Karačić o prekidu utakmice: To je folklor u Bosni i Hercegovini na svim terenima
I pazi ovo, ma daj idi u PM. Znaci Sarajevo treba ovo da prijavi UEFI, FIFI, svim mogucim institucijama.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Karačić o prekidu utakmice: To je folklor u Bosni i Hercegovini na svim terenima
Jebo li mu folkor mater koji ga je doveo. Kuci mu da Bog da bio onakav folklor. Samo čekam kazne saveza. Pomilkit ce ih, da se ne osjeti ugrozenim, majoriziranim, stoka fašistička. S kim ja zrak dijelim. Sve nam je ovo nacionalistička politika dala, na sve tri strane. Zbog njihovih politickih sranja cijelu godinu, rat bi uz malo huškanja vrlo lahko izbio.denimb wrote:Karačić o prekidu utakmice: To je folklor u Bosni i Hercegovini na svim terenima
I pazi ovo, ma daj idi u PM. Znaci Sarajevo treba ovo da prijavi UEFI, FIFI, svim mogucim institucijama.
To ja danas kazem. One seljacke.ba nas razvlace, po tri teksta svaki dan, a zbog internih stvsri u klubu koje zapravo nikog drugog ne diraju.last mohicans wrote:Tako nekako, interesuje ih tamo neki navijač FKS koji 3000 km daleko od BiH imao pola grama ili i manje, jer je to toboze skandal, interesuje ih tuđi privatni zivot, ko koga u slobodno vrijeme itd. Kad ne interesuje savez, koga treba da se tiče najprije, sto bi kvazi novinare interesiralo. Mi smo odron društvo u svakom smislu i segmentu.plain vanilla wrote:Klub ciji navijaci mrze drzavu bori se Kup iste. Plus ova divljac na tribinama radi sta hoce, i niko nista.
A nasi novinari dizu hajke za cvaju, a ovo ih ne zanima.
Plus pozvati sve klubove da vas podrže. Mi bi prvi, a i ostali bi se priključili. Manijaci, Horde Zla i ostane navijačke skupine zajedno sa običnim građanima na protest ispred Saveza. Medije nahajcati maksimalno. Pa da vidimo šta bi nakon svega toga bilo.strong69 wrote:@avetinja,
Slažem se da nisu trebali izaći na teren. I tražiti odluku od UEFA i drugih viših instanci.
Znas da od toga nema ništa. Veliki broj ljudi ovo smatra benignim i normalnim.avetinja wrote:Plus pozvati sve klubove da vas podrže. Mi bi prvi, a i ostali bi se priključili. Manijaci, Horde Zla i ostane navijačke skupine zajedno sa običnim građanima na protest ispred Saveza. Medije nahajcati maksimalno. Pa da vidimo šta bi nakon svega toga bilo.strong69 wrote:@avetinja,
Slažem se da nisu trebali izaći na teren. I tražiti odluku od UEFA i drugih viših instanci.
Cuj eno sad im smeta hahahahahaultima_palabra wrote:Eno sad im smeta ustastvo na tribinama... mogli ste onda nesto uraditi preko silnih pozicija u savezu... a ne moze kad su se pozicije rastalile sa ujama![]()
Da ste uzeli niko se ne bi ni pocesao, ovako ide kmecanje o ustasama da se ne bi spominjao teren.
Pa ne smeta cak ni svima na forumu.strong69 wrote: Znas da od toga nema ništa. Veliki broj ljudi ovo smatra benignim i normalnim.
Jarane, jesi ti gledao utakmicu? Da bi nesto komentatisao, moras imati najprije uvid u isto. Niko nije rekao da uje nisu dobile nezasluzeno, ali je sve na terenu i tribinama vodilo ka tome, počevši od divljanja fašista do kriminalnog suđenja balije na terenu.ultima_palabra wrote:Eno sad im smeta ustastvo na tribinama... mogli ste onda nesto uraditi preko silnih pozicija u savezu... a ne moze kad su se pozicije rastalile sa ujama![]()
Da ste uzeli niko se ne bi ni pocesao, ovako ide kmecanje o ustasama da se ne bi spominjao teren.
Tako je nemoj kriti radost, sve je ovo folklorultima_palabra wrote:Eno sad im smeta ustastvo na tribinama... mogli ste onda nesto uraditi preko silnih pozicija u savezu... a ne moze kad su se pozicije rastalile sa ujama![]()
Sto vas ne bi voljeli, slavili ste kad su titulu uzimali. Ili je to neuzvracena ljubav?il dottore wrote:Tako je nemoj kriti radost, sve je ovo folklorultima_palabra wrote:Eno sad im smeta ustastvo na tribinama... mogli ste onda nesto uraditi preko silnih pozicija u savezu... a ne moze kad su se pozicije rastalile sa ujama![]()
Doduse nas ne vole ujkani dok vas ne vole mostarci, zenicani, tuzlaci...
To sam i ja isto rekla.mirza_15 wrote:Ide rigorozno zatvaranje tribine jednu utakmicu što rezultira na kraju kaznom gostujućim navijačima.
Ja koliko se sjećam mi smo njih bez ikakvih problema dobili 3:0 na Pecari, i bez incidenata. I ne podjebavam prethodni post je opis onoga što sam gledao.last mohicans wrote:Nastavite svršavati na Amawa, niko vam ne brani. Uopste nije ambijent za podjebavanje i zajebancije, vec za radikalne poteze. Nebitno sto se to dešava po ko zna koji put Sarajevu. Isto ce vam se desiti, kad tad, da Bog da vas žlijeb njima odveo. Pa ako ih muski izbacite, skidam kapu.
Od te minute je i bilo bolje suđenje, kao blago navlacenje nama, ali nam je i tad uzeo neke faulove i kornere. Njima dao crveni da bi kompenzirao neke ranije stvari. Golovi Sirokog su regularni, ali nije sam tok utakmice, prekidi, suđenje u globalu. Nakon 20 min u svlačionici, naravno da neces izaci s istim pristupom, a oni izašli maksimalno napaljani nacionalistima s tribina, čak bi se i tukli u pojedinim momentima. Nije poenta što smo ispali, nego sva događanja po ko zna koji put.Ricken wrote:Ja ono što sa gledao, a gledao sam od 78. minute, i pregled šansi, Širioki je bio bolji u odnosu na Sarajevo, po šansama, kao i u ligaškoj tekmi.
Sudijske odluke nisam primjetio da su bile kontra Sarajeva. Moguće da to sve što spominjete se desilo prije 78.
Nego jeste li bili kompletni, ili je opet bio neki lijevi tim?
Dobili smo ih i mi, isto tako. Nisam mislio na tvoj post, nego nosare i ultime. Tvoje je zapazanje korektno.Ricken wrote:Ja koliko se sjećam mi smo njih bez ikakvih problema dobili 3:0 na Pecari, i bez incidenata. I ne podjebavam prethodni post je opis onoga što sam gledao.last mohicans wrote:Nastavite svršavati na Amawa, niko vam ne brani. Uopste nije ambijent za podjebavanje i zajebancije, vec za radikalne poteze. Nebitno sto se to dešava po ko zna koji put Sarajevu. Isto ce vam se desiti, kad tad, da Bog da vas žlijeb njima odveo. Pa ako ih muski izbacite, skidam kapu.