Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
kamen spoticanja

#16576 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

_BataZiv_0809 wrote:
kamen spoticanja wrote: :mrgreen:
ili je bio kratko ili jako davno
pomalo lici na google translator
al ope' insanu drago kad more s nekim rahat na maternjem razgovarat :oops:
Bice Zagreb turska mahala :mrgreen:
Kae danas brko " oni su ispucali sve sto su imali,sad mi prelazimo u napad"
tako da :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16577 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

kamen spoticanja wrote: Kae danas brko " oni su ispucali sve sto su imali,sad mi prelazimo u napad"
Na koga misli?
kamen spoticanja

#16578 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:
kamen spoticanja wrote: Kae danas brko " oni su ispucali sve sto su imali,sad mi prelazimo u napad"
Na koga misli?
Onaj sto su ga pcele izujedale kazu poredao sve
nezvanicno dvije sluzbe na slovo M :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16579 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

kamen spoticanja wrote: Onaj sto su ga pcele izujedale kazu poredao sve
Nego...dolazim u poslovni doticaj sa mladim vedetama tvoje stranke. U cemu je fazon sa Turskom, otkud toliki "projekti" sa turskom, forsiranje, i sve ostalo. Ima li neka tajna veza ili je slucajnost u pitanju.

Evo i ti si se onomad pretvorio u Brkin megafon na forumu.

U cemu je stos?
Norm

#16580 Re: Zeničani

Post by Norm »

kamen spoticanja wrote:
Norm wrote:...a kakvih 'macaka' ima u shapi... :izet:
Pasivno-agresivnih...lgbt furke i mrzim ljude- volim kerove hamsi
...ha od biraca nema Hebaca...samo to dobro oprat treba...i onda ne grebu, samo predu... :D
kamen spoticanja

#16581 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:
kamen spoticanja wrote: Onaj sto su ga pcele izujedale kazu poredao sve
Nego...dolazim u poslovni doticaj sa mladim vedetama tvoje stranke. U cemu je fazon sa Turskom, otkud toliki "projekti" sa turskom, forsiranje, i sve ostalo. Ima li neka tajna veza ili je slucajnost u pitanju.

Evo i ti si se onomad pretvorio u Brkin megafon na forumu.

U cemu je stos?
To ti je takoreci misterija
kamen spoticanja

#16582 Re: Zeničani

Norm wrote:
kamen spoticanja wrote:
Norm wrote:...a kakvih 'macaka' ima u shapi... :izet:
Pasivno-agresivnih...lgbt furke i mrzim ljude- volim kerove hamsi
...ha od biraca nema Hebaca...samo to dobro oprat treba...i onda ne grebu, samo predu... :D
Al onda ih vise nije briga za kerove :mrgreen:
apsidejzi

#16583 Re: Zeničani

Post by apsidejzi »

Kikibombona wrote:
kamen spoticanja wrote:Trebam :D
al menscini da necu
ja sam ljubitelj macaka...istanbulskih
Danas prolazim pored BP, kad vidim stoji jaran, gleda u prazno. Pitam i sta se zagledao, a on ce 'ne mogu vjerovati, eno macka'. :D Kod nas imaju dvije, na krovu obitavaju, nikad na zemlju nisu sisle. Ljudi im na krov dizu hranu i vodu. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: eno macka :lol: :lol:
najbolji komentar na temi
Norm

#16584 Re: Zeničani

Post by Norm »

kamen spoticanja wrote:
Norm wrote: ...ha od biraca nema Hebaca...samo to dobro oprat treba...i onda ne grebu, samo predu... :D
Al onda ih vise nije briga za kerove :mrgreen:
:thumbup: i problem rjesen...
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#16585 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

apsidejzi wrote:
Kikibombona wrote:
al menscini da necu
Danas prolazim pored BP, kad vidim stoji jaran, gleda u prazno. Pitam i sta se zagledao, a on ce 'ne mogu vjerovati, eno macka'. :D Kod nas imaju dvije, na krovu obitavaju, nikad na zemlju nisu sisle. Ljudi im na krov dizu hranu i vodu. :D
pa ima maca :)

Image
Image
Norm

#16586 Re: Zeničani

Post by Norm »

Image
...le prrrrrrrrrrrrrrr...
Kikibombona

#16587 Re: Zeničani

Post by Kikibombona »

apsidejzi wrote:
Kikibombona wrote:
al menscini da necu
Kontam zasto stoji i gleda tupim pogledom u prazno. Kad ono mace malo, kod drveta, jadno-nikakvo, grbu izbacilo. Onda stao i ja, da je zajedno gledamo. :D Nisam ni ja vidio macku u gradu ima najmanje 4-5 godina. Sve su ih podavili.
belfy

#16588 Re: Zeničani

Post by belfy »

logican i prirodan slijed. sacekas da macke sjebu glodare. onda sacekas da psi potamane macke i na kraju imas problem samo sa psima.

da se islo obratno onda bi prvo neko branio pse, pa se valja prepisivati godinama i svadjati. pa ako i to kad rijesis, onda bi se morao obrusiti na macke, pa u isti krug... pa bi onda bilo kako imamo najezdu pacova, miseva i ostalih glodara... ovako je SDA, uzdajuci se u prirodu odradila vecinski posao bez glasa, samo da se jos pasa rijese... :oops: :mrgreen:
clio_dci120

#16589 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Cekaj malo, koliko sam upratio kamen je doktor stomatologije plus SDA, povezan sa turskom, moguce da sam skontao ko si...opet, mozda i grijesim..ako si onaj koji mislim da si bio sam tvoj tpacijent :) , ne kontam sta ce ti politika bolan, kada si jedan od najboljih doktora stomatologije u Zenici.
belfy

#16590 Re: Zeničani

Post by belfy »

clio_dci120 wrote:Cekaj malo, koliko sam upratio kamen je doktor stomatologije plus SDA, povezan sa turskom, moguce da sam skontao ko si...opet, mozda i grijesim..ako si onaj koji mislim da si bio sam tvoj tpacijent :) , ne kontam sta ce ti politika bolan, kada si jedan od najboljih doktora stomatologije u Zenici.
sa sluzbenih dokumenata se skida "Tajno" tek nakon 25 godina... :mrgreen: :P
channel10

#16591 Re: Zeničani

Post by channel10 »

clio_dci120 wrote:Cekaj malo, koliko sam upratio kamen je doktor stomatologije plus SDA, povezan sa turskom, moguce da sam skontao ko si...opet, mozda i grijesim..ako si onaj koji mislim da si bio sam tvoj tpacijent :) , ne kontam sta ce ti politika bolan, kada si jedan od najboljih doktora stomatologije u Zenici.
Ma mlad je on, pa si vjerovatno nesto i fulao u tom presjeku :mrgreen:
Turkie, Gulen mozda :mrgreen:, a sad lafo SDA itd :mrgreen:
kamen spoticanja

#16592 Re: Zeničani

Ja mislim da ti se pp usijao :D
macchiato

#16593 Re: Zeničani

Post by macchiato »

imamo li mi u zenici neki wellnes centar, nesto? :D upratila sam da ima nesto takvo u hotelu zenica, ali ne znam koliko je to nama "obicnim" dostupno.

i gdje imaju masaze (osim aysun) i slicni tretmani, nesto kontam uplatiti kao poklon nekome, ali je mizeran izbor u zenici, bar preko interneta djeluje nemoguce pronaci. :oops:
i da, vidjeh da se u sklopu elite fitnes centra takodjer nudi masaza, zna li ko vise o tome?
didzej1602

#16594 Re: Zeničani

Post by didzej1602 »

macchiato wrote:imamo li mi u zenici neki wellnes centar, nesto? :D upratila sam da ima nesto takvo u hotelu zenica, ali ne znam koliko je to nama "obicnim" dostupno.

i gdje imaju masaze (osim aysun) i slicni tretmani, nesto kontam uplatiti kao poklon nekome, ali je mizeran izbor u zenici, bar preko interneta djeluje nemoguce pronaci. :oops:
i da, vidjeh da se u sklopu elite fitnes centra takodjer nudi masaza, zna li ko vise o tome?
hotel zenica ima bazen i wellnes ali samo za goste. poklon vaucere za masazu i tako neke tretmane sam ja davno nekad kupovala u onom frizerskom salonu u shopping centru, dole na -1, mislim da je ono touch, ali ne znam imaju li to još.
imas pravo dobre ponude ali u vitezu, u fransiznom centru i onom novom spa centru u cardacima, mada je meni ovaj u cardacima onako pobezveze :D
dinoze77

#16595 Re: Zeničani

Post by dinoze77 »

nadžak

#16596 Re: Zeničani

Post by nadžak »

Jimmy McNulty wrote:
Pa ima maca :)

Image
Image
Joj kralju, jel ti ovo kod tebe kući? Aaaa, :thumbup: :sretan: :maca:

Ako ima bujruma eto me za vikend na kafu i kutijom klope za macu pa da sjednemo i da vidim tu živuljku lijepu?
Najozbiljnije govorim da ne kontaš da lupam

Šifra. Velika MIlka sa keksom! (pa ti probaj odbit ovakvu ponudu. ) :lol:
clio_dci120

#16597 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

@kamen, ne brini, necu nikom otkriti identitet, jer otisao bi sa foruma, a forum sam krenuo pratiti samo zbog tebe i onog jimnija :) a i ovo samo nagadjam ko si, nisam siguran. :)
Ako sam upravu za to ko si, nije moje da nikoga osudujem, ali nikad mi nije jasno sta ce takvi kao ti u politici, jer im onda samo strucna karijera moze trpiti, a posebno jer fakat sa svojim znanjem i nacinom rada mozes ziviti i bez politike. Iskreno, dok nisi otisao u politiku bio si primjer kako se moze uspjeti bez necije zaledjine u ovoj drzavi.

Neko je vec pisao na temi ovo za Metalurg, pa su ga svo negirali.
kamen spoticanja

#16598 Re: Zeničani

clio_dci120 wrote:@kamen, ne brini, necu nikom otkriti identitet, jer otisao bi sa foruma, a forum sam krenuo pratiti samo zbog tebe i onog jimnija :) a i ovo samo nagadjam ko si, nisam siguran. :)
Ako sam upravu za to ko si, nije moje da nikoga osudujem, ali nikad mi nije jasno sta ce takvi kao ti u politici, jer im onda samo strucna karijera moze trpiti, a posebno jer fakat sa svojim znanjem i nacinom rada mozes ziviti i bez politike. Iskreno, dok nisi otisao u politiku bio si primjer kako se moze uspjeti bez necije zaledjine u ovoj drzavi.

Neko je vec pisao na temi ovo za Metalurg, pa su ga svo negirali.
De i.meni napisi na pp da vidim ko sam :mrgreen:
dinoze77

#16599 Re: Zeničani

Post by dinoze77 »

Throttle

#16600 Re: Zeničani

Post by Throttle »

Dugo trajalo...
Post Reply