Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jarane, bez zajebancije, ja cu vama dvojici i lakiju dati 10 fore i igracemo do 11. Ne pratim to, slabo ima na espn.
I ovo sam slucajno potrefio, salto nase kanale kad nakav savez komunista prenosi...ja mislio repriza.
Bilo bi mi drago da odu na SP, al opet, sta tamo potrefis na ove crnce iz komsilika?
Haj ti to gledaj?
Jes vidio sta Srbima uradise na olimpijadi, ku’s vise, i meni ih u neka doba bilo zao.
Sad treba uzeti i Francuze, ovo je istorijska prilika.
To je jedna hrpa neuigranih poluigrača, koji svi igraju slične polu-uloge u klubu kao Rusi, ali u mnogo slabijim timovima. Mi smo mnogo uigraniji nego oni, a sigurno i srčaniji. Maltene niko od njih se ne nada da će se naći u eventualnoj francuskoj reprezentaciji na tom SP, jer bi tada igrali skroz drugi likovi.
Tim više što se pobjede prenose u drugi krug gdje se ukrštamo sa vrlo slabim reprezentacijama, što bi bio OGROMAN korak ka konačnom plasmanu!
Skenderija skoro do vrha puna. Iz prve ruke. Gledam da neki prozivaju popunjenost pa ne znam od kuda im to.
Odlicna utakmica. Gordic kljucni igrac dok ga nisu otjerali. Musa moze puno bolje samo da je manje nervozan. Aticu fali samopouzdanja. Par puta nije ima hrabrosti pucati. Kad pobijedis unatoc onakvom suđenju onda si velika ekipa a to su nasi momci veceras pokazali.
mega_mashcine wrote:3 reprezentacije idu na SP od ovih 8:
Pobijedimo li sada Francusku, mi smo jednom nogom na SP, uzimajući u obzir da se križamo sa najlakšom jebenom mogućom grupom, a da se pobjede protiv onih koji su prošli dalje, a što će biti FRA I RUS, prenose!
Sad sa utakmice...Gordic odigrao maestralno drugo poluvrijeme....Vujosevic je tata ove igre..Musa previse nervozan ali bio je solidan...Mi nismo pucacka ekipa ali dali smo dosta koseva i sto je najvaznije nad skakali smo Ruse...Atmosfera bila dobra i ako Skenderija nije bila skroz puna...Uglavnom momci igraju srcem a Dule rotira i pravi svaki put pravi potez kad treba...Kapa dole momcima i treneru naravno. ps..Nemoj te zaboraviti da smo mi zadnjih 7 minuta odigrali bez jedinog naseg igraca koji mirno moze da prenese loptu...
Al je Musa kurcevit malo je reci. Ako ga ista zajebe u karijeri biće to.
Andrija gigant, Gordic odličan, ali me oduševio mali Gegic. Momak prva liga. Odgovoran kao da je veteran a ne junior.
Svaka čast momcima na velikoj pobjedi. Dobra stvar je što su Francuzi uzeli Belgiju. Uz ovog novog amera, moglo bi se ovo proći.
Mnogo Nemanja znači za repku - tačno se vidjelo da smo pali u igri kad je izasao. Musa slabo odigrao, prevelika želja da bude lider po svaku cijenu. Ali opet ima muda kad večina ne smije da uzme šut + ga nije išao šut. Sad rasterećeni pokušati uzeti Francuze.