BJB wrote:Gdje si bila ranijeAmy82 wrote:Jutro
Pitanje za dragu BJBa i ostale ko je vec narucivao
Hocu prvi put s feelunique da narucim nesto tj. sampon Kerastase sam zapikala. Koliko ce mi uzet ovi nasi? Za koliko dodje dana paketic? Imate neki tip? Ima li promo code?
Tnx![]()
Imali su rasprodaju, i na tu rasprodaju code FINAL10 i to je zavrsilo u noci nedjelja na pon..
Zasto bas KErastase? Jesi li koristila pa ti odgovara ili cula da je dobar?
Imas sampona koji su jeftiniji ili u istom cjenovnom rangu ali nemaj SLS-a i parabena na feeluniqe..
Ja sam probala samo ovajDobar je, ali kad pogledam cijenu i shvatim da ima jeftinijih ili iste cijene bez SLS-a i parabena, biram ove druge.
Evo imaju novi popust..Potrosila sam jednu tubu Green People Neutral Scent Free Shampoo- nije los, samo meni isusuje kosu, sto i nije losa stvar za mene, druge od Green People nisam probala.![]()
Jutros mi dodje u paketicu ovoInvisibobble- dodju tri gumice koje ne cupaju, ne stezu prejako ali drze dobro..
E to za final sale sam upratila ali mi istekla kreditna a nesto ne smijem provlacit debitnu
A ja htjela probat ovaj neki za masnu kosu (tj oily roots a kao normalna kosa). Perem je nekad svaki dan a nekad svaki drugi. Shizim vise od svoje kose. Vidjela da su mu dobre recenzije i da je best selling mada me duša boli sto cu dat 16 eur za šampon. Vidjecu mozda jos malo sta ima od ostalih brendova.
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-S ... lent-250ml
U svakom slucaju hvalaaa
PS ako ko ima dobar sampon preporuku za masnu nek javi

Dobar je, ali kad pogledam cijenu i shvatim da ima jeftinijih ili iste cijene bez SLS-a i parabena, biram ove druge.
Invisibobble- dodju tri gumice koje ne cupaju, ne stezu prejako ali drze dobro..