Ilegalni migranti u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
howdy

#16676 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by howdy »

CikCikCikPogodi wrote: 22/08/2020 20:59 Evo Cikoticu turista.
Primjetan je strah nervoza i nenaspavanost od ugrozenosti.
Dobar lijek je ojacavanje granica i slanje ovih ugrozenih u picku materinu odakle su izgmizali
Nivelacija

#16677 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by Nivelacija »

Nije moguce da je debil Cikotic ovo izjavio
winpin

#16678 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by winpin »

Pakistanski lahki pjesadijski bataljon napreduje ka Vrnogracu. I to sve oni koji su danas iz Buzima i Kladuse odvezeni autobusima na entitetsku granicu.

Last edited by winpin on 22/08/2020 21:50, edited 4 times in total.
muhafuca

#16679 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by muhafuca »

howdy wrote: 22/08/2020 21:25
Dobar lijek je ojacavanje granica i slanje ovih ugrozenih u picku materinu odakle su izgmizali
ne znam sto ih nazad slat, proguraj ih napred gdje oni i zele da idu

pa nek se Evropa s njima zaje..va
MorningStar

#16680 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by MorningStar »

muhafuca wrote: 22/08/2020 21:44

Rado , ali ne smijemo direktno ih prebacivati u HR da nebi zavrsili u redovima pred ambasadama tj. da nam ne ukinu bezvizni rezim. A Hrvati problem rjesavaju gdje mi zbog ovog goveda iz RSa ne mozemo tj. na svojoj granici - odmah rotacija 180 stepeni i nazad nama ih nogom.
howdy

#16681 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by howdy »

muhafuca wrote: 22/08/2020 21:44

Zato sto ce ostat ovdje. Nisi primijetio da ljudi hermeticki zatvaraju granice?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16682 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by _BataZiv_0809 »

howdy wrote: 22/08/2020 14:55 https://www.klix.ba/vijesti/bih/cikotic ... /200822042

Koji je ovo kreten sve mu jebem
Jebem li mu sve mrtvo i zivo
cimara

#16683 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by cimara »

I budali je jasno da će pasti krv,ali vlast boli kurac.. Selmo nije normalan
kamberovica polje

#16684 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by kamberovica polje »

Po cijenu bana.
Svim glasačima i simpatizerima sotonističke stranke SDA, od 18. do 108. godine: "Jebo vam Bog mater maloumnu."

Poz.
Maraschino

#16685 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by Maraschino »

Hajmo realno a ne pristrasno, nije Cikotic puno fulao osim te potrosnje koja je zanemariva. Svi ocekuju od Crvenog kriza i UNHCRa nesto a ne da plate iz svog dzepa.
Ono oko sexi ideja, covjek je bio ironican na Fahrine bljuvotine kako migrante treba vratiti odakle su dosli.
Da je to lako to bi mnogi prije nas uradili.

...i ja sam mislio da je on malo pametniji politicar ali toga kod nas definitivno nema nego moramo birati ko je manje glup.
MorningStar

#16686 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by MorningStar »

Maraschino wrote: 22/08/2020 22:15 Hajmo realno a ne pristrasno, nije Cikotic puno fulao osim te potrosnje koja je zanemariva. Svi ocekuju od Crvenog kriza i UNHCRa nesto a ne da plate iz svog dzepa.
Ono oko sexi ideja, covjek je bio ironican na Fahrine bljuvotine kako migrante treba vratiti odakle su dosli.
Da je to lako to bi mnogi prije nas uradili.

...i ja sam mislio da je on malo pametniji politicar ali toga kod nas definitivno nema nego moramo birati ko je manje glup.
Nije fulao puno, otprilike negdje kao da pucas na metu 20 metara ispred sebe a pogodis covjeka kilometar iza sebe.
Logovan

#16687 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by Logovan »

winpin wrote: 22/08/2020 21:43 Pakistanski lahki pjesadijski bataljon napreduje ka Vrnogracu. I to sve oni koji su danas iz Buzima i Kladuse odvezeni autobusima na entitetsku granicu.

Krenuli u šoping centar da kupe nešto. Nema turista, ali ima migranata koji troše pare.
neko_sa_strane

#16688 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by neko_sa_strane »

cimara wrote: 22/08/2020 21:52 I budali je jasno da će pasti krv,ali vlast boli kurac.. Selmo nije normalan
Boliće ih ako narodu zaista dogori do nokata. U tom slučaju nema skandala kojim će skrenuti pažnju sa migrantske invazije. Kriza je pogrešan pojam. U pitanju je invazija.
neko_sa_strane

#16689 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by neko_sa_strane »

kamberovica polje wrote: 22/08/2020 22:09 Po cijenu bana.
Svim glasačima i simpatizerima sotonističke stranke SDA, od 18. do 108. godine: "Jebo vam Bog mater maloumnu."

Poz.
Dodao bih samo glasačima pogotovo u Krajini ako budu izlazili na glasanje da paze koga zaokružuju. SDA bagra samo zbog migrantske invazije zaslužuje da izgubi KS, USK, TK i ZDK. Ostale afere da ne nabrajam.
winpin

#16690 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by winpin »

Yebe Dodule i nevadi... :lol: :lol:
Dodik o izjavi Cikotića o migrantima: Neka ih vode sebi

"Ako je to tako, onda smo sve riješili. Neka ih vode sebi i vrše potrošnju ako hoće. Ovdje neće ništa trošiti", poručio je Dodik.
MorningStar

#16691 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by MorningStar »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/policaj ... /200822097
"Ako dođe masa, biće džihad…prvo nas police, Bosnian people, trrr, puška tandžara, trrrr. Dženaza, odmah merhum ja, meni, tebi, njemu. Kamp Miral, Bira, Lipa zapaliti, vatra", objašnjava policajac i pita drugog policajca kako se na engleskom kaže vatra pa nastavlja: "Fire, bum, Bosnian people".
Oplakah :lol: :lol: :lol:
Chisum

#16692 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by Chisum »

Poz.
Pridruzujem se cestitkama.

Vece, nesposobnije gluperde od izdajnicke SDA stoke ovaj kontinent ne pamti. Ljudi otvoreno rade na unistenju ono jada stoje ostalo od drzave nakon agresije, a priglupa mindercad aplaudira.
di_natale

#16693 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by di_natale »

Ljudi ba oni (SDA) ne znaju, ne znaju i ne znaju upravljati niti jednostavnijim procesima a kamo li migrantskom krizom. U kombinaciji sa lovom iz EU za njih je ovo "domaći" teren jer su samo na to i navikli godinama po uhodanoj shemi. Nesposobnost + lova za njih je raj, i daće Bog da se ovo riješi bil hajr. Žao mi je ovih iz USK šta trpe sve ove godine. Ničija nije do zore gorila pa neće ni njihova (SDA), za sve ima rješenje kakvo tako.
escobar__

#16694 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by escobar__ »

Poz.
I od mene čestitke uz želju da pocrkaju u najgorim mukama, okot im lopovski jebem.
MorningStar

#16695 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by MorningStar »

winpin wrote: 22/08/2020 23:07 Yebe Dodule i nevadi... :lol: :lol:
Dodik o izjavi Cikotića o migrantima: Neka ih vode sebi

"Ako je to tako, onda smo sve riješili. Neka ih vode sebi i vrše potrošnju ako hoće. Ovdje neće ništa trošiti", poručio je Dodik.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Pored ovakvih "branilaca" bih ne trebaju ti neprijatelji je** ih otac blentavi.

:run:
Guadalajara

#16696 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by Guadalajara »

MorningStar

#16697 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by MorningStar »

Guadalajara wrote: 23/08/2020 00:10
Image
freelancerusk

#16698 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by freelancerusk »

Image

Situacija nikad ozbiljnija nije bila, došli smo do tačke ključanja.
Svakodnevno se dešavaju incidenti sa ilegalnim migrantima u Krajini, živi sam svjedok, da mediji neće prenositi incidente koji su se dogili, ako se isti ne prijave. Samo mi u Bihaću i Velikoj Kladuši znamo kako nam je, svaki dan.

Migrantska kriza je dokazala, da Bosna i Hercegovina nije u stanju da riješi veće probleme, da ne postoji institucija koja može ovaj problem riješiti, na bilo kojem nivou. Ne trebamo zamjerati Dodiku ništa, on čuva svoje glasačko tijelo i koristi poluge moći koje ima, tj. čuva svoje glasove, ništa manje nam pomogli ili odmogli nisu ostali gradovi u USK, što je i sam Šuhret Fazlić rekao. Isto tako su Bišćani ispijali kahve, dok je Bosanska Krupa padala 92. Ova migrantska kriza više govori o nama, nego o migrantima samima.

Samo dvije stvari mogu spriječiti daljne grupisanje ilegalnih migranata u Krajini;

- Republika Hrvatska, koja će sa vremenom hermetički zatvoriti zelenu granicu prema USK, čija će policija biti sve brutalnija prema ilegalnim migrantima koji pokušaju ući na njihovu teritoriju, makar u tom poduhvatu morali sijeći još 10 puta više šume - nego što su do sada uradili.

- Ilegalnim migrantima pokazati da nisu više nimalo dobrodošli u bosansku Krajinu, nimalo!

Ja zamišljam, na jedan naivan pristup, početak migrantske krize u Bihaću ovako; Muhamed Ali je u svim pokušajima da se dočepa EU socijale, slučajno pokušao preko Bosne ući u Hrvatsku, dočekali su ga široke ruke u Bihaću, lahko je prešao granicu i iz neke od EU zemalja javio svojim jaranima, kako je ovo najbolji put, kako su ljudi susretljivi, topli i kako ima dovoljno zelene granice iz Bosne prema članici EU, te tako njegovih pet pajdaša, koji se nekim misterioznim čudom isto zovu i prezivaju kao on, krenuli istim putem...

Institucije su zakazale, svi ovi pokušaji i medijski nastupi, su ništa drugo nego obični šupljaci da se stekne dojam "nešto se radi".

Institucijama više ne vjerujemo, čak pojedinci, koji predstavljaju institicuje će vjerovatno ubrzo početi djelovati vaninstitucionalno, te se samim tim urušava i posljedni integritet te institucije.

Lično pozdravljam svaki put, kada hrvatska policija uhvati ilegalne migrante u ilegalnom pokušaju prelaska granice, te iste vrati u Bosnu.

Do nas je, da sada ilegalnim migrantima pokažemo da nisu više dobrodošli.

Ko god pomaže ovim ljudima, koji su ilegalno ušli u Bosnu i Hercegovinu, koji kriju svoje dokumente, koji grupisano, kao paravojne formacije se kreću našim ulicama, je izdajnik ove države.

I još bih samo dodao jedno, a vjerovatno će se većina smijati, kao što su se Bahrudinu smijali 91., ali ova situacija može ugroziti Bosnu i Hercegovinu, jer ubrzo bi se mogli balvani naći na ulicama Krajine.

Pozdrav svim mojim Bišćanima, protesti su 29.08.!
MorningStar

#16699 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by MorningStar »

freelancerusk wrote: 23/08/2020 00:30

Image

Situacija nikad ozbiljnija nije bila, došli smo do tačke ključanja.
Svakodnevno se dešavaju incidenti sa ilegalnim migrantima u Krajini, živi sam svjedok, da mediji neće prenositi incidente koji su se dogili, ako se isti ne prijave. Samo mi u Bihaću i Velikoj Kladuši znamo kako nam je, svaki dan.

Migrantska kriza je dokazala, da Bosna i Hercegovina nije u stanju da riješi veće probleme, da ne postoji institucija koja može ovaj problem riješiti, na bilo kojem nivou. Ne trebamo zamjerati Dodiku ništa, on čuva svoje glasačko tijelo i koristi poluge moći koje ima, tj. čuva svoje glasove, ništa manje nam pomogli ili odmogli nisu ostali gradovi u USK, što je i sam Šuhret Fazlić rekao. Isto tako su Bišćani ispijali kahve, dok je Bosanska Krupa padala 92. Ova migrantska kriza više govori o nama, nego o migrantima samima.

Samo dvije stvari mogu spriječiti daljne grupisanje ilegalnih migranata u Krajini;

- Republika Hrvatska, koja će sa vremenom hermetički zatvoriti zelenu granicu prema USK, čija će policija biti sve brutalnija prema ilegalnim migrantima koji pokušaju ući na njihovu teritoriju, makar u tom poduhvatu morali sijeći još 10 puta više šume - nego što su do sada uradili.

- Ilegalnim migrantima pokazati da nisu više nimalo dobrodošli u bosansku Krajinu, nimalo!

Ja zamišljam, na jedan naivan pristup, početak migrantske krize u Bihaću ovako; Muhamed Ali je u svim pokušajima da se dočepa EU socijale, slučajno pokušao preko Bosne ući u Hrvatsku, dočekali su ga široke ruke u Bihaću, lahko je prešao granicu i iz neke od EU zemalja javio svojim jaranima, kako je ovo najbolji put, kako su ljudi susretljivi, topli i kako ima dovoljno zelene granice iz Bosne prema članici EU, te tako njegovih pet pajdaša, koji se nekim misterioznim čudom isto zovu i prezivaju kao on, krenuli istim putem...

Institucije su zakazale, svi ovi pokušaji i medijski nastupi, su ništa drugo nego obični šupljaci da se stekne dojam "nešto se radi".

Institucijama više ne vjerujemo, čak pojedinci, koji predstavljaju institicuje će vjerovatno ubrzo početi djelovati vaninstitucionalno, te se samim tim urušava i posljedni integritet te institucije.

Lično pozdravljam svaki put, kada hrvatska policija uhvati ilegalne migrante u ilegalnom pokušaju prelaska granice, te iste vrati u Bosnu.

Do nas je, da sada ilegalnim migrantima pokažemo da nisu više dobrodošli.

Ko god pomaže ovim ljudima, koji su ilegalno ušli u Bosnu i Hercegovinu, koji kriju svoje dokumente, koji grupisano, kao paravojne formacije se kreću našim ulicama, je izdajnik ove države.

I još bih samo dodao jedno, a vjerovatno će se većina smijati, kao što su se Bahrudinu smijali 91., ali ova situacija može ugroziti Bosnu i Hercegovinu, jer ubrzo bi se mogli balvani naći na ulicama Krajine.

Pozdrav svim mojim Bišćanima, protesti su 29.08.!
U ratu ste bili sami, sami ste se odbranili isto vam slijedi i sada. Od trulezi "vodstva i branilaca" BiH mozete samo ocekivati da vam nogu podmetnu nebi li pali. Sretno od srca !

Image
Nivelacija

#16700 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by Nivelacija »

Podrska narodu Krajine pa i za balvane i barikade na cestama, jednom ovaj balon vec mora puknuti.
Locked