A sve se nema
Moderator: anex
Svrati i ja u taj Belamionix prije par dana , vidim ima i robe iz UkrajineElRe wrote: ↑20/02/2024 13:07Sinoć svratim u Belamionix Blažuj, pomislio sam da su se malo popravili nakon otvaranja. Ali jok, još veći vašar poljskih, bugarskih i srpskih proizvoda upitnog kvaliteta. Ostalo je sve skuplje u odnosu na Bingo.citroen xm wrote: ↑19/02/2024 11:08 Sve što je u robotu povoljno, znaj da je kvalitetom dobro ispod prosjeka. Tako da ne treba žaliti puno. Mene interesuje šta će Robotu ostati ako hranu i piće prepusti Konzumu...
Izgleda, kako je nastradao Heco market, nema više uvoza Nesquik, Henkel, Kinder... proizvoda iz Turske.
Od pet artikala (zamrznuto povrće 2 vrste, jaja, jogurt) na dva je bila druga cijena na kasi u odnosu na policu (0,40 i 0,50 pf, poredio sam bar kod na cijeni sa police i na pakovanju povrća).
Sve u svemu ovi market iz Brčkog/TK tipa Belamionix, Mega ništa novo nisu donijelu, niti imaju ponudu kojoj mogu parirati Bingu. Samo su kopija Robota od prije korone ili stare Škafe.
Konzum Otoka i to još Maxi Konzum je daleko bilo u svakom smislu.
Ima i u Bingetu Roshen ćekulate.mayab wrote: ↑22/02/2024 06:39Svrati i ja u taj Belamionix prije par dana , vidim ima i robe iz UkrajineElRe wrote: ↑20/02/2024 13:07Sinoć svratim u Belamionix Blažuj, pomislio sam da su se malo popravili nakon otvaranja. Ali jok, još veći vašar poljskih, bugarskih i srpskih proizvoda upitnog kvaliteta. Ostalo je sve skuplje u odnosu na Bingo.citroen xm wrote: ↑19/02/2024 11:08 Sve što je u robotu povoljno, znaj da je kvalitetom dobro ispod prosjeka. Tako da ne treba žaliti puno. Mene interesuje šta će Robotu ostati ako hranu i piće prepusti Konzumu...
Izgleda, kako je nastradao Heco market, nema više uvoza Nesquik, Henkel, Kinder... proizvoda iz Turske.
Od pet artikala (zamrznuto povrće 2 vrste, jaja, jogurt) na dva je bila druga cijena na kasi u odnosu na policu (0,40 i 0,50 pf, poredio sam bar kod na cijeni sa police i na pakovanju povrća).
Sve u svemu ovi market iz Brčkog/TK tipa Belamionix, Mega ništa novo nisu donijelu, niti imaju ponudu kojoj mogu parirati Bingu. Samo su kopija Robota od prije korone ili stare Škafe.
Mozda nemaju djeceLajavikrelac wrote: ↑22/02/2024 10:56
Ovi inače protestvuju protiv sječe tropskih šuma i izlova kitova u sjevernim morima...
Roshen poskupio,..cokolade bublee sa 1.40 KM na 1.60 KM.Naslovnica wrote: ↑22/02/2024 06:40Ima i u Bingetu Roshen ćekulate.mayab wrote: ↑22/02/2024 06:39Svrati i ja u taj Belamionix prije par dana , vidim ima i robe iz UkrajineElRe wrote: ↑20/02/2024 13:07
Sinoć svratim u Belamionix Blažuj, pomislio sam da su se malo popravili nakon otvaranja. Ali jok, još veći vašar poljskih, bugarskih i srpskih proizvoda upitnog kvaliteta. Ostalo je sve skuplje u odnosu na Bingo.
Zemlja u nemirima, nikakve kontrole, inspekcije...
Ma foe i postedis se sranja..
E hebga,...jesi ti probao ista recino od ovog roshena?ElRe wrote: ↑22/02/2024 12:25Zemlja u nemirima, nikakve kontrole, inspekcije...
Po čokoladom mogu uvaliti bila što čemu je istekao rok npr... Pokvareni slovenski gen je i u njima usadjen.

Jah,..eto stark dolazi iz normalne drzave,..hebote imas i ti prenosa..ElRe wrote: ↑22/02/2024 12:50 Nisam. Pored Štark čokoladica za istu cijenu ne želim kupovati ukrajinski proizvod.
isto cca 0,60 KM
Maza čokoladica cca 1 KM, lasta štrudle cca 1 KM.
To je ono što uzimam za uz kafu.
Kada postanu normalna država, sa kakvom takvom kontrolom proizvodnje, nema problema kupiću.
Ali da bude iskren, Poljska je EU država pa ih nerijetko otkriju da tržištu podvale npr kvarne mesne preredjevine...
Pa kad nista nije investirano u njih od gasenja DP-a.tramvajtrojka wrote: ↑19/02/2024 23:35samo sto im je 90% prodavnica u stanju raspada i konstantno sa manjkom robe, najvise su propale Mercator stare drvo promet prodavniceono je uzas kako izgledaju
Atlantic grupacija, EU propisi.konektovan wrote: ↑22/02/2024 15:33 Jah,..eto stark dolazi iz normalne drzave,..hebote imas i ti prenosa..
Ne znam gdje ti zivis ali mogao bih nabrojati 15 penzica na ilidzi u mojoj okolici koji zive bolje od tebe i mene zajedno