Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
channel10

#16551 Re: Manchester United FC

Post by channel10 »

Jedini koji se smjeska na klupi MUFC-a je pomocni trener :D
Romanista 101%

#16552 Re: Manchester United FC

Post by Romanista 101% »

Znaci Mourinho debituje protiv Chelsea :D
Logovan

#16553 Re: Manchester United FC

Post by Logovan »

Romanista 101% wrote:Znaci Mourinho debituje protiv Chelsea :D
Ma neka debituje i Braco Hadziosmanovic, samo da ovaj ode. :D
todd_smith

#16554 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Kako volim ova navijacka podjebavanja u Engleskoj, to nigdje na svijetu nema :lol:

U sred utakmice citav stadion se ori:

"Louis Van Gaal is getting fired tommorow" i kada su fulili onu sansu ori se "Youre fucking shit, youre fucking shit, United youre so fucking shit"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aCme

#16555 Re: Manchester United FC

Post by aCme »

Raspad sistema :lol:
skafiskafsnjak

#16556 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Bye bye Van Cmar
bosanska senzacija

#16557 Re: Manchester United FC

Post by bosanska senzacija »

Ovom Manchesteru realni domet i jeste negdje oko 4-5 mjesta maksimalno.

Tolike pare potrošene a i dalje im ekipa nije ništa posebno.
north

#16558 Re: Manchester United FC

Post by north »

Stanje u UTD pomalo podsjeća na stanje u Chelsea....Možda nije takva vrsta sabotaže ali ovo nije realan domet ekipe da ovako glatko gubi protiv ekipa iz sredine tabele....Luis mora otići, to je jasno ko dan...

Jedan je Sir :oops: ....Mada drugo je vrijeme tada možda i bilo... današnje zvijezde se preseravaju, prije je normalno bilo kad igrač da gol da potrči prema klupi, treneru u zagrljaj, vidjelo se to zajedništvo, danas je to misaona imenica za sve bogate klubove i zvijezde i kvazizvijezde na terenu..Jebi ga, to je kada krampe plaćaš 50 i kusur miliona pa još masturbiraju po terenu :oops:
Herr Flick

#16559 Re: Manchester United FC

Post by Herr Flick »

Odmah vcrs dat otkaz,sutra Mou-a dovest i to je to :D
ultima_palabra

#16560 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Ma kad skontas da ove godine Mourinho, LVG i Benitez imaju otvorene pobune u svlacionicama... a svi su medju najboljim na svijetu, osvojili sve sto se moze osvojiti... moras postovati ono sto je Ferguson uradio, to je nesto jedinstveno.
north

#16561 Re: Manchester United FC

Post by north »

A dobro, u UTD nije baš takva situacija da su igrači osvojili sve, osim Rooney-a i ako se ne varam Carick-a, ostali nemaju titule u PL, o evropskom trofeju da ne pričamo, tako da nije baš da su zasićeni nečim...Ovo je baš čini se loš odnos na relaciji trener-igrači, bar se tako čini, jer drugog logičnog objašnjenja nema...Nije UTD osrednji klub, da se s njim poigravaju Stoke, West Ham, Watford i sl.klubovi, iako svaka njima čast na prikazanome :-)
kolegione

#16562 Re: Manchester United FC

Post by kolegione »

Herr Flick wrote:Odmah vcrs dat otkaz,sutra Mou-a dovest i to je to :D
Ti bas zelis njega na klupi, zelis da Utd igra pregrubru preprgavu igru :)
Ja bih vise nekoga drugog ali eto
missko

#16563 Re: Manchester United FC

Post by missko »

United mora voditi Gigs ili neka legenda kluba da bi se situacija malo smirila. United bio prvi ali igrao dosadno i onda pocnu prozivanja dosadna igra igraci ne vole to navijaci isto tako bivsi igraci redom kritikuju i onda se stvari mijenjaju United igra otvorenije napada ali pocne da gubi tekme i ima peh za pehom od povreda do katastrofalnih gresaka u igri i tako se nikad ne mozes ustabilit. Ja bi iz inata ostavio LvG do kraja sezone pa nek ispadnu
Bosanski_kralj

#16564 Re: Manchester United FC

Post by Bosanski_kralj »

north wrote:A dobro, u UTD nije baš takva situacija da su igrači osvojili sve, osim Rooney-a i ako se ne varam Carick-a, ostali nemaju titule u PL, o evropskom trofeju da ne pričamo, tako da nije baš da su zasićeni nečim...Ovo je baš čini se loš odnos na relaciji trener-igrači, bar se tako čini, jer drugog logičnog objašnjenja nema...Nije UTD osrednji klub, da se s njim poigravaju Stoke, West Ham, Watford i sl.klubovi, iako svaka njima čast na prikazanome :-)
Mislim da je ultima govorio o trenerima kako su osvojili sve, ali ni to nije dovoljno da ih igrači poštuju?
todd_smith

#16565 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Ne znam na osnovu cega vam je united veliki klub? Ne mislim velik kao velicina kluba ili pare ili historija nego igracki kadar.

Ljudi imaju jednog igraca koji je klasa i to je golman. Pored njega Smalling ima tek prvu sezonu da je klasa, ovo ostalo taraba sve bolan.

Nista bolja ekipa od recimo Liverpoola, West Hama, Stoke Citija.

Depay, Rooney, Blind, Felliani, Mata...sve igraci koji su ili krampe ili prosli svoj zenit
north

#16566 Re: Manchester United FC

Post by north »

todd_smith wrote:Ne znam na osnovu cega vam je united veliki klub? Ne mislim velik kao velicina kluba ili pare ili historija nego igracki kadar.

Ljudi imaju jednog igraca koji je klasa i to je golman. Pored njega Smalling ima tek prvu sezonu da je klasa, ovo ostalo taraba sve bolan.

Depay, Rooney, Blind, Felliani, Mata...sve igraci koji su ili krampe ili prosli svoj zenit
Od pobrojanih samo je Fellaini odron i prevara od igrača...Depay i Matta su odlični igrači, Matta na vrhuncu bio ne baš tako davno..Rooney nije stari, ali je opet klasa, bolji od Girouda recimo, a Arsenal dosta bolje gura...Blind je odličan bio na SP kada su bili treći, želja Luisa da dođe, znamo da gotivi zemljake, koliko ih je samo imao dok je Barcelonu vodio :-)

Pogledaj Leicester recimo i kadar pa vidi gdje su, oni da su 13 trenutno niko ne bi rekao da je to veliko iznenađenje i sramota za njih, ali homogenost ekipe i odlična saradnja sa trenerom dovode nekada da se ostvare nadrealni rezultati...Nije UTD prejaka ekipa, ali Ferguson bi sa ovakvom ekipom bio među prve 4 na kraju...Van Gal je previše para potrošio na dosta nedokazanih igrača za visok niko kakav je UTD, i to je jedan od njegovih fula uz raskol koji je nastao u samoj ekipi koju je opet krojio po svome :-)

Nogu mora dobiti, UTD se mora vratiti na staze stare slave čim prije :D
Better Man

#16568 Re: Manchester United FC

Post by Better Man »

Vrijeme je da se LVG nabije nogom u dupe i dovede Mourinho.
missko

#16569 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Ma dobit ce nogu al ja bi radije ostavio Gigsa do kraja sezone nego Murinja dovodio
Herr Flick

#16570 Re: Manchester United FC

Post by Herr Flick »

kolegione wrote:

Pa koga da dovedu drugo? Pep ce u City 100%,jedino da Mojsija dovedu ponovo :D
BHF_Manijak

#16571 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Ma igraci su postali jedne razmazene kar'ne i treba im jebat mater zbog toga. Sta treba, kome god se ne svidja trener - hajmo pobunu praviti?!
Jarane ba isto razmazena derista, filuju ih milionima eura i jos kao braju ovog hocu trenera, ovog necu - ma mrs.
todd_smith

#16572 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

north wrote:
todd_smith wrote:Ne znam na osnovu cega vam je united veliki klub? Ne mislim velik kao velicina kluba ili pare ili historija nego igracki kadar.

Od pobrojanih samo je Fellaini odron i prevara od igrača...Depay i Matta su odlični igrači, Matta na vrhuncu bio ne baš tako davno..Rooney nije stari, ali je opet klasa, bolji od Girouda recimo, a Arsenal dosta bolje gura...Blind je odličan bio na SP kada su bili treći, želja Luisa da dođe, znamo da gotivi zemljake, koliko ih je samo imao dok je Barcelonu vodio :-)

Pogledaj Leicester recimo i kadar pa vidi gdje su, oni da su 13 trenutno niko ne bi rekao da je to veliko iznenađenje i sramota za njih, ali homogenost ekipe i odlična saradnja sa trenerom dovode nekada da se ostvare nadrealni rezultati...Nije UTD prejaka ekipa, ali Ferguson bi sa ovakvom ekipom bio među prve 4 na kraju...Van Gal je previše para potrošio na dosta nedokazanih igrača za visok niko kakav je UTD, i to je jedan od njegovih fula uz raskol koji je nastao u samoj ekipi koju je opet krojio po svome :-)

Nogu mora dobiti, UTD se mora vratiti na staze stare slave čim prije :D
Ma uozbilji se jarane, Rooney visak kila, pjan dolazi na treninge...jeste on klasa isto kao sto bi rekao Ronaldinjo je igracina, jeste bio je, ali je sada karina

Od citave ekipe De Gea i Smalling samo imaju mjesta u jakim ekipama, da sam trener Bayerna, Barce, Reala i slicno, niko iz ove postave Uniteda mi ne bi mogao igrati u prvih 11, osim eventualno golmana, koji ih evo tri sezone zaredom cuva velike bruke u par navrata.
missko

#16573 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Ma vala Smoling i De Gea su bili krivci bar za 1 od zadnja 3 poraza uklopili su se u sivilo
kolegione

#16574 Re: Manchester United FC

Post by kolegione »

Herr Flick wrote:
kolegione wrote:

Pa koga da dovedu drugo? Pep ce u City 100%,jedino da Mojsija dovedu ponovo :D
frajer kupio matu bio prosjecan sto je mnogo vise OK nego ovaj cirkusant :)
insaneinthebrain

#16575 Re: Manchester United FC

Post by insaneinthebrain »

sad kad pobijede chelsea i onda ostane van gal do kraja sezone :D
Post Reply