Pita ga novinar kako ide prodaja knjige koju je napisao,
A on k’o iz topa, ma ne ide, nece niko da mi je stampa
Fudo387 wrote:Ipak, najbolje od svega mi je bilo, dobro me nasmijao,
Pa da, covjek od rEci.channel10 wrote:Zadnjih 20 minuta sam gledao. Nisam cuo za Plenkovica, a ostalo jesam. Jako pametan covjek gdje recimo sad nema nijednog politicara koji bi mu bio makar blizu.
Nije rekao da je Tudjman bio dobrica nego da je bio general cija je karakteristika bila da odrzi svoju rijec. Rekao je da je odrzao svoju rijec kad je dao Posavinu Milosevicu, dok je ovaj drugi jedno govorio, a drugo radio.
Za Aliju sto je rekao, to je i obrazlozio. U cemu je problem?
samo takomO k3 wrote:Padaju maske
Zaboravio si spomenuti da je rekao da ima jedan kosovac koji hoce, ali da on nece iz principa. Nemoj fudara izvlaciti ono sto tebi odgovora. Jesi li i ti SDA bot koji pravi problem zelenom narodu?Fudo387 wrote:Ipak, najbolje od svega mi je bilo, dobro me nasmijao,
Sta je rekao za Aliju?mO k3 wrote:Sta veli kljuka o mrtvome sve najbolje a ba drugoj strani napada aliju ??
Naravno. Potapsao ga po ramenu '92.god i rekao ''Nije ovo Stjepane za tebe. Ti si obicno jagnje sta mi spremamo''.nadInsan wrote:Haha, šta uradi ova presuda. Istjera sve Uje na vidjelo. Kaže Kljuić: Tuđman me privatno volio, imao je simpatije prema meni. Priča o njemu ko Bogu jbt.
Kad smo već kod Poskoka, meni je primjer sa linka eklatantan primjer Zirdumove logike koja je na nivou kakvog hercegovačkog kenjca.House wrote:poskok u žalosti
To može samo neko krajnje zlonamjeran. Znači taj mentalni kepec traži od onih isti Mostaraca, koje je by the way Praljkova soldateska sa "krajnje granice kršćanskog svijeta" barbarski granatirala i ubijala, da se pojave kao svjedoci njegove odbrane!?On se ustao protiv njih i provezao konvoj. Niti jedna ljudska duša iz Istočnog Mostara nije se htjela odazvati kao svjedok obrane generalu Praljku. Niti jedna. Niti jedan jedini Bošnjak od njih 450.000 smještenih u Hrvatskoj nije se htio odazvati na sud. Niti jedan jedini
Pratim forum , neznam čitam sta drugi pišuchannel10 wrote:Sta je rekao za Aliju?mO k3 wrote:Sta veli kljuka o mrtvome sve najbolje a ba drugoj strani napada aliju ??
Zanemario sam taj detalj, zao mi covjeka zbog ove blamaze.channel10 wrote:Zaboravio si spomenuti da je rekao da ima jedan kosovac koji hoce, ali da on nece iz principa. Nemoj fudara izvlaciti ono sto tebi odgovora. Jesi li i ti SDA bot koji pravi problem zelenom narodu?Fudo387 wrote:Ipak, najbolje od svega mi je bilo, dobro me nasmijao,
Nista drug efikasno. Vi stvarate problem zelenom narodu, a ne Covic, Dodik, pa eto sad i KljuicFudo387 wrote:Zanemario sam taj detalj, zao mi covjeka zbog ove blamaze.channel10 wrote:Zaboravio si spomenuti da je rekao da ima jedan kosovac koji hoce, ali da on nece iz principa. Nemoj fudara izvlaciti ono sto tebi odgovora. Jesi li i ti SDA bot koji pravi problem zelenom narodu?Fudo387 wrote:Ipak, najbolje od svega mi je bilo, dobro me nasmijao,
Da ja sam visokopozicionirani SDA funkcioner, bot, budzetlija i sve farbam u zeleno.
Imas li sta protiv?
Kosti mu Mirogoj izbacio.channel10 wrote:Zadnjih 20 minuta sam gledao. Nisam cuo za Plenkovica, a ostalo jesam. Jako pametan covjek gdje recimo sad nema nijednog politicara koji bi mu bio makar blizu.
Nije rekao da je Tudjman bio dobrica nego da je bio general cija je karakteristika bila da odrzi svoju rijec. Rekao je da je odrzao svoju rijec kad je dao Posavinu Milosevicu, dok je ovaj drugi jedno govorio, a drugo radio.
Pa zato su sad i dobili UZP jer se BiH mogla odbraniti da su Hrvati odigrali posteno. Sad bi svi bili mirni.Maraschino wrote:Kosti mu Mirogoj izbacio.channel10 wrote:Zadnjih 20 minuta sam gledao. Nisam cuo za Plenkovica, a ostalo jesam. Jako pametan covjek gdje recimo sad nema nijednog politicara koji bi mu bio makar blizu.
Koji je to, “zeleni narod”?channel10 wrote: Nista drug efikasno. Vi stvarate problem zelenom narodu, a ne Covic, Dodik, pa eto sad i Kljuic. Dokle je doslo
Samo da nisu bili podmukli kao i braca im velikosrbi.channel10 wrote:Pa zato su sad i dobili UZP jer se BiH mogla odbraniti da su Hrvati odigrali posteno. Sad bi svi bili mirni.Maraschino wrote:Kosti mu Mirogoj izbacio.channel10 wrote:Zadnjih 20 minuta sam gledao. Nisam cuo za Plenkovica, a ostalo jesam. Jako pametan covjek gdje recimo sad nema nijednog politicara koji bi mu bio makar blizu.
Sve si fulio. Ne mogu da vjerujem da iko normalan moze da kaze nesto protiv Kljuica. Toliko je narod "zadojen" pricama na svim stranama da vise ne mozes naci covjek koji normalno razmislja. Jedni o HB, drugi o secesiji, treci kako je krenulo o nekoj dzamahiriji. Prvi i drugi su konstantni vec 25 godina, ali me treci zabrinjavaju jer pripadam njima. Kad trecim ne odgovara jedan Kljuic, onda se s pravom treba zabrinuti za buducnost.Fudo387 wrote:Koji je to, “zeleni narod”?channel10 wrote: Nista drug efikasno. Vi stvarate problem zelenom narodu, a ne Covic, Dodik, pa eto sad i Kljuic. Dokle je doslo
A sto nemas nista efikasno?
Zatvorili ti Dretelj ovih dana?