Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Maraschino
#16601 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dolaze trolovi. Dobro su i do sada izdrzali.
- Maharadza
#16602 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znači tebi ne smeta njegova bljuvotina kako "nema govora o UZP..."?! Ili ćemo to onako ignorisati kao "maler penzionerski"?!channel10 wrote:Sve si fulio. Ne mogu da vjerujem da iko normalan moze da kaze nesto protiv Kljuica. Toliko je narod "zadojen" pricama na svim stranama da vise ne mozes naci covjek koji normalno razmislja. Jedni o HB, drugi o secesiji, treci kako je krenulo o nekoj dzamahiriji. Prvi i drugi su konstantni vec 25 godina, ali me treci zabrinjavaju jer pripadam njima. Kad trecim ne odgovara jedan Kljuic, onda se s pravom treba zabrinuti za buducnost.Fudo387 wrote:Koji je to, “zeleni narod”?channel10 wrote: Nista drug efikasno. Vi stvarate problem zelenom narodu, a ne Covic, Dodik, pa eto sad i Kljuic. Dokle je doslo
A sto nemas nista efikasno?
Zatvorili ti Dretelj ovih dana?
Last edited by Maharadza on 29/11/2017 21:37, edited 3 times in total.
- undefined007
#16603 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Stvar vrlo jasna. Hrvati ispali glupi do bola, Srbi ispali ni krivi ni dužni pametniji od njih. Svoje dokaze sakrili, odigrali pametno izvukli najbolje za njih a žrtvovali ove iz RS. Hrvati em što su žrtvovali ove danas, em što nisu krili dokumente, em što nisu ni HV krili da je bio ovdje i na kraju dobili UZP i potvrđenu agresiju. Da je danas, odnosno da danas postoji HZHB mislim da Hrvati ne bi bili osuđeni za UZP sa Hrvatskom. Isto tako da ne postoji RS i Srbija bi dobila svoj UZP sa ovim iz RS, svi skupa.
- nadInsan
#16604 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tri stvari koje je Kljuić rekao kada ga je Amke pitao:channel10 wrote:Sve si fulio. Ne mogu da vjerujem da iko normalan moze da kaze nesto protiv Kljuica. Toliko je narod "zadojen" pricama na svim stranama da vise ne mozes naci covjek koji normalno razmislja. Jedni o HB, drugi o secesiji, treci kako je krenulo o nekoj dzamahiriji. Prvi i drugi su konstantni vec 25 godina, ali me treci zabrinjavaju jer pripadam njima. Kad trecim ne odgovara jedan Kljuic, onda se s pravom treba zabrinuti za buducnost.Fudo387 wrote:Koji je to, “zeleni narod”?channel10 wrote: Nista drug efikasno. Vi stvarate problem zelenom narodu, a ne Covic, Dodik, pa eto sad i Kljuic. Dokle je doslo
1) Komentar na UZP - ne podržava drugostepenu presudu
2) Komentar o agresorskoj Tuđmanovoj politici - Kriv Alija
3) Komentar na zločinca Praljka i učesnika UZP-a - pozitivno
To što ti padaš na njegov šarm, mašnicu, široko otvorene oči i bradu deda mraza je nešto drugo.
-
channel10
#16605 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To nisam cuo, ali ono sto sam cuo, o tome nemam sta reci. Ako je rekao, halal mu petica. Njegov misljenje.Maharadza wrote:Znači tebi ne smeta njegova bljuvotina kako "nema govora o UZP..."?! Ili ćemo to onako ignorisati kao "maler penzionerski"?!channel10 wrote:Sve si fulio. Ne mogu da vjerujem da iko normalan moze da kaze nesto protiv Kljuica. Toliko je narod "zadojen" pricama na svim stranama da vise ne mozes naci covjek koji normalno razmislja. Jedni o HB, drugi o secesiji, treci kako je krenulo o nekoj dzamahiriji. Prvi i drugi su konstantni vec 25 godina, ali me treci zabrinjavaju jer pripadam njima. Kad trecim ne odgovara jedan Kljuic, onda se s pravom treba zabrinuti za buducnost.Fudo387 wrote: Nista drug efikasno. Vi stvarate problem zelenom narodu, a ne Covic, Dodik, pa eto sad i Kljuic. Dokle je doslo
Koji je to, “zeleni narod”?
edit: sad cu pregledati cijeli intervju.
-
Fudo387
#16606 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne govorim ja nista protiv Kljujica, samo pisem sta covjek danas prica. A i tebe je prozvao, samo si se kasno ukljucio, ti si za njega jugoslovenska opozicija.channel10 wrote:Sve si fulio. Ne mogu da vjerujem da iko normalan moze da kaze nesto protiv Kljuica. Toliko je narod "zadojen" pricama na svim stranama da vise ne mozes naci covjek koji normalno razmislja. Jedni o HB, drugi o secesiji, treci kako je krenulo o nekoj dzamahiriji. Prvi i drugi su konstantni vec 25 godina, ali me treci zabrinjavaju jer pripadam njima. Kad trecim ne odgovara jedan Kljuic, onda se s pravom treba zabrinuti za buducnost.Fudo387 wrote:Koji je to, “zeleni narod”?channel10 wrote: Nista drug efikasno. Vi stvarate problem zelenom narodu, a ne Covic, Dodik, pa eto sad i Kljuic. Dokle je doslo
Za buducnost svakako trebas biti zabrinut, kako stvari stoje i u kojem se pravcu krecu, mogao bi od tebe biti fin komandir voda u napadu, i, jelte, odbrani.
-
Fudo387
#16607 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Istina, da ne bude Asada i vas, njegovih fanova, sve bi palo u vodu.rajv0sa wrote:Povraca mi se kad vidim zelene botine i termite kako sebi prisvajaju neke zasluge za ove presude, da su se oni pitali i vodili postupke još bi guznicima morali i odštetu plaćati. Da su patriote kao što vole za sebe reć nebi nikad ušli u vlast sa zločinačkim hdzom.
Hvala vam.
-
dragan.s
#16608 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
22:00 HRT1 Otvoreno, gosti Ivo Lučić, Tvrtko Jakovina, Mate Granić
22:15 RTL1 RTL Direkt, gosti Žarko Puhovski i Ante Nobilo
-
channel10
#16609 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa kako vodite igru, ne bih se iznenadio da se opet branim! I takvi koje ti podrzavas i bivsi im guzni haver, onaj midget iz CG koji "obezbjedjuje pare za investicije"Fudo387 wrote:Ne govorim ja nista protiv Kljujica, samo pisem sta covjek danas prica. A i tebe je prozvao, samo si se kasno ukljucio, ti si za njega jugoslovenska opozicija.channel10 wrote:Sve si fulio. Ne mogu da vjerujem da iko normalan moze da kaze nesto protiv Kljuica. Toliko je narod "zadojen" pricama na svim stranama da vise ne mozes naci covjek koji normalno razmislja. Jedni o HB, drugi o secesiji, treci kako je krenulo o nekoj dzamahiriji. Prvi i drugi su konstantni vec 25 godina, ali me treci zabrinjavaju jer pripadam njima. Kad trecim ne odgovara jedan Kljuic, onda se s pravom treba zabrinuti za buducnost.Fudo387 wrote: Nista drug efikasno. Vi stvarate problem zelenom narodu, a ne Covic, Dodik, pa eto sad i Kljuic. Dokle je doslo
Koji je to, “zeleni narod”?
Zatvorili ti Dretelj ovih dana?![]()
Za buducnost svakako trebas biti zabrinut, kako stvari stoje i u kojem se pravcu krecu, mogao bi od tebe biti fin komandir voda u napadu, i, jelte, odbrani.
Vecerasnjeg pressinga jos nema na N1, ali ima par vijesti na N1. Covjek govori stvari koje Bake ne smije ni pomisliti da kaze.
http://ba.n1info.com/a229717/Vijesti/Vi ... ukica.html
http://ba.n1info.com/a229727/Vijesti/Vi ... imane.html
-
Fudo387
- rajv0sa
#16611 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Fino što si se prepoznoFudo387 wrote:Istina, da ne bude Asada i vas, njegovih fanova, sve bi palo u vodu.rajv0sa wrote:Povraca mi se kad vidim zelene botine i termite kako sebi prisvajaju neke zasluge za ove presude, da su se oni pitali i vodili postupke još bi guznicima morali i odštetu plaćati. Da su patriote kao što vole za sebe reć nebi nikad ušli u vlast sa zločinačkim hdzom.
Hvala vam.
Pa majstore jesil ti ikad imo argumentovanu raspravu s nekim, nego svakog odmah etiketiras, ne možeš nikako mi napakovat da sam ustaša ili četnik pa sad asada izvlačiš. Blago nama s takvim braniocima.
- black
-
Fudo387
#16613 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jebi ga, odam ti zahvalnost na nesebicnoj zrtvi koju si podnio da istina i pravda danas pobijede, a ti tako.rajv0sa wrote:Fino što si se prepoznoFudo387 wrote:Istina, da ne bude Asada i vas, njegovih fanova, sve bi palo u vodu.rajv0sa wrote:Povraca mi se kad vidim zelene botine i termite kako sebi prisvajaju neke zasluge za ove presude, da su se oni pitali i vodili postupke još bi guznicima morali i odštetu plaćati. Da su patriote kao što vole za sebe reć nebi nikad ušli u vlast sa zločinačkim hdzom.
Hvala vam.
Pa majstore jesil ti ikad imo argumentovanu raspravu s nekim, nego svakog odmah etiketiras, ne možeš nikako mi napakovat da sam ustaša ili četnik pa sad asada izvlačiš. Blago nama s takvim braniocima.
- Maraschino
#16614 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
– Otrov u sudnici haškog Tribunala ili bilo što drugo što je inače zabranjeno unijeti je zabrinjavajuće i neprihvatljivo, rekla je Florence Hartman, bivša glasnogovornica haaškog suda za portal “Start”.
– Ovo je drugi put da zabranjena sredstva budu unesena u Tribunal. Prvi put je to bilo u slučaju Slobodana Miloševića i tada to nismo vidjeli, a on je uzimao protulijek koji je poništavao djelovanje lijeka za visoki pritisak i, ovo sada. Šokantno je da se ovo desilo i ne znam kako osiguranje to nije spriječilo jer znali su skočiti na mene, rekla je Hartman i naglasila da je bilo važno da žrtve danas neometano čuju presudu.
-
asker
#16615 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Na HRT1 emisija Otvoreno, zanimlhivi gosti i dobra debata
-
stari grad Visegrad
#16616 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
http://www.hrt.hr/uzivo/dragan.s wrote:22:00 HRT1 Otvoreno, gosti Ivo Lučić, Tvrtko Jakovina, Mate Granić
-
Fudo387
#16617 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo gledam, opet tupavi spin majstori na djelu.asker wrote:Na HRT1 emisija Otvoreno, zanimlhivi gosti i dobra debata
Kao, Alija je Franji nudio zapadnu hercegovinu, a ovaj postujuci teritorijalni integritet BiH, odbio.
- Drvosjeca iz Dejcica
#16618 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako se ne varam ti si iz Banjaluke Dragane, šta kažu ljudi u BL?dragan.s wrote:22:00 HRT1 Otvoreno, gosti Ivo Lučić, Tvrtko Jakovina, Mate Granić
-
DonieBrasco
#16619 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zna li se kada bi moga biti presuda Stanišiću i Simatoviću ?
Obzirom da je ponovljeno sudjenje pocelo nekad u junu 2017.
- Kejn
#16620 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta kaže nudio Alija njofri od Prozora do Neuma tik pred vašingtonski sporazum kada smo ih šutali okolo ko vreće krompira? Pa što nije nudio krajem 92 i početkom 93 ?
-
dragan.s
#16621 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Iz Trebinja. Ništa posebno. Ovi stariji ono standardno "sud ovakav, onakav", mlađi to i ne prate.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ako se ne varam ti si iz Banjaluke Dragane, šta kažu ljudi u BL?dragan.s wrote:22:00 HRT1 Otvoreno, gosti Ivo Lučić, Tvrtko Jakovina, Mate Granić
- moa
#16622 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Polako jedno po jedno, sad je zavrseno sa HB pa ide nato pa onda lagano RS.DonieBrasco wrote:Zna li se kada bi moga biti presuda Stanišiću i Simatoviću ?
- Kejn
#16623 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Božo Ljubić
Ova presuda će dati vjetar u leđa Velikobošnjačkoj majorizatorskoj hegemonističkog politici
Ova presuda će dati vjetar u leđa Velikobošnjačkoj majorizatorskoj hegemonističkog politici
- Drvosjeca iz Dejcica
#16624 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Slušam i ibretim se...Kejn wrote:Božo Ljubić
-
Nero Histrion
#16625 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Drvosjeca iz Dejcica wrote:U "europskom" dijelu Mostara molitveni skup za ratne zločince dok u "mudžahedinskom i talibanksom" Sarajevu baletna predstava "Krcko Oraščić".