Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne pričamo o krivici psa
nego o krivici vlasnika jer on odgovara za njega
man se šuplje
ako je lik problematičan, odakle mu uopće pravo da ovu vrstu psa drži,kad trebaju po zakonu uslovi za držanje opasnih pasmina
ima zakon samo treba čitati
danas svaki narkos,šupak anoreksičarski u trenerci iz švrakina more bijesnu rasu nabaviti za 50 maraka i sijati srah oko sebe
očito nije bilo drugog načina
ne pričamo o krivici psa
nego o krivici vlasnika jer on odgovara za njega
man se šuplje
ako je lik problematičan, odakle mu uopće pravo da ovu vrstu psa drži,kad trebaju po zakonu uslovi za držanje opasnih pasmina
ima zakon samo treba čitati
danas svaki narkos,šupak anoreksičarski u trenerci iz švrakina more bijesnu rasu nabaviti za 50 maraka i sijati srah oko sebe
očito nije bilo drugog načina
post se odnosi na @united1-ov
Inace se slazem apsolutno , kako god okrenes zivotinja najebe
thekupus wrote:Brani li se Sanjin Sefic sa slobode? Maloprije vidim kod jedne djevojke koju poznajem slike neke, vidim lik bas liči na njega, je li moguće da je on?
"Ja sam u sudnici rekao da je milion maraka beznačajan iznos jer BiH nije tako slaba država kako tužilac misli. Milion maraka ne može ni popraviti ni uništiti BiH. Milion maraka nije puno, ali veseli čovjeka, a za državu je to beznačajna cifra", kazao je Vlado Adamović, advokat prvoosumnjičenog Kemala Kačapora.
"Ja sam u sudnici rekao da je milion maraka beznačajan iznos jer BiH nije tako slaba država kako tužilac misli. Milion maraka ne može ni popraviti ni uništiti BiH. Milion maraka nije puno, ali veseli čovjeka, a za državu je to beznačajna cifra", kazao je Vlado Adamović, advokat prvoosumnjičenog Kemala Kačapora.
Ako je već tako, onda neka Vlado Adamović solidarno s tuženim vrati državi BiH taj miliončić KM. Država će biti vesela, a njemu će to biti beznačajna cifra
Istraga je pokazala da je pas izvršio samoubistvo vješanjem
Nakon monstruoznih prizora od prije dva dana iz sarajevskog naselja Švrakino Selo i fotografije na kojoj se vidi obješen pas u dvorištu jedne porodične kuće, poznata tv novinarka Sanela Prašović objavila je žestok status na svom Facebook profilu.
Ona je u njemu reagovala na (apsurdno) policijsko pojašnjenje nakon obavljenog uviđaja, ali i navela ko je vlasnik kuće u čijem dvorištu je zabilježen ovaj stravični prizor...
"Kako saznadoh od izvora iz policije - pas se sam objesio! Baš kao i što je onaj konj Amira Zukića izvršio samoubistvo. Tako to biva na posjedima visoko pozicioniranih članova SDA. Vlasnik HIFA OIL koja je i vlasnik kuće na kojoj je obješen pas je Izudin Ahmetlić, član Glavnog odbora SDA.
Kod njih se životinje same ubijaju.
Inače, pritisci su počeli prošle godine. A ljetos se i zid dimenzija 6x3m sam srušio na parcelu komšije i umalo nam djecu ubio koja se tu inače igraju.
Kantonalno tužilaštvo ima taj predmet. HIFA OIL misli da sve može pritiscima.
Prošetajte, molim vas, ulicom Safeta Hadžića i stanite i pogledajte kako sada izgleda parcela/zemljište s kućom na broju 62 koju je HIFA OIL kupila. Kupili su je da bi tu pravili benzinsku pumpu. Potom smo se mi komšije, nas 154, usprotivili tome....
I od prošle godine trpimo razne pritiske i provokacije.
A onda zamislite koliko su naša djeca istraumatizirana ovim vješanjem psa? I zapitajte se dokle idu te mafijaške taktike?
A onda, molim vas, prenesite moju poruku HIFI da mu nikakvi pritisci neće proći, da mene poruke s vješanjem ne dotiču, da ću film objaviti i da osobe koje je uselio u svoju kuću i koji to sve rade, useli sebi u Tešanj, i da pred njegovom djecom i unucima, ako ih ima, vješaju pse, ruše zidove, deponuju smeće i pale vatre.
Ja još uvijek vjerujem i u policiju i u tužiteljstvo i u SIPU i u FUP.
Pas se nije sam objesio, Izudine", napisala je Sanela Prašović u svom FB statusu.
SDA gradjanstvo se nije protivilo pumpi ni dzamiji na ocito nepropisnom mjestu u svakom pogledu
Nek ahbab radi,dusmani nek umru od ljubomore sto je nafakali nas brat musliman,zaposlice nove ljude,hajka se dize na njega
Joj Vlade
Ovo ko na lud zbunjen normalan kad Enes brani Stjepana
Kad krenem ujutru na posao, pokvari mi dan ono njihovo kaaaaaaarte na preeeeeegled. Ulaze u tramvaj ko da su pljackasi banke samo sto ne govore; ruke u vis. Nigdje ljubaznosti, osmijeha, cista nekultura i primitivizam.
dezurni_ucenik wrote:Kad krenem ujutru na posao, pokvari mi dan ono njihovo kaaaaaaarte na preeeeeegled. Ulaze u tramvaj ko da su pljackasi banke samo sto ne govore; ruke u vis. Nigdje ljubaznosti, osmijeha, cista nekultura i primitivizam.
Jos ih obukli ko komandose, ne znas jesu revizori ili specijalci
dezurni_ucenik wrote:Kad krenem ujutru na posao, pokvari mi dan ono njihovo kaaaaaaarte na preeeeeegled. Ulaze u tramvaj ko da su pljackasi banke samo sto ne govore; ruke u vis. Nigdje ljubaznosti, osmijeha, cista nekultura i primitivizam.
Nabildani su i istrenirani ko zvijeri.
Napad na Ilidzi je upravo oborio tvoju teoriju o zvijeri.