Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Mustang1

#16626 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

kamen spoticanja wrote:
Mustang1 wrote:Ima li nade da poprave za vikend?
Ti si dezurni nostradamus za grijanje
sve si pogodio do sad :mrgreen:
Pirova pobjeda :lol: :lol:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#16627 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Kralj Tvrtko I. wrote:Nego...evo clanske u Celiku....
Hocel se neko uclaniti?

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Planirao sam abd u februaru ili martu :)
kakavdanakneiskustvu

#16628 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

ljudi iskljucujte grijanje
dinoze77

#16629 Re: Zeničani

Post by dinoze77 »

kakavdanakneiskustvu wrote:ljudi iskljucujte grijanje
Jesi to nauco stagod "opasno" vezano za grijanje
Mustang1

#16630 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

Vala kad smo mogli trpiti ovoliko mozemo jos ovo i sljedecu godinu pa da vidimo kakvo ce rjesenje biti :D Iskreno ja se nadam aBd da necu biti ovdje kada bude to rjesenje :D
kakavdanakneiskustvu

#16631 Re: Zeničani

dinoze77 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ljudi iskljucujte grijanje
Jesi to nauco stagod "opasno" vezano za grijanje

Zar se tu ima sta uciti,me treba dati da te neko jebe u zdrav mozak
kamen spoticanja

#16632 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Mustang1 wrote:Vala kad smo mogli trpiti ovoliko mozemo jos ovo i sljedecu godinu pa da vidimo kakvo ce rjesenje biti :D Iskreno ja se nadam aBd da necu biti ovdje kada bude to rjesenje :D
U onoj studiji i zajednickoj firmi stoji 2,5 godina da novi kotlovi budu u full pogonu
opet kazu da je jutros zapocela izgradnja bilo cega najranije bi bilo krajem 2018.
dakle citava jedna zima bez grijanja...a racune ce nam slati
dinoze77

#16633 Re: Zeničani

Post by dinoze77 »

kamen spoticanja wrote:
Mustang1 wrote:Vala kad smo mogli trpiti ovoliko mozemo jos ovo i sljedecu godinu pa da vidimo kakvo ce rjesenje biti :D Iskreno ja se nadam aBd da necu biti ovdje kada bude to rjesenje :D
U onoj studiji i zajednickoj firmi stoji 2,5 godina da novi kotlovi budu u full pogonu
opet kazu da je jutros zapocela izgradnja bilo cega najranije bi bilo krajem 2018.
dodaj na sve to jos jednu godinu zbog nasih administrativnih peripetija i one poznate gdje sam ja tu
kamen spoticanja

#16634 Re: Zeničani

dinoze77 wrote:
kamen spoticanja wrote:
dodaj na sve to jos jednu godinu zbog nasih administrativnih peripetija i one poznate gdje sam ja tu
Danak je upravu
samo switch off
Mustang1

#16635 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

Pa znam da je tako nesto, neki dan je Fudo rekao da u slucaju da se odmah krene sljedece godine nece sigurno biti. Pa se time vodim, a vjerovatno nece ni one tamo biti ali eto jbg.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#16636 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Imao sam šnaucera 8 godina i labradora 6 godina prije nego što sam prešao na mačke, dakle više od pola života sam živio sa psima ali ove kretene iz Šape nikako ne mogu shvatit. Koja je to skupina neljudi, interešdžija i lažnih zaštitnika :shock:

Moram priznat da posljednjih nekoliko dana uživam čitajući njihova jadikovanja i nebuloze što pišu.

Hvala ti Fudo što si ih posl'o na aparate.

what a time to be alive! :izet:
belfy

#16637 Re: Zeničani

Post by belfy »

Jimmy McNulty wrote:Imao sam šnaucera 8 godina i labradora 6 godina prije nego što sam prešao na mačke, dakle više od pola života sam živio sa psima ali ove kretene iz Šape nikako ne mogu shvatit. Koja je to skupina neljudi, interešdžija i lažnih zaštitnika :shock:

Moram priznat da posljednjih nekoliko dana uživam čitajući njihova jadikovanja i nebuloze što pišu.

vidi supka, sve brand name pse... ja sam imao dva i oba su "udomljeni" (ne racunam djetinjstvo). i sa oba sam "propricao". no, ni ja ne kontam ove iz Sape. prvo kazu kako ih ne smije pokupiti ovaj ili onaj, ali eto, smije ih pokupiti ko god zeli. sami sebe hebu, samo valjda nema nikoga da im to baci u lice. ako se nakanim, napisem post i o ovim njihovim sranjima. samo se nadam da ce me neko preduhitriti da ne trisim vrijeme... :)
kakavdanakneiskustvu

#16638 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:Imao sam šnaucera 8 godina i labradora 6 godina prije nego što sam prešao na mačke, dakle više od pola života sam živio sa psima ali ove kretene iz Šape nikako ne mogu shvatit. Koja je to skupina neljudi, interešdžija i lažnih zaštitnika :shock:

bolesnici,juce ujutro samo jedan pas u pjesackoj zoni od kamenog mosta do bosanke,do prije desetak dana ih bilo bar desetak
N.N.

#16639 Re: Zeničani

Post by N.N. »

Ma pazi, kako god, ovo je dobro...samo treba proglasiti da taj higijenski servis ostaje da radi u sklopu Albe za stalno i da ce aktivnosti biti iste i ceste kao i odnosenje smeca i onda ce se ovi aktivisti sami postarati da kerova vise nema :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#16641 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Voze kerove u neke pansione :roll:
kamen spoticanja

#16642 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:Voze kerove u neke pansione :roll:
Ja podrzavam shapu u aktivnostima uklanjanja kerova s ulice...sve sto nije o mom trosku
samo mi nije jasno sta su cekali do sada
Warashii

#16643 Re: Zeničani

Post by Warashii »

Ne treba nikakvo specijalno vozilo, nikakvi boxovi. Nije sad ni bitno hoce li se pas istraumatizirati i doživjeti sok. Koji licemjeri jbte. Odjednom se psi mogu skloniti sa ulica, sad nije nikakav problem, a do sada nista nije moglo. Treba to sve udariti kaznama po dzepu.
Sjecam se jednom prolazim kroz Blatusu i vidim psa kojeg je udarilo auto, niti ziv niti mrtav. Nazovem ovog poznanika, koji je dobar sa tim Sapama a i sam je podobro u tome, ispričam mu i velim de moze li makar neko muke da mu skrati, jbga trza, crijeva mu ispala. Veli hajd vidjet ce. Poslije se vracam istim putem, pas i dalje se pati al njih to ocigledno nije pretjerano zanimalo.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#16644 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

kamen spoticanja wrote:
Ja podrzavam shapu u aktivnostima uklanjanja kerova s ulice...sve sto nije o mom trosku
Podržavao bih i ja da je to zastalno.
Međutim čim ova akcija prođe ti kerovi koji su pokupljeni od strane Šape se vraćaju na ulicu da nas nastave terorizirati.
kakavdanakneiskustvu

#16645 Re: Zeničani

Warashii wrote:Ne treba nikakvo specijalno vozilo, nikakvi boxovi. Nije sad ni bitno hoce li se pas istraumatizirati i doživjeti sok. Koji licemjeri jbte. Odjednom se psi mogu skloniti sa ulica, sad nije nikakav problem, a do sada nista nije moglo. Treba to sve udariti kaznama po dzepu.
Sjecam se jednom prolazim kroz Blatusu i vidim psa kojeg je udarilo auto, niti ziv niti mrtav. Nazovem ovog poznanika, koji je dobar sa tim Sapama a i sam je podobro u tome, ispričam mu i velim de moze li makar neko muke da mu skrati, jbga trza, crijeva mu ispala. Veli hajd vidjet ce. Poslije se vracam istim putem, pas i dalje se pati al njih to ocigledno nije pretjerano zanimalo.

ko da zivimo u svedskoj,nekim najsredjenijim drzavama svijeta pa trebamo paziti da se pujdo ne stresa,vec sam jednom negdje napisao,te su osobe totalno otudjene od stvarnih problema LJUDI
kamen spoticanja

#16646 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:
kamen spoticanja wrote:
Međutim čim ova akcija prođe ti kerovi koji su pokupljeni od strane Šape se vraćaju na ulicu da nas nastave terorizirati.
Pa akcija je kontinuiranog karaktera...shapa samo zaradi vremena albi
kakavdanakneiskustvu

#16647 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:
kamen spoticanja wrote:

da,i onda ce optuziti,kao i neki dan u saopcenju,sve gradjane zenice da su te pse izbacili na ulice
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#16648 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

kamen spoticanja wrote: Pa akcija je kontinuiranog karaktera...shapa samo zaradi vremena albi
Zar nije pisalo da će akcija trajati samo 30-ak dana? Ako je ovo zastalno onda :izet: :D
Warashii

#16649 Re: Zeničani

Post by Warashii »

Koliko sam ja cuo radnici Albe su otisli u DE po vozilo sa boxovima, puhaljku i slicne zerzevate. Ne bih bas rekao da bi ovo radili sve zbog 30 dana.
Mustang1

#16650 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

Pa glupo bi bilo da se radi samo 30 dana, mozda 30 dana svaki dan, i onda jedan dan sedmicno..
Post Reply