Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zna se po zakonu kada ga lisava slobode radi pjanstva
Isto tako se zna po zakonu sta znaci upravljati vozilom
Deder nalocitahte Zobs nemojte da vam je dosadno
Jučer u Vitezu na semaforu stignem Audiija 80, crvenog, vozimo prema Kaoniku. Par puta nesto trza volanom lijevo-desno, malo se odmaknem. Na onom pravcu iza skretanja za Vjetrenice predje u suprotnu traku i skoro izgura nekog Pezoa s ceste koji je dolazio u susret. Ispred Audija Laguna 3 karavan, vozi metar iza nje. Cijelo vrijeme stisce gas pa naglo koci. Na prosirenju u Ahmicima lik se iskljuci i opet vrati kad je nas par proslo. Stignemo prema Nadiocima Golfa nekog, i on se iskljuci pred onim motelom kod Opel otpada, i opet vrati kad smo prosli, i njemu u gepeku vozio. Nakon toga proleti milimetrima kraj branika i pun gas. Iskljuci se na Tioil benzinsku i bez usporavanja proleti kroz istu i vrati se opet ispred mene. Nazovem policiju, javi se Vitez, kaze nemaju nikog u tom dijelu. Zamolim da jave Busovaci, ako ima neko kraj Kaonika da zaustavi. Na Kaoniku nikog, opet proleti punim gasom kroz Nestro pumpu. Cijelo vrijeme krivuda. Prosli Gavrine kuce, krenuli uzbrdo prema Fehri kad poce Audi kasljat. Vidim naljepnicu LPG, valjda nestalo čorbe. Stade nasred ceste. Zaobidjem ga i gas. Da je bio normalan donio bih mu kanister benzina a ovako nek se pati
Dope_Man wrote:Ima li ko da je snimao ove kad se desio sudar pa da mu spominjemo famEliju sto je snimao umjesto da uradi neki Vin Dizel iz FF serijala potez i sprijeci ovaj sudar?
Ma naravno da nije. Frajer je idiot ali ne znam po kom osnovu bi ga hapsili i procesuirali. Isto kao sto nikad nisu objavljeni rezultati obdukcije, ako je i radjena, da se ne bi ukaljala uspomena na "humanistu".
Gledam vcrs nekog majmuna, golf 7 super napucan,crvena karmin boja,bijesne felge,vidi se da je ulozeno u vozilicu nema sta, 111 zadnji brojevi na tabli mozda ga je neko i vidio ako je iz SA,ali dzaba to sve dijete malesno mu sjedi u krilu i frajer po gasu slozi sa semafora kod grasa...e jadi moji jadni
Jos jedan svjez primjer voznje u pogresnom smjerom ali ovaj dosta opasniji. Jutros oko pola 12. Lokacija A1, poslije izlaza za aerodrom u pravcu Zenice.