Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Možda je ovo već i bilo, ali zanima me noćenje na Smetovima. Koliko sam skontao ima Planinarski dom i Dom izviđača. Koji je povoljniji, koji je bolji? Čuo sam da je noćenje 10 KM po osobi...? Jel' iko bio?
Amagon wrote:Možda je ovo već i bilo, ali zanima me noćenje na Smetovima. Koliko sam skontao ima Planinarski dom i Dom izviđača. Koji je povoljniji, koji je bolji? Čuo sam da je noćenje 10 KM po osobi...? Jel' iko bio?
Mislim da i Salcinovic ima pansion. Dom radio amatera ti je ono bas spartanski, vojnicke deke, lamperija, folovi. Za planinarski ne znam.
Cini mi se da su ovi moji gringosi isli kod Salcinovica sa nekim kuravama, ali nisam siguran
Nema veze, to spartanski i jest nekako ugođaj, samo da nije hladno jebemu A za Salčina nisam znao, mislio sam da je samo restoran? Treba se to raspitati def., na internetu nema ništa.
Amagon wrote:Nema veze, to spartanski i jest nekako ugođaj, samo da nije hladno jebemu A za Salčina nisam znao, mislio sam da je samo restoran? Treba se to raspitati def., na internetu nema ništa.
Mozda se stagod i promijenilo kod radioamatera, ali sumnjam
Kad sam ja zadnji put bio, 2008 ili 2009, bilo nas bruku, zakupili cijeli dom, to su bahanalije bile
A cini mi se da su ovi moji pajdasi vodili te neke kurveštije iz Viteza i Busovace gore kod Salcina, ali ne mogu garantovat
U domu radioamatera imas onaj kao salon, tj dnevnu sobu, a kuhinja ti je izdvojena. Na spratu su sobe. Znaci dole je ludilo, muzika štopa, u kuhinji se meza slaze, prze se ustipci, svako po malo ucestvuje.
Vamo se rokaci , onda se polako ljudi izdvajaju idu po sobama i tako
Znam da je nesto jeftino ispalo, meze i pice su nam dovukli, a mi pjeske gore otisli
Taj opis doma radioamatera je znači savršen. Baš to i tražim.
A u Panorami je jedno vrijeme bilo 20 KM koliko god da vas je. Meni dolazila neka ekipa iz Bugojna, pa svi prespavali gore, kao malo veća soba za nas jer smo malo partyjali, a ima pored te još 4-5 soba koje su isključivo korištene za karinđanje. Ma nagledaš se svega, mafijoze, neke brđanske pjevaljke, razne radodajke, sponzori i sl., i rijetko ko od njih noći, bude se 2-3 sata, pa odu. I tako svu noć Od kako je umro gazda Ante, mislim da se ne izdaje više gore ništa.
Eto onda jedan dan lagano odes do gore i raspitas se
Panorama je solidan potencijal, ali sad ce tuda autoput prolaziti tako da neke buducnosti u toj formi nema. Ili mozda ima ako bude kakav krajputaski motel za umorne kamiondzije i jebace
Amagon wrote:Taj opis doma radioamatera je znači savršen. Baš to i tražim.
A u Panorami je jedno vrijeme bilo 20 KM koliko god da vas je. Meni dolazila neka ekipa iz Bugojna, pa svi prespavali gore, kao malo veća soba za nas jer smo malo partyjali, a ima pored te još 4-5 soba koje su isključivo korištene za karinđanje. Ma nagledaš se svega, mafijoze, neke brđanske pjevaljke, razne radodajke, sponzori i sl., i rijetko ko od njih noći, bude se 2-3 sata, pa odu. I tako svu noć Od kako je umro gazda Ante, mislim da se ne izdaje više gore ništa.