dale cooper wrote:Koji kurac?karanana wrote:Ja odrona od zadnje epizode castle rocka, sta je ono jarane.
Castle rock i sharp objects se opasno takmice koja ce biti gluplji brain fuck. Mislim da ce castle rock pobijediti jrr king nikad nije znao zavrsiti kako treba svaku fenomenalno zapocetu pricu. Na kraju petljavina i limunada razmucena ali poprilicno bezukusna. Bas mi se ova zadnja epizoda ogadila tako da ne znam ni hocu li odgledat preostalih par epizoda.![]()
Čovječe...najbolja epizoda sezone. Kakav mindfuck i kurac, uopšte nije bilo teško za pratiti i skontati.
![]()
Prikazali su epizodu sa stajališta lika Sissy Spacek koja boluje od demencije. Uspjeli su u nakani da prikažu kako jedna takva osoba u svom umu procesuje sjećanje i kako mozak nelinearno preživljava događaje iz prošlosti i budućnosti. Jedino sidro i način na koji može razlikovati jedno od drugog su one šahovske figure. Da ne govorimo o glumi Spacekove koja je razvalila i pružila maksimum svojih glumačkih sposobnosti. Emotivna i
dirljiva epizoda sa srceslamajućim završetkom. Meni lično...pa možda i najbolji sat neke tv serije u ovoj godini.
Ja cekam kraj sezone, pa da krenem.
Vrijedil to gledat?