Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#16601 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

beni-bu-man wrote: i jednu rukicu, pa nek se vrti u krug s kolicima
onda bolje i drugu ,pa nek puse u slamcicu :lol: :lol:
Lolobrigida

#16602 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Lolobrigida »

bitanga_sa_otesa wrote:sta je ovo cim padne kisa sve go retard vozi 20 na sat :zid: :zid: :zid: :zid:
i onim sto voze po sredini ceste isto jebem mater
Još jedna jako iritantna pojava sa kojom se svakodnevno susrećem: naletiš na lika ispred sebe koji mili cestom 20-30 km/h, još ako je kombi pa ne vidiš šta je ispred njega. Zaobiđem ga kad ono nema auta ispred njega narednih 500 metara. Šta je bilo? Lik drka po mobitelu i ne gleda gdje vozi...svaki božiji dan.
amar1994

#16603 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

JavierBosnia wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:
JavierBosnia wrote:
To bjezi od ivicnjaka, pa ti bjezi od njega jebe se njemu
pa bjezi metar,nema ivicnjak zube niti iz njega izlijecu neki siljci ili nozevi od metar duzine pa da treba bjezati...kakvi su to degenerici da ne znaju voziti u svojoj traci???
Frisak sam ja vozac pa znam otprilike zasto je to tako. A vrlo je jednostavno, cuo sam dosta instruktora kako svojim kandidatima govori da bjezi od ivicnjaka jer ako ga zakaci pada..
I onda se kod kandidata stvara strah od tih ivicnjaka kao da su šiljci i bjeze od njih, pa i u krivini na raskrsnici ga zaobilazi.. lose procjene, losi vozaci, losi instruktori

Mene je moj upozoravao kada sam vozio prvih casova ispod ogranicenja, kaze usporavas saobracaj, slobodno brze.
ne znaju nac sebi orjentir :lol: :lol: , meni je govorio da usporim :lol: , jak je 118d bio :lol: :lol:

pa dovljno je da haubu gleda , al ko bi se zavalio u sjediste :run:

2ga sorta insta live , fb live , aca lukas , jala brat & buba coreli ...... :-)
Last edited by amar1994 on 29/06/2018 16:29, edited 3 times in total.
beni-bu-man

#16604 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

bitanga_sa_otesa wrote:
beni-bu-man wrote: i jednu rukicu, pa nek se vrti u krug s kolicima
onda bolje i dugu ,pa nek puse u slamcicu :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a jebi se............. suze mi krenuse umirem znaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bitanga_sa_otesa

#16605 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Lolobrigida wrote: Još jedna jako iritantna pojava sa kojom se svakodnevno susrećem: naletiš na lika ispred sebe koji mili cestom 20-30 km/h, još ako je kombi pa ne vidiš šta je ispred njega. Zaobiđem ga kad ono nema auta ispred njega narednih 500 metara. Šta je bilo? Lik drka po mobitelu i ne gleda gdje vozi...svaki božiji dan.
degenerici...
nagibSA

#16606 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nagibSA »

Bitanga zalijepi na prednje staklo nadimak, kad te vidim iza da usporim... :D (salim se).

Ali nesto mi je uzivanje gledati te nervozne u saobracaju. Po prirodi sam smiren, pa me ne tangira nervozanje, cimanje, sviranje, mahanje rukama, Bogaranje u autu. Vise me nasmije nego... :D

I nas nebitne stvari i gluposti nerviraju. :lol:
nepass1

#16607 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

JavierBosnia wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:
JavierBosnia wrote:
To bjezi od ivicnjaka, pa ti bjezi od njega jebe se njemu
pa bjezi metar,nema ivicnjak zube niti iz njega izlijecu neki siljci ili nozevi od metar duzine pa da treba bjezati...kakvi su to degenerici da ne znaju voziti u svojoj traci???
Frisak sam ja vozac pa znam otprilike zasto je to tako. A vrlo je jednostavno, cuo sam dosta instruktora kako svojim kandidatima govori da bjezi od ivicnjaka jer ako ga zakaci pada..
I onda se kod kandidata stvara strah od tih ivicnjaka kao da su šiljci i bjeze od njih, pa i u krivini na raskrsnici ga zaobilazi.. lose procjene, losi vozaci, losi instruktori
Mene je moj upozoravao kada sam vozio prvih casova ispod ogranicenja, kaze usporavas saobracaj, slobodno brze.
Ja davno polagao i moralo se blizu ivicnjaka voziti. Cak me zaustavili izasao jedan iz komisije i odokativno mjerio da nisam previse od ivicnjaka udaljen. Sta je to sad pojma nemam.
nepass1

#16608 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

nagibSA wrote:Bitanga zalijepi na prednje staklo nadimak, kad te vidim iza da usporim... :D (salim se).

Ali nesto mi je uzivanje gledati te nervozne u saobracaju. Po prirodi sam smiren, pa me ne tangira nervozanje, cimanje, sviranje, mahanje rukama, Bogaranje u autu. Vise me nasmije nego... :D

I nas nebitne stvari i gluposti nerviraju. :lol:
Pa ima ljudi koji sjednu u auto da stvarno negdje stignu, imaju obaveze i ne gubi im se vrijeme u voznji.
bitanga_sa_otesa

#16609 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

nagibSA wrote:Bitanga zalijepi na prednje staklo nadimak, kad te vidim iza da usporim... :D (salim se).
pise mi na zadnjem sajsi ga.ba :lol:
Last edited by bitanga_sa_otesa on 29/06/2018 17:42, edited 1 time in total.
beni-bu-man

#16610 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

nepass1 wrote: Pa ima ljudi koji sjednu u auto da stvarno negdje stignu, imaju obaveze i ne gubi im se vrijeme u voznji.
Pretezno su svi takvi, ali nekih je strah auta saobracaja ili sta vec
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#16611 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

Pa jbg, ne pripadas drustvu u kojem je to normalno. Pobunis se moras postati ko i oni, totalni kreten. Policiji OK, ljudima OK, samo rijetkima nije. I onda se zapitas jesi li normalan ili koji vrag u picku materinu. A vani da idem ne mogu. :skoljka:

Cekam maloprije u nedzaricima na skretanju prema gradu pofina kolona, 3 semafora. Ali redovno obilaze iz srednje trake...
A ovog sa jarisom nikad ne bi zaustvili da je bio kakav terenac, zatamnjen i sl...
Travnički Noćni Šetač

#16612 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

Ja kao da se polako prestajem nervirati... a nije to dobro nikako...
:skoljka:

Idemedosumom

#16613 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Idemedosumom »

Travnička svakodnevnica. Leksaurin prije sjedanja u auto, nema druge :(
Travnički Noćni Šetač

#16614 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Nije samo Travnička.... ovde ima par snimaka iz Srbije... isto sve... ali ima kod nas gluposti što jest jest...
kokuz_sa

#16615 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kokuz_sa »

Travnicane a i novotravnicane nikako opametiti..
Murija ubi pisajuci kazne al opet zaustave auto na sred ulice i sva 4 i odose u banku..pekaru itd..
Ady88

#16616 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ady88 »

Travnicki zasto vozilima koja su napravila prekrsaj blurujes tablice a ostalim vozilima jasno vidljive reg.oznake? Kakva je to diskriminacija, kad vec radis, radi kako treba, ubuduce svakom vozilu sakrij tablice nemoj tog neprofesionalizma, i dodaj u lijevi gornji cosak jos jedan logo nekako mi prazno jer kopirat ce neko klip a ti se mucis i editujes.
Travnički Noćni Šetač

#16617 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Nisam ja profesionalac, ne znam kako treba.... ja to vise onako...
mayab

#16618 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mayab »

Image
Daryl Dixon

#16619 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Daryl Dixon »

Ady88 wrote:Travnicki zasto vozilima koja su napravila prekrsaj blurujes tablice a ostalim vozilima jasno vidljive reg.oznake?
fakat @travnički, ostavi nek svi vide tablice mozda kmice u plavom budu radile svoj posao i imaju dokaz da posalju kaznu kretenima koje snimas..

btw da se sjetim uze i sire familije pički koja mi je ostavila kaznu neku noc na stupu na regularnom parkingu, gledao tekmu kod prijatelja i hocu kuci navecer kad vidim kaznu mi ostavio u 22h.. pored toliko dešavanja u gradu nerd se našao baviti ovim, a auto regularno parkirano na mom autu samo kazna, nit je trotoar, nit' sam koga zagradio nit' je nečije parking mjesto nit' slicno..
Travnički Noćni Šetač

#16620 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Već sam govorio prije... moja namjera nije da budem niti policajac niti sudija... Samo pokušavam da pokažem svima nama koliko gluposti svakodnevno na cesti pravimo a svaka glupost koliko god ona mala bila na kraju može napraviti veliku štetu i odnijeti živote... Ljudi čuvajte se, pazite na sebe i na druge... saobraćaj je opasna stvar...
sheilak

#16621 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sheilak »

Pa onda nemoj sakrivati tablice nikako jer ce mozda nekome pomoci da vidi kakav debil vozi ispred ili iza pa ce dodatno obratiti paznju (r)
Travnički Noćni Šetač

#16622 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Hvala svima na prijedlozima... već sam objasnio kako i zašto ovako radim... nema potrebe opterećivati temu ...
Daryl Dixon

#16623 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Daryl Dixon »

miš si ako jos jedan klip izbacis a da si sakrio tablice, te ces dobiti permanentan unsubscribe na kanalu :D
Travnički Noćni Šetač

#16624 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Moj kanal nema oglase i ne zaradjuje, no drago mi je kada vidim na kanalu da postoji odredjen broj ljudi koji shvata sta pokusavam reci...
...
a trolanjem na forumu necete pomoci da se mladi ljudi osvijeste i shvate da se zivoti gube u sekundi i da paze na sebe i na druge...
...
P.S. Prije nekih 40 godina mozda bi to sa "mišom" i upalilo da promijenim misljenje... ali zakasnio si druze...
...
Hajde sada da ne trolamo temu pustite ljude da ukažu na ozbiljne stvari... ja tu nisam uopste bitan....
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#16625 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by un1ted »

Daryl Dixon wrote:

btw da se sjetim uze i sire familije pički koja mi je ostavila kaznu neku noc na stupu na regularnom parkingu, gledao tekmu kod prijatelja i hocu kuci navecer kad vidim kaznu mi ostavio u 22h.. pored toliko dešavanja u gradu nerd se našao baviti ovim, a auto regularno parkirano na mom autu samo kazna, nit je trotoar, nit' sam koga zagradio nit' je nečije parking mjesto nit' slicno..
Pa je li ides na sud?
Post Reply