KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
denimb

#16701 Re: KUP BiH

Post by denimb »

Karačić o prekidu utakmice: To je folklor u Bosni i Hercegovini na svim terenima

I pazi ovo, ma daj idi u PM. Znaci Sarajevo treba ovo da prijavi UEFI, FIFI, svim mogucim institucijama.
last mohicans

#16702 Re: KUP BiH

Post by last mohicans »

denimb wrote:
Karačić o prekidu utakmice: To je folklor u Bosni i Hercegovini na svim terenima

I pazi ovo, ma daj idi u PM. Znaci Sarajevo treba ovo da prijavi UEFI, FIFI, svim mogucim institucijama.
Jebo li mu folkor mater koji ga je doveo. Kuci mu da Bog da bio onakav folklor. Samo čekam kazne saveza. Pomilkit ce ih, da se ne osjeti ugrozenim, majoriziranim, stoka fašistička. S kim ja zrak dijelim. Sve nam je ovo nacionalistička politika dala, na sve tri strane. Zbog njihovih politickih sranja cijelu godinu, rat bi uz malo huškanja vrlo lahko izbio.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#16703 Re: KUP BiH

Post by plain vanilla »

last mohicans wrote:
plain vanilla wrote:Klub ciji navijaci mrze drzavu bori se Kup iste. Plus ova divljac na tribinama radi sta hoce, i niko nista.
A nasi novinari dizu hajke za cvaju, a ovo ih ne zanima.
Tako nekako, interesuje ih tamo neki navijač FKS koji 3000 km daleko od BiH imao pola grama ili i manje, jer je to toboze skandal, interesuje ih tuđi privatni zivot, ko koga u slobodno vrijeme itd. Kad ne interesuje savez, koga treba da se tiče najprije, sto bi kvazi novinare interesiralo. Mi smo odron društvo u svakom smislu i segmentu.
To ja danas kazem. One seljacke.ba nas razvlace, po tri teksta svaki dan, a zbog internih stvsri u klubu koje zapravo nikog drugog ne diraju.
Da se novinari dignu i o ovome pisu tri puta dnevno, mozda bi se sta promijenilo. Ali jok, ovo ce vec sutra biti zaboravljeno i naravno da ce se ponavljati.
Da pitas one u Sirokom zasto ovo rade, vjerovatno bi odgovorili Zato sto mogu.
avetinja

#16704 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

strong69 wrote:@avetinja,

Slažem se da nisu trebali izaći na teren. I tražiti odluku od UEFA i drugih viših instanci.
Plus pozvati sve klubove da vas podrže. Mi bi prvi, a i ostali bi se priključili. Manijaci, Horde Zla i ostane navijačke skupine zajedno sa običnim građanima na protest ispred Saveza. Medije nahajcati maksimalno. Pa da vidimo šta bi nakon svega toga bilo.
Dead Man Walking

#16705 Re: KUP BiH

Post by Dead Man Walking »

Svaka cast duffy. Smijem li kopirati poruku na fejs?
Logovan

#16706 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

Ratno profiterskim, ustaskim, fasistickim govnima iz Sirokog zelim sve najgore. Da Bog da se zapalili i vi i vas pogani grad, jebo im ja mater. I to zajedno sa govnima iz saveza, mrs u pizdu materinu kada sve ovo dozvoljavate, mlatite debilne kazne za ovakva sranja i jos ih jos umanjujete nakon zalbi od bolesnika iz sirokog.

Nikad mi necemo krenuti naprijed, jebo te ovo, gledas i ne mozes da vjerujes sta se desava po 100000 put i svaki put se na istome zavrsi.

Da Bog da se raspao fasisticki klub sve im jebem mrtvo.

Mujicu i razno raznim mujicima jebem sve sto imaju.
strong69

#16707 Re: KUP BiH

Post by strong69 »

avetinja wrote:
strong69 wrote:@avetinja,

Slažem se da nisu trebali izaći na teren. I tražiti odluku od UEFA i drugih viših instanci.
Plus pozvati sve klubove da vas podrže. Mi bi prvi, a i ostali bi se priključili. Manijaci, Horde Zla i ostane navijačke skupine zajedno sa običnim građanima na protest ispred Saveza. Medije nahajcati maksimalno. Pa da vidimo šta bi nakon svega toga bilo.
Znas da od toga nema ništa. Veliki broj ljudi ovo smatra benignim i normalnim.
ultima_palabra

#16708 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Eno sad im smeta ustastvo na tribinama... mogli ste onda nesto uraditi preko silnih pozicija u savezu... a ne moze kad su se pozicije rastalile sa ujama :zoka:

Da ste uzeli niko se ne bi ni pocesao, ovako ide kmecanje o ustasama da se ne bi spominjao teren.
Logovan

#16710 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

ultima_palabra wrote:Eno sad im smeta ustastvo na tribinama... mogli ste onda nesto uraditi preko silnih pozicija u savezu... a ne moze kad su se pozicije rastalile sa ujama :zoka:

Da ste uzeli niko se ne bi ni pocesao, ovako ide kmecanje o ustasama da se ne bi spominjao teren.
Cuj eno sad im smeta hahahahaha

Ni stida ni obraza, fuj. Klasicno od ultime.
Last edited by Logovan on 02/10/2019 22:01, edited 1 time in total.
ellaxaz

#16711 Re: KUP BiH

Post by ellaxaz »

Uglavnom očekivani rezultati.
BHF_Manijak

#16712 Re: KUP BiH

Post by BHF_Manijak »

I opet cu ponovit... Problem je osnovni i jedini sto se svi samo cesu kad ih zasvrbi. Je li iko digao glas od "nasih" klubova kad je drakonska kazna od 8 utakmica bez publike (nakon finala Kupa koje je Sarajevo izgubilo) smanjena na jednu ili dvije?
Jok, pojeo vuk magarca, idemo dalje.

Je li iko od nasih klubova digne glas na fasisticka skandiranja sa bilo kojeg stadiona? Jok, usute se k'o kurave, jos ako je dobar rezultat tim bolje...

Na nedavnoj utakmici zasuse Sinisu sa tribina, opet niko nista.

Zeljeznicaru sviraju penal van 16m, vi se valjate od sege. Postignes regularan gol, debil mostarski svira ofsajd, valjaju se ljudi od sege, vidi kaze debila crtaju sa Savezom linije itd...

Dok god se ne bude udruzeno reagovalo na ova sranja dole, dotad ce biti redovno klepanje po usima. Savez odavno pravi ustpke klubovima iz Hercegovine sa hrvatskim predznakom, a Boga mi i drzava.
Nedavno izadju plate, najveca u Sirokom hiljadu i po KM! :lol: :lol: :zzzz: :zzzz: Naravno, svima se tad jebalo za te i slicne podatke...
plain vanilla

#16713 Re: KUP BiH

Post by plain vanilla »

strong69 wrote: Znas da od toga nema ništa. Veliki broj ljudi ovo smatra benignim i normalnim.
Pa ne smeta cak ni svima na forumu.
Meni se neki dan dvojica naklatila na kosti jer sam rekla da su mi navijaci Sirokog odvratni. Evo i sad na ovoj temi neki ne vide nista lose.
Dokle god mi nismo slozni, ovi ce nam pljuvat u facu.
last mohicans

#16714 Re: KUP BiH

Post by last mohicans »

ultima_palabra wrote:Eno sad im smeta ustastvo na tribinama... mogli ste onda nesto uraditi preko silnih pozicija u savezu... a ne moze kad su se pozicije rastalile sa ujama :zoka:

Jarane, jesi ti gledao utakmicu? Da bi nesto komentatisao, moras imati najprije uvid u isto. Niko nije rekao da uje nisu dobile nezasluzeno, ali je sve na terenu i tribinama vodilo ka tome, počevši od divljanja fašista do kriminalnog suđenja balije na terenu.
il dottore

#16715 Re: KUP BiH

Post by il dottore »

Tako je nemoj kriti radost, sve je ovo folklor
Doduse nas ne vole ujkani dok vas ne vole mostarci, zenicani, tuzlaci...
nosara

#16716 Re: KUP BiH

Post by nosara »

Sto ste nastavili? Natjerao vas Amar?

Nije vas niko mogao natjerati. Kad ste izasli, aminovali ste folklor. Tacka.

To da su vas razvalili na terenu je posebna prica. Imali ste i igraca vise.

Dakle, izasli ste, pristali da igrate, izgubili i sad vam neko drugi kriv?
mirza_15

#16717 Re: KUP BiH

Post by mirza_15 »

Ide rigorozno zatvaranje tribine jednu utakmicu što rezultira na kraju kaznom gostujućim navijačima.
ultima_palabra

#16718 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

il dottore wrote:

Tako je nemoj kriti radost, sve je ovo folklor
Doduse nas ne vole ujkani dok vas ne vole mostarci, zenicani, tuzlaci...
Sto vas ne bi voljeli, slavili ste kad su titulu uzimali. Ili je to neuzvracena ljubav?
plain vanilla

#16719 Re: KUP BiH

Post by plain vanilla »

mirza_15 wrote:Ide rigorozno zatvaranje tribine jednu utakmicu što rezultira na kraju kaznom gostujućim navijačima.
To sam i ja isto rekla.
Ricken

#16720 Re: KUP BiH

Post by Ricken »

Ja ono što sa gledao, a gledao sam od 78. minute, i pregled šansi, Širioki je bio bolji u odnosu na Sarajevo, po šansama, kao i u ligaškoj tekmi.

Sudijske odluke nisam primjetio da su bile kontra Sarajeva. Moguće da to sve što spominjete se desilo prije 78.

Nego jeste li bili kompletni, ili je opet bio neki lijevi tim?
last mohicans

#16721 Re: KUP BiH

Post by last mohicans »

Nastavite svršavati na Amawa, niko vam ne brani. Uopste nije ambijent za podjebavanje i zajebancije, vec za radikalne poteze. Nebitno sto se to dešava po ko zna koji put Sarajevu. Isto ce vam se desiti, kad tad, da Bog da vas žlijeb njima odveo. Pa ako ih muski izbacite, skidam kapu.
il dottore

#16722 Re: KUP BiH

Post by il dottore »

Zeljeznicare malo jebe logika. Sta kaze travnicanin, pitarsko-ustaski savez a zeljeznicari se zamjerili na sve strane sudijskim marifetlucima. I sve to u 10 kola odigranih...
Sta ce tek zeljeznicari raditi kad ubace svoje ljude u savez
Ricken

#16723 Re: KUP BiH

Post by Ricken »

last mohicans wrote:Nastavite svršavati na Amawa, niko vam ne brani. Uopste nije ambijent za podjebavanje i zajebancije, vec za radikalne poteze. Nebitno sto se to dešava po ko zna koji put Sarajevu. Isto ce vam se desiti, kad tad, da Bog da vas žlijeb njima odveo. Pa ako ih muski izbacite, skidam kapu.
Ja koliko se sjećam mi smo njih bez ikakvih problema dobili 3:0 na Pecari, i bez incidenata. I ne podjebavam prethodni post je opis onoga što sam gledao.
last mohicans

#16724 Re: KUP BiH

Post by last mohicans »

Ricken wrote:Ja ono što sa gledao, a gledao sam od 78. minute, i pregled šansi, Širioki je bio bolji u odnosu na Sarajevo, po šansama, kao i u ligaškoj tekmi.

Sudijske odluke nisam primjetio da su bile kontra Sarajeva. Moguće da to sve što spominjete se desilo prije 78.

Nego jeste li bili kompletni, ili je opet bio neki lijevi tim?
Od te minute je i bilo bolje suđenje, kao blago navlacenje nama, ali nam je i tad uzeo neke faulove i kornere. Njima dao crveni da bi kompenzirao neke ranije stvari. Golovi Sirokog su regularni, ali nije sam tok utakmice, prekidi, suđenje u globalu. Nakon 20 min u svlačionici, naravno da neces izaci s istim pristupom, a oni izašli maksimalno napaljani nacionalistima s tribina, čak bi se i tukli u pojedinim momentima. Nije poenta što smo ispali, nego sva događanja po ko zna koji put.
last mohicans

#16725 Re: KUP BiH

Post by last mohicans »

Ricken wrote:
last mohicans wrote:Nastavite svršavati na Amawa, niko vam ne brani. Uopste nije ambijent za podjebavanje i zajebancije, vec za radikalne poteze. Nebitno sto se to dešava po ko zna koji put Sarajevu. Isto ce vam se desiti, kad tad, da Bog da vas žlijeb njima odveo. Pa ako ih muski izbacite, skidam kapu.
Ja koliko se sjećam mi smo njih bez ikakvih problema dobili 3:0 na Pecari, i bez incidenata. I ne podjebavam prethodni post je opis onoga što sam gledao.
Dobili smo ih i mi, isto tako. Nisam mislio na tvoj post, nego nosare i ultime. Tvoje je zapazanje korektno.
Post Reply