Novak20 wrote:A koga ćeš ubijediti u svoju papagajsku pjesmicu ? Čuj, vi BH Hrvati. Jbt, gadi mi se do povraćanja to VI, MI u pisanju. Zbog ovakvog razmišljanja sve izađe na ili MI ili VI.SaraFina wrote:
Ne postoji pravda u politici. Da postoji, RS nikad ne bi bila legalizirana na kostima bošnjačkog i hrvatskog naroda. Također legitimni predstavnik HR naroda Dragan Čović, nikad svojim prisustvom ne bi veličao entitet i priznavao etničko čišćenje hrvatskog naroda.
Vi BH Hrvati imate prave da Čovića proglasite Titom, i da vam vječno i do smrti vlada.
Repekusije njegove vladavine i poltronstva prema Dodiku (iseljavanje, broj sveden na statističku pogrešku u RS itd itd) vaša su osobna međunacionalna stvar.
Međutim, kad dođe do toga da li će nam Dodik i Čović sjediti u presjedništvu i bratski razvaljivati državu, tu mi imamo svaka i moralna i politička prava za spriječiti to.
Pa zato očekujte još jedan ( vjerovatan) izbor Komšića, i pokušaj preuzimanja doma naroda (nekih fleksibilnih Hrvata građanskih svetonazora) a ne štovalaca lika i djela Čovića i HDZ-a.
I pravite oporbu neku. Jer u budućnost Čović sa svojim velikosrpskim stavovima, nikad neće biti nijednoj pro BiH stranki partner u vlasti FBiH.
.
Ne oduzimaju Srbi politička prava Hrvatima u BiH nego bošnjačka politika i dežurni nacionalisti poput tebe. I još bi bh Hrvati trebali biti saveznik bošnjačkoj politici u vlastitom političkom nestanku i sasvim izvjesnom sukobu Bošnjaka i Srba. Pa nisu toliko ludi. Osim onih "fleksibilnih" za koje se iskreno nadam da za vlastito dobro ponekad svrate na forum.
Hrvati će koristiti ono što imaju, da bi to koristili moraju se držati zajedno, Kolinda će pobijediti u Hrvatskoj, a ti džaba agitiraš.
Uzgred, kako ti prođoše na izborima Bosanci u Austriji ?
Gdje to Srbi mogu oduzeti politička prava Hrvatima? U RS? Gdje su Hrvati statistička pogreška zahvaljujući opstrukcijama prognanih povratnika? Koliko se Hrvata vratilo u tkz; RS?
U FBiH jedino su vam Srbi saveznici, jer im je HDZ poluga za razvaljivanje države. U HR i RS mrzire jedni druge više nego bilo koga. I nije vas ujedinio nikakav politički interes nego najniži osjećaji tj mržnja prema Bošnjacima.
Kakva politička prava i trice i kučine?