Amen.BlueBlood wrote:

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Amen.BlueBlood wrote:

ahahhhahha dobar ovaj cvikeras u pocetku...ko je taj klub.......e pa eto ti 0:3 i sad si valjda sroljo upamtio koji je klub hahahahaVelkoski wrote:(VIDEO) Kratki film o sarajevskom derbiju: Čuvajmo nešto najbolje što grad Sarajevo ima
http://sport1.ba/video-kratki-film-o-sa ... ajevo-ima/
Moram se sloziti sa ovimBlueBlood wrote:e ljepotre braco mila bez onih izjava uposlenika fks po medijima ovih nekoliko dana nego samo ŽELJO
BlueBlood wrote:
i jamak šalje selamBlueBlood wrote:
OK

Logovan wrote:Kone su se sa ovim fazonom počele sramotiti.
Na facebooku kada izađe nešto oko Sarajeva ili Hordi, većina komentara je "ok", na profilne se masovno stavljaju slike gdje piše "ok", itd, itd.![]()
Jebo mater čovjek bi pomislio da je Brazilac ili šta je već, postigao het trik, plus još pogodio dva puta prečku i jednom stativu.

Mi smo vas prcali jer vam je gol zabio frajer koji uopšte ne zna ništa uraditi na terenu, kloc, taraba, krampa... A gledaj vašeg podjebavanja, ok, ok, ok, ok...Bambino Blu wrote: Ah kako ste vi nuhanovica slavili kad je dao onaj go nakon godina auuuuu to se zaboravlja komsija ????
Logovan wrote:Mi smo vas prcali jer vam je gol zabio frajer koji uopšte ne zna ništa uraditi na terenu, kloc, taraba, krampa... A gledaj vas, ok, ok, ok, ok...Bambino Blu wrote: Ah kako ste vi nuhanovica slavili kad je dao onaj go nakon godina auuuuu to se zaboravlja komsija ????Nije ovo isto, iako bi ti htio da bude isto.
Ovo oko tribine Boga ti ne započinji. Em nismo jedini koji su kopirali (ako je istina), em i vi znate kopirati, tako da...
Vidi nekima je OK, a nekima nije OK sto mi pisemo OK, al' opet meni je to sasvim OKLogovan wrote:Evo o čemu ti govorim... Ok, ok, ok, ok. Ma nastavi samo. Pa matere mi mene to ni najmanje ne pogađa (vjerujem da još puno raje ovako misli), a i što bi me pogađalo, plus još samo se brukate sa ovim fazonom na nivou djeteta iz petog osnovne.
Sada neka ti opet u sljedećem postu piše ok.
O tome ne treba ni raspravljati.Charuga wrote:Života ti koja večina? Ko je svršavao na taj tekst?
Koliko vidim, samo je @avetinja replicirao na post i niko više. Jedino ako je on ta "večina" ...