Ustati i spomenuti Iran kakav je nekad bio.

Zamisli da ti ove kreature odredjuju kako ces zivjeti, kako se oblaciti, da postavljaju sistem vrijednosti, moralne norme itd. Ne daj boze nikome!!!Point. wrote:Gledaj finih cura, slobodne da se oblače kako hoće. I onda dođu ofucane staronje koji od jutra mrze sebe, svoju ženu a od podne cijeli svijet i zabrane obične stvari.
Ustati i spomenuti Iran kakav je nekad bio.

Nadam se da su vam u Centrali dali i ovo prilikom regrutacije:Nadzornik wrote: Ustati i spomenuti Iran.

Nije to prosperitet - to je SLOBODA.Dino34 wrote:Divi ovog sa slikama đeda
Dakle, prosperitet je kada se žene skidaju
Znam ja da bi vi vrlo rado oslobodili hude iranke, kako hidzaba, tako i haljina i majica
Al uzalud vam trud
Nevezano za temu al da napisem,jeza u ledja wrote:Jah a eto ko sad nije policijska drzava, a infrastruktura sve pod konac, nigdje smeca, nigdje gladnih.
.......
Valjda bi bilo fer ako neka žena svojom voljom obuče hidžab, tako da i druga žena svojom voljom hoda u šorcu ili majici kratkih rukava i suknjom kad upekne zvizdanj. A šta veliš, Iran danas nije policijska država.Dino34 wrote:Divi ovog sa slikama đeda
Znam ja da bi vi vrlo rado oslobodili hude iranke, kako hidzaba, tako i haljina i majica
Al uzalud vam trud
Dino34 wrote:Da rezumiramo.
Helem, jebo to što su u vrijeme tiranina šaha predgrađa teherana izgledala ko deponije smeća.
Jebo to što je infrastruktura bila poput one u svazilendu.
Jebo to što je bilo gladnih i beskućnika gotovo ko u americi (da, da, teško je stići ameriku po procentu gladnih, beskućnika i ljudi bez zdravstvenog)
Jebo to što je Iran bio policijska država poput rumunije.
Bitno je da su žene bile polugole
Lijepo rece u onoj emisiji na Al-Dzaziri bivsi hrvatski abmasador u Iranu, koji je tamo pet godina sluzbovao, da se u Teheranu osjecao sigurnije nego u bilo kojoj evropskoj metropoli. Veli da je u svaka doba setao, bez ikakve pratnje, razlicitim dijelovima i kvartovima Teherana i da nikada nije dozivio, niti vidio, bilo on kakvu neprijatnu situaciju, cak ni svadju.zrakomlat wrote:Nevezano za temu al da napisem,jeza u ledja wrote:Jah a eto ko sad nije policijska drzava, a infrastruktura sve pod konac, nigdje smeca, nigdje gladnih.
.......
nisam bio al znam osobu koja jeste, turisticki. Kaze lik Teheran da je uredan, čist, ljudi prijateljski raspolozeni prema strancima, i da se osjeca nekako da je siguran grad, sta god to znacilo. Valjda uvece setao nekuda, ono, nije imao osjecaj da ce šija izletit i spičit ga mačem
Bice da nije bio aktivan na temi kada sam kacio slike iranskih navijacica u Rusiji. 99% Iranki je napucalo nogom hidzab cim su dosle u Rusiju.Point. wrote:Valjda bi bilo fer ako neka žena svojom voljom obuče hidžab, tako da i druga žena svojom voljom hoda u šorcu ili majici kratkih rukava i suknjom kad upekne zvizdanj. A šta veliš, Iran danas nije policijska država.Dino34 wrote:Divi ovog sa slikama đeda
Al uzalud vam trud

Ma, jok, nista ti to...Dino34 wrote:Ma ja ba, prvo suknje do koljena, pa iznad koljena, pa one što ne pokrivaju ni gaće. Onda ide pušap, tona šminke, pa legalizacija prostitucije, istospolnih brakova, itd.
Da, da, to je taj progres
Niš ovo što piše @tara the river
To je nebitno ako nije prošlo ovo što pobrojah

Da si pogledao bolje, uocio bi da je masa njih koji navijaju za svoju domovinu, ISLAMSKU REPUBLIKU IRAN, iako zive vani (sto se da vidjeti na iskaznicama, nekima su slike s hidzabom, drugima ne). Oni koji su protiv Islamske Republike, sigurno ne bi navijali za reprezentaciju te drzave, a pogotovo ne sa zastavom na kojoj pise ALLAH.Kikibombona wrote:Bice da nije bio aktivan na temi kada sam kacio slike iranskih navijacica u Rusiji. 99% Iranki je napucalo nogom hidzab cim su dosle u Rusiju.Point. wrote:Valjda bi bilo fer ako neka žena svojom voljom obuče hidžab, tako da i druga žena svojom voljom hoda u šorcu ili majici kratkih rukava i suknjom kad upekne zvizdanj. A šta veliš, Iran danas nije policijska država.Dino34 wrote:Divi ovog sa slikama đeda
Al uzalud vam trud
Rodbina i prijatelji iz Amerike isticu Perzijance kao progresivan, moderan, obrazovan i kulturan narod. Prave jasnu razliku izmedju njih i drugih istocnjackih naroda.
U Rusiji smo vidjeli jedan lijep i moderan narod. Proklete mule. Cim budu srusene sa vlasti idem u posjetu Iranu.![]()
Navijaci Irana su izgledali kao navijaci Spanije ili Francuske. Nikakve razlike. Moderan narod. I kada se kuci vrate, one rugobe ih uniformisu.
Iran je diktatura.insomnia78 wrote:Ma ova je pobjednica
Sto ne ostade u Svicarskoj? Sto ne zatrazi azil? Ona je iranska verzija naseg Bosnje, i popit ce i svasta nesto, al' mu ne diraj u dzamiju i Islam.Kikibombona wrote:Iran je diktatura.insomnia78 wrote:Ma ova je pobjednica
Ja razumijem ovu zenu. Da bi napredovala u karijeri mora se zamotati i govoriti sta rugobe zele cuti. Sve je to lazno ali drugog izbora nema.
I kada udju u avion, Iranke odmah skidaju krpe sa sebe, u koje su silom zamotane.
Ne mozete nam ovo sranje predstavljati kao normalno. Nece vam proci.
Sta sutra treba, da vehabije preuzmu vlast pa da moram nositi bradu do pupka.
Pa reci brat da si islamofob, da ti smeta islam, i sve ti je oproštenoKikibombona wrote:Bice da nije bio aktivan na temi kada sam kacio slike iranskih navijacica u Rusiji. 99% Iranki je napucalo nogom hidzab cim su dosle u Rusiju.
To je to. To su jedine "prave vrijednosti"salik79 wrote:Samo daj razvrata, od namladjih dana, i bice
Što lažeš bolan?Kikibombona wrote:kada udju u avion, Iranke odmah skidaju krpe sa sebe