Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
medvjed23 wrote:ja gledam dekstera.. jedan od zanimljivijih likova iz svijeta filmova i serija.. trunku previše ekstrovertan.. petlja se sa nekim trebama koje mu samo komplikuju inače lijepo uređen život..
house of cards - 2. novembar, ali me haman pa zaboli chundara za ovu zadnju sezonu. velke su sanse da je necu gledat. i sa kevinom mi je nesto slabo isla zadnje dvije sezone, a bez njeg mogu misliti.
house of cards - 2. novembar, ali me haman pa zaboli chundara za ovu zadnju sezonu. velke su sanse da je necu gledat. i sa kevinom mi je nesto slabo isla zadnje dvije sezone, a bez njeg mogu misliti.
Ne bih nazvao ludim čovjeka kome bi ovo bila tv verzija Velikog Lebowskog.
Ozbiljno? Gledao sam trailer kada je Paul Giamatti (koji je valjda izvršni producent) gostovao kod Colberta.
Činilo mi se neobično i zanimljivo. Ali poslije ovih pohvala i uporedbi haman da ću morati odgledati.
Ne bih nazvao ludim čovjeka kome bi ovo bila tv verzija Velikog Lebowskog.
Ozbiljno? Gledao sam trailer kada je Paul Giamatti (koji je valjda izvršni producent) gostovao kod Colberta.
Činilo mi se neobično i zanimljivo. Ali poslije ovih pohvala i uporedbi haman da ću morati odgledati.
Pogledaj, no ne očekuj Lebowskog. Ima dosta sličnosti, vibe definitivno, ali je opet samosvojno i ima svoj jedinstven šmek. Glumi mali od Kurt Russela, znamo ga i iz jedne epizode Black Mirror.
beni-bu-man wrote:...gledaj Stranger Things pa se onda baci na Dark
veceras cemo da vidimo kakav je Dark [/quote]
Komplikovan[/quote]
Pazljivo gledat i pofatat ce se likovi. S obzirom da je slicnost velika izmedu likova u mladosti i starijoj dobi i nije problem.[/quote]
Ma ja sam morao ponavljati scene da pohvatam ko je ko