UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#16576 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

sevdalink wrote:Image

Especto Patronum! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
turbofolk

#16577 Re: UEFA Champions League

Post by turbofolk »

golfiista wrote:
bingov buraz wrote:
Ja se njemu nahebem familije svaki put. Frajer hladno kaže, Džeko je kriv za prva dva gola Liverpula, a za postignuti gol kaže, očajna reakcija Lovrena. Tako i za utakmicu protiv Barce, ne komentariše govlove uopšte, već samo katastrofalno postavljanje odbrane Barce. Sinoc sam odjavio Arene sa Telemacha samo zbog tog debila, i jopš jednom mu se nahebem sve uže i šire pristrasne familije, pu.
:thumbup: :thumbup:

Kako vam se da slišati te "stručne" analize kad unaprijed znate šta će reći. Je li baš on razlog odjave ovih kanala. Imaš brate Spahu na BHT i udri . Mogu mislit šta bi bilo da je Kolarov zabio onu prečku kod 0-0 . Bi li tada golman bio očajno postavljen ili ono ne bi branilo 11 Kariusa :D

Što se tiče revanša, mislim da se čudo ne može ponoviti dva puta. Pogotovo protiv jače ekipe. Barcelona prošle godine je najbolji dokaz za to. Nakon što su otpuhali PSG u osmina-finalu, nisu mogli preokrenuti 0-3 poraz od Juventusa. Bolno jest al tako je.... Iako sam u ovom dvomeču navijač Rome.
Nadzorna_ploca

#16578 Re: UEFA Champions League

Post by Nadzorna_ploca »

Sta ima 'penal nije bio penal' Jurgen.
ExNihilo

#16579 Re: UEFA Champions League

Post by ExNihilo »

sevdalink wrote:
Especto Patronum! :lol:
Expecto* :oops:
Idemedosumom

#16580 Re: UEFA Champions League

Post by Idemedosumom »

Prognoziram veceras 30 ispisanih stranica na ovoj temi :-D
Logovan

#16581 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

Idemedosumom wrote:Prognoziram veceras 30 ispisanih stranica na ovoj temi :-D
A od tih 30, najmanje 25 stranica - nije penal, namješta se Realu, bio je ofsajd, simulirao Kroos, itd.
turbofolk

#16582 Re: UEFA Champions League

Post by turbofolk »

Logovan wrote:
Idemedosumom wrote:Prognoziram veceras 30 ispisanih stranica na ovoj temi :-D
A od tih 30, najmanje 25 stranica - nije penal, namješta se Realu, bio je ofsajd, simulirao Kroos, itd.
Neće Kroos simularati protiv svojih :D i bez penala ako može, naravno i bez prekršaja za penal :thumbup:
Idemedosumom

#16583 Re: UEFA Champions League

Post by Idemedosumom »

Taman da neko igraču Reala slomi nogu u kaznenom, biće eno, opet penal, to se ne svira 8)
diablobih

#16584 Re: UEFA Champions League

Post by diablobih »

Ali ne kontam ovo sto se zamjera tom covjeku sto je govorio za Dzeku. Naravno da je kriv za prvi gol, manje vise i za drugi, ali eto, neka i nije. Gol je dao fin, ali opet bas zbog greske, sto se desava, i to zaboli napadaca sto neko pogrijesi, bitnije je da zabije.

Dzeko je odigrao odvratno losu utakmicu, gdje se malo iskupio golom, ali po meni suvise kasno, tako da pored odbrane romine, dzeko je najveci krivac.
ultima_palabra

#16585 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

Odigrao kao i ekipa... slabo i malo se dozvao na kraju. Jeste izgubio tu loptu, ali se borio za nju nekoliko sekundi... imala je ekipa vremena da se postavi.
Mustang1

#16586 Re: UEFA Champions League

Post by Mustang1 »

To sto pricate oko penala moze biti kontra Reala veoma lagano. Da bude nesto vise penal nego sto nije, i da im sudija ne svira radi reputacuje.
condy

#16587 Re: UEFA Champions League

Post by condy »

Kraljevi će večeras pokazati što su kraljevi :wink:

Veličina se dokazuje ponovo na Bayernu.

Bolje na Bayernu nego na Romi! Dokazivanje na Romi :roll: ... u finalu će se pokazat da je to najviše što su napravili :-D
AmiĐa_Idriz

#16588 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Sto se tice penala on ulazi u onu kategoriju more ali i ne mora. Ono malo ga je okrznula po ruci...mada da se razumijemo i ja bi plakao daj penal da je obrnuta situacija bila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nego, poslije veceri nogometa red je i na jednu veceru komedije, drame, i tako to :mrgreen:

Kuipers show incoming :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#16589 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

diablobih wrote:Ali ne kontam ovo sto se zamjera tom covjeku sto je govorio za Dzeku. Naravno da je kriv za prvi gol, manje vise i za drugi, ali eto, neka i nije. Gol je dao fin, ali opet bas zbog greske, sto se desava, i to zaboli napadaca sto neko pogrijesi, bitnije je da zabije.

Dzeko je odigrao odvratno losu utakmicu, gdje se malo iskupio golom, ali po meni suvise kasno, tako da pored odbrane romine, dzeko je najveci krivac.
A igrači mu katastrofalno
Roma: Alisson 3, Florenzi 4, Manolas 2, Fazio 3, Juan 2, Kolarov 3, De Rossi 3, Strootman 3, Nainggolan 5, Under 3 (Schick 4) i Džeko 5.
ultima_palabra

#16590 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

Schick je rang Lazara Popovića... ne znam kojom prevarom on igra u Romi.
Korovjev

#16591 Re: UEFA Champions League

Post by Korovjev »

Najbolje mi je kad kažu neki napadač je kriv za go. Nebitno ko je evo u ovom slučaju je Džeko. Šta on je izgubio loptu, a odbrana Rome je rekla 'e hebi ga sad moramo pustiti go a Džeko je kriv nek se zna. Kolarov pusti Salaha da je pod prečku a ti golmane baci se al ko fol...' Ako iko može biti kriv u ovakvim situacijama onda je to cijeli tim. A pita se nešto i protivnika pa je možda i on 'kriv'.
Večeras teško da može biti ovako dobra tekma (svaka čast Live). Real znamo kako igra, ali baš me zanima kako će i šta će postaviti Jupp. A Realu bi se mogla osvetiti prodaja Jamesa. Ok morali su ga tušnuti nije imao mjesta ali nisu baš trebali vrlo vjerovatno direktnom protivniku u jedninom takmičenju koje igraju ozbiljno.
Last edited by Korovjev on 25/04/2018 12:55, edited 1 time in total.
diablobih

#16592 Re: UEFA Champions League

Post by diablobih »

Tomahawk11 wrote:
diablobih wrote:Ali ne kontam ovo sto se zamjera tom covjeku sto je govorio za Dzeku. Naravno da je kriv za prvi gol, manje vise i za drugi, ali eto, neka i nije. Gol je dao fin, ali opet bas zbog greske, sto se desava, i to zaboli napadaca sto neko pogrijesi, bitnije je da zabije.

A igrači mu katastrofalno
Roma: Alisson 3, Florenzi 4, Manolas 2, Fazio 3, Juan 2, Kolarov 3, De Rossi 3, Strootman 3, Nainggolan 5, Under 3 (Schick 4) i Džeko 5.
Ma dobro, to vise je dobio ocjenu zbog gola, inace bi i on 3 ili 4 dobio.
Muhamed Đakmić

#16593 Re: UEFA Champions League

Post by Muhamed Đakmić »

Korovjev wrote:Najbolje mi je kad kažu neki napadač je kriv za go. Nebitno ko je evo u ovom slučaju je Džeko. Šta on je izgubio loptu, a odbrana Rome je rekla 'e hebi ga sad moramo pustiti go a Džeko je kriv nek se zna. Kolarov pusti Salaha da je pod prečku a ti golmane baci se al ko fol...' Ako iko može biti kriv u ovakvim situacijama onda je to cijeli tim. A pita se nešto i protivnika pa je možda i on 'kriv'.
Večeras teško da može biti ovako dobra tekma (svaka čast Live). Real znamo kako igra, ali baš me zanima kako će i šta će postaviti Jupp. A Realu bi se mogla osvetiti prodaja Jamesa. Ok morali su ga tušnuti nije imao mjesta ali nisu baš trebali vrlo vjerovatno direktnom protivniku u jedninom takmičenju koje igraju ozbiljno.
:-)

Pa naravno da odbrana ne može biti postavljena u momentu kad ofanzivci te ekipe imaju loptu na svojoj polovini. Kolarov je otvarao lijevu stranu, ali je morao dobiti loptu od Džeke ranije. Ne smije se protiv gegenpressinga stajati na loptu, Roma je to kroz cijeli meč radila bez ikakve potrebe.
leškarenje

#16594 Re: UEFA Champions League

Post by leškarenje »

Sta je gegenpresing :lol: jebo vas izrazi :-)
zomri

#16595 Re: UEFA Champions League

Post by zomri »

Muhamed Đakmić wrote:
Korovjev wrote:Najbolje mi je kad kažu neki napadač je kriv za go. Nebitno ko je evo u ovom slučaju je Džeko. Šta on je izgubio loptu, a odbrana Rome je rekla 'e hebi ga sad moramo pustiti go a Džeko je kriv nek se zna. Kolarov pusti Salaha da je pod prečku a ti golmane baci se al ko fol...' Ako iko može biti kriv u ovakvim situacijama onda je to cijeli tim. A pita se nešto i protivnika pa je možda i on 'kriv'.
:-)

Pa naravno da odbrana ne može biti postavljena u momentu kad ofanzivci te ekipe imaju loptu na svojoj polovini. Kolarov je otvarao lijevu stranu, ali je morao dobiti loptu od Džeke ranije. Ne smije se protiv gegenpressinga stajati na loptu, Roma je to kroz cijeli meč radila bez ikakve potrebe.
Pravo zboriš Salahov imenjače :thumbup:
Previše su dali vremena na lopti igračima Liverpoola, što je ravno samoubistvu.
turbofolk

#16596 Re: UEFA Champions League

Post by turbofolk »

leškarenje wrote:Sta je gegenpresing :lol: jebo vas izrazi :-)
:lol: :lol:

I mene interesuje, a biće da je to haman Liverpoolova igra od sinoć :D

Masovno opismenjavanje forumskih članova za neometanu diskusiju i analizu pobjeda i poraza naših voljenih timova, od strane Džakmića, Amiđe, Tome, Bate i sličnih. Inače izuzetno cijenim komentare ove nabrojane gospode :thumbup:
ultima_palabra

#16597 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

Presing prvih nekoliko sekundi nakon što izgubiš loptu. Proslavio ga Klopp u Dortmundu.
leškarenje

#16598 Re: UEFA Champions League

Post by leškarenje »

ultima_palabra wrote:
Presing prvih nekoliko sekundi nakon što izgubiš loptu.
Ti ovo sto Barsa igra godinama :thumbup: sad kontam .
zomri

#16599 Re: UEFA Champions League

Post by zomri »

turbofolk

#16600 Re: UEFA Champions League

Post by turbofolk »

ultima_palabra wrote:
Presing prvih nekoliko sekundi nakon što izgubiš loptu. Proslavio ga Klopp u Dortmundu.
Eh baš ti hvala i od mene :thumbup:
Vjerujem da se objašnjenje može naći i na google-u, ali vama više vjerujem :D
Post Reply