Kako se nisu dirale cijene, kada je osnovni paket (istina, brzina 25/2 ako se ne varam) tj. moja tv net 1 bio 40,90 KM, sada je to moja tv net S (50/8, od cega za 90% korisnika to nista ne znaci jer nisu imali ni tih 25/2, klasicno sminkanje) kosta 45,90 KM? Korisnik placa 5 KM vise i to ako nije 'diranje cijena', onda ne znam sta jeste - i to nema veze sa SK kanalima.kakaljin wrote: ↑10/09/2023 13:16Arene su uvijek odvojene bile i bile su oduvjek u osnovnom paketu, samo HD arene su bile u HD paketu, a kada je dosao sport klub onda se podigla cijena za 5 KM jer je toliko trazio SK po svakom korisniku za paket svojih kanala. A naknadno su dodane ostle arene i arene premium ali se nisu dirale cijene jer je to zamjena za SK cjenovno. Nikada arene nisu bile skupa sa SK kanalima vec je ovo bila reklama da se pokaze da sve imaju u ponudi od sportskih kanala.laserShow wrote: ↑10/09/2023 13:05
Pa nije bas takoAS su u ponudi telekoma bili skupa s SK kanalima. Tako da to obrazlozenje nije adekvatno.
https://www.bhtelecom.ba/drustvena-odgo ... a-moja-tv/
Zar i tad nije bilo povecanje cijena zbog obogacivanja ponude kanala?