Imaš temu i pitaj tamo slobodno šta te zanima.
viewtopic.php?f=21&t=135897&start=6100
@irac300 je već doktorirao na tu temu.
Moderator: Benq
Imaš temu i pitaj tamo slobodno šta te zanima.
Na Netflix prevodi idu masovno imaš i temu na forumu, HBO GO je sav lokaliziran, Amazon Prime loše skroz sa prevodom.mashina44 wrote: ↑26/12/2020 23:04Ja Netflix i Amazon ne planiram da koristim jer nmg bez prevoda a imaju malo titlovanih filmova, tako da cu uzeti Android box i instalirati Kodi i neke druge apk za filmove, a i ne gledam redovno bas! Tako da mi nije u prvom planu da bude Smart! Nego eto da imam kvalitetniju sliku i ostriju!
Nisam.Barem ne za sada.Vjerovatno ce i to doci na red,ali imam za sada neke druge prioritete.Nadzornik wrote: ↑26/12/2020 23:30Nisi jos razmisljao o soundbaru...???
Prosle sedmice sam sebi kupio i Samsung soundbar Q60T i upario sa svojim TV Q80T i tek sad je pravi ugodjaj...![]()
Jos se malo zezam da ga namjestim optimalno...![]()
Nervira me cinjenica da TV u normalnim okolnostima bez soundbara pojacam na 8-10 a sa soundbarom povezanim HDMI ARC kablom na 20 i vise da bi zvuk bio koliko toliko glasan a kad je povezan na Bluetooth,zvuk je malo bolji ali i dalje ga moram pojacati na 14-18...![]()
Na Netflix-u i Amazon Prime nemam tih problema inace ako ne obracam paznju na ovo pojacavanje,zvuk je zapanjujuci pogotovo prilikom gledanja filmova na Netflix-u i Amazon Prime...![]()
Ima bolje recimo taj model Philipsa..Pale Rider wrote: ↑27/12/2020 11:06 https://www.olx.ba/artikal/39386024/tel ... mart-wifi/
Jel ovo uredu za ove pare. Ima li šta bolje?
Imaš boljih opcijaPale Rider wrote: ↑27/12/2020 11:06 https://www.olx.ba/artikal/39386024/tel ... mart-wifi/
Pogledaj RU seriju 7172 od samsunga, ali samo gledaj da nije philips osim ako ne volis smece.Pale Rider wrote: ↑27/12/2020 11:06 https://www.olx.ba/artikal/39386024/tel ... mart-wifi/
Pusti njega u snovima mu Philipsdiablobih wrote: ↑27/12/2020 14:50Pogledaj RU seriju 7172 od samsunga, ali samo gledaj da nije philips osim ako ne volis smece.Pale Rider wrote: ↑27/12/2020 11:06 https://www.olx.ba/artikal/39386024/tel ... mart-wifi/
Trazeci rjesenje za ovaj moj problem sa novim soundbarom na netu saznadoh na moje veliko iznenadjenje da se ovaj soundbar treba redovno nadogradjivati novim freeware update...mc-twin wrote: ↑27/12/2020 10:55
Nisam.Barem ne za sada.Vjerovatno ce i to doci na red,ali imam za sada neke druge prioritete.Kako sam rekao na zvuk nemam zamjerki.I ako je entry model ne bih trebao imati taj problem.S obzirom da nemas pri svakom sadrzaju taj problem mozda nije optimalno podesen s njihove strane?Jesi gledao iskustva drugih s istim soundbarom?
sta bi...uscaklo te u vratu nesto ovih dana ?
Slabo ce se ko javiti jer su sad u trendu 75 inca TV uredjaji...
Nisi ni prvi ni zadnji koji je zamijenio/prodao TV jer je prevelik. Nedavno je jos jedan s foruma vratio. Ovo je samo jos jedan dokaz da teorija "ne moze biti prevelik" jednostavno nije tačna.
Sve je to OK ali kao da on nema metar kog kuce pa da lijepo izmjeri mjesto na kojem ce postaviti TV uredjaj,dobro od oka odmjeri,sjede na vise razlicitih mjesta u prostoriji i opet od oka odmjeri,zatim pogleda negdje u nekom TV shop-u,ode kod prijatelja i poznanika koji imaju TV slicnih dimenzija,zatim provjeri svoje stanje na racunu i kaze glasno,to je to.
Super.Nadzornik wrote: ↑27/12/2020 21:17Trazeci rjesenje za ovaj moj problem sa novim soundbarom na netu saznadoh na moje veliko iznenadjenje da se ovaj soundbar treba redovno nadogradjivati novim freeware update...mc-twin wrote: ↑27/12/2020 10:55
Nisam.Barem ne za sada.Vjerovatno ce i to doci na red,ali imam za sada neke druge prioritete.Kako sam rekao na zvuk nemam zamjerki.I ako je entry model ne bih trebao imati taj problem.S obzirom da nemas pri svakom sadrzaju taj problem mozda nije optimalno podesen s njihove strane?Jesi gledao iskustva drugih s istim soundbarom?
![]()
Do sad sam imao dva samsung sounbara i bilo je ono klasicno,povezi soundbar preko bluetooth-a sa TV-om i uzivaj ali mi je ovo prvi put da TV povezem sa HDMI ARC sa TV-om a moze i sa bluetooth-om ili optickim kablom ali je potpuni ugodjaj samo kad se poveze sa HDMI ARC kablom jer se tek tada obzirom da je ovaj Q60T soundbar 5.1-kanalna zvucna traka dobija Dolby Digital i DTS preko Blu-ray diskova ili streaming medija i ona ovogodisnja novost Q-Symphony ali da se preko USB utora moze instalirati na njega novi freeware update e to nisam znao...
I tako ti ja danas lijepo na USB skinem najnoviji (Version 1003.6 3.49 MB 27.11.2020) freeware update,instaliram ga na soundbar i rijesim sve postojece nedostatke i probleme...![]()
Ako neko ima slicnih problema na ovoj samsungovoj stranici moze potraziti najnoviji freeware update za svoj novi soundbar Q-serije:
https://www.samsung.com/at/support/model/HW-Q60T/EN/
Steta sto bi ga prodao.Kome treba tv super cijena.
Koliko vrijedi taj polovan w705c recimo 48ica? Ne treba mi bolji za sobu, bio prije par dana na olx-u povoljno i otisao isti dan!
nemam pojma iskreno...a vidjao sam na olxu i po 500 KM cijenu za ovaj model...i kod mene je 48''