Blek Stena wrote:NK osvaja sjever i otvara mikrokreditne filijale te otima trzise iron banci sa bravosa plasiranjem povoljnih kreditaRadar71 wrote:kakav kraj treba biti Hasane?
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Pitarrr82
#16676 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- Blek Stena
#16677 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
NK osvaja sjever i otvara mikrokreditne filijale te otima trzise iron banci sa bravosa plasiranjem povoljnih kreditaRadar71 wrote:kakav kraj treba biti Hasane?
- Blek Stena
#16678 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
opteretio se forum opasno 
-
axe22
#16679 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

a sad je i Arya dotaknuta, sumnjam da je ovo kraj NK
- Hasan006
#16680 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Samo George zna, ja se mogu staviti u njegov mozak otprilike koliko i D&D, možda malo boljeRadar71 wrote:kakav kraj treba biti Hasane?
George je izjavio da je otkrio njima kakav on ima kraj u planu, ali mislim da definitivno nije ovakav.
1. Ili nije bio filmljiv
2. Ili se ne bi uklapao u ovaj novi ton serije
3. Ili su u njemu velike uloge igrale neke stvari kojih i nema u seriji
Zato kažem, za ovaj clusterfuck je kriv i sam George koliko i D&D, jer je previše zakomplikovao knjige i satjerao sam sebe u ćošak, tako da nismo uspjeli saznati pravi kraj priče na vrijeme, a vjerovatno nećemo nikada. Zato je većina fanova sad u fazonu "jebaji ga, daj šta daš."
- Lakat Jebić
#16681 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Capajebo wrote:Al su usrali seriju i kompletnu pricu, svaka im cast. Treba i ovo znati.
D&D za zatvora....
Zamjerke su mi uglavnom na build-up.
znači epski momenat, 30 sekundi pogleda brana i night kinga, a mi nemam pojma full story, osim da NK "hoce da obrise sjecanje covjecanstva". Dizanje mrtvih dole u grobnici je bilo besmisleno i nepotrebno. valjda su istruhli jebote. drame je bilo dovoljno i bez toga. al eto to mogu i halalit. NK gotov, a ne znamo ni sta je htio frajer
Last edited by Lakat Jebić on 29/04/2019 15:00, edited 2 times in total.
- Brkooo
#16682 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja sam ocekivao da ce progovoriti kad je dosao kod Brana
- scarface32
#16683 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Previse si se uzivio u seriju tj knjige.Halo ba to je zabava, nije stvarni zivot.Vidim da si se pravo nasikirao, lex jedan i sve potaman.Hasan006 wrote:Samo George zna, ja se mogu staviti u njegov mozak otprilike koliko i D&D, možda malo boljeRadar71 wrote:kakav kraj treba biti Hasane?
George je izjavio da je otkrio njima kakav on ima kraj u planu, ali mislim da definitivno nije ovakav.
1. Ili nije bio filmljiv
Zato kažem, za ovaj clusterfuck je kriv i sam George koliko i D&D, jer je previše zakomplikovao knjige i satjerao sam sebe u ćošak, tako da nismo uspjeli saznati pravi kraj priče na vrijeme, a vjerovatno nećemo nikada. Zato je većina fanova sad u fazonu "jebaji ga, daj šta daš."
-
bezVolana
#16684 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
hasan nas pokusava prosvijetliti, dici na visi nivo razumijevanja, a mi tako ... 
- Riddle
#16685 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Druze, ljudi opasno precjenjuju ovu dvojicu pajaca. NK je gotov, ta prica je zavrsena. Sklepano kao da je neki osnovac pisao, ali tako je kako je.axe22 wrote:
a sad je i Arya dotaknuta, sumnjam da je ovo kraj NK
- scarface32
#16686 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
hasan ima iz sebe 10 oskara i 20 globusa za scenario. nemoj tako.bezVolana wrote:hasan nas pokusava prosvijetliti, dici na visi nivo razumijevanja, a mi tako ...
- Hasan006
#16687 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jbg, shvatam ja to, ali ja ne govorim kao neko ko usput gleda seriju radi ubijanja vremena, već neko ko je pročitao sve knjige i fakat se investirao u čitavu radnju samo da bi dobio ovo. Sva raja koji su malo jači fanovi ASOIAF-a se osjećaju isto, i ti bi bio razočaran da si toliko vremena potrošio na čitanje knjiga.scarface32 wrote:Previse si se uzivio u seriju tj knjige.Halo ba to je zabava, nije stvarni zivot.Vidim da si se pravo nasikirao, lex jedan i sve potaman.Hasan006 wrote:Samo George zna, ja se mogu staviti u njegov mozak otprilike koliko i D&D, možda malo boljeRadar71 wrote:kakav kraj treba biti Hasane?
1. Ili nije bio filmljiv
- Hasan006
#16688 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ne moraš biti genije za scenario da bi skontao da ovi ne znaju gdje bijuscarface32 wrote:hasan ima iz sebe 10 oskara i 20 globusa za scenario. nemoj tako.bezVolana wrote:hasan nas pokusava prosvijetliti, dici na visi nivo razumijevanja, a mi tako ...
- scarface32
#16689 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Hasan006 wrote:Ne moraš biti genije za scenario da bi skontao da ovi ne znaju gdje bijuscarface32 wrote:hasan ima iz sebe 10 oskara i 20 globusa za scenario. nemoj tako.bezVolana wrote:hasan nas pokusava prosvijetliti, dici na visi nivo razumijevanja, a mi tako ...
jok eto ti znas.Previse si ozbiljno shvatio seriju .
-
hujdur007
#16690 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pokreni online peticiju da HBO prekine istog trenutka sa daljim prikazivanjem ove neprofesionalno urađene sezone, te da ubuduće pošalju scenarij na doradu forumašu Hasan006Hasan006 wrote: Jbg, shvatam ja to, ali ja ne govorim kao neko ko usput gleda seriju radi ubijanja vremena, već neko ko je pročitao sve knjige i fakat se investirao u čitavu radnju samo da bi dobio ovo. Sva raja koji su malo jači fanovi ASOIAF-a se osjećaju isto, i ti bi bio razočaran da si toliko vremena potrošio na čitanje knjiga.
-
Raptor44
#16691 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ne znam šta da napišem pametno, epizoda je bila kul ali očekivao sam više na kraju, potajno se nadao da će NK izvući još koju epizodu, jer ga uživam gledati.
Tako da mi je čitav kraj mali disappointment.
Tako da mi je čitav kraj mali disappointment.
- Hasan006
#16692 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jbg, skontaj da za svaki film/seriju ili bilo koji drugi fanbase postoji raja koja se malo dublje udubi u čitavu priču i teže prelazi preko toga kada uzmu srati po njoj. To nije ništa novo i ne moraš to ismijavati. Da nisam proveo godine čitajući knjige vjerovatno bi me bolio kurac dok god ima moćnih bitki, scena, jebavanja, ovako mi krivo i šta ćeš.scarface32 wrote:jok eto ti znas.Previse si ozbiljno shvatio seriju .
-
kakavdanakneiskustvu
#16693 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
lakse su se protiv stotina zombija borilo njih desetak u predzanjoj epizodi prosle sezne nego u ovoj,dotrakiji nestadose u pola minute,neokaljani pregazeni,nekako prelagano
- video
#16694 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Onima kojima se ne svidja serija nek od.ebu od teme
Hebo mater, sve mozak do mozga!!!!!
- Hasan006
#16695 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bilo bi dobro da su oni slali scenario na uviđaj nekom drugom, možda, ali samo možda, liku koji je napisao čitavu priču.hujdur007 wrote:Pokreni online peticiju da HBO prekine istog trenutka sa daljim prikazivanjem ove neprofesionalno urađene sezone, te da ubuduće pošalju scenarij na doradu forumašu Hasan006Hasan006 wrote: Jbg, shvatam ja to, ali ja ne govorim kao neko ko usput gleda seriju radi ubijanja vremena, već neko ko je pročitao sve knjige i fakat se investirao u čitavu radnju samo da bi dobio ovo. Sva raja koji su malo jači fanovi ASOIAF-a se osjećaju isto, i ti bi bio razočaran da si toliko vremena potrošio na čitanje knjiga.
- scarface32
#16696 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja ovo shvatam ko zabavu, ali nismo svi isti.Hasan006 wrote:Jbg, skontaj da za svaki film/seriju ili bilo koji drugi fanbase postoji raja koja se malo dublje udubi u čitavu priču i teže prelazi preko toga kada uzmu srati po njoj. To nije ništa novo i ne moraš to ismijavati. Da nisam proveo godine čitajući knjige vjerovatno bi me bolio kurac dok god ima moćnih bitki, scena, jebavanja, ovako mi krivo i šta ćeš.scarface32 wrote:jok eto ti znas.Previse si ozbiljno shvatio seriju .
- Hasan006
#16697 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da se tema sastoji samo od hvaljenja serije i svršavanja oko nje, zar misliš da bi bilo 700 stranica?video wrote:Onima kojima se ne svidja serija nek od.ebu od teme![]()
Mani tu priču, tema služi za sve oblike rasprave.
-
Coconut
#16698 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja sam odusevljena jer prvo nisam ni u snu mogla sanjati ovakav rasplet. Ocekivala sam borbu Jona i NK-a 1:1 i nesto tipa Azor Ahai, zrtvovanje Deneris i slicno, ali vidjeli smo da je NK coward
realno, jedini nacin je bio da se neko hinjski prikrade i ubije ga, a ko je treniran citav zivot da se prikrada u mraku? Arya. 
- video
#16699 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jes, jes takoEHasan006 wrote:Da se tema sastoji samo od hvaljenja serije i svršavanja oko nje, zar misliš da bi bilo 700 stranica?video wrote:Onima kojima se ne svidja serija nek od.ebu od teme![]()
Mani tu priču, tema služi za sve oblike rasprave.
Idi covjece, smaras i ti i jos par likova
- Hasan006
#16700 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
video wrote:Jes, jes takoEHasan006 wrote:Da se tema sastoji samo od hvaljenja serije i svršavanja oko nje, zar misliš da bi bilo 700 stranica?video wrote:Onima kojima se ne svidja serija nek od.ebu od teme![]()
Mani tu priču, tema služi za sve oblike rasprave.![]()
Idi covjece, smaras i ti i jos par likova