Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sumirprimus

#16626 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by sumirprimus »

ovaj mjesec mi je bio dobar ustedio sam funfciku i tolko mogu odvojit, jel posteno?
512MB

#16627 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

detroit-mercy wrote: Pa sad, kod nas vazda je odlazak u neciju kucu bio udaja :mrgreen:
Udaja i sponzorusa nije isto :mrgreen: e sad ako ti mislis da je Fransoa sponzorusa, sorry do tebe je, nije do mene :mrgreen: .
Znan ih ja par, sto su se udali ovamo u Austriju, nalagali trebama da su menadzeri i biznismeni, i sad im moram posudjivat lovu il trazit poso jer je punac zavrno pipu... mozda i cita neki od njihA sad? :mrgreen:

Nikad necu razumjet "nase" zene u dijaspori sto seb odozdo dovedu probleme na grbacu, i uvjek ista mantra, hjoj da je lijep, skolovan, bogat, obrezan... al jebat ga nema nas puno takih u dijaspori, morate uzet sta trziste nudi, a ne dovodit zgubidane caci i materi u kucu :skoljka:
512MB

#16628 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

Connaisseur Karlin wrote:samo se neposobni vracaju iz US u EU :lol:
Karlinka gdje je inace tvoje mjesto privremenog boravka? :)
SaraFina

#16629 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by SaraFina »

512MB wrote:
detroit-mercy wrote: Pa sad, kod nas vazda je odlazak u neciju kucu bio udaja :mrgreen:
Udaja i sponzorusa nije isto :mrgreen: e sad ako ti mislis da je Fransoa sponzorusa, sorry do tebe je, nije do mene :mrgreen: .
Znan ih ja par, sto su se udali ovamo u Austriju, nalagali trebama da su menadzeri i biznismeni, i sad im moram posudjivat lovu il trazit poso jer je punac zavrno pipu... mozda i cita neki od njihA sad? :mrgreen:

Nikad necu razumjet "nase" zene u dijaspori sto seb odozdo dovedu probleme na grbacu, i uvjek ista mantra, hjoj da je lijep, skolovan, bogat, obrezan... al jebat ga nema nas puno takih u dijaspori, morate uzet sta trziste nudi, a ne dovodit zgubidane caci i materi u kucu :skoljka:
Smanji ribu očiju ti s ovim hvalisanjem. Postaje odurno. Razumijem kad se neko zeza, ali ti si mrtav ozbiljan.

Objasni mi slovo po slovo, kako ti neko može nalagati da je biznismen ili menadžer s kim misliš u brak stupiti?
To su neke stvari koje se daju lako provjeriti. Pa ženska osoba da udomi jednog takvog, mora biti totalna budala.
Hajde da te zezne u nekoj kraćoj vezi na daljinu tim bajkama, ali prvi odmor od dvije sedmice i izvučeš mu familiju do devetog koljena. A ne zanimanje. To su gluposti.
Mene nikad iz BiH nije pokušao kokuz izlevatiti. Uvijek sam nalijetala na momke nezainteresirane za odlazak. Sa dobrim, stabilnim i odlično plaćenim poslovima. Kako To?
Last edited by SaraFina on 23/05/2019 09:01, edited 1 time in total.
Bodkin

#16630 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Bodkin »

sumirprimus wrote: Previse negativne energije u ljudima ne znam koji im je :lol:
Ventil ljudima. Ill ne smiju na glas pricati sto ovdje pricaju, ili ih niko ne slusa ili uopste nemaju dodira sa neistomisljenicima :D a i lakse srati nekome ako nema fizickog prisustva pa nije bitno sto si ti 1.65m a on grmalj od 2m :D (ne ti kao ti naravno)
512MB

#16631 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

SaraFina wrote: Objasni mi slovo po slovo, kako ti neko može nalagati da je biznismen ili menadžer s kim misliš u brak stupiti?
To su neke stvari koje se daju lako provjeriti. Pa ženska osoba da udomi jednog takvog, mora biti totalna budala.
Hajde da te zezne u nekoj kraćoj vezi na daljinu tim bajkama, ali prvi odmor od dvije sedmice i izvučeš mu familiju do devetog koljena. A ne zanimanje. To su gluposti.
Mene nikad iz BiH nije pokušao kokuz izlevatiti. Uvijek sam nalijetala na momke nezainteresirane za odlazak. Sa dobrim, stabilnim i odlično plaćenim poslovima. Kako To?
Pa ne znam kako i ja se pitam, imam ih aktuelno dva slucaja, fini momci i kulturni, i obadvojica iz Rajvosa, ovaj jedan kaze bio direktor ne znam ni ja vise gdje :)

Pretpostavljam da su uhljebi bili dole pa sad ovye stani pani... jednom sam posudio 5 milja jer mu se punac "natakario na grbacu", otvorio handy shop i vraca mi mjesecno 250 :lol:
SaraFina

#16632 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by SaraFina »

512MB wrote:
SaraFina wrote: Objasni mi slovo po slovo, kako ti neko može nalagati da je biznismen ili menadžer s kim misliš u brak stupiti?
Pa ne znam kako i ja se pitam, imam ih aktuelno dva slucaja, fini momci i kulturni, i obadvojica iz Rajvosa, ovaj jedan kaze bio direktor ne znam ni ja vise gdje :)

Pretpostavljam da su uhljebi bili dole pa sad ovye stani pani... jednom sam posudio 5 milja jer mu se punac "natakario na grbacu", otvorio handy shop i vraca mi mjesecno 250 :lol:

Znala sam da su Sarajlije. Šta da radiš? Ako žena hoće oriđiđi Sarajliju mora da plati to zadovoljstvo. Isto važi i za Sarajke :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#16633 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Tomahawk11 »

Gledaj po gige što zelenaši :mrgreen:
sumirprimus

#16634 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by sumirprimus »

radi drug na kamatama :lol:
SaraFina

#16635 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by SaraFina »

Lihvar je to teški :)
sumirprimus

#16636 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by sumirprimus »

jak je drug giga beton pricajte vi sta hocete... :D
512MB

#16637 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

Vi se smijete, dok ja vadim brata iz nevolje :mrgreen:

Ali mlada je zatrudnila, tako da je ostanak barem neupitan...
sumirprimus

#16638 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by sumirprimus »

neka lijepo je pomagati drugom u nevolji..
giga dobrotvor jarane ha ja
SaraFina

#16639 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by SaraFina »

Ja sam pametno uradila. Uvezla sebi IT struĆnjaka... :P Doduše ne iz BiH nažalost. Dvomila sam se između doktora specijaliste i IT. I IT naleti kao na minu :skoljka:
sumirprimus

#16640 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by sumirprimus »

jebga ja sam sluso balasa. voleo sam lepu al sirotu. :(
Tomahawk11
Globalni moderator

#16641 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Tomahawk11 »

SaraFina wrote:Ja sam pametno uradila. Uvezla sebi IT struĆnjaka... :P Doduše ne iz BiH nažalost. Dvomila sam se između doktora specijaliste i IT. I IT naleti kao na minu :skoljka:
Samo da ne budeš kopnila za doktorom :D
512MB

#16642 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

SaraFina wrote:Ja sam pametno uradila. Uvezla sebi IT struĆnjaka... :P Doduše ne iz BiH nažalost. Dvomila sam se između doktora specijaliste i IT. I IT naleti kao na minu :skoljka:
Naravno, veca i sigurnija plata kpd tvog strucnjaka, nisi ti ni luda...

Nemoj ga samo meni slat kad se ispostavi da nije bas toliki strucnjak :mrgreen:
Last edited by 512MB on 23/05/2019 09:25, edited 1 time in total.
SaraFina

#16643 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by SaraFina »

Tomahawk11 wrote:

Ma jok. Pragmatična sam ja. Ovaj može raditi odakle hoće. Soba i Internet.. DR jok. Bolnica, mlađahne sestre, specijalistice, koleginice :shock:

Noćima ne spavati kad je dežurni od straha :D
SaraFina

#16644 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by SaraFina »

512MB wrote:
Naravno, veca i sigurnija plata kpd tvog strucnjaka, nisi ti ni luda :mrgreen:

24 sata radi ko' Kinez!
512MB

#16645 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

Ne znam zasto nas se ovako potcjenjuje...

Samo nemoj i ti kao moja bolja polovica:"Jel se toj kurawi opet comp pokvario :oops: :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#16646 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Tomahawk11 »

SaraFina wrote:
Tomahawk11 wrote:

Ma jok. Pragmatična sam ja. Ovaj može raditi odakle hoće. Soba i Internet.. DR jok. Bolnica, mlađahne sestre, specijalistice, koleginice :shock:

Noćima ne spavati kad je dežurni od straha :D
Eno sad, što si nesigurna u sebe :D
Kontam da bi tvoj izabranik trebao biti samo poklonik srca tvoga :)

To što gleda, oči ima, Bogu hvala :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#16647 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Tomahawk11 »

512MB wrote:Ne znam zasto nas se ovako potcjenjuje...

Samo nemoj i ti kao moja bolja polovica:"Jel se toj kurawi opet comp pokvario :oops: :mrgreen:
Pih, nije ona svjesna da su IT opasniji od doktora :oops:

Sve se to fino šifrira i tragovi zametu, sajber ovo, sajber ono :oops: :mrgreen:
SaraFina

#16648 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by SaraFina »

Tomahawk11 wrote:
512MB wrote:Ne znam zasto nas se ovako potcjenjuje...

Pih, nije ona svjesna da su IT opasniji od doktora :oops:

Sve se to fino šifrira i tragovi zametu, sajber ovo, sajber ono :oops: :mrgreen:

Ne budite naivni. Čuj sajber? Pa završio bi u hitnoj. Ovako kugla oko noge i aparat za kafu, paket energetskog pića i mjerim učinak!
Tomahawk11
Globalni moderator

#16649 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Tomahawk11 »

Au, sub :oops:

Lijepa i zla :shock: :D

Je li bilo i ono, de blokiraj fb i ostale društvene mreže, uFati se tog programiranja, nemoj da ja pretražujem historiju :lol:
Last edited by Tomahawk11 on 23/05/2019 09:36, edited 1 time in total.
sumirprimus

#16650 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by sumirprimus »

zao mi cojka boga mi
Post Reply