hadzinicasa wrote:Arzo, to mi je standardni mode... ramazan, ne-ramazan... samo pojacajte, moj stajling to moze izdrzati!

hadzinicasa wrote:Arzo, to mi je standardni mode... ramazan, ne-ramazan... samo pojacajte, moj stajling to moze izdrzati!

Ma pusti je, samo provocira bezze...hadzinicasa wrote:jes' (vam) sreca sto je ramazan.
Prikazuje ljubav Uvejs-el-Karanija prema Poslaniku Muhammedu a.s.Smrcak15 wrote:evo ti jos nesto boljeDzontra Volta wrote:Vozdra raja, zelio bih pogledati neki film o poslaniku Muhamedu a.s., pa vas molim za preporuku. Izguglao sam ovaj: Muhammad: The Messenger of God,ali ga nema na torrentima
serija o poslaniku muhammedu
https://archive.org/details/OmerRadijAllahuAnhu
ovo bi preporucio svima da pogledaju, ima 30 epizoda sa prevodom na nas. toliko detalja ima, da ce te se nauciti mnogo stosta sta se sve desavalo za vrijeme poslanika i poslije njegove smrti.
ovaj arzo okretan k'o Mata pred golmanomarzuhal wrote:Ma pusti je, samo provocira bezze...hadzinicasa wrote:jes' (vam) sreca sto je ramazan.
wewa wrote:MoRe li se, ljudstvo?
aaaaaaaaaaaaskafiskafsnjak wrote:wewa wrote:MoRe li se, ljudstvo?
More more...sehur janjetina
Ma zezam se, kakva janjetinawewa wrote:aaaaaaaaaaaaskafiskafsnjak wrote:wewa wrote:MoRe li se, ljudstvo?
More more...sehur janjetina
aferim, drug!
ja bome narucila jezik kod mesara, za sehura
mubareć dan, mubareć mjesec - dovimo za 1:0 ili 2:0?![]()
znam vas nekoliko koji smazete hrenovke na sehuru - ja ne bih mogla, nema sanse. nema namirnice od koje vise ozednim...skafiskafsnjak wrote:
Ma zezam se, kakva janjetina![]()
Iako, u Jablanici sam , nisam daleko ... al jokZa sehur mi najvise odgovara nesto namazati ...ili eventualno Wudy hrenovke sa senfom- legnu mi ujutro ko budali samar
![]()
I ja ne spavam do sehura, i locem vode ko lud citavu vecer.. hahaha . Hvala Allahu nijednom do sad nisam ozednio .
BIće gusto, biće 2:0![]()
imam precih stvari za doviti ....![]()
![]()
E meni bas nesto legnu , ne mogu ti opisatiwewa wrote:skafiskafsnjak wrote: znam vas nekoliko koji smazete hrenovke na sehuru - ja ne bih mogla, nema sanse. nema namirnice od koje vise ozednim...
Jest, BiH - Grčka, igra i Jajaloagnostic_front wrote:Samo jaja za sehur
To neka tekma ima?