Desavanja u Hrvatskoj
-
kakavdanakneiskustvu
-
julisiz es grant
#16528 Re: Desavanja u Hrvatskoj
https://www.klix.ba/vijesti/regija/zbog ... /190916115
Ljudska prava i slobode u praksi. Kad se u Sarajevu dio javnosti pobuni protiv nečijeg umjetničkog izričaja koga smatra uvredljivim, dignu se odmah dežurni ljevičari i FGR. U evropskoj Hrvatskoj pak direktno se državni represivni aparat koristi protiv nepoćudnog izražavanja.
Ljudska prava i slobode u praksi. Kad se u Sarajevu dio javnosti pobuni protiv nečijeg umjetničkog izričaja koga smatra uvredljivim, dignu se odmah dežurni ljevičari i FGR. U evropskoj Hrvatskoj pak direktno se državni represivni aparat koristi protiv nepoćudnog izražavanja.
- annoy
#16529 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Duhacek nije priveden zbog satiricne pjesme nego zbog toga sto nema vazece prebivaliste i nije se odazvao na poziv sudu
Dobio je novcanu kaznu zbog tvita u kojem je kritizirao policiju i napisao "ACAB", a jos se ceka hoce li biti novcano kaznjen za satiricnu obradu, nadam se da nece
Sve skupa je strasno da se ljude kaznjava zbog izgovorene tj. napisane rijeci i apsolutno sam protiv takvog kaznjavanja
A gospodin Duhacek je inace fan zazivanja kaznjavanja svojih neistomisljenika zbog onog sto govore/pisu, nadam se da ce mu ovo bit nekakva lekcija
Dobio je novcanu kaznu zbog tvita u kojem je kritizirao policiju i napisao "ACAB", a jos se ceka hoce li biti novcano kaznjen za satiricnu obradu, nadam se da nece
Sve skupa je strasno da se ljude kaznjava zbog izgovorene tj. napisane rijeci i apsolutno sam protiv takvog kaznjavanja
A gospodin Duhacek je inace fan zazivanja kaznjavanja svojih neistomisljenika zbog onog sto govore/pisu, nadam se da ce mu ovo bit nekakva lekcija
- spreca
#16530 Re: Desavanja u Hrvatskoj
annoy wrote:Duhacek nije priveden zbog satiricne pjesme nego zbog toga sto nema vazece prebivaliste i nije se odazvao na poziv sudu
- Banksy
#16531 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kolinda opet lupeta: Nije se smjelo reći Hrvatsko zagorje
https://www.express.hr/top-news/kolinda ... orje-22904
- spreca
#16532 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ona ne lupeta...ona je prirodno glupa.....kako znam za sebe a znam dugoBanksy wrote:
Kolinda opet lupeta: Nije se smjelo reći Hrvatsko zagorje
https://www.express.hr/top-news/kolinda ... orje-22904
- spreca
#16533 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Opet ona plava prdulja , jos jednomje dokazala da ona Hr vodi u fasizam
https://www.klix.ba/vijesti/regija/hrva ... /190919110
https://www.klix.ba/vijesti/regija/hrva ... /190919110
-
kakavdanakneiskustvu
#16534 Re: Desavanja u Hrvatskoj
bože ja budale
-
kakavdanakneiskustvu
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#16536 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A slika?sherbett wrote:Malo o desavanjima u RH...
Stavila sam nokte
- problemnatravunu
#16537 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dok se čeka da počne izgradnja pristupnih cesta, Pelješki most je već izronio iz vode i više nitko ne sumnja da Kinezi neće izgraditi most do zadanog roka, kraja srpnja 2021. godine

Ovo sa pristupnim cestama je dno dna, pa skoro da su zajebali i totalno hohstaplerku "bolimekuraczasvimeigdjesamtuja" vlast u BiH

Ovo sa pristupnim cestama je dno dna, pa skoro da su zajebali i totalno hohstaplerku "bolimekuraczasvimeigdjesamtuja" vlast u BiH
- spreca
#16538 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sherbett wrote:Malo o desavanjima u RH...
Stavila sam nokte
- spreca
- mO k3
#16540 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- parappa
#16541 Re: Desavanja u Hrvatskoj
imao sam jednom bas problem sa tim noktima kod jedne cure... malo me sada strah moram priznati.
jeli kineskinje rade nokte u zagrebu?
znaci prosla ljetna sezona i vec nokti idu... nema vise sunca i mora da ih kvare
btw. ima li vec neka statistika kakva je bila ova sezona u hr? puno su plakali dalmosi sve do kraja jula... kasnije vise nisam cuo da su se zalili.
- parappa
#16542 Re: Desavanja u Hrvatskoj
cijene su stvarno visoke... ali svabo kad dodje tesko ce ga cijena odvratiti.sherbett wrote:Nemam ti pojma.. ja zadnje tri god ne ljetujem u RH![]()
Bila jedan vikend
Nek se napusi stoka sa tim cijenama
Jasta je nego podbacilo
jedino mogu izgubiti nase ljude, cehe i ostale gdje je ipak losiji standard.
ja sam u podgori placao pivo 27 kn... doduse kasnije sam nasao i za 18kn sto je za mene ok.
- spreca
#16543 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Prije jedno 10 godina sam odmarao u Porecu u Plavoj laguni u onim bungalovima...cijena i smjetaj je bilo dosta realno ali kad vec spominjes shweps sad se sjetih da su Krasove napolitanke skoro 3x bile skuplje nego u Moskvisherbett wrote:Vjerovao ili ne al Ceska se toliko digla da vise ne vrijede price o pasteti i paradajzu al zato za Hrvate daparappa wrote:cijene su stvarno visoke... ali svabo kad dodje tesko ce ga cijena odvratiti.sherbett wrote:Nemam ti pojma.. ja zadnje tri god ne ljetujem u RH![]()
Bila jedan vikend
Jasta je nego podbacilo
ja sam u podgori placao pivo 27 kn... doduse kasnije sam nasao i za 18kn sto je za mene ok.
Nije problem cijena, problem je omjer vrijednosti i kvalitete s cijenama.
Znaci 0 bodova
Evo prica mi sestricna u Porecu joj naplatili schweppes 32kn u kaficu
Okrenu se i ode
32kn!
Kakva gamad
Pa kuzi to i Njemac
- LBVIEW
#16544 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Koji Svabo, da nije onaj sto ponese 10 gajbi Paulanera, da mu se nadje na plazi.parappa wrote:cijene su stvarno visoke... ali svabo kad dodje tesko ce ga cijena odvratiti.sherbett wrote:Nemam ti pojma.. ja zadnje tri god ne ljetujem u RH![]()
Bila jedan vikend
Jasta je nego podbacilo
A cijene su posebna prica - za obicne przene lignje uzimaju 100 kuna, s tim da prilog posebno placas, tako da te na kraju iste kostaju 120-130 kuna.
- parappa
#16545 Re: Desavanja u Hrvatskoj
vjerujem da ta stara prica o pastetama ne vrijedi vise ali ipak je standard u ceskoj nizi od njemackog ili austrijskog.sherbett wrote:Vjerovao ili ne al Ceska se toliko digla da vise ne vrijede price o pasteti i paradajzu al zato za Hrvate daparappa wrote:
cijene su stvarno visoke... ali svabo kad dodje tesko ce ga cijena odvratiti.
Znaci 0 bodova
Okrenu se i ode
32kn!
Kakva gamad
Pa kuzi to i Njemac
ja svake druge godine idem na "nase" more. vecinom makarska rivijera. jednostavno volim jer sam valjda navikao i zato sto je blizu.
nisam nikad imao neugodnosti osim mozda nekad neljubazan konobar.
- parappa
#16546 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ima i toga ali vecina dodje samo tako. ne nose nista... sve dole kupuju. znaci budu 14 dana i svake noci veceraju u restoranu.LBVIEW wrote:Koji Svabo, da nije onaj sto ponese 10 gajbi Paulanera, da mu se nadje na plazi.parappa wrote:
ja sam u podgori placao pivo 27 kn... doduse kasnije sam nasao i za 18kn sto je za mene ok.![]()
A cijene su posebna prica - za obicne przene lignje uzimaju 100 kuna, s tim da prilog posebno placas, tako da te na kraju iste kostaju 120-130 kuna.
mislim nije tema o cijenama u hrvatskoj ali je na moru fakat sve skuplje. jos kad pocetkom maja stave sezonske cijene... moze im se.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#16547 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Konobar...Srbin garantparappa wrote:vjerujem da ta stara prica o pastetama ne vrijedi vise ali ipak je standard u ceskoj nizi od njemackog ili austrijskog.sherbett wrote:Vjerovao ili ne al Ceska se toliko digla da vise ne vrijede price o pasteti i paradajzu al zato za Hrvate daparappa wrote:
Znaci 0 bodova
Okrenu se i ode
32kn!
Kakva gamad
Pa kuzi to i Njemac
ja svake druge godine idem na "nase" more. vecinom makarska rivijera. jednostavno volim jer sam valjda navikao i zato sto je blizu.
nisam nikad imao neugodnosti osim mozda nekad neljubazan konobar.
- Maraschino
#16548 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sherbett wrote:Ja sam u turskoj na moru u ducanu kupovala samo vodu, voce i slatkise
Sve smo vani jeli
URH odes u ducan po par vocki 50kn
Prosle godna krku breskve 40 kn
Ja skoro u more upala kako sam od shoka nastavila hodat nisam vidjela ispred sebe
Ljetos grozdje 40kn i mi se smijemo kad jedan stariji gospodin prokomentarisa ''nekada se na more islo da se pojede grozdja a danas ga mozemo samo gledati a kod kuce jesti''.
-
Hafis
#16549 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A u buregdžinici Egipat u Donjem Vakufu burek markica i po, ne možeš ga pojesti koliki je.
Pa vi hodajte po Dalmaciji.
Pa vi hodajte po Dalmaciji.
-
detroit-mercy
#16550 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Cijene su OK, to sto nisu za nas svijet koji generalno ima niza primanja je druga prica. Da nije tako ne bi restorani bili puni, btw bio ljetos i uvjerio se. Cijena pive po lokalima fakat pa ko po RajvuSaparappa wrote:ima i toga ali vecina dodje samo tako. ne nose nista... sve dole kupuju. znaci budu 14 dana i svake noci veceraju u restoranu.LBVIEW wrote:Koji Svabo, da nije onaj sto ponese 10 gajbi Paulanera, da mu se nadje na plazi.parappa wrote:
ja sam u podgori placao pivo 27 kn... doduse kasnije sam nasao i za 18kn sto je za mene ok.![]()
mislim nije tema o cijenama u hrvatskoj ali je na moru fakat sve skuplje. jos kad pocetkom maja stave sezonske cijene... moze im se.