Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
-
sumirprimus
#16626 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ovaj mjesec mi je bio dobar ustedio sam funfciku i tolko mogu odvojit, jel posteno?
- 512MB
#16627 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Znan ih ja par, sto su se udali ovamo u Austriju, nalagali trebama da su menadzeri i biznismeni, i sad im moram posudjivat lovu il trazit poso jer je punac zavrno pipu... mozda i cita neki od njihA sad?detroit-mercy wrote: Pa sad, kod nas vazda je odlazak u neciju kucu bio udaja![]()
Udaja i sponzorusa nije istoe sad ako ti mislis da je Fransoa sponzorusa, sorry do tebe je, nije do mene
.
Nikad necu razumjet "nase" zene u dijaspori sto seb odozdo dovedu probleme na grbacu, i uvjek ista mantra, hjoj da je lijep, skolovan, bogat, obrezan... al jebat ga nema nas puno takih u dijaspori, morate uzet sta trziste nudi, a ne dovodit zgubidane caci i materi u kucu
- 512MB
#16628 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Karlinka gdje je inace tvoje mjesto privremenog boravka?Connaisseur Karlin wrote:samo se neposobni vracaju iz US u EU
- SaraFina
#16629 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Smanji ribu očiju ti s ovim hvalisanjem. Postaje odurno. Razumijem kad se neko zeza, ali ti si mrtav ozbiljan.512MB wrote:Znan ih ja par, sto su se udali ovamo u Austriju, nalagali trebama da su menadzeri i biznismeni, i sad im moram posudjivat lovu il trazit poso jer je punac zavrno pipu... mozda i cita neki od njihA sad?detroit-mercy wrote: Pa sad, kod nas vazda je odlazak u neciju kucu bio udaja![]()
Udaja i sponzorusa nije istoe sad ako ti mislis da je Fransoa sponzorusa, sorry do tebe je, nije do mene
.
![]()
Nikad necu razumjet "nase" zene u dijaspori sto seb odozdo dovedu probleme na grbacu, i uvjek ista mantra, hjoj da je lijep, skolovan, bogat, obrezan... al jebat ga nema nas puno takih u dijaspori, morate uzet sta trziste nudi, a ne dovodit zgubidane caci i materi u kucu
Objasni mi slovo po slovo, kako ti neko može nalagati da je biznismen ili menadžer s kim misliš u brak stupiti?
To su neke stvari koje se daju lako provjeriti. Pa ženska osoba da udomi jednog takvog, mora biti totalna budala.
Hajde da te zezne u nekoj kraćoj vezi na daljinu tim bajkama, ali prvi odmor od dvije sedmice i izvučeš mu familiju do devetog koljena. A ne zanimanje. To su gluposti.
Mene nikad iz BiH nije pokušao kokuz izlevatiti. Uvijek sam nalijetala na momke nezainteresirane za odlazak. Sa dobrim, stabilnim i odlično plaćenim poslovima. Kako To?
Last edited by SaraFina on 23/05/2019 09:01, edited 1 time in total.
-
Bodkin
#16630 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ventil ljudima. Ill ne smiju na glas pricati sto ovdje pricaju, ili ih niko ne slusa ili uopste nemaju dodira sa neistomisljenicimasumirprimus wrote: Previse negativne energije u ljudima ne znam koji im je
- 512MB
#16631 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa ne znam kako i ja se pitam, imam ih aktuelno dva slucaja, fini momci i kulturni, i obadvojica iz Rajvosa, ovaj jedan kaze bio direktor ne znam ni ja vise gdjeSaraFina wrote: Objasni mi slovo po slovo, kako ti neko može nalagati da je biznismen ili menadžer s kim misliš u brak stupiti?
To su neke stvari koje se daju lako provjeriti. Pa ženska osoba da udomi jednog takvog, mora biti totalna budala.
Hajde da te zezne u nekoj kraćoj vezi na daljinu tim bajkama, ali prvi odmor od dvije sedmice i izvučeš mu familiju do devetog koljena. A ne zanimanje. To su gluposti.
Mene nikad iz BiH nije pokušao kokuz izlevatiti. Uvijek sam nalijetala na momke nezainteresirane za odlazak. Sa dobrim, stabilnim i odlično plaćenim poslovima. Kako To?
Pretpostavljam da su uhljebi bili dole pa sad ovye stani pani... jednom sam posudio 5 milja jer mu se punac "natakario na grbacu", otvorio handy shop i vraca mi mjesecno 250
- SaraFina
#16632 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
512MB wrote:Pa ne znam kako i ja se pitam, imam ih aktuelno dva slucaja, fini momci i kulturni, i obadvojica iz Rajvosa, ovaj jedan kaze bio direktor ne znam ni ja vise gdjeSaraFina wrote: Objasni mi slovo po slovo, kako ti neko može nalagati da je biznismen ili menadžer s kim misliš u brak stupiti?
Mene nikad iz BiH nije pokušao kokuz izlevatiti. Uvijek sam nalijetala na momke nezainteresirane za odlazak. Sa dobrim, stabilnim i odlično plaćenim poslovima. Kako To?![]()
Pretpostavljam da su uhljebi bili dole pa sad ovye stani pani... jednom sam posudio 5 milja jer mu se punac "natakario na grbacu", otvorio handy shop i vraca mi mjesecno 250
Znala sam da su Sarajlije. Šta da radiš? Ako žena hoće oriđiđi Sarajliju mora da plati to zadovoljstvo. Isto važi i za Sarajke
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16633 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Gledaj po gige što zelenaši 
-
sumirprimus
#16634 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
radi drug na kamatama 
- SaraFina
#16635 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Lihvar je to teški 
-
sumirprimus
#16636 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
jak je drug giga beton pricajte vi sta hocete... 
- 512MB
#16637 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Vi se smijete, dok ja vadim brata iz nevolje 
Ali mlada je zatrudnila, tako da je ostanak barem neupitan...
Ali mlada je zatrudnila, tako da je ostanak barem neupitan...
-
sumirprimus
#16638 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
neka lijepo je pomagati drugom u nevolji..
giga dobrotvor jarane ha ja
giga dobrotvor jarane ha ja
- SaraFina
#16639 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja sam pametno uradila. Uvezla sebi IT struĆnjaka...
Doduše ne iz BiH nažalost. Dvomila sam se između doktora specijaliste i IT. I IT naleti kao na minu 
-
sumirprimus
#16640 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
jebga ja sam sluso balasa. voleo sam lepu al sirotu. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16641 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Samo da ne budeš kopnila za doktoromSaraFina wrote:Ja sam pametno uradila. Uvezla sebi IT struĆnjaka...Doduše ne iz BiH nažalost. Dvomila sam se između doktora specijaliste i IT. I IT naleti kao na minu
- 512MB
#16642 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Naravno, veca i sigurnija plata kpd tvog strucnjaka, nisi ti ni luda...SaraFina wrote:Ja sam pametno uradila. Uvezla sebi IT struĆnjaka...Doduše ne iz BiH nažalost. Dvomila sam se između doktora specijaliste i IT. I IT naleti kao na minu
Nemoj ga samo meni slat kad se ispostavi da nije bas toliki strucnjak
Last edited by 512MB on 23/05/2019 09:25, edited 1 time in total.
- SaraFina
#16643 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Tomahawk11 wrote:Samo da ne budeš kopnila za doktoromSaraFina wrote:Ja sam pametno uradila. Uvezla sebi IT struĆnjaka...Doduše ne iz BiH nažalost. Dvomila sam se između doktora specijaliste i IT. I IT naleti kao na minu
Ma jok. Pragmatična sam ja. Ovaj može raditi odakle hoće. Soba i Internet.. DR jok. Bolnica, mlađahne sestre, specijalistice, koleginice
Noćima ne spavati kad je dežurni od straha
- SaraFina
#16644 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
512MB wrote:Naravno, veca i sigurnija plata kpd tvog strucnjaka, nisi ti ni ludaSaraFina wrote:Ja sam pametno uradila. Uvezla sebi IT struĆnjaka...Doduše ne iz BiH nažalost. Dvomila sam se između doktora specijaliste i IT. I IT naleti kao na minu
24 sata radi ko' Kinez!
- 512MB
#16645 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ne znam zasto nas se ovako potcjenjuje...
Samo nemoj i ti kao moja bolja polovica:"Jel se toj kurawi opet comp pokvario

Samo nemoj i ti kao moja bolja polovica:"Jel se toj kurawi opet comp pokvario
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16646 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Eno sad, što si nesigurna u sebeSaraFina wrote:Tomahawk11 wrote:Samo da ne budeš kopnila za doktoromSaraFina wrote:Ja sam pametno uradila. Uvezla sebi IT struĆnjaka...Doduše ne iz BiH nažalost. Dvomila sam se između doktora specijaliste i IT. I IT naleti kao na minu
Ma jok. Pragmatična sam ja. Ovaj može raditi odakle hoće. Soba i Internet.. DR jok. Bolnica, mlađahne sestre, specijalistice, koleginice![]()
Noćima ne spavati kad je dežurni od straha
Kontam da bi tvoj izabranik trebao biti samo poklonik srca tvoga
To što gleda, oči ima, Bogu hvala
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16647 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pih, nije ona svjesna da su IT opasniji od doktora512MB wrote:Ne znam zasto nas se ovako potcjenjuje...
Samo nemoj i ti kao moja bolja polovica:"Jel se toj kurawi opet comp pokvario![]()
Sve se to fino šifrira i tragovi zametu, sajber ovo, sajber ono
- SaraFina
#16648 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Tomahawk11 wrote:Pih, nije ona svjesna da su IT opasniji od doktora512MB wrote:Ne znam zasto nas se ovako potcjenjuje...
Samo nemoj i ti kao moja bolja polovica:"Jel se toj kurawi opet comp pokvario![]()
![]()
Sve se to fino šifrira i tragovi zametu, sajber ovo, sajber ono![]()
Ne budite naivni. Čuj sajber? Pa završio bi u hitnoj. Ovako kugla oko noge i aparat za kafu, paket energetskog pića i mjerim učinak!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16649 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Au, sub
Lijepa i zla

Je li bilo i ono, de blokiraj fb i ostale društvene mreže, uFati se tog programiranja, nemoj da ja pretražujem historiju
Lijepa i zla
Je li bilo i ono, de blokiraj fb i ostale društvene mreže, uFati se tog programiranja, nemoj da ja pretražujem historiju
Last edited by Tomahawk11 on 23/05/2019 09:36, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#16650 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
zao mi cojka boga mi