Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Maraschino

#16601 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

Dolaze trolovi. Dobro su i do sada izdrzali.
Maharadza

#16602 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maharadza »

channel10 wrote:
Fudo387 wrote:
channel10 wrote: Nista drug efikasno. Vi stvarate problem zelenom narodu, a ne Covic, Dodik, pa eto sad i Kljuic :-) . Dokle je doslo :run:
Koji je to, “zeleni narod”?
A sto nemas nista efikasno?
Zatvorili ti Dretelj ovih dana?
Sve si fulio. Ne mogu da vjerujem da iko normalan moze da kaze nesto protiv Kljuica. Toliko je narod "zadojen" pricama na svim stranama da vise ne mozes naci covjek koji normalno razmislja. Jedni o HB, drugi o secesiji, treci kako je krenulo o nekoj dzamahiriji. Prvi i drugi su konstantni vec 25 godina, ali me treci zabrinjavaju jer pripadam njima. Kad trecim ne odgovara jedan Kljuic, onda se s pravom treba zabrinuti za buducnost.
Znači tebi ne smeta njegova bljuvotina kako "nema govora o UZP..."?! Ili ćemo to onako ignorisati kao "maler penzionerski"?! :oops:
Last edited by Maharadza on 29/11/2017 21:37, edited 3 times in total.
undefined007

#16603 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by undefined007 »

Stvar vrlo jasna. Hrvati ispali glupi do bola, Srbi ispali ni krivi ni dužni pametniji od njih. Svoje dokaze sakrili, odigrali pametno izvukli najbolje za njih a žrtvovali ove iz RS. Hrvati em što su žrtvovali ove danas, em što nisu krili dokumente, em što nisu ni HV krili da je bio ovdje i na kraju dobili UZP i potvrđenu agresiju. Da je danas, odnosno da danas postoji HZHB mislim da Hrvati ne bi bili osuđeni za UZP sa Hrvatskom. Isto tako da ne postoji RS i Srbija bi dobila svoj UZP sa ovim iz RS, svi skupa.
nadInsan

#16604 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by nadInsan »

channel10 wrote:
Fudo387 wrote:
channel10 wrote: Nista drug efikasno. Vi stvarate problem zelenom narodu, a ne Covic, Dodik, pa eto sad i Kljuic :-) . Dokle je doslo :run:
Sve si fulio. Ne mogu da vjerujem da iko normalan moze da kaze nesto protiv Kljuica. Toliko je narod "zadojen" pricama na svim stranama da vise ne mozes naci covjek koji normalno razmislja. Jedni o HB, drugi o secesiji, treci kako je krenulo o nekoj dzamahiriji. Prvi i drugi su konstantni vec 25 godina, ali me treci zabrinjavaju jer pripadam njima. Kad trecim ne odgovara jedan Kljuic, onda se s pravom treba zabrinuti za buducnost.
Tri stvari koje je Kljuić rekao kada ga je Amke pitao:

1) Komentar na UZP - ne podržava drugostepenu presudu
2) Komentar o agresorskoj Tuđmanovoj politici - Kriv Alija
3) Komentar na zločinca Praljka i učesnika UZP-a - pozitivno

To što ti padaš na njegov šarm, mašnicu, široko otvorene oči i bradu deda mraza je nešto drugo.
channel10

#16605 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by channel10 »

Maharadza wrote:
channel10 wrote:
Fudo387 wrote: Nista drug efikasno. Vi stvarate problem zelenom narodu, a ne Covic, Dodik, pa eto sad i Kljuic :-) . Dokle je doslo :run:

Znači tebi ne smeta njegova bljuvotina kako "nema govora o UZP..."?! Ili ćemo to onako ignorisati kao "maler penzionerski"?! :oops:
To nisam cuo, ali ono sto sam cuo, o tome nemam sta reci. Ako je rekao, halal mu petica. Njegov misljenje.

edit: sad cu pregledati cijeli intervju.
Fudo387

#16606 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

channel10 wrote:
Fudo387 wrote:
Ne govorim ja nista protiv Kljujica, samo pisem sta covjek danas prica. A i tebe je prozvao, samo si se kasno ukljucio, ti si za njega jugoslovenska opozicija. :D
Za buducnost svakako trebas biti zabrinut, kako stvari stoje i u kojem se pravcu krecu, mogao bi od tebe biti fin komandir voda u napadu, i, jelte, odbrani.
Fudo387

#16607 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

rajv0sa wrote:Povraca mi se kad vidim zelene botine i termite kako sebi prisvajaju neke zasluge za ove presude, da su se oni pitali i vodili postupke još bi guznicima morali i odštetu plaćati. Da su patriote kao što vole za sebe reć nebi nikad ušli u vlast sa zločinačkim hdzom.
Istina, da ne bude Asada i vas, njegovih fanova, sve bi palo u vodu.
Hvala vam.
dragan.s

#16608 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dragan.s »

22:00 HRT1 Otvoreno, gosti Ivo Lučić, Tvrtko Jakovina, Mate Granić
22:15 RTL1 RTL Direkt, gosti Žarko Puhovski i Ante Nobilo
channel10

#16609 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by channel10 »

Fudo387 wrote:
channel10 wrote:
Fudo387 wrote: Nista drug efikasno. Vi stvarate problem zelenom narodu, a ne Covic, Dodik, pa eto sad i Kljuic :-) . Dokle je doslo :run:

Ne govorim ja nista protiv Kljujica, samo pisem sta covjek danas prica. A i tebe je prozvao, samo si se kasno ukljucio, ti si za njega jugoslovenska opozicija. :D
Za buducnost svakako trebas biti zabrinut, kako stvari stoje i u kojem se pravcu krecu, mogao bi od tebe biti fin komandir voda u napadu, i, jelte, odbrani.
Pa kako vodite igru, ne bih se iznenadio da se opet branim! I takvi koje ti podrzavas i bivsi im guzni haver, onaj midget iz CG koji "obezbjedjuje pare za investicije" :lol: :-) od naroda.
Vecerasnjeg pressinga jos nema na N1, ali ima par vijesti na N1. Covjek govori stvari koje Bake ne smije ni pomisliti da kaze.

http://ba.n1info.com/a229717/Vijesti/Vi ... ukica.html

http://ba.n1info.com/a229727/Vijesti/Vi ... imane.html
Fudo387

#16610 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

TakoE!!!
rajv0sa

#16611 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by rajv0sa »

Fudo387 wrote:
rajv0sa wrote:Povraca mi se kad vidim zelene botine i termite kako sebi prisvajaju neke zasluge za ove presude, da su se oni pitali i vodili postupke još bi guznicima morali i odštetu plaćati. Da su patriote kao što vole za sebe reć nebi nikad ušli u vlast sa zločinačkim hdzom.
Hvala vam.
Fino što si se prepozno ❤️
Pa majstore jesil ti ikad imo argumentovanu raspravu s nekim, nego svakog odmah etiketiras, ne možeš nikako mi napakovat da sam ustaša ili četnik pa sad asada izvlačiš. Blago nama s takvim braniocima.
Fudo387

#16613 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

rajv0sa wrote:
Fudo387 wrote:
Hvala vam.
Fino što si se prepozno ❤️
Pa majstore jesil ti ikad imo argumentovanu raspravu s nekim, nego svakog odmah etiketiras, ne možeš nikako mi napakovat da sam ustaša ili četnik pa sad asada izvlačiš. Blago nama s takvim braniocima.
Jebi ga, odam ti zahvalnost na nesebicnoj zrtvi koju si podnio da istina i pravda danas pobijede, a ti tako.
Maraschino

#16614 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

Otrov u sudnici haškog Tribunala ili bilo što drugo što je inače zabranjeno unijeti je zabrinjavajuće i neprihvatljivo, rekla je Florence Hartman, bivša glasnogovornica haaškog suda za portal “Start”.

– Ovo je drugi put da zabranjena sredstva budu unesena u Tribunal. Prvi put je to bilo u slučaju Slobodana Miloševića i tada to nismo vidjeli, a on je uzimao protulijek koji je poništavao djelovanje lijeka za visoki pritisak
i, ovo sada. Šokantno je da se ovo desilo i ne znam kako osiguranje to nije spriječilo jer znali su skočiti na mene, rekla je Hartman i naglasila da je bilo važno da žrtve danas neometano čuju presudu.
asker

#16615 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by asker »

Na HRT1 emisija Otvoreno, zanimlhivi gosti i dobra debata
stari grad Visegrad

#16616 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by stari grad Visegrad »

dragan.s wrote:22:00 HRT1 Otvoreno, gosti Ivo Lučić, Tvrtko Jakovina, Mate Granić
http://www.hrt.hr/uzivo/
Fudo387

#16617 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

asker wrote:Na HRT1 emisija Otvoreno, zanimlhivi gosti i dobra debata
Evo gledam, opet tupavi spin majstori na djelu.
Kao, Alija je Franji nudio zapadnu hercegovinu, a ovaj postujuci teritorijalni integritet BiH, odbio.
Drvosjeca iz Dejcica

#16618 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

dragan.s wrote:22:00 HRT1 Otvoreno, gosti Ivo Lučić, Tvrtko Jakovina, Mate Granić
Ako se ne varam ti si iz Banjaluke Dragane, šta kažu ljudi u BL?
DonieBrasco

#16619 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Zna li se kada bi moga biti presuda Stanišiću i Simatoviću ?

Obzirom da je ponovljeno sudjenje pocelo nekad u junu 2017.
Kejn

#16620 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kejn »

Šta kaže nudio Alija njofri od Prozora do Neuma tik pred vašingtonski sporazum kada smo ih šutali okolo ko vreće krompira? Pa što nije nudio krajem 92 i početkom 93 ?
dragan.s

#16621 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dragan.s »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ako se ne varam ti si iz Banjaluke Dragane, šta kažu ljudi u BL?
Iz Trebinja. Ništa posebno. Ovi stariji ono standardno "sud ovakav, onakav", mlađi to i ne prate.
moa

#16622 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by moa »

DonieBrasco wrote:Zna li se kada bi moga biti presuda Stanišiću i Simatoviću ?

Obzirom da je ponovljeno sudjenje pocelo nekad u junu 2017.
Polako jedno po jedno, sad je zavrseno sa HB pa ide nato pa onda lagano RS.
Kejn

#16623 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kejn »

Božo Ljubić

Ova presuda će dati vjetar u leđa Velikobošnjačkoj majorizatorskoj hegemonističkog politici
Drvosjeca iz Dejcica

#16624 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Kejn wrote:Božo Ljubić

Ova presuda će dati vjetar u leđa Velikobošnjačkoj majorizatorskoj hegemonističkog politici
Slušam i ibretim se... :lol:
Nero Histrion

#16625 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Nero Histrion »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:U "europskom" dijelu Mostara molitveni skup za ratne zločince dok u "mudžahedinskom i talibanksom" Sarajevu baletna predstava "Krcko Oraščić".
:thumbup: :bih:
Post Reply