Pogledah u Adazalu slabo 70KM 5m, u OBI-ju preko 100KM 5m.

Qoom wrote:Jeftino LED trake na metar da su "jačeg" intenziteta.
Pogledah u Adazalu slabo 70KM 5m, u OBI-ju preko 100KM 5m.
Dodjes do skenderije, gdje teta, picis pravo ulicom gdje ide trola. Dodjes do bistrika, sines ga uz brdoP308 wrote:Nisam znao gdje da postavim ovo pitanje, ali vjerujem da cete mi pomoci. Za par dana trebam otici do ulice Nalina. Nemam pojma gdje to ali koliko vidim na mapi, to je naselje Hrid. Zanima me najlaksi nacin dolaska do navedene ulice. Nisam los vozac ali ne volim brdo, pa da li da idem autom ili ne?Kava je cesta, uzbrdica, itd. Molim za detaljan opis
Po baščamaFKSarajevo wrote:Gdje se mogu naći stare kutije od oružja ili slicne drvene kutije ?
Kod ljudi čije su baščeFKSarajevo wrote:Gdje se mogu kupiti stare kutije od oružja ili slicne drvene kutije ?

Hvala punomirzet87sa wrote:Dodjes do skenderije, gdje teta, picis pravo ulicom gdje ide trola. Dodjes do bistrika, sines ga uz brdoP308 wrote:Nisam znao gdje da postavim ovo pitanje, ali vjerujem da cete mi pomoci. Za par dana trebam otici do ulice Nalina. Nemam pojma gdje to ali koliko vidim na mapi, to je naselje Hrid. Zanima me najlaksi nacin dolaska do navedene ulice. Nisam los vozac ali ne volim brdo, pa da li da idem autom ili ne?Kava je cesta, uzbrdica, itd. Molim za detaljan opis
. Dodjes do mosta, imas skretanje prije njega - prodjes ga, iza mosta odma lijevo i pici pravo. Ulazis u huremusu, iza hrida, pa nalina.. brdo jeste, ulice jesu uske ali nista strasno
Lagano, nije prometna ulica.. nista strasno, javi kako prodjeP308 wrote:Hvala punomirzet87sa wrote:Dodjes do skenderije, gdje teta, picis pravo ulicom gdje ide trola. Dodjes do bistrika, sines ga uz brdoP308 wrote:Nisam znao gdje da postavim ovo pitanje, ali vjerujem da cete mi pomoci. Za par dana trebam otici do ulice Nalina. Nemam pojma gdje to ali koliko vidim na mapi, to je naselje Hrid. Zanima me najlaksi nacin dolaska do navedene ulice. Nisam los vozac ali ne volim brdo, pa da li da idem autom ili ne?Kava je cesta, uzbrdica, itd. Molim za detaljan opis
. Dodjes do mosta, imas skretanje prije njega - prodjes ga, iza mosta odma lijevo i pici pravo. Ulazis u huremusu, iza hrida, pa nalina.. brdo jeste, ulice jesu uske ali nista strasno
Valjda uspijem, vec imam tremu
Ja sam vidjala po Konzumu, ne znam ima li u svakom ali u onom na Socijalnom (bivsi Mercator) 99% da ima.Kontas?! wrote:
Limeta?
Ima u delikates Konzumu u Alti. Spremi se na cijenu od 10+ KM po kilogramuMentha_Piperita wrote:Ja sam vidjala po Konzumu, ne znam ima li u svakom ali u onom na Socijalnom (bivsi Mercator) 99% da ima.Kontas?! wrote:
Limeta?
zomri wrote:
HvalaMentha_Piperita wrote:
P308 wrote:Nisam znao gdje da postavim ovo pitanje, ali vjerujem da cete mi pomoci. Za par dana trebam otici do ulice Nalina. Nemam pojma gdje to ali koliko vidim na mapi, to je naselje Hrid. Zanima me najlaksi nacin dolaska do navedene ulice. Nisam los vozac ali ne volim brdo, pa da li da idem autom ili ne?Kava je cesta, uzbrdica, itd. Molim za detaljan opis
zomri wrote:Ima u delikates Konzumu u Alti. Spremi se na cijenu od 10+ KM po kilogramuMentha_Piperita wrote:Ja sam vidjala po Konzumu, ne znam ima li u svakom ali u onom na Socijalnom (bivsi Mercator) 99% da ima.Kontas?! wrote:
Limeta?
Bilo u konzumu na socijalnomKontas?! wrote:
Limeta?
peni. ako se dobro sjecam, rola je 35KMicaNepass wrote:Trebam da selim pa me zanima gdje ima one folije da zapakujem kauc i ? Valjda se ima negdje kupiti?
Skuplja rolna nego prevozFilter wrote:peni. ako se dobro sjecam, rola je 35KMicaNepass wrote:Trebam da selim pa me zanima gdje ima one folije da zapakujem kauc i ? Valjda se ima negdje kupiti?
potrajace ti rola godinama... nekad davno sam kupio rolu folije u uniprometu (eto koliko davno) i poslije dvije selidbe jos uvijek imam folije...Nepass wrote:Skuplja rolna nego prevozFilter wrote:peni. ako se dobro sjecam, rola je 35KMicaNepass wrote:Trebam da selim pa me zanima gdje ima one folije da zapakujem kauc i ? Valjda se ima negdje kupiti?
Hvala
šta se peglaš bezveze, odes u najblizi Fabulas (ima i u Peniju) i kupis sebi najlona/zastitne folije koliko hoces metara a nije skupo platis po metru kvadratnomNepass wrote:Trebam da selim pa me zanima gdje ima one folije da zapakujem kauc i ? Valjda se ima negdje kupiti?