Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kada možemo očekivati novi signal jer je evo prošlo preko sedam dana od vaše informacije da treba signal da bude pušten. Jer će doći kraj mjeseca a mi ne znamo šta plaćamo po cjenovniku.
I sta mjenja pretplatu digitalne tv od HS-A. Da li je to prošireni paket i još nešto dodatno za 3,50 KM? Molim odgovor sa DA ILI NE.
Zdravo kakaljin,
signal u novim naseljima će se pustiti 2.3., a detalje i spisak ulica, ćemo objaviti naknadno, kako ovdje tako i na našoj web stranici.
Podsjećamo puštanje signala će ići postepeno po svim preostalim dijelovima grada, kako smo to i do sada činili, kako bi se pružila maksimalna podrška korisnicima na tim segmentima.
fino ste ovdje na svojoj stranici 06.02.2016. napisali da se signal pusta u drugoj polovini februara
Odlucite se prvo sta cete napisati pa tek onda pisite, jer evo ovdje su dvije kontradiktorne informacije koje ste zvanicno dali, da se ne ide u dalje trazenje za ostale informacije.
Kada možemo očekivati novi signal jer je evo prošlo preko sedam dana od vaše informacije da treba signal da bude pušten. Jer će doći kraj mjeseca a mi ne znamo šta plaćamo po cjenovniku.
I sta mjenja pretplatu digitalne tv od HS-A. Da li je to prošireni paket i još nešto dodatno za 3,50 KM? Molim odgovor sa DA ILI NE.
Zdravo kakaljin,
signal u novim naseljima će se pustiti 2.3., a detalje i spisak ulica, ćemo objaviti naknadno, kako ovdje tako i na našoj web stranici.
Podsjećamo puštanje signala će ići postepeno po svim preostalim dijelovima grada, kako smo to i do sada činili, kako bi se pružila maksimalna podrška korisnicima na tim segmentima.
Tačno sam znao. Šta ćemo po pitanju naplaćivanja usluge? Hoću li biti jednako tretiran u obračunu kao ostali korisnici koji su već punih mjesec dana koristili prošireni paket? Taman sam vam počeo vjerovati da ćete ovog puta ispoštovati rokove i imali ste moju podršku i razumijevanje, ali ovo je već prevršilo svaku mjeru.
"U nastavku objavljujemo spisak naselja na kojima je planirano unaprijeđene i ujednačavanje programskih shema u drugoj polovini mjeseca februara.
Zahvaljujemo se još jednom svim vjernim pretplatnicima, te obećavamo da ćemo i u narednom periodu omogućiti vrhunske i inovativne usluge koje i zaslužuju."
MTV wrote:@HS MH Company da li je novi signal dostupan na Cengic Vili 2 Gradacacka ulica?
Zdravo MTV,
na navedeno području još uvijek nije pušten novi signal.
Molimo Vas za još malo strpljenja.
Hvala na odgovoru a da li bi vazilo npr. da se prijavim za neki od D3 paketa na otvaranju vasih prostorija u Malom Bosmalu? Pa iskoristim onu akciju za prvih 100 korisnika 6 mjeseci dzaba HD paket i 3 mjeseca HBO paket. Ili se mora pricekati da prvo pustite signal pa onda se prijaviti?! Nevjerujem da bi odma 26 februara dosli pa prikljucili.
Ja ću svaki put kad budem u prilici i kad se sjetim dolaziti na ovu temu da vas podsjetim kako su ovi HS-Telemach nekorektni, neprofesionalni, neiskreni i nepošteni.
Ignorancija ili informacija, neka izaberu stranu.
TheWatcher wrote:nema smisla da ljudi penzioneri uzimaju sad neke pakete radi 2-3 kanala a penzija 300 km
Za penzionere imamo specijalnu ponudu paketa, Duo Tel Grande Senior ponuda napravljena je upravo za njih, više detalja na linku http://www.hkb.ba/?page_id=4447
tim ljudima nisu potrebni hd kanali,internet niti im znaci da imaju preko 100 kanala moja zgrada ima 3 ulaza 96 stanova i sigurno ima 40-tak penzionerskih porodica.taj jedan kanal njima mnogo znaci jer ljudi u tim godinama a vjerujem i mladji vole da prate te emisije.ionako ste ispali NEFER prema svojim korisnicima ukidajuce postojece pink kanale koje smo ima kao sto je bio npr PinkPremium
ima li odgovora hs hoce li propasti firma zbog 2-3 kanala
Kanal Pink Plus ne prenosi Farmu,kao ni Pink Extra.Jedini kanal koji stalno prenosi Framu 7 je Pink Reality koji se može imati samo ako se potpiše ugovor sa Pink grupacijom,a to Telemach neće ili ne može.Sve da osiguraju Pink Reality on se zbog novih propisa RAK ne može i ne smije emitirati u analognoj shemi.
TheWatcher wrote:[quote="TheWatcher]
tim ljudima nisu potrebni hd kanali,internet niti im znaci da imaju preko 100 kanala moja zgrada ima 3 ulaza 96 stanova i sigurno ima 40-tak penzionerskih porodica.taj jedan kanal njima mnogo znaci jer ljudi u tim godinama a vjerujem i mladji vole da prate te emisije.ionako ste ispali NEFER prema svojim korisnicima ukidajuce postojece pink kanale koje smo ima kao sto je bio npr PinkPremium
ima li odgovora hs hoce li propasti firma zbog 2-3 kanala [/quote][/quote]
Prijedloge novih kanala možete slati na e-mail [email protected]
O svim izmjenama programske šeme ćemo Vas, kao i do sada uredno obavještavati.
TheWatcher wrote:[quote="TheWatcher]
ima li odgovora hs hoce li propasti firma zbog 2-3 kanala
[/quote]
Prijedloge novih kanala možete slati na e-mail [email protected]
O svim izmjenama programske šeme ćemo Vas, kao i do sada uredno obavještavati.[/quote][/quote][/quote]
Na taj mail su do sada bezbroj puta slani predlozi da se uvedu kanali, ali niti jedan taj kanal do sada nije uved, vec su u programskoj semi osvanuli kanali koje niko nije trazio. Tako da se od slanja prijedloga iz vidjenog stanja nema velike koristi, jedino da nas vi razuvjerite pa makar uvedete jedan kanal za pocetak koji su korisnici ovdje na forumu trazili, da bi se moglo reci da se izlazi u susret korisnicima. Dokazite da ova moja tvrdnja nije tacna sa pocetkom slijedeceg mjeseca.
hemed wrote:Sad listam digitalu kad otkljucani svi hd kanali
To sam i ja jutros napisao,pa se u buci protivtelemachovaca jednostavno nije čulo Svi HD kanali osim HBO i Cinemaxa sada su otključani i ponuda je sada stvarno dobra.Mogli su to odmah uraditi i bilo bi mnogo,mnogo manje pritužbi...
P.S.Badava je pitati što će biti nakon 1.8,jer mislim kako takve odluke uopće nema.Pritisak na forumu ima mnogo veze kako će stvari biti za preostale KID korisnike.
hemed wrote:Sad listam digitalu kad otkljucani svi hd kanali
To sam i ja jutros napisao,pa se u buci protivtelemachovaca jednostavno nije čulo Svi HD kanali osim HBO i Cinemaxa sada su otključani i ponuda je sada stvarno dobra.Mogli su to odmah uraditi i bilo bi mnogo,mnogo manje pritužbi...
P.S.Badava je pitati što će biti nakon 1.8,jer mislim kako takve odluke uopće nema.Pritisak na forumu ima mnogo veze kako će stvari biti za preostale KID korisnike.
Cim su istu vijest editovali i to je neko screen shot radio, gdje su naknadno ubacili do 1.8.,a odgovorili su meni prije par stranjca oko toga, nakon 1.8 imat cemo onu zlj ponudu gdje ces na kraju biti primoran uzet neki duo ili trio paket.
Samo da poručim MH i HS kablovska: Samo vi i dalje ignorišite korisnike, a obavezni ste mi odgovoriti na svaki upit, jer za podršku/održavanje mreže plaćam 15,00 KM/mjesečno.
Zbog vašeg ignorisanja, odluka je pala, u stanu mi je već priključena MojaTV. Danas sam predao zahtjev za veći paket zbog interneta. Tako da očekujte u narednom periodu gubitak još jednog korisnika.
Fox_Fox wrote:I sad sam ih uspio dobiti preko broj 033974444 kad se javlja automat da se desio problem sa njihovim call centrom.
JEBEM VAM MAJKU!!! TI ŠTO ODGOVARAŠ NA OVU TEMU ISPRED KOMPANIJE HS / TELEMAH I TEBI JEBEM MATER. Umjesto da radiš kako bi klijenti dobili uslugu koju redovno plaćaju ti se dopisuješ po forumu.
JEBEM VAM MAJKU!!!
Zasto jebes majku ljudima ovdje koji ti pokusavaju pomoci???? Nemozes sve kriviti za losu uslugu. Svi izgleda imamo problem sa internetom i ko je na HS-i ko je na TM ali nemoj bez veze psovati majku ljudima koji su nam ovdje na usluzi. I zaista posto evo vec mjesec dana prolazim patnju i proceduru prelaska sa HS-a na TM ovi ljudi su bili najkorektniji i najvise su mi pomogli. Evo i ja imam isti problem kao i ti i bio sam do prije mjesec 10 godna na HS i tamo da budem posten nisam nikada dobio brzinu koja je pisala ali je bila puno stabilnija a evo sad umjesto napisanih 50 Mb ima uglavno do 25 ali sta sad trebam da jebem majku nekom momku ili djevojci ovdje sto nam pokusavaju olaksati muke kako znaju i umiju.