Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Juliuscezar
#16676 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma jebat ga imaju utakmice sa Belgijom , domaca sa francuzima. Moze se ovo proci
- jazzer
#16677 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bosnom behar probeharao, mene zivot razocarao...
.
Pa dobro, Francuzi su to, ekipa sa glavom i repom. Nadam se da su Musa, Atic, Gegic naucili nesto novo, stekli novo iskustvo koje ce im koristiti u buducnosti. Idemo dalje, pokusati dobiti Belgiju dva puta pa i prenijeti neki bod u naredni ciklus. Vjerujem da ova ekipa to moze.
Pa dobro, Francuzi su to, ekipa sa glavom i repom. Nadam se da su Musa, Atic, Gegic naucili nesto novo, stekli novo iskustvo koje ce im koristiti u buducnosti. Idemo dalje, pokusati dobiti Belgiju dva puta pa i prenijeti neki bod u naredni ciklus. Vjerujem da ova ekipa to moze.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16678 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa, ne bih se složio.It_is_a_Leclerc wrote:Misa još jednom pokazao da je igrač za male utakmice, za Armeniju i Slovačku.
Imati nula iz igre stravično. S njegovim učinkom bismo valjda bili egal.
Sramota.
Mislim, treba ga kritikovati, naravno.
Ali, Diaw i društvo su mu vješto ušli u glavu i to je bilo gotovo. Stari lisac je skonto kako će malog naguziti.
Musin je problem što ne shvata kakvih sve mangupa ima u ovom svijetu, pa kad digneš visoko glavu, ljudi te spuste da tri dana plačeš u hotelskoj sobi.
Biće bolje
- mist
#16679 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pojedinci stvarno pretjerivaju sa pljuvanjem Muse,jbg njemu je ipak 18 godina a od njega se ocekuje da nosi igru.
Sto mi mozemo ici iz krajnosti u krajnost malo je reci
-
svi u napad
#16680 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dobro recenostrong69 wrote:Ubice Vujosevica ovi nasi igraci. Kakve pocetnicke greske pravimo citavu utakmicu, pogresna dodavanja,losa odbrana, teski pasovi, promasena slobodna, los procenat suta za 2p... Musa jedan poen cini mi se.
- animus
#16681 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne pogodit niti jedan poen iz igre je malo reci katastrofa. To su veceras uspjeli musa i vrabac. Dobra je vijest da ne moze biti gore od ovoga. Nek su i to dozivjeli. Milosevic i atic jedino svjetlo u tunelu. Bht radnicima se sjetim komplet familije zenske. Dabogda ih sutra ugasili kad ja moram preko ĺinka slusati ustasu komentatora.
- phillie
#16682 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Steta, ovo se moglo dobiti. Al jebi ga, njih je sut isao i ubacivali su i nase i svoje suteve. Idemo dalje, biti bolji od Belgije u medjusobnom i probati uzeti Ruse da imamo kakvu takvu sansu u drugom krugu. Nadam se da se nece pojacati Svedom i ekipom.
PS. Jel samo meni Diaw licio ko da je na termin s rajom dosao ?
-
zlajapravaraja
#16683 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Onaj hrvatski komentator protiv Rusije nas je po direktivi svo vrijeme zvao "bejha". Nijednom nije upotrijebio puni naziv.Rob_Atl wrote:JesteRomanista 101% wrote:asker wrote:Ovog hrvatskog komentatora na SK treba tuzit, hebo majku lik pojma nema.
jel ono prije minut-dva rece za Stipanovica da je hrvatski centar koji je rodjen u Mostaru??
Gledam sa starim tekmu, kaze stari vidi ga namjerno govori "gostujuca" nece da kaze Bosna i Hercegovina
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16684 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
On je uvijek tako izgledaophillie wrote:Steta, ovo se moglo dobiti. Al jebi ga, njih je sut isao i ubacivali su i nase i svoje suteve. Idemo dalje, biti bolji od Belgije u medjusobnom i probati uzeti Ruse da imamo kakvu takvu sansu u drugom krugu. Nadam se da se nece pojacati Svedom i ekipom.
Ali zna košarke
-
kakavdanakneiskustvu
#16685 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Tomahawk11 wrote:On je uvijek tako izgledaophillie wrote:Steta, ovo se moglo dobiti. Al jebi ga, njih je sut isao i ubacivali su i nase i svoje suteve. Idemo dalje, biti bolji od Belgije u medjusobnom i probati uzeti Ruse da imamo kakvu takvu sansu u drugom krugu. Nadam se da se nece pojacati Svedom i ekipom.
PS. Jel samo meni Diaw licio ko da je na termin s rajom dosao ?![]()
Ali zna košarke
kad je dosao u nba bio je dosta mrsaviji,cak su ga u pocetku vodili kao beka šutera
- animus
#16686 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
I da se sjetim mame onima iz reg. agencije koji dopustaju monopol sportklubu tj. Telemachu i to godinama. Djubrad prodana.
- Diwan
#16687 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kočijaš, pripazi na jezik da te ne bi prijavio moderaciji - nisam kriv što ti idol mora još pure pojest i što još uvijek nije skin'o pampers. Ako ništa može se isprazniti na AlkaruItsoktobealone wrote:Loša partija večeras al' nema veze. Sve je ovo dio učenog procesa košarke. Protiv Belgije riješiti prolaz dalje.
EDIT: Ovog iznad mene. Jebo te Dončić
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16688 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Moguće, ja ga se sjećam ovakvog iz San Antonia.kakavdanakneiskustvu wrote:
kad je dosao u nba bio je dosta mrsaviji,cak su ga u pocetku vodili kao beka šutera
- It_is_a_Leclerc
#16689 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
[*]
Musa mora sada preuzeti ulogu lidera. Ko će, ako neće on. Nije liderstvo samo u galami na timeoutu.
Možda sam pretjerao izborom riječi, ali je po meni apsolutno nevjerovatno da neko kome se prognozira blistava karijera, u važnim utakmicama, gotovo redovno ostane u sjeni. I to na način da ima 1 poen, i nula iz igre. To je, ili stvar psihologije kako je neko primijetio, ili stvar manjka kvaliteta.mist wrote:Pojedinci stvarno pretjerivaju sa pljuvanjem Muse,jbg njemu je ipak 18 godina a od njega se ocekuje da nosi igru.
Musa mora sada preuzeti ulogu lidera. Ko će, ako neće on. Nije liderstvo samo u galami na timeoutu.
- Batal
#16690 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Musi ni jedan šut nije ušao,malo mi tu smrdi.Možda se momak ljuti što mu trenera izbaciše iz štaba???Ko zna.Ovoliko koliko ga pratim (ne baš puno) ne viđeh ku.cevitijeg sportiste na ovim prostorima.
Što se tiče komentara da je psihički slab??Dječak koji uzima,dakle ne otima ne krade več jednostavno uzima liderstvo reprezentacije od TALETOVIĆA koji ga na kraju zbog uvrijeđene sujete i fizički napada ne liči mi na nekog koji će psihički pasti zbog bilo čega.Osim zbog nečega što on želi.???
Što se tiče komentara da je psihički slab??Dječak koji uzima,dakle ne otima ne krade več jednostavno uzima liderstvo reprezentacije od TALETOVIĆA koji ga na kraju zbog uvrijeđene sujete i fizički napada ne liči mi na nekog koji će psihički pasti zbog bilo čega.Osim zbog nečega što on želi.???
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16691 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ko je TALETOVIĆ?Batal wrote:Musi ni jedan šut nije ušao,malo mi tu smrdi.Možda se momak ljuti što mu trenera izbaciše iz štaba???Ko zna.Ovoliko koliko ga pratim (ne baš puno) ne viđeh ku.cevitijeg sportiste na ovim prostorima.
-
nema me tamo
#16692 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dobro su igrali veceras, da smo domacini bili pobjedili bi svega mi...
Da li ce i oni nama gostovati?
Da li ce i oni nama gostovati?
- Logovan
#16693 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Očekivan poraz.
Sreća pa smo pobijedili Ruse.
Sreća pa smo pobijedili Ruse.
-
Melbourne_Australia
#16694 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Musin tata jesi to ti???? Sin ti ima ozb psihickih problema, malo place , malo se unosi u facu pa onda dize dvoranu na noge....Mlad je , polako ...Ali def mora raditi sa psihologom na psihi..Tomahawk11 wrote:Ko je TALETOVIĆ?Batal wrote:Musi ni jedan šut nije ušao,malo mi tu smrdi.Možda se momak ljuti što mu trenera izbaciše iz štaba???Ko zna.Ovoliko koliko ga pratim (ne baš puno) ne viđeh ku.cevitijeg sportiste na ovim prostorima.
- BarbaDue
#16695 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
E jbga drug...ne pretjerujTomahawk11 wrote:Ko je TALETOVIĆ?Batal wrote:Musi ni jedan šut nije ušao,malo mi tu smrdi.Možda se momak ljuti što mu trenera izbaciše iz štaba???Ko zna.Ovoliko koliko ga pratim (ne baš puno) ne viđeh ku.cevitijeg sportiste na ovim prostorima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16696 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa šta pretjerujem, eto hajde mi reci
Još čovjek podebljo, reko hajde da priupitam.
Još čovjek podebljo, reko hajde da priupitam.
- BarbaDue
#16697 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ajde ne zezaj, tek skontah 
-
zlajapravaraja
#16698 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Treba našim paćenicima nekakva potvrda ili dokaz, pa guraju jadno dijete u takvu poziciju.mist wrote:Pojedinci stvarno pretjerivaju sa pljuvanjem Muse,jbg njemu je ipak 18 godina a od njega se ocekuje da nosi igru.
Francuzi su znali šta može i izvadili ga iz ritma, a jedno dijete bez jedne pune sezone iskustva u seniorima ne može to prevazići i zabiti tek tako 10-15, ili 20 poena što pojedinci očekuju.
Ipak vam je poklonio pobjedu protiv Rusije nadljudskim naporima i mimo svih očekivanja.
-
nema me tamo
#16699 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zar stvarno ima likova koji i nakon ove utakmice kritikuju?
-
Rob_Atl
#16700 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
De nek neko nabrzaka objasni ove kvalifikacije, dakle zavrsimo u top 3 opet se neke grupe stvaraju, jel nakon toga se ide na svjetsko? Jebo te igramo hejbet nekih kvalifikacija.