Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I umjesto da šalju mail-ove i žale se jabučarima što čak ni nakon 6 mjeseci nisu zakrpili ovaj propust, oni i dalje samo mene napadaju i vrijeđaju, koji mozgovi!
dinao wrote:Jeste li se apdejtovali na 8.4?
Kakav vam je music app?
Ja vala ne mislim nista kupovat od muzike, ali dobar mi je radio.
Updateovao isti dan, logicno
Apple Music prejak. Do sada koristio Deezer, prelazim na ovo (ista cijena svakako)... ima vise nase muzike i odlicna integracija (logicno )
Da se nije JB pojavio, prodao bih telefon. Iskreno, dosadilo mi sve na njemu, pogotovo ove ikonice, nadam se da ce ios 9 donijeti barem malo drukciji interface.
basicm wrote:Da se nije JB pojavio, prodao bih telefon. Iskreno, dosadilo mi sve na njemu, pogotovo ove ikonice, nadam se da ce ios 9 donijeti barem malo drukciji interface.
Kakav vam je music app?
Apple Music prejak. Do sada koristio Deezer, prelazim na ovo (ista cijena svakako)... ima vise nase muzike i odlicna integracija (logicno )
Kakav vam je music app?
Glupo pitanje: gdje slušaš našu muziku?
Apple Music... u iTunes na Macu ili Music na iPhoneu