UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
golman

#16551 Re: UEFA Champions League

Post by golman »

Logovan wrote:
golman wrote:
MyTao wrote:kakav igrac... kakav tim... kakav menager.

Ako prodju u finale, nadam se samo da ce izgubiti posteno, ako vec izgube, i da se ne gura Real Madrid.
Ako Liverpul bude igrao svoju igru u finalu,nema tog sudije u svijetu koji će pogurati Real.
Jeste opterećeni sa nekakvim guranjem Reala. :lol:
Alo..meni Real nije mrzak,samo odgovaram na post My Tao.a
svi u napad

#16552 Re: UEFA Champions League

Post by svi u napad »

Ne mogu da vjerujem. Pa Roma ko da je iz Bosne a ne iz Italije. Kolaps totalni. Hej covjece odbrana stoji na centru u sred Liverpula. Manolas ganja ljude po centru i nigdje ga nema u odbrani. Umjesto klasicne talijanske igre 4-5-1 on Francesko umislio da je Ajnstajn pa isprobava neke varijante sa presporim Kolarovim, Manolasom i Jesusom. halo bolan kako ces ostavljati prostor Pulu koji ima najbrzi trio na svijetu. Sreca pa Pul ima Lovrana i dobre golmane pa ti je svaka tekma uzbudljiva i neizvjesna. Nikad ne znas mogu li oni primit vise nego ona trojica dati.
Dakle Francesko dobija jednu veliku 0 za taktiku. Peroti koji je jos jedini dobar igrac pored Dzeke i Radje sjedi na klupi umjesto da starta i vrhunac je forsiranje Ceha po svaku cijenu a ovaj ne moze kasiku meda oblizat. Roma ce ih dobiti u Rimu ali ne ide dalje jer Pul daje jedan gol u Rimu i arivederci Roma. Zao mi je Dzeksona sto nije u jacoj ekipi da pokaze sve svoje znanje i umjece. No papucar zbog kupovine krpica ostade u maloj Romi. Zao mi ga. Vidjelo se i na kraju tekme da je skrhan i da mu je pravo krivo. halo bolan Pul ti dadne 5 komada iz zajebancije. No zivot ide dalje. Nek mu je sa srecom. Mi cemo i dalje gledati Romu kao sto smo gledali Plastikanere zbog njega. Zivjeli.
Muhamed Đakmić

#16553 Re: UEFA Champions League

Post by Muhamed Đakmić »

svi u napad wrote:Ne mogu da vjerujem. Pa Roma ko da je iz Bosne a ne iz Italije. Kolaps totalni. Hej covjece odbrana stoji na centru u sred Liverpula. Manolas ganja ljude po centru i nigdje ga nema u odbrani. Umjesto klasicne talijanske igre 4-5-1 on Francesko umislio da je Ajnstajn pa isprobava neke varijante sa presporim Kolarovim, Manolasom i Jesusom. halo bolan kako ces ostavljati prostor Pulu koji ima najbrzi trio na svijetu. Sreca pa Pul ima Lovrana i dobre golmane pa ti je svaka tekma uzbudljiva i neizvjesna. Nikad ne znas mogu li oni primit vise nego ona trojica dati.
Dakle Francesko dobija jednu veliku 0 za taktiku. Peroti koji je jos jedini dobar igrac pored Dzeke i Radje sjedi na klupi umjesto da starta i vrhunac je forsiranje Ceha po svaku cijenu a ovaj ne moze kasiku meda oblizat. Roma ce ih dobiti u Rimu ali ne ide dalje jer Pul daje jedan gol u Rimu i arivederci Roma. Zao mi je Dzeksona sto nije u jacoj ekipi da pokaze sve svoje znanje i umjece. No papucar zbog kupovine krpica ostade u maloj Romi. Zao mi ga. Vidjelo se i na kraju tekme da je skrhan i da mu je pravo krivo. halo bolan Pul ti dadne 5 komada iz zajebancije. No zivot ide dalje. Nek mu je sa srecom. Mi cemo i dalje gledati Romu kao sto smo gledali Plastikanere zbog njega. Zivjeli.
Pa da pređe u Chelsea, ispao bi prije dva mjeseca. A ne bi još imao ni pravo nastupa.
bersK

#16554 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

MyTao wrote:
bersK wrote:Meni stvarno nije jasno o kakvom se guranju ovdje priča od strane Reala. Fakat izlizana priča, pogotovo od navijača kluba kojeg su gospoda u žutom tri puta u zadnjih 9 godina gurali u finale. Penal ko vrata protiv Juventusa. Razbili Bajerna prošle godine. Evo i četvrti gol Liverpoola je bio ofsajd, što niko ne kenja o tome da ih sudije guraju? A ja, nisu Real. :lol: :lol:
Kakav ba offside?? :lol:

Ono cega nije bilo je penal... ni blizu.

Salahovo ubacivanje s boka - ofsajd. Prvi gol - faul nad Džekom u napadu. Da se isto to desilo Realu, ovaj forum bi cvrčao od prosipanja gluposti o guranju i namještanju titule.
infiny

#16555 Re: UEFA Champions League

Post by infiny »

Svaka cast za Dzeku prije svega :thumbup:
Da je Kolarov pogodio, da je ovo da je ono. Nije i gotovo.
Pogodio Salah iz akcije koja je rezultat pada koncentracije i presinga Rome koji je ocito trebao biti implementiran do samog kraja, ali su posustali, kao i svi Italijani. U krvi im se vratiti, prestati izlaziti na igrace. Ali golcinu Salaha nista ne moze umanjiti, dapace.
Posle drugog gola se vec mogla osjetiti kolektivna indisponiranost igraca Rome sto se i nastavilo u drugom, sreca pa je Liverpool takav kakav jest da i sam gubi zainteresiranost kod velikih rezultata, iako tesko bi bilo nadati se vec sada dobrom uzvratu, jer s jednim golom u mrezi Rimljana na Olimpicu moze se komotno ustati i udaljiti od TV-a, sto se, iskreno nadam nece dogoditi.
Ubaciti De Rossija u ovakvim utakmicama je cist mazohizam :-) Manollas pogubljen
Kikibombona

#16556 Re: UEFA Champions League

Post by Kikibombona »

zrakomlat wrote:
Kikibombona wrote:Ne pamtim bolju utakmicu jednog fudbalera od danasnje izvedbe Salaha. Cista perverzija, rasturio je u ofanzivi i defanzivi, prosto savrseno.

Liverpul pojeo Romu. Radi neiskustva su primili dva gola. Nista drugo.

I u Rimu ce ih slomiti.

PS

Dinamo Kijev sa Sevom i Rebrovom je bio strasna, strasna ekipa. Mozda vam je malo izblijedilo sjecanje.
Dobice ih roma u rimu ali nece proci, po mom misljenju. Nesto tipa 2-0 ili 2-1
................
Dobri stari Dinamo Kiev
Bilo je jos odlicnih igraca, golman Sovkovskiy, onaj gruzijac Kakha Kaladze cini mi se, pa Oleg Luzniy, Vladislav Vaschuk, onaj Husin, Gusin kako li, Belkevich :D. Sad sebi zvucim ko stari kad mi je nabrajao neke igrace iz njegove mladosti, a ja nikad cuo :D
A na klupi ovaj covjek! :D

Image

U to vrijeme, kada je Dinamo harao, u mahalu je dosao novi ker. Bio je izrazito mrsav. Nazvali smo ga 'Rebrov'. :lol: Poslije se ugojio i bio debeo, ali ime je nosio do smrti. :D
Edin H.

#16557 Re: UEFA Champions League

Post by Edin H. »

Navijaci Rome

Image

Navijaci Liverpoola

Image
Alighieri

#16558 Re: UEFA Champions League

Post by Alighieri »

mali_milojica wrote:
ultima_palabra wrote:
Alighieri wrote:Dynamo Kiev, Schalke i sada Roma, tri najslabije ekipe sto su vidjeli polufinale LP.

Necu da spominjem sezonu porto monaco finale.

Tek sada je barca valjda shvatila od koga su uspjeli ispasti :thumbup:

Za bayern ne igraju alaba i vidal, dajte realu odmah trofej. Sudija ce da to rijesi
Jesi ti gledao taj Dinamo Kiev? Jesi klinac...
Naravno da nije.
Pa ljudi su u šahu držali Bayern u sred Minhena u tom 1/2 finalu.
Ma jok, iz zafrkancije napisao :lol:

PS: Snimao na prokletu VHS utakmice u taj vakat. Imam i sljedeće godine ili 2001, utakmice kada je Bayern izbacio United, pa Real. Baho komentator. Pa finale protiv Valencije, i sada se sjećam Bahe: "Kahn brani, Bayern je novi prvak Evrope, pogledajte tribine San Sira, tu je i Boris Becker" :lol:
Last edited by Alighieri on 25/04/2018 03:02, edited 1 time in total.
Alighieri

#16559 Re: UEFA Champions League

Post by Alighieri »

Danas Bayern protiv igrača Reala i sudija.

:thumbup:

Da vidimo hoće li opet biti crvenih kartona i izmišljenih penala ili se to čuva za uzvrata.
MyTao

#16560 Re: UEFA Champions League

Post by MyTao »

bersK wrote:
MyTao wrote:
bersK wrote:Meni stvarno nije jasno o kakvom se guranju ovdje priča od strane Reala. Fakat izlizana priča, pogotovo od navijača kluba kojeg su gospoda u žutom tri puta u zadnjih 9 godina gurali u finale. Penal ko vrata protiv Juventusa. Razbili Bajerna prošle godine. Evo i četvrti gol Liverpoola je bio ofsajd, što niko ne kenja o tome da ih sudije guraju? A ja, nisu Real. :lol: :lol:

Salahovo ubacivanje s boka - ofsajd. Prvi gol - faul nad Džekom u napadu. Da se isto to desilo Realu, ovaj forum bi cvrčao od prosipanja gluposti o guranju i namještanju titule.
Bas sam sada ponovo dva tri puta pogledao sve golove i Salahova ubacivanja, i ni govora nema o offsidu.

Liverpool je imao sudijskih odluka u svoju korist protiv Citya, ali sada ni govora.
cyprus

#16561 Re: UEFA Champions League

Post by cyprus »

Kad već spominjete Dynamo, onda samo da kažem da mi ove dvije utakmice spadaju među najdraže svih vremena :D

Tad je Dynamo bio = ukrajinska reprezentacija... Šahtara još na mapi nije bilo...

Btw, ovo za Liverpool - Roma očekivano... Doduše nije očekivano možda baš pet golova, ali siguran prolaz Liverpoola je bio realan... Tanka je Roma za ove faze, dosta tanka...
leškarenje

#16562 Re: UEFA Champions League

Post by leškarenje »

bersK wrote:
MyTao wrote:

Ima li ijedan gol regularan :-)
sevdalink

#16563 Re: UEFA Champions League

Post by sevdalink »

Image

Especto Patronum! :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#16564 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Image
pirmin

#16565 Re: UEFA Champions League

Post by pirmin »

Pepsi vs. Coca Cola
Tomahawk11
Globalni moderator

#16566 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

pirmin wrote:
Pepsi vs. Coca Cola
Dobra nova Zero limun :thumbup: :D
pirmin

#16567 Re: UEFA Champions League

Post by pirmin »

Tomahawk11 wrote:
pirmin wrote:
Pepsi vs. Coca Cola
Dobra nova Zero limun :thumbup: :D
Secer vs. jos vise secera :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#16568 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

pirmin wrote:
Secer vs. jos vise secera :D
Hm, izgleda je manje u njoj šećera, jer poslije nje se ona obična ne može nikako piti :P
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16569 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:Image
:izet:

On my signal, unleash hell :izet:
AmiĐa_Idriz

#16570 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Italijanske zivotinje sinoc divljale po Liverpoolu. Zboden navijac Liverpoola bore mu se za zivot, po netu se vrte video klipovi gdje se desetorica zalijecu na jednog pa bjeze ko vaginalni otvori pred dva murijaka. Takodjer, slika kako hodaju ko nenormalni sa cekicima u rukama. Stanje uredno.
Point.

#16571 Re: UEFA Champions League

Post by Point. »

AmiĐa_Idriz wrote:Italijanske zivotinje sinoc divljale po Liverpoolu. Zboden navijac Liverpoola bore mu se za zivot, po netu se vrte video klipovi gdje se desetorica zalijecu na jednog pa bjeze ko vaginalni otvori pred dva murijaka. Takodjer, slika kako hodaju ko nenormalni sa cekicima u rukama. Stanje uredno.
Nije prvi put da se te romine fukare fataju cakije.
AmiĐa_Idriz

#16572 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Point. wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Italijanske zivotinje sinoc divljale po Liverpoolu. Zboden navijac Liverpoola bore mu se za zivot, po netu se vrte video klipovi gdje se desetorica zalijecu na jednog pa bjeze ko vaginalni otvori pred dva murijaka. Takodjer, slika kako hodaju ko nenormalni sa cekicima u rukama. Stanje uredno.
Nije prvi put da se te romine fukare fataju cakije.
Sva sreca pa je Engleska dobro uredjena zemlja, vec ih nasli i pohapsili :) u prdekanu dok ne istruhnu. :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#16573 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Čuj čekić ponio na utakmicu :-)
Pa treba ga tim čekićem dobro po glavi isčekičati.
Ekipa ti igra polufinale LP, ti završio u zatvoru zbog pokušaja ubistva :roll:
Kakva mraka!
Idemedosumom

#16574 Re: UEFA Champions League

Post by Idemedosumom »

Nadam se da će taj zbodeni preživjeti, a ovoj mraki doživotna zabrana na utakmice :evil:
golfiista

#16575 Re: UEFA Champions League

Post by golfiista »

bingov buraz wrote:
leškarenje wrote:Onaj pomocnik selektora Srbije,sta li je vec sto uvijek bude....pa kriv je za prvi gol i onaj je rekao samo da mu ne treba ono da se zajebaje sa loptom kad ima kome dodati :oops:
Tip je bolestan,ponavlja se već desetak puta,uvijek ima nešto i nemoj ga života ti opravdavati i o tebi misli isto sto i o Edinu.
Ja se njemu nahebem familije svaki put. Frajer hladno kaže, Džeko je kriv za prva dva gola Liverpula, a za postignuti gol kaže, očajna reakcija Lovrena. Tako i za utakmicu protiv Barce, ne komentariše govlove uopšte, već samo katastrofalno postavljanje odbrane Barce. Sinoc sam odjavio Arene sa Telemacha samo zbog tog debila, i jopš jednom mu se nahebem sve uže i šire pristrasne familije, pu.
Post Reply