Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamen spoticanja wrote:
ili je bio kratko ili jako davno
pomalo lici na google translator
al ope' insanu drago kad more s nekim rahat na maternjem razgovarat
Bice Zagreb turska mahala
Kae danas brko " oni su ispucali sve sto su imali,sad mi prelazimo u napad"
tako da
kamen spoticanja wrote:
Onaj sto su ga pcele izujedale kazu poredao sve
nezvanicno dvije sluzbe na slovo M
Nego...dolazim u poslovni doticaj sa mladim vedetama tvoje stranke. U cemu je fazon sa Turskom, otkud toliki "projekti" sa turskom, forsiranje, i sve ostalo. Ima li neka tajna veza ili je slucajnost u pitanju.
Evo i ti si se onomad pretvorio u Brkin megafon na forumu.
kamen spoticanja wrote:
Onaj sto su ga pcele izujedale kazu poredao sve
nezvanicno dvije sluzbe na slovo M
Nego...dolazim u poslovni doticaj sa mladim vedetama tvoje stranke. U cemu je fazon sa Turskom, otkud toliki "projekti" sa turskom, forsiranje, i sve ostalo. Ima li neka tajna veza ili je slucajnost u pitanju.
Evo i ti si se onomad pretvorio u Brkin megafon na forumu.
kamen spoticanja wrote:Trebam
al menscini da necu
ja sam ljubitelj macaka...istanbulskih
Danas prolazim pored BP, kad vidim stoji jaran, gleda u prazno. Pitam i sta se zagledao, a on ce 'ne mogu vjerovati, eno macka'. Kod nas imaju dvije, na krovu obitavaju, nikad na zemlju nisu sisle. Ljudi im na krov dizu hranu i vodu.
al menscini da necu
Danas prolazim pored BP, kad vidim stoji jaran, gleda u prazno. Pitam i sta se zagledao, a on ce 'ne mogu vjerovati, eno macka'. Kod nas imaju dvije, na krovu obitavaju, nikad na zemlju nisu sisle. Ljudi im na krov dizu hranu i vodu.
al menscini da necu
eno macka
najbolji komentar na temi
Kontam zasto stoji i gleda tupim pogledom u prazno. Kad ono mace malo, kod drveta, jadno-nikakvo, grbu izbacilo. Onda stao i ja, da je zajedno gledamo. Nisam ni ja vidio macku u gradu ima najmanje 4-5 godina. Sve su ih podavili.
logican i prirodan slijed. sacekas da macke sjebu glodare. onda sacekas da psi potamane macke i na kraju imas problem samo sa psima.
da se islo obratno onda bi prvo neko branio pse, pa se valja prepisivati godinama i svadjati. pa ako i to kad rijesis, onda bi se morao obrusiti na macke, pa u isti krug... pa bi onda bilo kako imamo najezdu pacova, miseva i ostalih glodara... ovako je SDA, uzdajuci se u prirodu odradila vecinski posao bez glasa, samo da se jos pasa rijese...
Cekaj malo, koliko sam upratio kamen je doktor stomatologije plus SDA, povezan sa turskom, moguce da sam skontao ko si...opet, mozda i grijesim..ako si onaj koji mislim da si bio sam tvoj tpacijent , ne kontam sta ce ti politika bolan, kada si jedan od najboljih doktora stomatologije u Zenici.
clio_dci120 wrote:Cekaj malo, koliko sam upratio kamen je doktor stomatologije plus SDA, povezan sa turskom, moguce da sam skontao ko si...opet, mozda i grijesim..ako si onaj koji mislim da si bio sam tvoj tpacijent , ne kontam sta ce ti politika bolan, kada si jedan od najboljih doktora stomatologije u Zenici.
sa sluzbenih dokumenata se skida "Tajno" tek nakon 25 godina...
clio_dci120 wrote:Cekaj malo, koliko sam upratio kamen je doktor stomatologije plus SDA, povezan sa turskom, moguce da sam skontao ko si...opet, mozda i grijesim..ako si onaj koji mislim da si bio sam tvoj tpacijent , ne kontam sta ce ti politika bolan, kada si jedan od najboljih doktora stomatologije u Zenici.
Ma mlad je on, pa si vjerovatno nesto i fulao u tom presjeku
Turkie, Gulen mozda , a sad lafo SDA itd
imamo li mi u zenici neki wellnes centar, nesto? upratila sam da ima nesto takvo u hotelu zenica, ali ne znam koliko je to nama "obicnim" dostupno.
i gdje imaju masaze (osim aysun) i slicni tretmani, nesto kontam uplatiti kao poklon nekome, ali je mizeran izbor u zenici, bar preko interneta djeluje nemoguce pronaci.
i da, vidjeh da se u sklopu elite fitnes centra takodjer nudi masaza, zna li ko vise o tome?
macchiato wrote:imamo li mi u zenici neki wellnes centar, nesto? upratila sam da ima nesto takvo u hotelu zenica, ali ne znam koliko je to nama "obicnim" dostupno.
i gdje imaju masaze (osim aysun) i slicni tretmani, nesto kontam uplatiti kao poklon nekome, ali je mizeran izbor u zenici, bar preko interneta djeluje nemoguce pronaci.
i da, vidjeh da se u sklopu elite fitnes centra takodjer nudi masaza, zna li ko vise o tome?
hotel zenica ima bazen i wellnes ali samo za goste. poklon vaucere za masazu i tako neke tretmane sam ja davno nekad kupovala u onom frizerskom salonu u shopping centru, dole na -1, mislim da je ono touch, ali ne znam imaju li to još.
imas pravo dobre ponude ali u vitezu, u fransiznom centru i onom novom spa centru u cardacima, mada je meni ovaj u cardacima onako pobezveze
Ako ima bujruma eto me za vikend na kafu i kutijom klope za macu pa da sjednemo i da vidim tu živuljku lijepu?
Najozbiljnije govorim da ne kontaš da lupam
Šifra. Velika MIlka sa keksom! (pa ti probaj odbit ovakvu ponudu. )
@kamen, ne brini, necu nikom otkriti identitet, jer otisao bi sa foruma, a forum sam krenuo pratiti samo zbog tebe i onog jimnija a i ovo samo nagadjam ko si, nisam siguran.
Ako sam upravu za to ko si, nije moje da nikoga osudujem, ali nikad mi nije jasno sta ce takvi kao ti u politici, jer im onda samo strucna karijera moze trpiti, a posebno jer fakat sa svojim znanjem i nacinom rada mozes ziviti i bez politike. Iskreno, dok nisi otisao u politiku bio si primjer kako se moze uspjeti bez necije zaledjine u ovoj drzavi.
Neko je vec pisao na temi ovo za Metalurg, pa su ga svo negirali.
clio_dci120 wrote:@kamen, ne brini, necu nikom otkriti identitet, jer otisao bi sa foruma, a forum sam krenuo pratiti samo zbog tebe i onog jimnija a i ovo samo nagadjam ko si, nisam siguran.
Ako sam upravu za to ko si, nije moje da nikoga osudujem, ali nikad mi nije jasno sta ce takvi kao ti u politici, jer im onda samo strucna karijera moze trpiti, a posebno jer fakat sa svojim znanjem i nacinom rada mozes ziviti i bez politike. Iskreno, dok nisi otisao u politiku bio si primjer kako se moze uspjeti bez necije zaledjine u ovoj drzavi.
Neko je vec pisao na temi ovo za Metalurg, pa su ga svo negirali.