Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Daryl Dixon
#16626 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
broj 1 ne trolam temu-barem ja, mala sala je u pitanju koju ocito ne znas prihvatiti
broj 2 sto stavljas onda te klipove kao neki srednjoskolac kao da nismo svjesni kakvih ubica ima za volanom?
broj 3 da ti razbijem tu zabludu oko reklama - kod nas se ne moze zaraditi na tome, barem ne postavljanjem takvog sadrzaja jednom u 15 dana
broj 4 sta si ti konkretno uradio sa tim klipovima, je li se povela osvijestenost u travniku ili negdje drugdje sa tvojim klipovima, je li policija nekog sankcionisala? nije
broj 5 ja kad imam priliku da prijavim nesto, nazovem ili zaustavim patrolu i kazem o cemu se radi, sta ti radis? krijes tablice..
samo ti pokusavam ukazati na to da, ako vec snimas i postavljas takve sadrzaje a nadasve hoces nekome na nesto da ukazes ili pak nesto da primijenis, postavljaj, salji i prijavljuj takve stvari, tim sakrivanjem tablica kojim se pocinioci mogu identificirati ne postizes nista.. pozdrav
broj 2 sto stavljas onda te klipove kao neki srednjoskolac kao da nismo svjesni kakvih ubica ima za volanom?
broj 3 da ti razbijem tu zabludu oko reklama - kod nas se ne moze zaraditi na tome, barem ne postavljanjem takvog sadrzaja jednom u 15 dana
broj 4 sta si ti konkretno uradio sa tim klipovima, je li se povela osvijestenost u travniku ili negdje drugdje sa tvojim klipovima, je li policija nekog sankcionisala? nije
broj 5 ja kad imam priliku da prijavim nesto, nazovem ili zaustavim patrolu i kazem o cemu se radi, sta ti radis? krijes tablice..
samo ti pokusavam ukazati na to da, ako vec snimas i postavljas takve sadrzaje a nadasve hoces nekome na nesto da ukazes ili pak nesto da primijenis, postavljaj, salji i prijavljuj takve stvari, tim sakrivanjem tablica kojim se pocinioci mogu identificirati ne postizes nista.. pozdrav
- Daryl Dixon
#16627 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
razmisljao sam o tome, ne gumo se peglati, prelomio sam a htio sam to uraditi.. razlog je sto nemam vremena, jer imam mnogo obaveza i odgovornosti ovim cime se bavim.. a jadi jadnom neka je na dušu..un1ted wrote:Pa je li ides na sud?Daryl Dixon wrote:...
-
zdruzdjo
#16628 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moj svaki klip je sa tablama, ako se vide. Nekad cak ih i navedem. Briga me. Tuzi ako hoces i mozes me naci.Daryl Dixon wrote:.......
Moj cilj je ispunjen samo ako jedna osoba se sjeti pa prstom pokaze na nekog bilmeza. Jos bolje ako taj neko nekim kosmickim slucajem vidi sebe na klipu.
-
zdruzdjo
#16629 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Buraz, nije tebi dobro. Tu je fazon mozes li u ogledalo pogledati znajuci da ti je neko nabio rogove ko bekanu a ti ih ponosno nosis i sam sebi kazes "ma ne mogu se peglati da ih skidam, nemam vremena".Daryl Dixon wrote:razmisljao sam o tome, ne gumo se peglati, prelomio sam a htio sam to uraditi.. razlog je sto nemam vremena, jer imam mnogo obaveza i odgovornosti ovim cime se bavim.. a jadi jadnom neka je na dušu..un1ted wrote:Pa je li ides na sud?Daryl Dixon wrote:...
- Travnički Noćni Šetač
#16630 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hvala na misljenju... ne razmisljamo na isti nacin sto ne znaci da se moramo raspravljati oko toga... ponovicu da sam vec dao svoje razloge zasto to radim, i ne razumijem diskusiju oko toga jer onaj ko nece to da prihvati ne mora i uopste ne vidim razloga da se o tome diskutuje...Daryl Dixon wrote:broj 1 ne trolam temu-barem ja, mala sala je u pitanju koju ocito ne znas prihvatiti
- Travnički Noćni Šetač
#16631 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I znas da te podrzavam... to je tvoj nacin borbe koji postujem... nikad ti nisam rekao de ti ti malo drugacije uradi...zdruzdjo wrote:Moj svaki klip je sa tablama, ako se vide. Nekad cak ih i navedem. Briga me. Tuzi ako hoces i mozes me naci.Daryl Dixon wrote:.......
Moj cilj je ispunjen samo ako jedna osoba se sjeti pa prstom pokaze na nekog bilmeza. Jos bolje ako taj neko nekim kosmickim slucajem vidi sebe na klipu.
- Daryl Dixon
#16632 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jarane ti izgleda zaboravio terapiju da popijes.. pa i treba da ostavljas tablice.. cuj tuzi me i mozes me naci.. ti bas u svom svijetu.. jebe se meni jaro ko je na klipu, štaviše to i podržavam i odobravam, ja znam da postujem sva pravila i da se istih strogo pridrzavam.. smijesan si u najmanju ruku sa ovom gore izjavom, baš polupao lončiće..zdruzdjo wrote:Moj svaki klip je sa tablama, ako se vide. Nekad cak ih i navedem. Briga me. Tuzi ako hoces i mozes me naci.Daryl Dixon wrote:.......
- Daryl Dixon
#16633 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jarane jedinom kome nije dobro to si ti očigledno.. ti izgleda corav pored ociju, gdje sam to napisao? da se citiram..zdruzdjo wrote:Buraz, nije tebi dobro. Tu je fazon mozes li u ogledalo pogledati znajuci da ti je neko nabio rogove ko bekanu a ti ih ponosno nosis i sam sebi kazes "ma ne mogu se peglati da ih skidam, nemam vremena".
cuj nabio mi rogovedaryl dixon wrote:razmisljao sam o tome, ne gumo se peglati, prelomio sam a htio sam to uraditi.. razlog je sto nemam vremena, jer imam mnogo obaveza i odgovornosti ovim cime se bavim.. a jadi jadnom neka je na dušu..
- Daryl Dixon
#16634 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vazi, postujem to, svako dobroTravnički Noćni Šetač wrote:Hvala na misljenju... ne razmisljamo na isti nacin sto ne znaci da se moramo raspravljati oko toga... ponovicu da sam vec dao svoje razloge zasto to radim, i ne razumijem diskusiju oko toga jer onaj ko nece to da prihvati ne mora i uopste ne vidim razloga da se o tome diskutuje...Daryl Dixon wrote:broj 1 ne trolam temu-barem ja, mala sala je u pitanju koju ocito ne znas prihvatiti
- Travnički Noćni Šetač
-
zdruzdjo
#16636 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Buraz ja bih rekao da tebi terapija fali. Tebe sam quote cisto iz razloga da kazem kako se slazem sa tim da treba da se objave tablice.Daryl Dixon wrote: jarane ti izgleda zaboravio terapiju da popijes.. pa i treba da ostavljas tablice.. cuj tuzi me i mozes me naci.. ti bas u svom svijetu.. jebe se meni jaro ko je na klipu, štaviše to i podržavam i odobravam, ja znam da postujem sva pravila i da se istih strogo pridrzavam.. smijesan si u najmanju ruku sa ovom gore izjavom, baš polupao lončiće..![]()
Sch ili nesto drugo???
-
zdruzdjo
#16637 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Daryl Dixon wrote:jarane jedinom kome nije dobro to si ti očigledno.. ti izgleda corav pored ociju, gdje sam to napisao? da se citiram..zdruzdjo wrote:Buraz, nije tebi dobro. Tu je fazon mozes li u ogledalo pogledati znajuci da ti je neko nabio rogove ko bekanu a ti ih ponosno nosis i sam sebi kazes "ma ne mogu se peglati da ih skidam, nemam vremena".cuj nabio mi rogovedaryl dixon wrote:razmisljao sam o tome, ne gumo se peglati, prelomio sam a htio sam to uraditi.. razlog je sto nemam vremena, jer imam mnogo obaveza i odgovornosti ovim cime se bavim.. a jadi jadnom neka je na dušu..jarane, ima nesto sto se zove odgovornost na poziciji na kojoj se nalazim a ti to očigledno ne razumiješ.. da ti skratim ne treba mi sud
dao sam cvaju nije frka, da sam ga zatekao na licu mjesta mozda bi i isli na sud sto kaze @united.. tad bi barem mogao uslikati auto i imati neki dokaz.. ali ko ce se sa rogatim bosti? mislim smijesno.. sudeci po tvojim nepromisljenim komentarima, mislim da je to za tebe naucna fantastika zato budi pozdravljen
Bez obzira kakva odgovornost ili sl. bilo, ako nisi kriv onda nisi kriv. Parkirao uredno sve i debil te iz nekog razloga zapise.
Ne znam sta to treba da bude nejasno. I ti neces da se peglas. Znaci sutra ce te drot zapisati da si prosao na crveno pravog zdravog i iz razloga nepeglanja, nebodenja sa rogatim, odgovornost na poziciji na kojoj se nalazis....ti ces platiti????
Am i missing something or.....?
Mislim realno kad bih se nasao u situaciji kao ti bih uzeo advokata i tjerao mak na konac. Pogotovo kad jos znas da si prav.
- Daryl Dixon
#16638 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
dobro to je druga stvar, tu bih naravno isao do kraja, pa nije niko lud jbte
odosmo mi u off..
- Sodom1
#16639 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Grne raneDaryl Dixon wrote:razmisljao sam o tome, ne gumo se peglati, prelomio sam a htio sam to uraditi.. razlog je sto nemam vremena, jer imam mnogo obaveza i odgovornosti ovim cime se bavim.. a jadi jadnom neka je na dušu..un1ted wrote:Pa je li ides na sud?Daryl Dixon wrote:...
- Daryl Dixon
#16640 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nek si mi rek'o, 'ebem ti selo 
- Sodom1
- vješalica
#16642 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Aammaaa metni video i rezili gaTravnički Noćni Šetač wrote:Već sam govorio prije... moja namjera nije da budem niti policajac niti sudija... Samo pokušavam da pokažem svima nama koliko gluposti svakodnevno na cesti pravimo a svaka glupost koliko god ona mala bila na kraju može napraviti veliku štetu i odnijeti živote... Ljudi čuvajte se, pazite na sebe i na druge... saobraćaj je opasna stvar...
Ionako kretene nije briga i kad ubiju nekoga
Najmanje sto mores uraditi
- skafiskafsnjak
#16643 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Joj kad upali zmigavac metar prije skretanja.
Tokmak jedan, nemoj ni tad...
- Daryl Dixon
#16644 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jos gore kad ga i ne upali metar prije skretanjaskafiskafsnjak wrote:Joj kad upali zmigavac metar prije skretanja.
- skafiskafsnjak
#16645 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Isto je ... Upalio metar prije ili nikako....Daryl Dixon wrote:Jos gore kad ga i ne upali metar prije skretanjaskafiskafsnjak wrote:Joj kad upali zmigavac metar prije skretanja.
- Dope_Man
#16646 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Najbolje je kad ga upali kad krene motati volan, tad dodje usput taj pokret rukom 
- drug_profi
#16647 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bio neki dan ispred mene pežov neki plavi 207, 307 ko će mu ga znati. Izgleda da mu je razhebana ručica žmigavca jer na svaki minimalni pokret volana u lijevo, pali se lijevi zmigavac, sve dok ne napravi desni pokret.
Izhebo me za priču...
Izhebo me za priču...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#16648 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja vozio takvog 1007 neki dandrug_profi wrote:Bio neki dan ispred mene pežov neki plavi 207, 307 ko će mu ga znati. Izgleda da mu je razhebana ručica žmigavca jer na svaki minimalni pokret volana u lijevo, pali se lijevi zmigavac, sve dok ne napravi desni pokret.
Izhebo me za priču...
- drug_profi
#16649 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mozda je i ovaj vracao rukom, ali me je istrzao dobozijematere. Nemam ga gdje preteci, gužva na cesti, a i kud cu kad daje lijevi zmigavac, hajd ga znaj... on malo lijevo a ja odmah na kočnicu, kontam sad će se zaustaviti jer lijevo ne može skrenuti bez zaustavljanja radi saobraćaja iz suprotnog smjera.
Jel to neki poznati feler na tim pežovima?
Jel to neki poznati feler na tim pežovima?
- beni-bu-man
#16650 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zato ja sva 4 i nek raja bira gdje cu