?
U koju si onu skolu isao i pocinje li sa M, ako je ok sto pitam?
jos kad bi mene nasekiralo ko me napada mozda bi i bilo interesantno.......ali ovaj forum je fantasticna stvar upravo za opsutanje zivaca...malo radis pa onda malo nesto napises...pa te onda malo neko poklopi i napadne i tako to......idu dani:)bjelave wrote:Ziv bio burazhrasno38 wrote:Jel to sve sto si smislio da pitas ili ima jos...ne sekiraj se ba sve je ovo zajebancija...cuvaj zdravljebjelave wrote:Koliko bogati Hrasno ti ono rece da ti je godina?
U koju si onu skolu isao i pocinje li sa M, ako je ok sto pitam?![]()
I stvarno ne znam sta ovi tvoji saplemenici imaju protiv tebe i stalno te napadaju.
Ti si meni skroz ok.
Jah, dosla dusa iz Brazila da barem negdje u ovom gradu proslavi tituluavetinja wrote:Ovo je još gore. Hem vam bio na tribini, hem vam dao gol, pa se još i radovao. Ali nema veze, sve je to OK.
Tad bi slavio najavljivanja titula i prekucavanja lige,uostalom vidi se da je liku dosadno čim visi na telefonu.simonese wrote:da je dosao malo ranije pogino bi od silnog slavlja titula
Onaj sto mu je Turkish sponzor? Okcelava_dlaka wrote:POGLEDAJTE SEMAFOR![]()
POGLEDAJTE SEMAFORtodd_smith wrote:Onaj sto mu je Turkish sponzor? Okcelava_dlaka wrote:POGLEDAJTE SEMAFOR![]()

Pogledajte tabelu.celava_dlaka wrote:POGLEDAJTE SEMAFORtodd_smith wrote:Onaj sto mu je Turkish sponzor? Okcelava_dlaka wrote:POGLEDAJTE SEMAFOR![]()
![]()
Dobra analiza vrlo realna. Sarajevo nije uspjelo opravdati ulogu favorita, u glavama zasnovanu na kvalitetu a sustinski na zeljinim losim rezultatima. Kvaliteta kadra je tu negdje obe ekipe, s tim da su oscilacije oba tima povezana sa postojecim razlicitim strujama unutar oba kluba. Sarajevo ima tezu poziciju, jer je veca lova u igri, ali i veci rizik i pritisak.Ricken wrote:https://www.facebook.com/GeneralPoslije ... 62466429:0
Jedan zanimljiv osvrt na utakmicu.
Ja sam mislio da se željo piše velikim slovom.BlueBlood wrote:
Malo slovo, mali klub, tako to ide.alberto_tomba wrote: Ja sam mislio da se željo piše velikim slovom.
Ako najveci sponzor kaze da je malim, onda je valjda tako.Logovan wrote:Malo slovo, mali klub, tako to ide.alberto_tomba wrote: Ja sam mislio da se željo piše velikim slovom.