FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#16626 Re: FC Bayern Munchen
kaze Rummenigge da nije problem keshirat 100 mil. za jednog igraca
http://sportbild.bild.de/fussball/2015/ ... sport.html
http://sportbild.bild.de/fussball/2015/ ... sport.html
- MOSALJOZE
#16627 Re: FC Bayern Munchen
Hazard(24)
Kevin(23)
Sterling(20)
Grizman(24)
Reus(25
)
Nerealno je očekivati dolazak Hazarda(Reus je tu iz zajebancije)
Kevin,Sterling i Grizman su igrači na koje će Bayern moći računati narednih 9-10 godina(na Sterlinga prije svega),i za mene bi ovo bio pun pogodak.Sterling želi ići iz Liverpula,eliminsaćemo United,Real,Barcu,City,Čelski,Juve,nekako mi je Bayern najrealnija opcija za njega(
).
Vukovi imaju ozbiljne planove za narednu sezonu,i ne bi se iznenadio da Kevin ostane još jednu sezonu kod zelenih.PSG mislim nije opcija,kao ni City.Trenutno po TM Bayern ima najviše šansi da ga dovede.
Mou je izgleda zagrizao za Grizmana,i ako ga budu dovodili biće tu borbe.
DiMaria je izjavio da želi ostati,kako bi ispisao istoriju
Independent seli Mullera u United 
skendere valjda ćeš ovo pročitati koliko Pepov brat,zapravo ima utjecaja u donošenju odluka P.G?Čitao sam kako ga je Pep poslao u Liverpul da "pregovara" sa Sterlingom?
Kevin(23)
Sterling(20)
Grizman(24)
Reus(25
Nerealno je očekivati dolazak Hazarda(Reus je tu iz zajebancije)
Kevin,Sterling i Grizman su igrači na koje će Bayern moći računati narednih 9-10 godina(na Sterlinga prije svega),i za mene bi ovo bio pun pogodak.Sterling želi ići iz Liverpula,eliminsaćemo United,Real,Barcu,City,Čelski,Juve,nekako mi je Bayern najrealnija opcija za njega(
Vukovi imaju ozbiljne planove za narednu sezonu,i ne bi se iznenadio da Kevin ostane još jednu sezonu kod zelenih.PSG mislim nije opcija,kao ni City.Trenutno po TM Bayern ima najviše šansi da ga dovede.
Mou je izgleda zagrizao za Grizmana,i ako ga budu dovodili biće tu borbe.
DiMaria je izjavio da želi ostati,kako bi ispisao istoriju
skendere valjda ćeš ovo pročitati koliko Pepov brat,zapravo ima utjecaja u donošenju odluka P.G?Čitao sam kako ga je Pep poslao u Liverpul da "pregovara" sa Sterlingom?
-
klopan
#16628 Re: FC Bayern Munchen
Ako nije problem 100 mil. šta se onda glupiraju s Hazardom, nek kehnu te pare i dovedu jedinog
koji vrijedi te pare- De BRUYNE-a.
OVO S Raheemom mi je malo ublehaški,precjenjeno.
Grizman će biti preskup, preko 60 mil. EUR.
Ja se više bojim osipanja ključnih igrača, nego ovih novih "nabavki"
Alabu bi RM.
Ovi roumorsi oki Mullera su sve češći.
Najizglednije mi je nekako da će Shvein otići.
A Di maria i to, ja to ne bi džaba da mi daješ.
Nisu valjda toliki krembosi da to dovode.
koji vrijedi te pare- De BRUYNE-a.
OVO S Raheemom mi je malo ublehaški,precjenjeno.
Grizman će biti preskup, preko 60 mil. EUR.
Ja se više bojim osipanja ključnih igrača, nego ovih novih "nabavki"
Alabu bi RM.
Ovi roumorsi oki Mullera su sve češći.
Najizglednije mi je nekako da će Shvein otići.
A Di maria i to, ja to ne bi džaba da mi daješ.
Nisu valjda toliki krembosi da to dovode.
- MOSALJOZE
#16629 Re: FC Bayern Munchen
Nije problem u tih 100 miliona,jer Bayern ima taj novac,postoji nešto što se zove princip koji Bayern neće pogaziti.Ako Rumeni kaže da NEMA ŠANSE da potroše 100 miliona onda nema šanse.Hazard je glavni Murinjov igrač,i suludo je pričati o prelasku u Bayern.Bastian će odigrati još jednu sezonu u to sam ubijedjen,a možda će slijediti primjer Lahma,da se nakon EP povuče,i tako sebi obezbjedi odmor.Muller i Alaba su budućnost Bayerna,pogotovo David,i jako su male šanse da oni predju u Real ili United.U ovom trenutku je to SF.
Ubijedjen sam da Bayern NEĆE platiti niti jednog od ovih više od 55-60 miliona.
- simonese
#16630 Re: FC Bayern Munchen
mozda 80 za Kevina i to je o.k.MOSALJOZE wrote:Nije problem u tih 100 miliona,jer Bayern ima taj novac,postoji nešto što se zove princip koji Bayern neće pogaziti.Ako Rumeni kaže da NEMA ŠANSE da potroše 100 miliona onda nema šanse.Hazard je glavni Murinjov igrač,i suludo je pričati o prelasku u Bayern.Bastian će odigrati još jednu sezonu u to sam ubijedjen,a možda će slijediti primjer Lahma,da se nakon EP povuče,i tako sebi obezbjedi odmor.Muller i Alaba su budućnost Bayerna,pogotovo David,i jako su male šanse da oni predju u Real ili United.U ovom trenutku je to SF.
- MOSALJOZE
#16631 Re: FC Bayern Munchen
Nema šanse,poslaćemo im Rafinju +40 milki i nek se udaraju nogom u guzicu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16633 Re: FC Bayern Munchen
Kako god, potrebna su nam pojacanja. Meni se Sterling i ne svidja nesto posebno, ali to sam samo ja
Elem ponekad me klik na ovu temu prebaci na prvu stranicu. Bas me zanima sta se desilo i dokle je dogurala ta Anida Salkanovic koja je igrala za zenski podmladak Bajerna
Elem ponekad me klik na ovu temu prebaci na prvu stranicu. Bas me zanima sta se desilo i dokle je dogurala ta Anida Salkanovic koja je igrala za zenski podmladak Bajerna
- MeanMachine
#16634 Re: FC Bayern Munchen
Nijedan igrač realno ne vrijedi 100 miliona eura, ali ako će već obarati rekorde u transferima onda bih ja uvijek prije doveo Hazarda nego de Bruyne-a (idealno obojicu i odmah bi imali novi tandem na krilima
). Sterling bi bio odlično pojačanje, Griezman isto tako, ali ipak ne treba zaboraviti da je dio ekipe kojem najviše treba osvježenje i pojačanje odbrana - desni bek i jedan stoper obavezno, a onda se može razmišljati o napadu i krilima.
Još bih da napomenem kako su mi pomalo nejasni ogromni iznosi koji se svakodnevno vežu uz transfer de Bruyne-a. S jedne strane je to bez dileme dobar igrač koji ima sjajnu sezonu iza sebe, a uz to je još i mlad. Međutim, s druge strane treba biti svjestan u koju sferu transfera se ulazi sa iznosima od 80 - 90 i više miliona eura - ogroman je to novac za bilo kojeg igrača, a posebno de Bruyne-a. Ne znam, možda griješim, ali rijetki su igrači koji su dovoljno jak "brend" da svom klubu mogu privući toliko novca da im se isplati tako velika investicija.
Još bih da napomenem kako su mi pomalo nejasni ogromni iznosi koji se svakodnevno vežu uz transfer de Bruyne-a. S jedne strane je to bez dileme dobar igrač koji ima sjajnu sezonu iza sebe, a uz to je još i mlad. Međutim, s druge strane treba biti svjestan u koju sferu transfera se ulazi sa iznosima od 80 - 90 i više miliona eura - ogroman je to novac za bilo kojeg igrača, a posebno de Bruyne-a. Ne znam, možda griješim, ali rijetki su igrači koji su dovoljno jak "brend" da svom klubu mogu privući toliko novca da im se isplati tako velika investicija.
-
klopan
#16635 Re: FC Bayern Munchen
Ne znam što si izdvojio De bRUYNE-a?
Ako Hazard vrijedi, vrijedi vala i on.Ako Di maria vrijedi 70 mil. onda Kevina treba platiti milijardu
Ogromna je para, i strašan je nesrazmjer recimo kad vidiš da nam ode recimo Rode za možda 10mil.
a da dajemo pare za igrača njegove pozicije, ili koji igra malo prema naprijed za desetostruku cifru.
Slažem se da nema smisla.
Ali svi ovi igrači s kojima se Bayo povezuje kao intersant, su na radaru "najjačih".
Cifre jesu besmismlene,evo recimo Lacazette, kojeg hoće svi- za njega u Lionu govore da ga neće pustiti
ispod 50mil.eur.
Sterling- 50 mil EUR
Ako je takvo tržiše, i takve cijene, i ako će davati tolike pare- najradije nek potroše na Kevina.
Ako Hazard vrijedi, vrijedi vala i on.Ako Di maria vrijedi 70 mil. onda Kevina treba platiti milijardu
Ogromna je para, i strašan je nesrazmjer recimo kad vidiš da nam ode recimo Rode za možda 10mil.
a da dajemo pare za igrača njegove pozicije, ili koji igra malo prema naprijed za desetostruku cifru.
Slažem se da nema smisla.
Ali svi ovi igrači s kojima se Bayo povezuje kao intersant, su na radaru "najjačih".
Cifre jesu besmismlene,evo recimo Lacazette, kojeg hoće svi- za njega u Lionu govore da ga neće pustiti
ispod 50mil.eur.
Sterling- 50 mil EUR
Ako je takvo tržiše, i takve cijene, i ako će davati tolike pare- najradije nek potroše na Kevina.
- Partijaner
#16636 Re: FC Bayern Munchen
Bilo je vatre na treningu.

- nKrkan
#16637 Re: FC Bayern Munchen
Lucas Moura >>>> Sterling i slični .
- Tito_i_Partija
#16638 Re: FC Bayern Munchen
Mene samo interesuje kad ce prodat' Dante-a, jer ta prodaja sama od sebe pojacava ekipu negdje oko 25%.
- sprej
#16639 Re: FC Bayern Munchen
Sterling ili de Bruyne su sasvim izgledne opcije, oko 40-50 mil.€ ili zamjena sa našeg profila
Našoj upravi je to kapak i zadnja granica u kupovini igrača. To svi znamo.
Hazard nerealna opcija, greška napravljena još dok je bio igrač Lilla.
tako i ovaj Griezmann, ima dobar i jak ugovor - iskreno ništa posebno.
Kad smo kod (ne)Realnog igrača..oko Bale se digla velika frka, pa sad....probat ubost i voilà imaš novog Riberya + adidas mu sponzor.
Nek se dogovore 2presidenta 'ko nekad za Robbena. To bi bilo pravo pojačanje, sve ostalo je sviranje frule.
Našoj upravi je to kapak i zadnja granica u kupovini igrača. To svi znamo.
Hazard nerealna opcija, greška napravljena još dok je bio igrač Lilla.
tako i ovaj Griezmann, ima dobar i jak ugovor - iskreno ništa posebno.
Kad smo kod (ne)Realnog igrača..oko Bale se digla velika frka, pa sad....probat ubost i voilà imaš novog Riberya + adidas mu sponzor.
Nek se dogovore 2presidenta 'ko nekad za Robbena. To bi bilo pravo pojačanje, sve ostalo je sviranje frule.
- AmiĐa_Idriz
#16640 Re: FC Bayern Munchen
"Rek'o mu Lewa: lahko ti je na mene haj na Messija"Partijaner wrote:Bilo je vatre na treningu.![]()
- BHF_Manijak
#16641 Re: FC Bayern Munchen
Ma Bale bi bo flop! Ne u smislu da je odron igrac, vec je nerealna cijena i previsoka, a realno ne vrijedi tih para, ni u Realu sad, pa tako ne bi ni u Bayernu. Da ga zele prodati za 50-60 mil eura ok, ali ovako je previse. Cuj 100 miliona, a fakat ne pruza takve partije da padnes na guzicu. Bilo bi bacanje para.
- supercali
#16642 Re: FC Bayern Munchen
Pa mislis da ce neko vise dati 100 miliona za bejla?
- Mišo_Kovač
#16643 Re: FC Bayern Munchen
Amortizacija je opalila bejla dobro... ne vrijedi vise od 50 milki, brat-bratu 
- skenderija04
#16644 Re: FC Bayern Munchen
Nije pitanje koliko vrijedi, vec ko placa, Sad je samo Bayernovo interesovanje za bilo kog igraca dovoljno da njegova cijena skoci nerealno mnogo. 100 moze biti i jeftino, ali samo ako taj donosi profit i izvan terena. Na terenu niko ne vrijedi te novce.BHF_Manijak wrote:Ma Bale bi bo flop! Ne u smislu da je odron igrac, vec je nerealna cijena i previsoka, a realno ne vrijedi tih para, ni u Realu sad, pa tako ne bi ni u Bayernu. Da ga zele prodati za 50-60 mil eura ok, ali ovako je previse. Cuj 100 miliona, a fakat ne pruza takve partije da padnes na guzicu. Bilo bi bacanje para.
- BHF_Manijak
#16645 Re: FC Bayern Munchen
Vrijede Messi i Ronaldo.skenderija04 wrote:Nije pitanje koliko vrijedi, vec ko placa, Sad je samo Bayernovo interesovanje za bilo kog igraca dovoljno da njegova cijena skoci nerealno mnogo. 100 moze biti i jeftino, ali samo ako taj donosi profit i izvan terena. Na terenu niko ne vrijedi te novce.BHF_Manijak wrote:Ma Bale bi bo flop! Ne u smislu da je odron igrac, vec je nerealna cijena i previsoka, a realno ne vrijedi tih para, ni u Realu sad, pa tako ne bi ni u Bayernu. Da ga zele prodati za 50-60 mil eura ok, ali ovako je previse. Cuj 100 miliona, a fakat ne pruza takve partije da padnes na guzicu. Bilo bi bacanje para.
- simonese
#16646 Re: FC Bayern Munchen
110 mil. City za Balu
- simonese
-
klopan
#16648 Re: FC Bayern Munchen
Napušta li nas ovo djeneral 
- Tito_i_Partija
#16649 Re: FC Bayern Munchen
Gdje pise? Da ga mozda nije zena nagovorila da predje u Zvezdu? 
-
klopan
#16650 Re: FC Bayern Munchen
Kicker je objavio,kao i neki engl.medijiTito_i_Partija wrote:Gdje pise? Da ga mozda nije zena nagovorila da predje u Zvezdu?
Dailystar,espn.uk...
Van gaal k'o biva poprilichno samouvjeren da ce ga dovesti.