Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kakav je telefon, onako ukratko, jel za preporučiti? Jedna mi je od opcija službenog uz a52 Samsung.
Ja sam ga kupio u Sloveniji, prvi utisak, nevjerovatno lagan i tanak (čak i sa maskicom), ko je god uzeo u ruke mobitel to je prvo primjetio. Ekran dobar, amoled 90Hz nema se šta prigovoriti, brz i sve ide glatko za sad + more opcija za podešavanje svega i svačega. Ja sam zadovoljan
Edit : Minus za položaj fingerprinta i nedostatak 3.5mm
Oba ta minusa su subjektivna
Npr ja godinu i pol koristim bezicne sluske... Ne pada mi na pamet zajebavati se s kablovima vise
Tehnomag nudi sniženje od 23% uz kod rodjendan23
2 god garancije, fiskalni itd.,..
Recimo redmi note 10 4/128 dođe nesto malo manje od 350 KM pa sam ga i naručio
Eto još 7 sati akcija traje
Leon16v wrote: ↑04/07/2021 20:14
Glupo što na Mi 11 Lite, always on se gasi, ali sam ga prohakao, pa je uvijek on
Kako si uspio i na RN10PRO je isto?
Postavke -> dodatne postavke -> programske opcije -> vraćanje na zadane vrijednosti (tapkaš to dok ti ne izbaci "uključiti miui optimizaciju" i to ugasiš. I držat će always on 10ak minuta. Ali ja sam isključio jer sam skontao da mi smeta to stalno upaljeno.
Raja, ako može sugestija.
Kolegica gleda u BHT neki Xiaomi, pa se razmišlja između NOTE 10 PRO i MI 11 Lite.
Ja malo gledao specifikacije, ne razlikuju se baš previše koliko ja vidim, procesor, displej itd.. Na note 10 je kao jača glavna kamera, ali to joj nije toliko važno.
Ima li nešto što sam možda propustio a zbog čega bi vi bili više za jedan od ova dva?
Hvala.
baja wrote: ↑07/07/2021 10:21
Poco X3 pro, zamjenio sam redmi Note 5 (199E Mi days iz Njemacke, a bio 299E). Dobar...Jedino GUI mi je nekako više pasovao na Note seriji.
Zena zamjenila Note 9 sad ima, Dobar.
Ja ne napustam Xiaomi za ovako male pare extra telefoni. masala d ase ne urekne
Ureći će se. Kao Huawei. Postaće skupi, ali neko drugi će ih zamijeniti. Tako to ide, kada se proslaviš poskupiš, pa neko drugi zauzme tvoje mjesto dobrog, a jeftinog.
elq wrote: ↑07/07/2021 16:24
Meni je mi 11 lite bio ispred svih u 1 kategoriji a to je tezina 157 grama i debljina nesto ispod 7 mm, tj ako zeli lagan i tanak mob preporucio bi njega a sto se tice ostalih specufikacija rn10 je bolji u svemu
Hvala ti. Gledala je i 10T, ali mislim da je to preveliko za žensku ruku,pa sam joj rekao da odluči između ova dva. Oba su ok, ja imam note 9 pro i baš sam zadovoljan.
elq wrote: ↑07/07/2021 16:24
Meni je mi 11 lite bio ispred svih u 1 kategoriji a to je tezina 157 grama i debljina nesto ispod 7 mm, tj ako zeli lagan i tanak mob preporucio bi njega a sto se tice ostalih specufikacija rn10 je bolji u svemu
Hvala ti. Gledala je i 10T, ali mislim da je to preveliko za žensku ruku,pa sam joj rekao da odluči između ova dva. Oba su ok, ja imam note 9 pro i baš sam zadovoljan.
Imam ja mi 11 lite,sestra rn10 pro. Rn10 pro je bolji samo "na papiru", u praksi su gotovo identični telefoni, s tim da je 11 lite dizajnom i osjećajem u ruci ispred rn10pro
Imam ja mi 11 lite,sestra rn10 pro. Rn10 pro je bolji samo "na papiru", u praksi su gotovo identični telefoni, s tim da je 11 lite dizajnom i osjećajem u ruci ispred rn10pro
Kakva je usporedba zvučnika i zvuka na slušalicama, dođe li uz mi 11 lite dongle za 3.5 mm utor?
Leon16v wrote: ↑07/07/2021 18:13
Kakva je usporedba zvučnika i zvuka na slušalicama, dođe li uz mi 11 lite dongle za 3.5 mm utor?
Nažalost nema 3.5mm (moraš kupiti nastavak) dva zvučnika ima, jedan dole a drugi u samoj slušalici
Postavke -> dodatne postavke -> programske opcije -> vraćanje na zadane vrijednosti (tapkaš to dok ti ne izbaci "uključiti miui optimizaciju" i to ugasiš. I držat će always on 10ak minuta. Ali ja sam isključio jer sam skontao da mi smeta to stalno upaljeno.
Mislim da je tada AOD non stop? Ali opet nisam siguran? Pred spavanje bio nastimao i vidim ujutro da radi.
Ako bi se moglo vremenski ograničiti na 2,3,4...minute bilo bi dobro.
Izgleda da puno troši bateriju kada je non stop?
Leon16v wrote: ↑07/07/2021 19:38
Nažalost nema 3.5mm (moraš kupiti nastavak) dva zvučnika ima, jedan dole a drugi u samoj slušalici
Da to znam, dva zvučnika kao i kod Note 10 Pro. Zanima me usporedba kvalitete zvuka preko zvučnika i slušalica, ako može.
Još nisam nabavio nastavak i slušalice , možda neko od forumaša zna. A evo i jutros se update na MIUI 12.5
@-Chesterfield- Meni se i sa isključenom optimizacijom gasio nakon nekih 10-15 minuta, ne znam je li se šta popravilo sa ovim novim MIUI, ali i dalje je jedina opcija 10 sekundi sa uključenom optimizacijom
Leon16v wrote: ↑07/07/2021 19:38
Pa u kutiji dodje adapter, a zvuk bez i sa sluslicama je jako dobar, jedino ako zelis bas tih zvuk neces ga dobit jer i gornji otp radi 50% snage od donjeg
Ja nisam vidio taj adapter , moram opet pretražiti kutiju
Nekada sam prilikom otvaranja pdf fajla kliknuo da mi po default ide print i nikako ne.mogu da iskljucim...Sve sam opcije probao ali i dalje mi otvara print.
vanjki wrote: ↑08/07/2021 18:14
Nekada sam prilikom otvaranja pdf fajla kliknuo da mi po default ide print i nikako ne.mogu da iskljucim...Sve sam opcije probao ali i dalje mi otvara print.
Idi u opcije telefona, apps, nađi aplikaciju koja printa i klikni na clear defaults.
vanjki wrote: ↑08/07/2021 18:14
Idi u opcije telefona, apps, nađi aplikaciju koja printa i klikni na clear defaults.
Uradio i opet nista..Ovo je neki printing services i nema ga pod app