moze spacek ili dijana i oni imaju sasijuOptimist wrote:
Moze li Warburg? I on je bio pravljen na sasiji
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#16676 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#16677 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Spacek i polo su bas reciklirani kvalitetno...bitanga_sa_otesa wrote:moze spacek ili dijana i oni imaju sasijuOptimist wrote:
Moze li Warburg? I on je bio pravljen na sasiji
- Travnički Noćni Šetač
#16678 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bitanga_sa_otesa wrote:mekani su ti auti za toga...mora neki sa sasijom ...zdruzdjo wrote:Ma samo kakve lade niva ili nekog forda taunusa iz 1980-ih i okovati malo naprijed kakvim zeljezima.
- bitanga_sa_otesa
#16679 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
to je vec nestoTravnički Noćni Šetač wrote:
[yt]
- arslanica
#16680 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
lutrija jutros ... idem iz pravca B.potoka .... haman sam se bila spustila na one šine, da bi gospoda mogla proćizdruzdjo wrote:Kako je krenulo jos malo pa ce drinska postati naizmjenicni jedan smjer pa drugi.
Kad idu lole od fabrike duhana, znas da ne bi kojim slucajem u sahtove ulazilo, ono zauzme pola druge trake.
a ti ako ides suprotnom stranom ili na "tretoar" ili nemoj voziti tuda.
Jebo ti krajnica majku pod plecku ali onim kuglastim djelom. Nemoj ici drinskom ako ti je auto ko princeza na zrnu graska. Da Bog da mu je iz kuka vadili hirurzi pa da je moze ponovo vratiti na auto.
Danas ide mi u susret lola mercedesom nekim okac sta li vec. Bukvalno pola auta mu na mojoj strani. Blicaj, sviraj....ma kurcu. 150 metara nakon njega, "avdi a3" i "cetvorka ocam' " jedan za drugim ista prica.
Daj brate da organizujemo kakve firme za hamale pa da prenose auta preko rupa, lezecih policajaca, sahtova.....
- basicm
#16681 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naravno jutros kolaps...prvo mi se autoskola uvali, instruktor na telefonu a vrli ucenik cim je dao zmigavac namota u traku, nema labavo. Nakon toga p na autu, srednjom trakom i 30, i on naucio dobro koja je spora traka, nego sredinom da ne bi slucajno skliznuo sa ceste.
Tacno pozelim tenk i samo da predjem preko njih da samo fleka ostane.
Tacno pozelim tenk i samo da predjem preko njih da samo fleka ostane.
- beni-bu-man
#16682 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
fakat cim kisa padne, ljudi misle poledilo
- bitanga_sa_otesa
#16683 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
reklo im kad su polozili: u prvu ,uhvati se svoje trake i polakobeni-bu-man wrote:fakat cim kisa padne, ljudi misle poledilo
- arslanica
#16684 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nedavanje žmigavca

-
tempuser
#16685 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dva puta u 5 dana mi se desava da srecem ljude koji namjerno voze Radnickom u zabranjem smjeru. Prvi put neki neandertalac u Pandi iz ove neke kablovske TV, koji prvo nije htio da se skloni pa sam ga natjerao da se vrati 200m u rikverc, a drugi put naoko urban i porodican lik u nekom monovolumenu sa krovnim nosacem. Sto je nakriticnije u oba slucaja su gestikulirali da je sve ok i da znaju da je zabrana i u oba slucaja nisu odustali nego su sacekali da prodje kolona pa da nastave kroz zabranu.
- beni-bu-man
#16686 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Normalna pojava, sta ti je tu cudno kod osoba koje boluju od mentalnih poremecaja.....tempuser wrote:Dva puta u 5 dana mi se desava da srecem ljude koji namjerno voze Radnickom u zabranjem smjeru. Prvi put neki neandertalac u Pandi iz ove neke kablovske TV, koji prvo nije htio da se skloni pa sam ga natjerao da se vrati 200m u rikverc, a drugi put naoko urban i porodican lik u nekom monovolumenu sa krovnim nosacem. Sto je nakriticnije u oba slucaja su gestikulirali da je sve ok i da znaju da je zabrana i u oba slucaja nisu odustali nego su sacekali da prodje kolona pa da nastave kroz zabranu.
Porodice Ribar da vidis tu kamikaza, jos se ja fino kulturno usmjerim prema njima
- Filter
- bitanga_sa_otesa
#16688 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
evo ti lajk filteru 
- drug_profi
#16689 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros jedan passat B6 karavan pegla preko Kobilje do Vogošće cca. 40 km/h. Za njim bijelicasti dim iz auspuha.
Jao kako me je ispizdio. Zamisljao sam kako sa PAM-om derem po njemu...
-
lavic
#16690 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ihhh, da vidis sinoc Punta EVO kad da gas iza njega dimna zavjesa... vozac mrtav hladan .ebe se njega sto ne mozes disati iza.drug_profi wrote:Jutros jedan passat B6 karavan pegla preko Kobilje do Vogošće cca. 40 km/h. Za njim bijelicasti dim iz auspuha.
- beni-bu-man
#16691 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sta imas disat iza njega, stani na prvo prosirenje oguli jabukulavic wrote:Ihhh, da vidis sinoc Punta EVO kad da gas iza njega dimna zavjesa... vozac mrtav hladan .ebe se njega sto ne mozes disati iza.drug_profi wrote:Jutros jedan passat B6 karavan pegla preko Kobilje do Vogošće cca. 40 km/h. Za njim bijelicasti dim iz auspuha.
-
530i
#16692 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jučer po onoj kiši neki Clio trojka dva auta ispred mene...tačno mi je skratio život koju godinu. Sivo bijeli dim koji štipa za sve znane i neznane organe.drug_profi wrote:Jutros jedan passat B6 karavan pegla preko Kobilje do Vogošće cca. 40 km/h. Za njim bijelicasti dim iz auspuha.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#16693 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sarajevo - Olovo
08:45-10:40
- hopi
#16694 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima vala puno auta što dime, ha plavi ha bijeli dim, ali mi se neka čini da je najviše Megana 2 I scenic 2530i wrote:Jučer po onoj kiši neki Clio trojka dva auta ispred mene...tačno mi je skratio život koju godinu. Sivo bijeli dim koji štipa za sve znane i neznane organe.drug_profi wrote:Jutros jedan passat B6 karavan pegla preko Kobilje do Vogošće cca. 40 km/h. Za njim bijelicasti dim iz auspuha.
- Bakir1
#16695 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
koliko si isao do vogosce?mk ultra wrote:Sarajevo - Olovo
ja sam u cetvrtak kasno krenuo za banovice oko 2, kamiona, sporaca, radara, ko u crtanom, vracao se oko 20 isti dan, opet kamiona nenormalno, ne znam da sam vise auta u zivotu prestigao....
-
lavic
#16696 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Istina, i meni se cini da oni preuzimaju primat kao nekad G2.hopi wrote:Ima vala puno auta što dime, ha plavi ha bijeli dim, ali mi se neka čini da je najviše Megana 2 I scenic 2530i wrote:Jučer po onoj kiši neki Clio trojka dva auta ispred mene...tačno mi je skratio život koju godinu. Sivo bijeli dim koji štipa za sve znane i neznane organe.drug_profi wrote:Jutros jedan passat B6 karavan pegla preko Kobilje do Vogošće cca. 40 km/h. Za njim bijelicasti dim iz auspuha.
- nepass1
#16697 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros na posao, plava corsa,sa crvenom prednjom karambolkom, 40 na sat lagano lola vozika se.
Prodjem njega, tj svi zivi ga prodju u srednjoj debil sa peugeot 206 ili sta je vec kabriolet neka narancasta, kulira lagano 30.
Pa jebem ih usta jbt 7h ujutro ides na posao, koji kurac sporo vozis.
Ne ide mi u glavu, ali nikako. I nije to sad ja zurim. Znaci ko je bio u mom vidnom polju ova dva debila je zaobisao.
Prodjem njega, tj svi zivi ga prodju u srednjoj debil sa peugeot 206 ili sta je vec kabriolet neka narancasta, kulira lagano 30.
Pa jebem ih usta jbt 7h ujutro ides na posao, koji kurac sporo vozis.
Ne ide mi u glavu, ali nikako. I nije to sad ja zurim. Znaci ko je bio u mom vidnom polju ova dva debila je zaobisao.
- Optimist
#16698 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sinoc, 18h, izlazak iz Sarajeva preko Vogosce, kolona od petlje pa do Kobilje glave. Ne ide mi u glavu odakle tolika guzva u ta doba...Bakir1 wrote: koliko si isao do vogosce?
ja sam u cetvrtak kasno krenuo za banovice oko 2, kamiona, sporaca, radara, ko u crtanom, vracao se oko 20 isti dan, opet kamiona nenormalno, ne znam da sam vise auta u zivotu prestigao....
- geralt
#16699 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neki dan na raskrsnici skrecem desno, meni zeleno, pjesacima zeleno, i naravno stanem da pustim pjesake. Iza mene frustrirani idiot mi svira, sto sam stao, sto nisam prosao. Kad sam krenuo, skontam da me idiot ne moze nigdje preteci i da mi se ne zuri. Nakon toga sam do sljedeceg semafora namjerno vozio 35 km/h i uzivao gledajuci ga u retrovizoru kako mase rukama i bogara 
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#16700 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene je kolona biciklista za srebrenicu zakocila... Ako zanemare razlog radi kojeg su posli na svoj put, veoma neorganizovana marva...
Od srednjeg do bijamara, maksimum 10kmh
Tu su pauzirali, a tad su skoro blokirali saobracaj, pa je svaki minut moglo vozilo proci
Ciko koji ih organizira ima megafon koji ne djeluje, valjda treba neizolirana ograda pod naponom...
Vracam se maloprije iz Olova, zateknem ih na izlazu iz Bakica
Da se nisam drzao clana 39 ali i nekoliko izleta sa ceste u sljunak, spucali bi u mene... Valjda za bicikliste pravila ne vrijede...
Ps, evo me u Safeta Zajke, izgleda da je kolona do Buca potoka
Krenulo me danas
Od srednjeg do bijamara, maksimum 10kmh
Tu su pauzirali, a tad su skoro blokirali saobracaj, pa je svaki minut moglo vozilo proci
Ciko koji ih organizira ima megafon koji ne djeluje, valjda treba neizolirana ograda pod naponom...
Vracam se maloprije iz Olova, zateknem ih na izlazu iz Bakica
Da se nisam drzao clana 39 ali i nekoliko izleta sa ceste u sljunak, spucali bi u mene... Valjda za bicikliste pravila ne vrijede...
Ps, evo me u Safeta Zajke, izgleda da je kolona do Buca potoka
Krenulo me danas