Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pirk3 wrote:Jos jedan svjez primjer voznje u pogresnom smjerom ali ovaj dosta opasniji. Jutros oko pola 12. Lokacija A1, poslije izlaza za aerodrom u pravcu Zenice. https://i.imgur.com/VlIUBa5.jpg
I ovaj je na josanici izasao...
Fule skretanje odu na autoput i onda krenu lijevo...
Nznm sto ne stave one velike zute dlanove s oznakom stop-pogresan smjer kao sto ima na petlji u Kaknju.
To je vec postalo pravilo da na tom mjestu okrenu u kontru, neki dan je bio onaj direktan sudar u tunelu.
seoBIH wrote:Cemu to vrijedi? Pa debili voze kilometrima, bez osvrta na upozorenje vozaca, a imaju priliku da isprave gresku, te da se okrenu.
Upravo. Lik drobi sto mu blicam. Zaustavna tu da se zaustavi cim je vidio nadolazeci saobracaj. Pa lik je znaci vozio kroz 2 tunela i cca 6-8 km. Ovo je ubica.
Neki dan golf 1 vuce reno 4 na autoputu, ja nazvao autoceste i govorim im to, rekose da ce nesto uraditi ali cisto sumnjam da jesu, zlo bi bilo da su ih onakve pustili da se ukljuce.
Sve je pogrešno i kažnjivo, ali ovo na autoputu je prestrašno. Osim procesuiranja budala koji to rade, treba promijeniti i zakonske odredbe, npr. voziš pogrešnim smjerom na autoputu oduzimanje vozačke na 10 godina i 2 mjeseca robije.
pirk3 wrote:Jos jedan svjez primjer voznje u pogresnom smjerom ali ovaj dosta opasniji. Jutros oko pola 12. Lokacija A1, poslije izlaza za aerodrom u pravcu Zenice.
Jos jedan krvavi kreten kojeg boli dupe za sve
Meni je nekada daavnoo bilo presmijesno gledat u HR onu ruku sa saobracajnim znakom za debile
Kad sam vidjela da su je ovdje postavili kod nas shvatila sam koliko i kod nas majmunara nerazumnih ima i sta sve rade po cesti...sto svaki dan vidim
Sinoc se vracam iz MO, valjda prvi topao vikend pa bila seoba na more plus onaj neki drkacki meet u MO, guzva nevidjena i negdje oko Salakovca se pojavio nekakav trkach, golf 2, naprijed interkuler velicine sahta, tablica zataknuta vertikalno na prednjoj sajbi, dimi ko ciro, pisti sisti ko pretis i svako preticanje uvaljivanje u kolonu, guranje ljudi. Za cijelu duzinu kanjona je tako uspio preteci 10-15 auta. U Jablanici iz Kovacevica murija na raskrsnici, on uredno vozi u koloni, kako je prosao muriju tako oni sa rotacijama za njim i skrenuse ga na onu zutu pumpu. Vjerovatno je nekome dopizio pa ga je prijavio.
pirk3 wrote:Jos jedan svjez primjer voznje u pogresnom smjerom ali ovaj dosta opasniji. Jutros oko pola 12. Lokacija A1, poslije izlaza za aerodrom u pravcu Zenice.
Jos jedan krvavi kreten kojeg boli dupe za sve
Meni je nekada daavnoo bilo presmijesno gledat u HR onu ruku sa saobracajnim znakom za debile
Kad sam vidjela da su je ovdje postavili kod nas shvatila sam koliko i kod nas majmunara nerazumnih ima i sta sve rade po cesti...sto svaki dan vidim
Žena suvozač maše rukama kao da s ljuti što im se blica, ja zamalo nisam sudar imao sa budalama... Bože sačuvaj..
ja sam cuo da talijane, posebno alfe 147,voze samo fini i kulturni ljudi, a lanciju samo gospoda istancanog ukusa koji zele biti prepoznatljivi po istom