konjislav wrote:
Sa tobom je fakat besmisleno raspravljati, tek sad i ja vidim pored svih prije mene. Koliko puta sam rekao da mi se tamo vise svidja, ne samo zbog para, nego zbog ostalih stvari. Cak sam 1 ili 2 puta rekao da uz istu ili slicnu platu bih radije tamo zivio nego u Njemackoj, znaci uz isti standard zivljenja (mozda cak i malo manji), radije bih tamo.
Koliko ovo puta trebam ponoviti da bi ti postalo jasno?
Kao prvo, nisu pare na prvom mjestu, nego generalni kvalitet zivota (a na to ocito uticu pare), ali tesko da ce nekome kvalitet zivota biti dobar ako jedva prezivljava.
Kao drugo, zelim da zivim dobar i fin zivot (citaj luksuzan). Je li to grijeh za mene? Nesto nezamislivo sto mogu da trazim?
Fino kaze bezVolana, nisu svi isti, niti je svima sve isto. Ne razumijem zasto ti je bitno da drugima nametnes svoj stav?
Sta ima lose da ja razmisljam kako razmisljam, a ti da ostanes pri svome i niti ti mene ne pokusavas uvjeriti da si ti u pravu, a ja u krivu, i obratno; da ja pokusavam uvjeriti tebe da sam ja u pravu, a ti u krivu?
Toliko blatis Ameriku jer ti se ne svidja, je li to tesko reci. Ne svidja mi se i zato hocu da odem. Cak nam i (ne tako) suptilno govoris da si nesposobna, jer hoces da se vratis iz Amerike u EU. Sto je opet jedna provala, i bez da si sebe ukljucila tom izjavom.
n znam o kakvim razlikama kvalitea zivota u US i EU pises , nisam primjetila u tvom pisanju
pa ja ne insistiram i ne namcem svoje misljenje , problem je sto ti i drugi kmecite i n dopada vam se moj stav
opa, pvro Detroicnan, pa dobojlijlla, pa sad i ti , svi pocnete pisati nekakve zakljucke ili izmisljene argumente o meni, a ne poznajte me, a upravo takvo vase ponasanje je indikator da ne znate sudjelovati u konverzaciji