Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Hafis

#16551 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

commendatore wrote:
Hafis wrote:Ima i te. Nepotrebno čačkaju mečku. Ako nemaš kila za marisane, polkopi se i čekaj svoj vakat...ako ikad dođe.
u kojem si gej klubu ti clan da i ja dodjem da se posluzim malo ako si za? frcace ko u gazi obecavam - pa ti cekaj da ja otkazem....
Može kume, naleti ranije, pa ako zakasniš počet ćemo malo kasnije.
commendatore

#16552 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

Hafis wrote:
commendatore wrote:
Hafis wrote:Ima i te. Nepotrebno čačkaju mečku. Ako nemaš kila za marisane, polkopi se i čekaj svoj vakat...ako ikad dođe.
u kojem si gej klubu ti clan da i ja dodjem da se posluzim malo ako si za? frcace ko u gazi obecavam - pa ti cekaj da ja otkazem....
Može kume, naleti ranije, pa ako zakasniš počet ćemo malo kasnije.
pa ti promovises primanje ja bi samo da se pocastim - nemoj mi sad eskivirat.... ako oš moze sa vazeljin i bez vazeljin...
još sam cuo od popova da su rvacke guzičice uske.....
Hafis

#16553 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

Jel ovo već parada ponosa počela :lol:

Ništa kume, ode ti u filter s ostalim, doduše u odjel za delegate sa spolno sumLJivim aspiracijama :thumbup:
commendatore

#16554 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

Hafis wrote:Jel ovo već parada ponosa počela :lol:

Ništa kume, ode ti u filter s ostalim, doduše u odjel za delegate sa spolno sumLJivim aspiracijama :thumbup:
ja ga volim mećat a nacrtaću izrael iznad kitojla pa ako ti se mili da gledaš ja cu uzivat sigurno a za tebe ne znam - uzivaj i prijatno....ugodan dam

BTW osunecen je ko i izraelski pa ces sigurno svrsavat
Last edited by commendatore on 07/05/2019 18:52, edited 1 time in total.
Bodkin

#16555 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bodkin »

salik79 wrote:
Pa, npr., nas Bosnjak, musliman, doktor elektrotehnike i fizike, prof. na ETH i sef odsjeka za vakuumistiku i elektronsku optiku na Odjelu za industrijsko istrazivanje (sve do svog umirovljenja 1984), je bio visestruko nominovan za Nobelovu nagradu, sjedio s lentama u safu sa Gustavom, ali po njegovom kazivanju - nikada se nije nadao nagradi, upravo zbog imena i (prethodnog, kasnije je dobio svicarsko) turskog drzavljanstva.
Uh dobro je, ja se prepo da ces naci koji su drugi koji su bili nominovani i koji su osvojili tih godina kad je ovaj gospodin bio nominovan i dokazati da su nezasluzeno dobili nobela.

Kad ono on bio nominovan i nije se nadao zbog imena. Neoboriv dokaz
commendatore

#16556 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

Bodkin wrote:
salik79 wrote:
Pa, npr., nas Bosnjak, musliman, doktor elektrotehnike i fizike, prof. na ETH i sef odsjeka za vakuumistiku i elektronsku optiku na Odjelu za industrijsko istrazivanje (sve do svog umirovljenja 1984), je bio visestruko nominovan za Nobelovu nagradu, sjedio s lentama u safu sa Gustavom, ali po njegovom kazivanju - nikada se nije nadao nagradi, upravo zbog imena i (prethodnog, kasnije je dobio svicarsko) turskog drzavljanstva.
Uh dobro je, ja se prepo da ces naci koji su drugi koji su bili nominovani i koji su osvojili tih godina kad je ovaj gospodin bio nominovan i dokazati da su nezasluzeno dobili nobela.

Kad ono on bio nominovan i nije se nadao zbog imena. Neoboriv dokaz
baraka obmana je dobio noblovu nagradu a bio je i masliman Huso ga zovu u raji.... tako da slazem se s tobom mr liberalni muslimanski sarajlijo
Hafis

#16557 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

Zajeb'o sam stvar kad sam spomenuo Židove i njihov doprinos znanosti.
Trebao sam se bazirati na šah...i tu im nema premca :)
commendatore

#16558 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

Hafis wrote:Zajeb'o sam stvar kad sam spomenuo Židove i njihov doprinos znanosti.
Trebao sam se bazirati na šah...i tu im nema premca :)
jašta je čujem da je i ibn sina bio zidov i da je nominovan za nobelovu nagradu al nije se kaje pojavio .... bojkotovo zbog zidova i kazu hrvata nisam siguran....
jeza u ledja

#16559 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote: Ja Jevreje i cioniste nikada ne bacam u isti kos. To rade ovi (pro)cionisti, igrajuci na kartu antisemitizma.
Jest, al zato kad zatreba pravices liste kojekakvih firmi kojim upravljaju jevreji i naravno optuziti ih da su "cionisti". :oops:

Cionista je bilo ko ko podrzava jevrejsku drzavu Izrael. Ne njenu politiku, vec uopste njeno postojanje. Sumnjam da ces nacin puno jevreja koji bi podrzali ukidanje istog, sto je ono sto bi ti volio. I tih cionista uostalom ima milion grupa.

I da se ne lazemo - jasta si nego antisemit, jevreji ti vire iz svakog posta.
Mene apsolutno boli kurac za tu standardnu postapalicu antisemita "nja nja hos me to optuzit da sam antisemit?". Istu debatnu postapalicu izvode i rasisti, obavezno kao osiguranje prije nego sto izvale neku rasisticku glupost. Pitam se sto li? Jebiga kad je podsvijest brza od pameti.
BHCluster

#16560 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BHCluster »

Džaba sve te vrline to kod jevreja kad krscanska Europa ih skoro istrijebi, ali "ummet" je kriv ili sta vec. :wink:
commendatore

#16561 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote: Ja Jevreje i cioniste nikada ne bacam u isti kos. To rade ovi (pro)cionisti, igrajuci na kartu antisemitizma.
Jest, al zato kad zatreba pravices liste kojekakvih firmi kojim upravljaju jevreji i naravno optuziti ih da su "cionisti". :oops:

Cionista je bilo ko ko podrzava jevrejsku drzavu Izrael. Ne njenu politiku, vec uopste njeno postojanje. Sumnjam da ces nacin puno jevreja koji bi podrzali ukidanje istog, sto je ono sto bi ti volio. I tih cionista uostalom ima milion grupa.

I da se ne lazemo - jasta si nego antisemit, jevreji ti vire iz svakog posta.
Mene apsolutno boli kurac za tu standardnu postapalicu antisemita "nja nja hos me to optuzit da sam antisemit?". Istu debatnu postapalicu izvode i rasisti, obavezno kao osiguranje prije nego sto izvale neku rasisticku glupost. Pitam se sto li? Jebiga kad je podsvijest brza od pameti.
viri l tebi sta iz ociju sine - po vascijeli dan si na forumu miljazne postove pises - zguzis li ti kad svoju zenu - odvedes li kad svoje dijete da se igra - je l popodne i vece na ovoj hemisferi ti se upalis ko srbin u beljjini i stitis amerocionisticke interese ko da imas satnicu 16 a ne 15 dolara.

deder nam ti reci koje naucne discipline ti posjedujes pa te amer primio uzase? da nisi i ti kaki naucnik a da nije sa mistrijom fanglom i srafcigerom? pa sve frustracija promasenog zivota jadnik dodjes ovdje na ovaj usljivi forum jos usljivije zemlje koju si koliko biva davno napustio al nemre seljo iz tebe?
Last edited by commendatore on 07/05/2019 19:04, edited 1 time in total.
Kikibombona

#16562 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Kikibombona »

bunk wrote:I Amerika bi izvrsila pritisak :lol: ...ja iskreno volim SAD i znam koliko znace nama u BiH.
Ali sa narandzom na celu ne ocekujem nista dobro za Palestinu a mi ovdje imamo srecu sto smo u interesnoj zoni NATO-a pa ce nas poklopit svidjalo se to kome ili ne..
Neka Turska, Iran, Pakistan i arapske zemlje posalju mirovne trupe u Gazu. Neka razoruzaju idiotski Hamas.

Je li problem?

Ili ih boli lijevo jaje za Palestincima?
bunk

#16563 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by bunk »

Kikibombona wrote:
bunk wrote:I Amerika bi izvrsila pritisak :lol: ...ja iskreno volim SAD i znam koliko znace nama u BiH.
Ali sa narandzom na celu ne ocekujem nista dobro za Palestinu a mi ovdje imamo srecu sto smo u interesnoj zoni NATO-a pa ce nas poklopit svidjalo se to kome ili ne..
Neka Turska, Iran, Pakistan i arapske zemlje posalju mirovne trupe u Gazu. Neka razoruzaju idiotski Hamas.

Je li problem?

Otprilike spominjes "Armagedon" scenario,scena je postavljena uloge podijeljene koordinate"istorijski" tacne :lol:
commendatore

#16564 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

Kikibombona wrote:

Je li problem?

boli l tebe lijevo jaje - ja sve ljecim makazama i vindeksom
zarko.filip

#16565 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by zarko.filip »

salik79 wrote:
Čitalac wrote:
salik79 wrote:
Ja nikada nisam vidio niti jedan grob sa oznakom na kojoj pise "musliman". Niti sam ikada cuo za takvo sta. A vidio sam masu muslimanskih grobalja. Ta, valjda bi ga, kao nemuslimana, izmjestili sa muslimanskog groblja?! Ili, cak, ne bi ni dozvolili ukop medju muslimanima? Tako da mi je to praaaavo subheli.
Salam je sahranjen na groblju zajednice Ahmadija, u mestu Rabwah. Prvobitni epitaf je glasio "Abdus Salam, the First Muslim Nobel Laureate...", nakon čega je uklonjeno ono "Muslim".

Image
Ah to, zato mi je bilo cudno odakle natpis "musliman" na necijem grobu... Sada mi je jasno. Ovo skrnavljenje nije odradila drzava, nego neki pojedinci, pretpostavljam iz vehabijskog pokreta. Uletili, pobrisali, kasnije opet restaurirano i tako...
Ne moze drzava(u ovom slucaju je to Pakistan uradio)odredjivati pojedincu i grupi kojoj vjerskoj zajednici ce pripadati.A to sta ce neko napisati na spmeniku je njegova licna stvar(naravno ne treba nikoga da vredja).Mozda su se nasli uvredjeni i prozvani oni koji su zakonom zabranili pokojniku da se osjeca tako kako se osjeca pa je morao to napisati.
commendatore

#16566 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

kako god završio je tamo dje cemo svi.... doduše nekog ce granata raztalaufat, nekog golf 2, nekog teretnjak, nekog poplava, a neko bogami izgori u stanu i autu...... a neko opet u kabur.....
jeza u ledja

#16567 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jeza u ledja »

commendatore wrote:
viri l tebi sta iz ociju sine - po vascijeli dan si na forumu miljazne postove pises - zguzis li ti kad svoju zenu - odvedes li kad svoje dijete da se igra - je l popodne i vece na ovoj hemisferi ti se upalis ko srbin u beljjini i stitis amerocionisticke interese ko da imas satnicu 16 a ne 15 dolara.

deder nam ti reci koje naucne discipline ti posjedujes pa te amer primio uzase? da nisi i ti kaki naucnik a da nije sa mistrijom fanglom i srafcigerom? pa sve frustracija promasenog zivota jadnik dodjes ovdje na ovaj usljivi forum jos usljivije zemlje koju si koliko biva davno napustio al nemre seljo iz tebe?
Iz tvojih postova izbija velika frustracija, jesi siguran da ti mozda ne patis od nejebice?
commendatore

#16568 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

jeza u ledja wrote:
commendatore wrote:

Iz tvojih postova izbija velika frustracija, jesi siguran da ti mozda ne patis od nejebice?
itekako - bil mi pomogo malo ko hafis - al on utece.... pa da budemo liberalni pro zapadni definitivamente.... evo od mene vazeljin marke Sentluibrikantz

Image
Last edited by commendatore on 07/05/2019 19:33, edited 1 time in total.
Hajvan

#16569 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hajvan »

samo :izet: trpaj ovim “prvednicima”
commendatore

#16570 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

Image
commendatore

#16571 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

širimo ljubav ne rat majku mu.....idemo k zapadu i zapadnim (bez)vrijednostima
jeza u ledja

#16572 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jeza u ledja »

commendatore wrote: itekako - bil mi pomogo malo ko hafis -
Bojim se da ti ja ne mogu pomoci. Mozda neko ko se tim bavi profesionalno?
commendatore

#16573 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

jeza u ledja wrote:
commendatore wrote: itekako - bil mi pomogo malo ko hafis -
Bojim se da ti ja ne mogu pomoci. Mozda neko ko se tim bavi profesionalno?
pa ne mogu boljeg naci od onog ko je uvlaciguz i zeton... evo ja se javljam pa da rijesimo i to ha ja....
evo od mene 100$ dolara po satu - tšastim pitje.... moš poslije trazit slobodan citav dan za tu satnicu - galantniji sam od Dolanda Trmpa - plaćam solarno
commendatore

#16574 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

nisam vjerovo da postoji a postoji evo prototip fasi naz-ionistickog pedera:

https://allthatsinteresting.com/jewish-gay-neo-nazi

ovo je kraj mog javljanja na ovu temu - jebo ljude i jebo vrijednosti koje propagiraju ispravnost jednog stava samo zato sto je nosioc istog trenutno fizicki ekonomski nacionalno i politicki jak.....

to se zove - poltron, uvlaciguz

ista cum lingua, si usus veniat tibi, possis

culos et crepidas lingere carpatinas

djenja - a vi uzivajte u vasim fasistofilnim svrsavanjima nad patnjama koncentracionih logora u Filistini.... i vi koji pokusavate takvim smetljarima nesto odgovorit..... to je bas kao rasprava zatvorenika Ausvica i njemackog komandira straze..... - bespotrebna....
Last edited by commendatore on 07/05/2019 19:50, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#16575 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jeza u ledja »

commendatore wrote: pa ne mogu boljeg naci od onog ko je uvlaciguz i zeton... evo ja se javljam pa da rijesimo i to ha ja....
evo od mene 100$ dolara po satu - tšastim pitje.... moš poslije trazit slobodan citav dan za tu satnicu - galantniji sam od Dolanda Trmpa - plaćam solarno
Govorio sam o drugoj vrsti profesije.
Locked